Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, οι συνομιλίες και οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναναστροφές και κοινωνική δικτύωση. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες η περιέργεια και η ζωτικότητα θα δώσουν την ώθηση για επαφές και συναναστροφές διαφόρων ειδών. Προσοχή στην αναποφασιστικότητα και στην αδυναμία για δέσμευση ή οριστικοποίηση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι χαλαρές, οι πιεστικές συμπεριφορές θα φορτίσουν το κλίμα με αρνητισμό.

Στον αισθηματικό τομέα οι σχέσεις ενδεχομένως να μείνουν σε χαλαρό ή επιφανειακό επίπεδο, όσοι επιθυμούν δεσμευτικές συνθήκες θα πρέπει να δώσουν χρόνο στα γεγονότα χωρίς να πιέζουν τις καταστάσεις. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ανανεωτικές επαφές.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για βελτίωση σχέσεων προσωπικών οικογενειακών και κοινωνικών. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να βρουν λύσεις και να ξεκαθαρίσουν τα επίμαχα ζητήματα που προκαλούν αβεβαιότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν θετικά, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα τονώσουν τις διαθέσεις.

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για οικονομικές συναλλαγές, ωστόσο τα βήματα θα πρέπει να είναι μεθοδικά και οι ενέργειες σκεπτόμενες, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα αναστατώνει την διάθεσή σου καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα σου δημιουργούν νευρικότητα. Προσοχή γιατί θα είναι εύκολο να ξεσπάσεις στα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου δημιουργώντας προβλήματα.

Ξαφνικά έξοδα μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου δημιουργώντας σου ανασφάλειες που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και απότομος με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα και διαφωνίες με την συμπεριφορά σου.

Πιθανές ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και προβληματίζουν τη σχέση σου. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις για να μη χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει και θα έρθει ξαφνικά για να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε καλεί να στραφείς στο κοντινό σου περιβάλλον και να αξιολογήσεις με ψυχραιμία θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Καλό είναι να προσέξεις τη συμπεριφορά σου γιατί είναι πιθανό να γίνεις σκληρός και αδιάλλακτος επηρεάζοντας τις κοντινές σου σχέσεις.

Δυσκολίες και εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν, καλά θα κάνεις όμως να δείξεις επιμονή και να σκεφτείς ρεαλιστικές λύσεις ώστε να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει. Η ωριμότητα και η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε θετική κατεύθυνση.

Δεν έχεις διάθεση για συζητήσεις και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το ταίρι σου. Καλό είναι να εξηγήσεις τι νιώθεις για να μην υπάρχουν προβλήματα και παρερμηνείες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον, η αποστασιοποίηση θα σε βοηθήσει για να δεις αν πραγματικά σου ταιριάζει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις πραγματικά τι είναι αυτό που μπορεί να εξελίξεις στη μετέπειτα πορεία σου. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα σου.

Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος, όμως σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις πραγματικά τι αξίζεις και ποιες είναι οι ικανότητές σου. Προσοχή σε συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου καθώς αυτό δεν θα λειτουργήσει ευνοϊκά για την επίτευξη των στόχων σου.

Επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που μπορεί να τον αδικούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, μην εγκλωβίζεσαι εγωκεντρικά σε αυτά που θέλεις καθώς το πιθανότερο είναι να χάσεις την ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα εντείνει την ανάγκη να προσφέρεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε πρόσωπα που το χρειάζονται. Προσοχή γιατί ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες που αργότερα θα σου στοιχίσουν.

Οι καθυστερήσεις σε ζητήματα οικονομικά που εκκρεμούν εδώ και καιρό μπορεί να σε ενοχλήσουν, όμως φρόντισε να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση. Το πιθανότερο είναι να εμπλακεί ο συναισθηματισμός και να μην έχεις ξεκάθαρη σκέψη, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη.

Αφιέρωσε χρόνο για να δημιουργήσεις ονειρική ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου καθώς η μέρα είναι ιδανική για να απολαύσετε μαζί άκρως ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν στην επιφάνεια έντονες αναμνήσεις και πληγές.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ασχολείσαι με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και να λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα σε καθημερινά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται για να λύσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα καθώς οι συζητήσεις που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να οδηγήσουν σε άκρως ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές για εσένα.

Το πάθος και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στη σχέση και βοηθούν να ξεφύγεις με το ταίρι σου από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς καθώς σου διασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για εξόδους από πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σε ενθουσιάσουν. Αργότερα το απόγευμα σε βοηθά να λύσεις θέματα με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που μπορεί να σε απασχολούσαν.

