Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, τα χαρακτηριστικά θα είναι έντονος συναισθηματισμός, διαίσθηση, ένστικτο, στρατηγικός τρόπος σκέψης. Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία, στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια θα χρειαστεί μεθοδικότητα και συντονισμός. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις. Οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να οργανωθούν και να συγκεντρωθούν στις εργασιακές απαιτήσεις.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, να ανανεώσουν τα συναισθήματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα. Προσοχή στην καχυποψία και στην κτητικότητα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι σκηνές ζηλοτυπίας. Για τους ελεύθερους ανοίγματα θα υπάρξουν και καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντικρουόμενα συναισθήματα, ο εσωτερικός κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους ψυχολογικά συμπλέγματα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ανησυχία, αναποφασιστικότητα, ανυπομονησία, για να δοθούν λύσεις θα χρειαστεί οργανωμένος τρόπος σκέψης, ηρεμία και αυτοέλεγχος.

Προσοχή στις βιαστικές και σπασμωδικές ενέργειες, στις δύσκολες περιπτώσεις θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις και οι πεισματικές εναντιώσεις, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην ισορροπία των σχέσεων. Οι αντιδραστικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, η βιασύνη και ο εκνευρισμός θα δημιουργήσουν προβλήματα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να πάρω διάσταση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός για να μην οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα. Ο συναισθηματισμός μετά το μεσημέρι κάνει την εμφάνιση του και στρέφεται στην οικογένεια για να βρεις θαλπωρή και ασφάλεια.

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις συνεργασίες σου και στο περιβάλλον που κινείσαι επαγγελματικά καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς για ότι θεωρείς ότι μπορεί να σε οδηγήσει πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Να θυμάσαι ότι η ευελιξία θα σε βοηθήσει να βρεις ευκολότερους δρόμους

Η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσει να πετύχετε τους κοινούς στόχους με το ταίρι σου, άφησε τα συναισθήματα να κυριαρχήσουν και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος νεύρα και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν επιτρέπουν να επικεντρωθείς στα αισθηματικά σου και να δεις πως θα προσελκύσεις το κατάλληλο άτομο για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες μπορεί να νιώσεις τις ανασφάλειες να σε κατακλύζουν. Το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως να χειριστείς την όποια κατάσταση με τους γύρω σου και η απογοήτευση μπορεί να κυριαρχήσει.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να υπάρξουν καθώς φαίνεται να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και πιθανά να οδηγηθείς σε λανθασμένες αποφάσεις. Οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αυξάνονται, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν εντάσεις.

Η ανάγκη για να βρίσκεσαι με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις και αναθεωρήσεις όταν σου υπόσχεται πράγματα που δεν είναι ρεαλιστικά. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις την κατήφεια καθώς σε περιορίζει και κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το να πάρεις πρωτοβουλίες σήμερα είναι κάτι σημαντικό για εσένα για αυτό και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θεωρείς κοντά σου. Διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου και αυτό μπορεί να γίνει με έντονο τρόπο διχάζοντας με την συμπεριφορά σου και τους χειρισμούς που επιλέγεις.

Δεν αποκλείεται να επιλέξεις να κάνεις σημαντικές κινήσεις που μπορεί να ωφελήσουν καθοριστικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να πετύχεις τους στόχους σου και να οδηγήσεις τις συνεργασίες σου σε θετικότερο δρόμο. Οικονομικές συναλλαγές από το παρελθόν κλείνουν με αισιόδοξο τρόπο.

Τα συναισθήματα είναι πιο έντονα από ποτέ και μπορεί να δημιουργούν πρωτοφανή εσωτερική θύελλα, επικεντρώσου στον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος στρέφεις την προσοχή σου στις ανάγκες σου, είναι σημαντικό να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο για να τις καλύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στην οικογένεια και στα πρόσωπα που σε γεμίζουν τρυφερότητα και ασφάλεια με τη συμπεριφορά τους. Η καχυποψία όμως μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν για αυτό φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Οι ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν καθώς φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν την εξέλιξή τους. Δείξε την απαιτούμενη ψυχραιμία διαφορετικά η πορεία τους δεν θα σε ικανοποιήσει και θα σε γεμίσει ένταση.

Αξιοποίησε τις ημέρες για να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις το ταίρι σου μακριά από ένταση και αντιπαραθέσεις που δεν θα ευνοήσουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να περιοριστείς στο ασφαλές περιβάλλον της οικογένειας και να μην έρθει σε επαφή με νέα πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι ανασφάλειές εντείνονται ιδιαίτερα στο μέσο της ημέρας καθώς φαίνεται να υπάρχουν πρόσωπα που εκδηλώνουν καχυποψία υποψία απέναντί σου. Αυτό θα σε ενοχλήσει ιδιαίτερα όμως φρόντισε να το προσπεράσεις καθώς φαίνεται ότι το απόγευμα η ψυχολογία σου ισορροπεί και μπορείς να δεις τα πράγματα με θετικό πρόσημο.

Τα οικονομικά σου φαίνεται ότι σε απασχολούν έντονα για αυτό και δεν θα διστάσεις να πραγματοποιήσεις συζητήσεις στον εργασιακό χώρο. Το αποτέλεσμα τους μπορεί να είναι άκρως θετικό αρκεί να μην μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων θέλοντας να επιβάλεις αποκλειστικά και μόνο την δική σου άποψη.

