Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, σε ένταση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός κόσμος, δύσκολη θα είναι η εσωτερική ισορροπία. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ίσως να νιώσουν ένα είδος καταπίεσης. Προσοχή στις δηλώσεις και στις αποφάσεις, ενδεχομένως κάποιοι να νιώσουν την ανάγκη να τερματίσουν τη σχέση τους.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στις οικονομικές υποθέσεις και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσοχή στο άγχος και στην έντονη εσωτερική ανησυχία, δεν θα πρέπει να υπερφορτωθεί το εργασιακό πρόγραμμα. Ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές και να υπάρξει μεθοδικότητα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, δυναμικές και άμεσες θα είναι οι προσεγγίσεις τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική και επαγγελματική εξέλιξη. Στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί, οι ενέργειες θα είναι αποφασιστικές, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες που θα αξιοποιηθούν με αμεσότητα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για άμεσα ξεκαθαρίσματα, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν ανασφάλεια και άγχος.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία δύσκολη όψη, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να παραμείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, ενδεχομένως να βρουν ψυχολογικό καταφύγιο σε νοητούς κόσμους.

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα σε βοηθά να αφήσεις πίσω από την εσωστρέφεια που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει στο να εκφράζεσαι με επιθετική διάθεση και εριστικότητα δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Οι ιδέες που έχεις είναι πολλές και θα πρωταγωνιστήσουν το επόμενο διάστημα στις συνεργασίες σου. Αξιοποίησε την ημέρα για να έρθεις πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς έχεις τη διάθεση να δουλέψεις σκληρά για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου.

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για μιζέρια και αρνητικές σκέψεις, κάτι που λειτουργεί ανανεωτικά για τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και σου δίνει την ώθηση να πραγματοποιήσεις μελλοντικούς στόχους που έχεις στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου ή το ταίρι σου λόγω της αναστάτωσης που υπάρχει.

Οι οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις συναλλαγές και να προχωρήσεις σε συμφωνίες με τράπεζες ή ασφαλιστικούς φορείς. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση και να ακούσεις την διαίσθησή σου που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει.

Προσπάθησε να μην αφήσεις την καχυποψία και την ζήλια να κυριαρχήσουν στη σχέση σου καθώς είναι πιθανό να οδηγήσουν οι συγκρούσεις που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονο καρδιοχτύπι μπορεί να υπάρξει μία νέα γνωριμία που έρχεται για να σε ωθήσει σε νέες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, μπορείς να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Το απόγευμα ανεβαίνει η διάθεσή σου κατακόρυφα καθώς αφήνεις πίσω ότι σε πιέζει και φροντίζεις να περάσεις καλά.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις συμφωνίες σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Διεκδίκησε το καλύτερο που μπορείς για εσένα. Οι πρωτοβουλίες και οι κινήσεις που θα πραγματοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα σου δώσουν ψυχολογικό και πρακτικό πλεονέκτημα.

Νιώθεις ότι μπορείς να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου, η γενναιοδωρία σου θα δώσει ώθηση για σημαντικές εξελίξεις στην σχέση σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η ο έντονος αισθησιασμός δεν αφήνει περιθώρια για να μέτριες καταστάσεις, το πάθος απογειώνει νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή στον εκνευρισμό και στις ανασφάλειες που μπορείς να δείξεις καθώς θα προκαλέσουν υπερένταση με πρόσωπα που εμπλέκονται στις συναλλαγές σου.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου καθώς θα είναι αλάνθαστο κριτήριο για τις επιλογές σου.

Ζήλια και καχυποψία μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου καθώς προσπαθείς να εξουσιάσεις το ταίρι σου λόγω τον προσωπικό σου ανασφαλειών. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μοναδική μία γνωριμία που θα δημιουργήσει θύελλα συναισθηματική, δεν θα είναι εύκολο να την διαχειριστείς.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με την δημιουργία και τα παιδιά. Η γενναιοδωρία που σε χαρακτηρίζει θα αποτελέσει μαγνήτη για νέα πρόσωπα που θέλουν να έρθουν στη ζωή σου και να πρωταγωνιστήσουν σε όλα τα επίπεδα.

Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς νιώθεις ότι η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζουν μπορούν να σε βοηθήσουν για να πετύχεις τους επαγγελματικούς τους στόχους. Καλά θα κάνεις να ξεφύγεις από εγωκεντρικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν το περιβάλλον που κινείσαι.

Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις βαθύτερα συναισθήματα για το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς μαγνητίζεις με την γοητεία που εκπέμπεις και την αυτοπεποίθησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι οικογενειακές υποθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια και χρειάζονται λύση. Η έντονη κυκλοθυμία και ο συναισθηματισμός μπορεί να μην αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και αυτό να έχει κόστος σε αποφάσεις που θα πάρεις.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον επαγγελματικό χώρο πού κινείσαι καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα την ανάγκη να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που είναι ανώτεροι σου λόγω διαφωνιών που δεν μπορείς να ξεπεράσεις.

