Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 15 Μαΐου, η χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για να επαναξιολογηθούν οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι στόχοι. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να ξανασυζητηθούν παρελθοντικά ζητήματα, θα υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις σε θέματα που αιωρούνται ή σε σχέσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν μείνει στη μέση. Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα υπάρξουν δυσκολίες, προσοχή στην ισχυρογνωμοσύνη, στην αδιαλλαξία και στην πεισματική αντίδραση.

Η χρονική περίοδος δεν θα είναι ευνοϊκή για νέες συμφωνίες, ο τρόπος σκέψης δεν θα κάνει πρόσφορο το έδαφος για συνεννόηση. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τους καβγάδες, τη συναισθηματική προσκόλληση και τις εμμονές. Ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι συγκαταβατικός και συμβιβαστικός, η προσκόλληση στις προσωπικές απόψεις θα φέρει δυσκολίες και αρνητισμούς.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο τα βήματα θα πρέπει να είναι συντονισμένα και οι ενέργειες σκεπτόμενες. Στην άκρη μένει η διστακτικότητα, φεύγουν οι ενδοιασμοί, οι προσεγγίσεις θα είναι τολμηρές ώθηση θα δώσουν στις σχέσεις και στις επαφές.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό προσοχή στις υπερβολές, οι ανήσυχοι και παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους. Ελλοχεύει κίνδυνος για ξεσπάσματα και εξάρσεις, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να περιοριστούν σε κανόνες ή να αποδεχτούν συνθήκες που τους δυσανασχετούν.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείς ποια πρόσωπα προσπαθούν να σε περιορίζουν το οικογενειακό σου περιβάλλον. Οι αντιδράσεις θα είναι έντονες από την πλευρά σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να κινηθείς έξυπνα και μεθοδικά για εσένα.

Eχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα στον επαγγελματικό χώρο, καθώς νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να πάρεις αυτό που σου αξίζει και θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη πιθανές συγκρούσεις λόγω της έντασης που έχεις από εξωγενείς παράγοντες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κερδίσει την προσοχή, προσπάθησε μόνο να αφήσεις τις ανασφάλειες εκτός πλαισίου διαφορετικά θα δημιουργήσουν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και σε προβληματίζουν έντονα. Η μελαγχολική σου διάθεση δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά και ξεκάθαρα τι πραγματικά αξίζεις.

Φρόντισε να ξεμπερδέψεις με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να εκκρεμούν εδώ και καιρό. Να θυμάσαι όμως ότι το μυαλό σου ταξιδεύει με ευκολία και μπορεί να κάνει λάθη για αυτό είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος σε ότι κι αν κάνεις.

Μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου, δώσε την ευκαιρία σε σένα και στον/ην σύντροφό σου να χαρείτε τις στιγμές όπου θα πρωταγωνιστήσει η τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η παρελθούσες καταστάσεις έρχονται στο μυαλό σου που μπορεί να χαλάνε τη διάθεσή σου, σκέψου καλά τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, έρχονται στην επιφάνεια μνήμες και πληγές που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί έντονα την ανάγκη της απομόνωσης. Δείξε προσοχή στις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον καθώς μπορεί να επηρεαστείς έντονα.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εργασιακές υποχρεώσεις καθώς δεν είναι εύκολο να αποδώσεις τα μέγιστα. Είναι σημαντικό να είσαι συγκεντρωμένος για να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να αποφύγεις τις όποιες απογοητεύσεις μπορεί να προκύψουν. Το άγχος και η απαισιοδοξία δεν θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει.

Η ανάγκη να απομονωθείς με το ταίρι σου κυριαρχεί, μπορείς να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό που θα απογειώσει την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς διεκδικούν να μπουν έντονα και πάλι στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα σε απασχολήσουν σημαντικά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που αναλαμβάνεις. Το άγχος αυξάνεται, το ίδιο και η απολυτότητα για αυτό δείξε προσοχή και προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός ιδιαίτερα με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου.

Ο εκνευρισμός και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα καθώς το απόγευμα σου αυξάνει κατακόρυφα την ένταση. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να εκφράσεις διαφωνίες για ότι δεν είσαι σίγουρος γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες επιπτώσεις.

Η κυκλοθυμία εντείνεται και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο πρόσωπό μου πρωταγωνιστεί στη ζωή σου λόγω της εσώτερης σύγκρουσης που σε καταβάλει και σε επηρεάζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, δεν έχεις όμως κατασταλάξει στο τι θέλεις πραγματικά και αυτό δεν θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις απελευθερωμένα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σε βοηθά να δεις ρεαλιστικά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου έντονα. Λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται και δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

Κλείσε θέματα που μπορεί να εκκρεμούν καθώς έχεις τον δυναμισμό και την ωριμότητα να τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις με τον επαγγελματισμό και τη μεθοδικότητα που διαθέτεις. Παράλληλα η διαίσθησή σου μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανές επιλογές σου.

