Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Η Αφροδίτη στον Λέοντα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Στις προσωπικές σχέσεις ενδεχομένως να δημιουργηθούν προβλήματα, τα συναισθήματα δεν θα είναι σταθερά, κάποιοι χαρακτήρες θα κινηθούν με αδιαφορία και εγωκεντρισμό. Σε θέματα οικονομικής φύσης το χρονικό διάστημα δεν είναι κατάλληλο για ρίσκα αβέβαιης κατάληξης, θα πρέπει να αποφευχθούν οι ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνιση του στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Αυγούστου, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για κατάκτηση και κυριαρχία. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αυτοπροβολή, οι ηγετικοί χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να υπερισχύσουν, προσοχή στις υπερβολές. Δεν θα λείψουν οι εγωκεντρικές ενέργειες, οι διεκδικήσεις ενδεχομένως να γίνουν με τρόπο ανταγωνιστικό. Οι επιβλητικοί χαρακτήρες προσοχή στον τρόπο που θα συμπεριφερθούν, οι χειριστικές συμπεριφορές θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις.

Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα φέρει επικοινωνιακά και κοινωνικά ανοίγματα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις συναναστροφές, στις φιλικές παρέες και στις προσωπικές σχέσεις. Ανάγκη θα εκδηλωθεί και συντροφικότητα, εμπιστοσύνη και συναισθηματική ισορροπία.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να δημιουργήσει μπερδέματα και εσωτερικές συγκρούσεις. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να σταθεροποιηθούν, να καταλήξουν και να πάρουν άμεσες αποφάσεις. Η διαίσθηση δεν θα είναι εμπιστεύσιμη, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις και αλλαγές.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Ήλιο αποκαλυπτικά συμβάντα θα τονώσουν τις διαθέσεις, ευχάριστες συζητήσεις θα ανανεώσουν τις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε βοηθά να καταβάλλεις προσπάθεια ώστε να ισορροπήσουν οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να ξεπεραστούν πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε απασχόλησαν. Η κατανόηση, η αισιοδοξία, η χαρούμενη διάθεση σου αποτελούν το αντίθετο για όλες τις δυσκολίες του τελευταίου διαστήματος.

Οι συνεργασίες σου εξελίσσονται εξαιρετικά καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα πως πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις για να υπάρξει αρμονία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις που θα έχουν πολλές προοπτικές και μπορεί να σου δώσουν εξαιρετικό αποτέλεσμα και σε οικονομικό επίπεδο.

Ο ρομαντισμός και το πάθος δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή που απογειώνει τη σχέση σου και σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για νέα γνωριμία που δείχνει να αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες που έχεις από μία σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον σε απασχολούν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να έχουν επηρεαστεί από γεγονότα που έχουν δημιουργήσει νευρικότητα. Οι κόντρες δεν θα ωφελήσουν τις συζητήσεις και θα σε οδηγήσουν σε ρήξεις που τελικά θα σε πληγώσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε ένταση.

Πρωτότυπες σκέψεις μπορεί να υπάρχουν που θα σου δώσουν την ώθηση για νέες συνεργασίες και επαγγελματικές επιδιώξεις. Ο προσωπικός τρόπος διαχείρισης των δεδομένων θα πρέπει να είναι ανατρεπτικός καθώς καλείσαι να λειτουργήσεις αντισυμβατικά με τους συνεργάτες σου ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή.

Αξιοποίησε το χρόνο που σου δίνεται με το ταίρι σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα ευνοήσει τη σχέση σου και απέφυγε τις κόντρες λόγω του αυξημένου εκνευρισμού. Ο αδέσμευτος μπορεί να ταλαιπωρηθείς από κυκλοθυμία και νευρικότητα που δεν επιτρέπουν να επικοινωνήσεις ευχάριστα με νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η εξαιρετική διάθεση σου πρωταγωνιστεί στην ημέρα και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στο περιβάλλον που συναναστρέφεσαι. Νιώθεις δημιουργικός, αισιόδοξος, χαρούμενος και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στα πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου.

