Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, επικοινωνία, περιέργεια, ανάγκη για νέες εμπειρίες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να συντονιστούν οι ενέργειες, τα πλάνα θα πρέπει να οργανωθούν με μεθοδικότητα. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να δώσουν οριστικές απαντήσεις.

Προσοχή στις υποσχέσεις που θα ακουστούν, ίσως κάποιοι να υπερβάλλουν και να μην είναι σε θέση να τηρήσουν αυτά που θα τάξουν. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές και όχι προς τις δεσμευτικές. Τα ζευγάρια απαραίτητο θα είναι να συζητήσουν σε ένα χαλαρό πλαίσιο, η πίεση θα έχει αρνητικά αποτελέσματα.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Στις συζητήσεις θα υπάρξει άνοιγμα για ξεκαθαρίσματα, φεύγουν οι αμφιβολίες, θα δοθούν εξηγήσεις που θα είναι ικανοποιητικές σε συναισθηματικό επίπεδο. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη άνοιγμα θα φέρει για γνωριμίες αλλά και για επανασυνδέσεις. Τα προσφάτως χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν εκ νέου τα επίμαχα ζητήματα, θα βρεθούν λύσεις, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές.

Ανοίγματα θα υπάρξουν και σε θέματα οικονομικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια σε αγοραπωλησίες και συναλλαγές. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ερμή στις συζητήσεις προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιηθούν, καλό θα είναι να μην υπάρχει έπαρση. Οι κουβέντες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις χρόνο μαζί της. Το απόγευμα δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα ακούει η αισιοδοξία και το κέφι κυριαρχούν και ομορφαίνουν τις στιγμές.

Η μέρα δεν προσφέρεται για επαγγελματικές ενασχολήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να αφήσει στην άκρη την καριέρα σου για να δεις τα πρόσωπα που σε αγαπούν. Πάντως καλό είναι να θυμάσαι ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές για συζητήσεις που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας.

Συναισθηματισμός και πάθος λειτουργούν απόλυτα αρμονικά και απογειώνουν τις σχέσεις σου, μπορείς να χαρείς τη συντροφιά του ανθρώπου που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου δώσει έντονα την αίσθηση του γνώριμου και θα απογειώσει τις ευαισθησίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μπορείς να επικεντρωθείς στις φιλικές παρέες θέλοντας να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα. Το απόγευμα σε βοηθά να δεις με αισιοδοξία τα όνειρά σου και να πραγματοποιήσεις τις ιδανικές κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά τους.

Οι ομαδικές προσπάθειες μπορεί να λειτουργήσουν ιδανικά για εσένα καθώς έχεις τη διάθεση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για την επίτευξη ενός κοινού επαγγελματικού στόχου. Η σημαντική εύνοια είναι μαζί σου αν επιθυμήσεις να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά σε επαγγελματικές επιτυχίες.

Είναι σημαντικό να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και την παρέα επιλέγοντας να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις φιλικές παρέες μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για εσένα μπροστά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς σε ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Το απόγευμα ενισχύει το ένστικτό σου και σε βοηθά σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Οικονομικά ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν έρχονται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις με βάση την έντονη διαίσθηση σου. Προσπάθησε να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι και να επικεντρωθείς σε αυτό που είναι ωφέλιμο για εσένα.

Πάθος και συναισθηματισμός μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να προκύψει, είναι σημαντικό ότι σε εμπνέει ασφάλεια και το ξέρω ότι τα συναισθήματα στα ύψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σου σε σημαντικό βαθμό. Το απόγευμα απογειώνει τις αισθήσεις και δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να διασκεδάσεις.

Είναι σημαντικό για να προχωρήσεις σε πιθανές συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Είναι απαραίτητο παράλληλα όμως να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι καθώς αυτό αργότερα μπορεί να σε απογοητεύσει. Προχώρησε με ρεαλιστικούς όρους.

Μπορείς να χαρείς την παρέα του συντρόφου σου και να ξεφαντώσεις μαζί του δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα καθώς η γοητεία και η ρομαντική σου διάθεση θα λειτουργήσουν σαν πόλος έλξης.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις έντονα ευσυγκίνητος καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να σε συνεπάρουν και να ταξιδέψουν το μυαλό σου. Το απογευμα σε βοηθά να ηρεμήσεις και να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με δικούς σου ανθρώπους.

Η μέρα είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένη και αυτό μπορεί να μην επιτρέψει να τακτοποιήσεις θέματα της καθημερινότητας που σε απασχολούν. Πάντως καλό είναι να θυμάσαι ότι μπορείς να κλείσεις υποθέσεις χωρίς να αγχωθείς, αρκεί να έχεις απόλυτη αυτοσυγκέντρωση σε ότι κάνεις.

Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μία έντονη ρομαντική βραδιά με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πιθανά ζητήματα που σας απασχολούν από το παρελθόν. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένα συμπεράσματα σε ότι αφορά την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να εναρμονίσεις λογική και ευαισθησία και να ξεπεράσεις πιθανές απογοητεύσεις.