Το να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σου είναι σημαντικό για αυτό μπορείς να κάνεις τα πάντα για να δημιουργήσεις το απαιτούμενο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που προκαλεί έντονα συναισθήματα καθώς το πάθος απογειώνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για εσένα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να πατήσεις στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και σε πιθανά ταλέντα που μπορεί να έχεις. Η ψυχική δύναμη που σε χαρακτηρίζει εντυπωσιάζει τους γύρω σου.

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σήμερα θα είναι πρωτοποριακές και θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες καθώς φαίνεται να επιδιώκεις να λειτουργήσει σε ομαδικό επίπεδο που θα σε φέρει πιο κοντά στους μελλοντικούς του στόχους. Τα πλάνα σου θα γίνουν δεκτά με ενθουσιασμό.

Το πάθος και η χαρά δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή που μπορείς να απολαύσεις με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει για να είναι δίπλα σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο πού θα λειτουργήσει αναγεννησιακά στην προσωπική σου ζωή και υπόσχεται πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η χαρά μεγαλώνει, η ψυχολογία είναι στα ύψη και είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να πτοήσει την ψυχολογία σου σήμερα. Η σημερινή μέρα σε ωθεί να ασχοληθείς με γνώση και επιμορφωτικά ζητήματα που ικανοποιούν την πνευματική ανάγκη για διεύρυνση των φιλοσοφικών σου οριζόντων.

Οι συνεργασίες μπορεί να εξελιχθούν σε ένα εξαιρετικά θετικό δρόμο καθώς φαίνεται να μπορείς να βρίσκεις άμεση συνεννόηση με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρει. Έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου και αυτό είναι κάτι που σε ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο μπορεί να έχουν προτάσεις.

Η άκρως θετική ψυχολογία σου αποτελεί βάλσαμο για τη σχέση, καθώς δίνεις χαρά, αισιοδοξία και κέφι ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεση του/της συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή λόγω των γνώσεων και της φιλοσοφικής τους προσέγγισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς η διάθεσή σου δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος τριβελίζουν το μυαλό σου και μπορεί να επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις τα νεύρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η ένταση είναι πιθανό να υπάρξει σε επαγγελματικό επίπεδο, καλείσαι όμως να τις διαχειριστείς με ήρεμο πνεύμα. Διαφορετικά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές και έντονες προστριβές που μπορεί να δημιουργήσουν τετελεσμένο σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο πώς συμπεριφέρεσαι στο ταίρι σου καθώς η ένταση είναι διάχυτη και μπορεί να οδηγήσει σε ανατρεπτικές καταστάσεις στη σχέση. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η νευρικότητα δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει και να σε απομακρύνει από πρόσωπο που δείχνει την προσοχή του για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει φαίνεται πια να μην σε απελπίζουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις λύσεις που δεν θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου και θα σε απαλλάξουν από άγχη που πιθανά είχες. Πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο και στους γύρω σου.

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις σε ότι αφορά τη δουλειά σου κάτι που σήμερα φαίνεται να το καταφέρνεις με μεγάλη ευκολία. Η εύνοια είναι με το μέρος σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου που μπορεί να σε ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό.

Τα μικρά και πιθανά σήματα θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν με το ταίρι σου τώρα μπαίνουν στην άκρη και κυριαρχεί η ανάγκη για ρομαντισμό και πάθος που απογειώνουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που απογειώνει την αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που μπορεί να αγγίζουν τη δημόσια εικόνα σου. Οι ανασφάλειες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να προτάξεις τη λογική.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να μην σε ικανοποιούν. Αξιοποίησε την καλή επικοινωνία και την αισιοδοξία που εκπέμπεις για να μπεις σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και συμφωνιών που θα σε ωφελήσουν σημαντικά σε τομείς όπως το εμπόριο και το διαδίκτυο.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες στη σχέση σου που με καλή επικοινωνία μπορεί να έρθουν και να ξεπεραστούν δημιουργώντας και πάλι αισιόδοξο κλίμα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, αφήνεις πίσω την καχυποψία και βρίσκεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής θέλοντας έτσι να ξεφύγεις από ότι αρνητικό μπορεί να σε απασχολεί αυτές τις ημέρες. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου γιατί μπορεί να γίνεις εκρηκτικός και να δημιουργήσεις προβλήματα ιδιαίτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η συγκρουσιακή σου διάθεση είναι διάχυτη και επηρεάζει σημαντικά τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Οι σπασμωδικές κινήσεις λειτουργούν αρνητικά στις οποίες πρωτοβουλίες παίρνεις καθώς φαίνεται να μην έχεις ψύχραιμη ανάγνωση στα πράγματα και να επηρεάζεσαι από την νευρικότητα που σε διακατέχει.

Ο έντονος εγωισμός και εριστική διάθεση δεν θα βοηθήσουν για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, παρά τα δημιουργήσουν κλίμα έντασης και αντιπαραθέσεων που δεν θα ευνοήσει τη σχέση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που δείχνει το ενδιαφέρον του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς σου δημιουργούνται έντονες ανασφάλειες. Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε αγχώνουν καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

Προσπάθησε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση. Έτσι θα καταφέρεις να νιώσεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και θα απαλλαγείς από φόβους και ανασφάλειες που έχεις. Παράλληλα όμως μην καταφύγεις σε περιττά έξοδα που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σου αρνητικά.

Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο σε προσωπικό επίπεδο καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο να νιώσεις σταθερότητα δίπλα στον άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι αμφιβολίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο αισθηματικό παιχνίδι που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις νέας γνωριμίας.

Μοιραστείτε το