Ο δυναμισμός και η γενναιοδωρία σε χαρακτηρίζουν και πρωταγωνιστούν στις συνεργασίες σου καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τους γύρω σου για να είσαι και εσύ ικανοποιημένος. Πιθανές προτάσεις για νέες συνεργασίες μπορούν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εκφράζοντας τις προσωπικές σου ανάγκες θα αντιληφθείς άμεσα ότι το ταίρι σου είναι δίπλα σου για να καταλάβει αυτά που ζητάς και για να σε ικανοποιήσει. Ο αδέσμευτος μπορείς να τραβήξεις την προσοχή σε μία γνωριμία που θα εντυπωσιαστεί από την θετικότητα που εκπέμπεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η αισιοδοξία και η παιδικότητα που υπάρχει μπορεί να περιοριστούν από φοβίες και καχυποψία που επηρεάζουν την συμπεριφορά σου. Οι ανατροπές που μπορεί να επηρεάσουν δημιουργικές ασχολίες που σε ενδιαφέρουν πιθανά να σου χαλάσουν το κέφι.

Ο εγωκεντρισμός που μπορεί να εκδηλώσεις σε οικονομικές και επιχειρηματικές υποθέσεις θα δημιουργήσει προβλήματα στις όποιες εξελίξεις. Προσοχή σε ανατροπές στόχων και φιλοδοξιών που θα σε γεμίσουν άγχος και θα εντείνουν ανασφάλειες. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να βρεις τι πραγματικά σου ταιριάζει.

Μην λειτουργείς περιοριστικά στο ταίρι σου καθώς αυτό θα οδηγήσει σε ψυχρότητα και απαισιοδοξία που θα επηρεάσουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος περιορίζεσαι από απωθημένα και δεν αφήνεσαι ώστε να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις με πιθανή νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, θα κάνεις ότι είναι δυνατό για να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που μπορούν να σου χαρίσουν το χαμόγελο, χαλαρές στιγμές και την άποψή τους για θέματα που σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να διασκεδάσεις μαζί τους και να περάσεις όμορφα.

Το εμπόριο, η επικοινωνία και το διαδίκτυο πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα δώσει ικανοποιητικό αποτέλεσμα και σε οικονομικό επίπεδο.

Εκφράζοντας άμεσα τα συναισθήματά σου είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα αντιληφθεί τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί. Άλλωστε η ψυχολογία και των δύο είναι στα ύψη. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η δυνατότητα για νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει χαρά, αισιοδοξία και φρεσκάδα ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις με αμεσότητα τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί και μπορεί να σε ανακουφίσει πνευματικά σαν προσωπικότητα. Αυτό είναι αρκετό για να ικανοποιήσει πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ μαζί τους και εκφράζεις πιθανές μελλοντικές επιδιώξεις σου.

Επαγγελματικά εμπόδια μπορεί να μη σου επιτρέπουν να δρομολογήσεις νέα σχέδια που πιθανά έχεις. Οι αγγαρείες που αναλαμβάνεις είναι πολλές και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικό άγχος και συγκρουσιακή διάθεση που θα δημιουργήσει προβλήματα στο συναδελφικό περιβάλλον.

Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξει πραγματικά τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί και σε γεμίζει χαρά στην προσωπική σου ζωή, δίνοντας στο ταίρι σου την κατάλληλη ώθηση μέσα στη σχέση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που εκδηλώνει τα συναισθήματά του για εσένα και δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για την μεταξύ σας ένωση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις την ανάγκη να βγεις από την εσωστρέφεια και να εκφράσεις με δυναμισμό συναισθήματα και ανάγκες. Ξέρεις τι θέλεις από το περιβάλλον σου και αυτό σε βοηθά να εκφραστείς με ωριμότητα αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό και τον παρορμητισμό σου.

Επιχειρηματικές προτάσεις και οικονομικές συζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο και οφείλεις να δείξεις αντικειμενικότητα και ρεαλισμό αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς και να βγεις κερδισμένος. Η καχυποψία δεν βοηθά πάρα σου δημιουργεί εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε εντάσεις.

Η σταθερότητα που θέλεις την προσωπική σου ζωή επιτυγχάνεται καθώς το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δείχνει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσένα και θέλει να δημιουργήσει μακροχρόνια βάση στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ανάγκη να εκδηλώσεις ότι νιώθεις κυριαρχεί σήμερα και μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στους γύρω σου. Οφείλεις να αποφύγεις την σκληρότητα και τις επιθετικές διαθέσεις που θα σε αποξενώσουν από σημαντικά πρόσωπα για εσένα καθώς είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν.