Είναι σημαντικό να αποφύγεις βιαστικές επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη στην επαγγελματική σου ζωή λόγω προσώπων που θα προσπαθήσουν να δώσουν λανθασμένη εντύπωση για συγκεκριμένες καταστάσεις. Διαισθητικά μπορείς να καταλάβεις ποιες αποφάσεις σου είναι οι ενδεδειγμένες και πρέπει να ακολουθήσεις.

Ρεαλισμός και τρυφερότητα που χαρακτηρίζουν σήμερα και αυτό είναι άδικο για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου με το ενδιαφέρον που δείχνει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα που εμπλέκονται στην καριέρα σου δείχνουν άμεσα το ενδιαφέρον τους και φέρνουν στην επιφάνεια την τρυφερότητα και τις προσωπικές σου ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα που θα σε αιφνιδιάσουν. Απολαμβάνεις τις φιλικές παρέες καθώς νιώθεις μεγάλη ευκολία να εκφράσεις σκέψεις και πρωτότυπες ιδέες που έχεις.

Η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται να σε αιφνιδιάζει ευχάριστα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που θα αλλάξουν ριζικά τη δημόσια εικόνα σου και θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στην κοινωνική καταξίωση. Θετικές εξελίξεις μπορεί να προκύψουν και σε οικονομικό επίπεδο.

Η κοινή προσέγγιση στα πράγματα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή ή βοηθά ώστε να υπάρχει απόλυτη συνεννόηση και σύμπνοια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν κεραυνοβολεί έρωτες που θα γεννήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε βοηθά να ανταποκριθείς στις δύσκολες καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Το απόγευμα απογειώνει την αισιοδοξία και την φαντασία σε προσωπικό επίπεδο.

Προσπάθησε να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά σε επαγγελματικές επιλογές που πρέπει να κάνεις. Η έντονη ενεργητικότητά και η αποφασιστικότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις και σε απασχολούν στο εργασιακό πεδίο.

Το κέφι και τα έντονα συναισθήματα μπορούν να οδηγήσουν σε υπέροχες στιγμές όπου θα ξεφαντώσεις και θα απολαύσεις την παρέα του προσώπου που βρίσκεται δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα έχουν έντονα την αίσθηση του ρομαντικού και του ιδανικού για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ταξίδια και πλάνα που έχουν σχέση με το εξωτερικό για την εκπαίδευση. Το πρωί νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με το οικογενειακό σου περιβάλλον που σου χαρίζει θαλπωρή και ζεστασιά.

Μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς αντιλαμβάνεσαι με μεγάλη ευκολία πως πρέπει να κινηθείς. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις με ανώτερους στη δουλειά καθώς ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.

Μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές στιγμές για δύο στον προσωπικό σου χώρο όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου και το έντονα ρομαντικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα βρεθεί σε νέο πρόσωπο καθώς η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα κυριαρχούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις σε βαθύτερο επίπεδο ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σου. Το απόγευμα απογειώνει την προσωπική σου ζωή ενισχύοντας την τρυφερότητα και τις ευαισθησίες.

Μπορείς να προχωρήσεις ακάθεκτος οικονομικές επιλογές και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με θέματα ακίνητης περιουσίας ώστε να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις.

Μοναδικές στιγμές μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αφήσεις τα συναισθήματα να σε κατευθύνουν, αυτό θα βοηθήσει τη σχέση να εκτοξευτεί στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα έχουν έντονα την αίσθηση του ονειρικού για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα είναι πιθανόν να έχεις αυξημένες υποχρεώσεις που λειτουργούν πιεστικά στο πρόγραμμά σου. Το απόγευμα σε βοηθά να βρεις την απαραίτητη αρμονία που χρειάζεται και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και καθημερινό επίπεδο.

Έχεις διάθεση να εξομαλύνεις σχέσεις που έχουν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί αρμονία ιδιαίτερα με τα πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου και συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τις θετικές συγκυρίες.

Ήρθε η στιγμή να αφήσεις λεπτομέρειες στην άκρη και να απολαύσεις κάθε λεπτό με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου μακριά από γκρίνια και επικριτικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά μπορεί να υπάρξει σημαντική εξέλιξη για τα αισθηματικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να καλεί σε ένα νέο ξεκίνημα με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ή με πιθανή μία γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις για να δεις πραγματικά τι θέλεις και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον θέλουν να μπουν εμπόδιο στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες αρκεί να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ποιοι στόχοι είναι αυτοί που σε καλύπτουν και ποιοι όχι.

Οφείλεις να είσαι ξεκάθαρος με το ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αντιληφθεί τι πραγματικά ζητάς από τον άνθρωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σηματοδοτήσει η ζωή σου ένα νέο κεφάλαιο χαρίζοντας του ασφάλεια και σταθερότητα.

Μοιραστείτε το