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Οι πρωτότυπες ιδέες και οι ευφάνταστες απόψεις σου δημιουργούν ένα νέο μοναδικό πλαίσιο που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με θετικά βήματα στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων.

Χαρά, κέφι, διάθεση για πρωτοτυπία και περιπέτεια λειτουργούν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για ρουτίνα και γκρίνιες. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά κεραυνοβόλος έρωτας που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, περνάς σε μία περίοδο έντονης αναζήτησης που αφορά τον τρόπο που διασκεδάζεις και πως απολαμβάνει στη ζωή σου. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει τους ρυθμούς σου στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που μπορεί να σε πιέζουν.

Οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει. Απέφυγε την επικριτικότητα και τον εκνευρισμό που δεν αφήνουν περιθώρια να κινηθείς με ευκολία με τους συναδέλφους σου.

Ο ρομαντισμός και η θετική διάθεση κυριαρχούν στη σχέση σου, μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα με πιθανές αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επικοινωνήσει μαζί σου πρόσωπο από το εξωτερικό που έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Οι συζητήσεις για πνευματικά ζητήματα πρωταγωνιστούν και ανεβάζουν κατακόρυφα το κέφι και την αυτοπεποίθησή σου.

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις μελλοντικά σχέδια σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς αντιλαμβάνεσαι τι ικανοποιεί τους άλλους και μπορείς να διατηρήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Η καλή διάθεση θα οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες που μπορεί να ανοίξουν τα φτερά σου και σε συνεργασίες με πρόσωπα του εξωτερικού.

Η ανάγκη για ισορροπία και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω των κοινών πνευματικών αναζητήσεων που έχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος με άκρως πρωτότυπο τρόπο. Αργότερα το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις που σε απασχολούν στο περιβάλλον που κινείσαι.

Οι πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες που έχεις να παίξουν σημαντικό ρόλο για την επαγγελματική σου προβολή καθώς θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους ανωτέρους σου και θα σε βοηθήσουν να κάνει σημαντικά βήματα προς την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Μην διστάσεις να εκφράσεις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να επηρεάζουν στη σχέση σου και να δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα που δίνεις με το ταίρι σου στο περιβάλλον που κινείστε. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου μέσα από τον επαγγελματικό χώρο ανατρέποντας την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να σε αποπροσανατολίσει στην καθημερινότητα, δημιουργώντας πρόβλημα στον προγραμματισμό και στην πορεία των υποθέσεων σου. Περιόρισε τον εκνευρισμό και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ότι πρέπει να διαχειριστείς.

Αποπροσανατολίζεσαι με ευκολία στη δουλειά και αυτό μπορεί να έχει κόστος καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές και αποφάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις σε ότι έχεις αναλάβει και αφουγκράσου αν χρειαστεί την διαίσθηση σου που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τους μπελάδες.

Ένταση, άγχος και γκρίνια μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να προκληθούν σφοδροί καυγάδες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς η κούραση και ο εκνευρισμός της καθημερινότητας δεν αφήνουν περιθώρια για χαλαρές στιγμές και φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από την παιδική σου ηλικία και να απολαύσεις τις στιγμές μαζί τους. Η χαρά και η διασκέδαση πρωταγωνιστούν και δημιουργούν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στην παρέα.

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και δεν αποκλείεται να προκύπτουν εμπόδια στη δουλειά σου που ενισχύουν τη νευρικότητα. Φρόντισε να μην χάσεις το κέφι σου και την αισιοδοξία που σε διακατέχει καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείς να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες και να διαχειριστείς ιδανικά ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.

Η συναισθηματική σου γενναιοδωρία δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα και πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει δυναμικά για να τονίσει ότι δεν έχεις κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με υποθέσεις οικογενειακής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα αλλά και το βράδυ σε βοηθά να δείξεις κατανόηση και να διατηρήσεις την ζεστή ατμόσφαιρα που απαιτείται ώστε να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σου που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Βέβαια είναι απαραίτητο να είσαι επικεντρωμένος σε αυτό που θέλεις να πετύχεις καθώς μόνο έτσι θα πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οικονομικό επίπεδο.

Ο ρομαντισμός δεν θα λείψει σήμερα από τη σχέση σου καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να εκδηλώσεις πληθωρικά τα συναισθήματα που έχεις για το παιδί σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει χαρά, τρυφερότητα και ασφάλεια με την παρουσία της.

Μοιραστείτε το