Μπορείς να διαμορφώσεις ένα ιδανικό σκηνικό όπου ο ρομαντισμός θα πρωταγωνιστήσει και θα οδηγήσει σε στιγμές για δύο που είναι πολύτιμες για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που βιώνεις δεν αφήνουν περιθώρια για να βρεθείς σε μία νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Απολαμβάνεις την παρέα τους και τις συμβουλές τους σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Πολλές είναι οι προτάσεις που είναι πιθανό να δεχτείς για διασκέδαση.

Καλά θα κάνεις να εκθέσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα επιχειρήματά σου σε πιθανές εμπορικές συμφωνίες ή θέματα επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν. Είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσεις τα πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς με την γρήγορη αντίληψη και την αμεσότητα που δείχνεις.

Έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αντιλαμβάνεται πού βρίσκεσαι και τι πραγματικά θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η ανάγκη για έντονο φλερτ μπορεί να φέρει στο πλευρό σου πολλές νέες γνωριμίες που θα σε οδηγήσουν σε παράλληλα παιχνίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σήμερα σε απασχολούν έντονα οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα είναι πιθανό να σε ωθήσει σε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος και θα αφορούν οικονομικά ζητήματα που θέλεις να κλείσεις.

Οι οικονομικές απολαβές σε απασχολούν και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον. Η αυτοπεποίθηση που δείχνεις και η εργατικότητα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Βάλε το πάθος και τον αισθησιασμό στην καθημερινότητα καθώς αυτά θα βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα που μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βάλει σε μία νέα πορεία αλλάζοντας τα δεδομένα σε καθημερινό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σου προκαλούν άγχος. Αργότερα το απόγευμα, αφήνεις πίσω την ένταση, καθώς επικεντρώνεις την προσοχή σου σε φιλικές παρέες και εξόδους.

Είναι απαραίτητο να κλείσεις επαγγελματικά ζητήματα που σου προκαλούν ένταση καθώς αυτό θα βοηθήσει να δείξεις τις δυνατότητες που έχεις και θα σε αποφορτίσει ψυχολογικά. Οι ομαδικές προσπάθειες μπορεί να σε καλύψουν απόλυτα καθώς σε φέρνουν πιο κοντά σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις.

Είναι σημαντικό για εσένα να έχεις με το ταίρι σου κοινή προσέγγιση σε προσωπικό επίπεδο καθώς αυτό βοηθά να κατανοήσετε με μεγαλύτερη ευκολία ο ένας τον άλλον. Αν είσαι Αδέσμευτος/η είναι σημαντικό αφεθείς σε πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που αλλάζει άρδην τις πεποιθήσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα και θέματα παιδείας που σε ενδιαφέρουν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να σε οδηγήσει σε επιθετικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται στην επαγγελματική σου ζωή καθώς σε βοηθούν να σχεδιάσεις μελλοντικές υποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τους συνεργάτες σου.

Είναι σημαντικό να αφήσεις τον εαυτό σου να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθει μακριά από περιορισμούς και καχυποψία που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου και να αλλάξει συθέμελα την άποψή σου σε ότι αφορά τις σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το κοντινό περιβάλλον είναι αυτό που προστρέχεις για συμβουλές και συζητήσεις σε πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν. Η επικοινωνία μαζί τους θα σε βοηθήσει να οριοθετηθείς και να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής για να πετύχεις στόχους και προσωπικές φιλοδοξίες.

Βάζεις τα όριά σου έναντι των συνεργατών σου και με την ωριμότητα σκέψης που σε διακρίνει εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι πιθανές καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει. Ο δυναμισμός δεν κρύβεται και βοηθά να δοθούν συγκεκριμένες λύσεις που θα ξεμπλοκάρουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Δείχνεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει, κάτι που επηρεάζει θετικά το ταίρι σου. Η ωριμότητα που αντιμετωπίζεις τη σχέση δημιουργεί την απαραίτητη ασφάλεια. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που θέλεις να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου δείχνοντας με ωριμότητα τι θέλεις να σου δώσει μία σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις και αργά ή γρήγορα θα πάρεις τις πρωτοβουλίες για να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που μπορούν να σταθούν δίπλα σου. Η καλή σου διάθεση και η αισιόδοξη στάση σου πρωταγωνιστούν και στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον.

Δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στα επαγγελματικά σου καθώς προβλέπεται να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Οι οικονομικές απολαβές φαίνεται να εξασφαλίζονται και αυτό είναι κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Έχεις την ανάγκη να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου συζητώντας και δημιουργώντας ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας. Είναι αυτό που σε βοηθά να αφήσεις τον έντονο συναισθηματισμό και τα ξεσπάσματα στην άκρη. Ο αδέσμευτος φρόντισε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι σου και δείχνουν τα συναισθήματά τους για εσένα.

Μοιραστείτε το