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου δοκιμάζονται καθώς επικρατεί ένταση και είναι πιθανό να υπάρχουν εμπόδια που θα επηρεάσουν αρνητικά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η εριστική σου διάθεση πρέπει να περιοριστεί, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να έχει ως συνέπεια την απομάκρυνση ενός συνεργάτη από την επαγγελματική σου ζωή.

Ο υποκειμενισμός και η νευρικότητα είναι κακοί σύμβουλοι και μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξει κεραυνοβόλος έρωτας που θα απογειώσει το καρδιοχτύπι, προσοχή σε σκληρές συμπεριφορές που θα απογοητεύσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σε ευχαριστεί ιδιαίτερα να βρίσκεσαι με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου καθώς είναι αυτοί που σε γεμίζουν χαρά και θετική διάθεση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοινοί στόχοι που θα σε ικανοποιήσουν και θα δημιουργήσουν το πλαίσιο για νέες προσπάθειες που θα είναι άκρως δημιουργικές.

Οι κινήσεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις σήμερα ως προς την επίτευξη των στόχων σου θα είναι ιδανικές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα στηρίξουν τα σχέδιά σου. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εξαιρετικές εκκινήσεις και σημαντικά κέρδη στο επίπεδο των συνεργασιών σου.

Η κοινή προσέγγιση που έχεις με το ταίρι σου σε καταστάσεις που βιώνετε βοηθούν να συντονιστείτε με απόλυτο τρόπο και να δημιουργήσετε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον στη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και θα σε γεμίσει αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, δεν θα διστάσεις να εκφραστείς με απόλυτο τρόπο απέναντι σε αυτούς που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις εγωκεντρικές διαθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια λόγω ανασφαλειών καθώς θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να καταβάλλεις σημαντικές προσπάθειες στις συνεργασίες σου που θα βοηθήσουν στο να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις ικανοποιώντας και εσένα και τους συνεργάτες σου. Προσοχή σε φόβους που μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνει σκληρός και άκαμπτος στις απόψεις σου. Αυτό θα είναι αρκετό για να ανατρέψει τα θετικά δεδομένα.

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις κατανόηση και σύμπνοια στο ταίρι σου, μην επιτρέψεις τους φόβους σου να κυριαρχήσουν προκαλώντας κόντρες που δεν σε ωφελούν. Ο αδέσμευτος μπορείς να αξιοποιήσεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, αρκεί να μείνεις μακριά από την απολυτότητα που θα προκαλέσει ψύχρα μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η αισιοδοξία σε κατακλύζει και σου δίνει την ευκαιρία να δεις τις θετικές προοπτικές που έχεις μπροστά σου. Η αρμονία που επικρατεί σε βοηθά να στραφείς σε πνευματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν έντονα και να ανοίξεις νέους δρόμους που αγγίζουν τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις.

Αξιοποίησε την ευκαιρία που έχεις για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορεί να σου δώσουν ιδέες και προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επικοινωνία κυριαρχεί και η δημιουργικότητα σε οδηγεί σε νέους δρόμους που θα είναι άκρως θετικοί για εσένα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να απολαύσεις την παρέα του κάνοντας σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Ο αδέσμευτος είναι πιθανή πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία που θα απογειώσει την αισιοδοξία και την ανάγκη για διασκέδαση και θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στη ζωής σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η καλή διάθεση που έχεις μπορεί να σε βγάλει από αρνητικές σκέψεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που σου δημιουργούν νευρικότητα. Μην επιτρέψεις στην ένταση να κυριαρχήσει και να επηρεάσει σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αυτό θα προκαλέσει απογοήτευση στους γύρω σου.

Εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σου κεντρίζουν την προσοχή δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες καθώς ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να γίνουν εμπόδιο ως προς τις κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η ώριμη σκέψη και η ρεαλιστική δράση θα σε βγάλει από την ένταση.

Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να υπάρξει αρμονία στη σχέση, μείνε μακριά από αδιαλλαξία και σκληρότητα που θα οδηγήσουν σε κόντρες. Ο αδέσμευτος έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που γεννά μοναδικά συναισθήματα, προσοχή σε απότομες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις.

Μοιραστείτε το