Είναι σημαντικό να εκφράσεις με ωριμότητα και σταθερότητα αυτά που σε προβληματίζουν από το παρελθόν και επηρεάζουν τη σχέση σου. Μην δείξεις φόβο γιατί θα αντιληφθείς γρήγορα ότι το ταίρι σου θα σε κατανοήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα δημιουργήσει έντονα ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Το κέφι είναι στα ύψη και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να δεχθείς προσκλήσεις όπου θα διασκεδάσεις και θα συμμετέχεις σε υπέροχες συζητήσεις.

Η ανάγκη να περάσεις όμορφα μπορεί να σε οδηγήσει στο να βάλει σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά σου, όμως έχεις την ευκαιρία να δεις με αισιοδοξία μελλοντικά σχέδια που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά για σένα. Αξιοποίησε πιθανές δυνατότητες που σου δίνονται αφού ανοίγουν νέους δρόμους για την καριέρα σου.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις όνειρα και σχέδια με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία πού θα λειτουργήσει ανανεωτικά στην ψυχολογία σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα επαγγελματικού χαρακτήρα που σε έχουν απασχολήσει έντονα στο παρελθόν. Προσοχή γιατί η απολυτότητα μπορεί να επηρεάσει και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις δημιουργώντας προβλήματα.

Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων που θα σου δώσουν την ευκαιρία να καταλάβεις τι πραγματικά σου προσφέρεται και πως μπορεί να αξιοποιήσεις τις όποιες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου.

Άφησε στην άκρη ζητήματα της καριέρας που μπορεί να σε προβληματίζουν και δώσε την απαραίτητη προσοχή στο ταίρι σου για να μην υπάρξει γκρίνια και ενόχληση από την πλευρά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που εκδηλώνει και πάλι το έντονο ενδιαφέρον του για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στις διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν πιθανά διαταραχθεί. Η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και εσωστρέφεια μετά το μεσημέρι, έχεις την ευκαιρία να ανακάμψεις αν δείξεις αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στους γύρω σου.

Κόντρες μπορεί να προκύψουν με τους συνεργάτες σου που θα σε απογοητεύσουν ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι. Τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη θα σου στοιχίσουν, όμως μπορείς να επανέλθεις γρήγορα και μαχητικά αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε πληγώνει. Προσοχή γιατί οι ισορροπίες μπορεί να είναι εύθραυστες.

Νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου απολαμβάνοντας στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες να προκαλέσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κοινωνικότητα και το φλερτ πρωταγωνιστούν και λειτουργούν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ενισχύει σε σημαντικό βαθμό τις ανασφάλειες και τους προσωπικούς του φόβους. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ, όπως και η καχυποψία. Φρόντισε να μην εκτονώνεις τα νεύρα σου σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σας.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τα απαραίτητα βήματα στη δουλειά που θα δείξουν τις δυνατότητες που έχεις και την εργατικότητα σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα καθώς απολαμβάνεις εμπιστοσύνη και σεβασμό και αυτά είναι σημαντικά στοιχεία για να δημιουργήσουν θετικές εξελίξεις στο εισόδημά σου.

Μπορείς να δημιουργήσεις μία καθημερινότητα που θα ικανοποιεί εσένα και το ταίρι σου και θα δημιουργεί έντονα την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να αφήσεις στην άκρη το άγχος και την ένταση. Ασχολήσου με τον εαυτό σου καθώς η φροντίδα και η περιποίηση θα σε απογειώσει.

Επικεντρώνεσαι σε εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα τις τελευταίες μέρες. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν νευρικότητα και να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα με συναδέλφους σου.

Μπορείς με ευκολία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και μπορεί να δημιουργούν εκνευρισμό εξομαλύνοντας την διάθεση και την ψυχολογία σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο που θα σε αναστατώσει χωρίς να αποκλείεται και ο έντονος εκνευρισμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα αυξάνει τις δυσκολίες στην καθημερινότητα και κατ επέκταση το άγχος. Προσπάθησε να περιορίσεις την επικριτική σου διάθεση που μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στη σχέση σου και στην πορεία των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν.

Ο συναισθηματισμός κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώρια για να έχεις αντικειμενικό κριτήριο στις επαγγελματικές σου επιλογές. Αφουγκράσου την διαίσθηση σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεφεύγοντας από παγίδες και εμπόδια που μπορεί να βρεις το δρόμο σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο για εσένα, αξιοποίησε την. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρχει εσωστρέφεια που δεν σου επιτρέπει να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεις την προσοχή σου στις φιλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα δεν σου επιτρέπει να είσαι χαλαρός με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου καθώς οι ανασφάλειες και οδηγούν στην αδιαλλαξία και στο πείσμα.

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος. Ιδιαίτερα το απόγευμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις οποίες συζητήσεις καθώς η ένταση οδηγεί σε επιθετική στάση που δεν διευκολύνει τις συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις.

Ο εκνευρισμός και οι φόβοι σου μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνεις απότομος και αδιάλλακτος με το ταίρι σου, κάτι που θα προκαλέσει απογοήτευση στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει καθώς οι αμφιβολίες είναι πολλές και δεν μπορείς να τις ξεπεράσεις.

Μοιραστείτε το