Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, γενναιοδωρία, αυτοπεποίθηση. Έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή, κάποιοι θα προσπαθήσουν να προβάλλουν την προσωπικότητά τους με τρόπο που να μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις. Προσοχή στις υπερβολές, η ανάγκη για θαυμασμό ίσως να οδηγήσει σε επιπολαιότητες. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις οικονομικές διεκπεραιώσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για τακτοποίηση, οι αναβλητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να οργανωθούν και να αποφύγουν την καθυστέρηση.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη δίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, προσοχή στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων. Άνοιγμα θα υπάρξει για κοινωνικές επαφές, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες που θα προκαλέσουν ενθουσιασμούς.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό δύσκολη θα είναι η συνεννόηση, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ενδεχομένως οι κουβέντες και τα μηνύματα να μεταφραστούν με αρνητικό τρόπο. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους παρελθοντικές καταστάσεις που είχαν δημιουργήσει προβλήματα, ενδεχομένως να υπάρξουν συναισθηματικές εντάσεις και έντονες διαφωνίες.

Προσοχή στην αντίδραση και στην ανάγκη για εναντίωση, η αδιαλλαξία θα δημιουργήσει προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν. Στον επαγγελματικό χώρο θα πρέπει να δοθεί έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες, αν δεν υπάρχει συγκατάβαση και αποδοχή το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις έντονες διαφωνίες και τις παρατραβηγμένες εντάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σταθερότητα στις απόψεις σου εντυπωσιάζει και δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς λογικά για επόμενες κινήσεις σε πιθανούς στόχους που έχεις. Προσοχή νωρίς το πρωί γιατί ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα που να αδικήσουν πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ανασυνταχθείς σκεπτόμενος πολύ σοβαρά ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σου ώστε να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Ο δυναμισμός και οι πρωτοβουλίες συνδυάζονται με ώριμη και ψύχραιμη σκέψη και δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η κατανόηση και η υπέροχη επικοινωνία που υπάρχει στη σχέση σου σού δίνει δύναμη για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Το ταίρι σου σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που μπορεί να αποδειχθεί ιδανικό για την προσωπική σου ζωή και για ότι θέλεις στην αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα κυρίαρχη όμως το πρωί δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα λόγω της έντασης που εκδηλώνεις. Φρόντισε να μην επηρεάσουν τις φιλικές σου σχέσεις και προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρη αντιμετώπιση σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Η πρωινή ένταση μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις οικονομικού επιπέδου που θα έχουν κόστος και ψυχολογικό. Προσπάθησε να βρεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου καθώς μόνο έτσι θα μπορέσεις να καταλάβεις ποιες είναι οι απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσεις και να κερδίσεις.

Το πάθος και ο αισθησιασμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και εντείνουν τα συναισθήματα που υπάρχουν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που μπορεί να σε γεμίσει ασφάλεια και σταθερότητα, κάτι κυρίαρχο για εσένα στην αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, επικοινωνήσεις ιδανικά με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου που σε βοηθούν να δραστηριοποιηθείς και να νιώσεις πιο δυναμικός από ποτέ. Μην χάσεις την ευκαιρία για διασκέδαση και όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι κατακόρυφα και σε βοηθούν να αφήσεις πίσω τις όποιες δυσκολίες.

Οι συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα θα έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν την δουλειά και την καθημερινότητά σου. Μία ικανοποιητική συμφωνία σε οικονομικό επίπεδο δεν αποκλείεται να προκύψει.

Η κοινή δράση με το ταίρι σου λειτουργεί ευεργετικά για τη σχέση καθώς σας δίνει την ευκαιρία να γίνεται ένα σε στόχους που μπορεί να ενδιαφέρουν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα απογειώσει το πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, παρελθούσες καταστάσεις βαραίνουν την ψυχολογία σου και δημιουργούν την ανάγκη να απομονωθείς από το περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή ιδιαίτερα το πρωί καθώς η υπερένταση κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς.

Φρόντισε να κλείσεις ζητήματα που σε ενοχλούν και επηρεάζουν την ψυχολογία σου καθώς το άγχος είναι έντονο και σε κυριεύει. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς τα λάθη είναι πιθανά λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που σε διακρίνει.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η περίεργη διάθεση σου είναι πιθανόν να μην επιτρέψει να μπεις δυναμικά στο αισθηματικό παιχνίδι δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σου δίνεται η δυνατότητα να έρθει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και να επικεντρωθείς σε αυτά που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν και θέλεις να ξεπεράσεις. Ο συναισθηματισμός θολώνει το τοπίο και δεν είναι εύκολο να δεις με ευκολία την δύναμη που έχει σαν προσωπικότητα για να άφησες πίσω σου ότι σε έχει στιγματίσει.

Είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην καθημερινή σου δραστηριότητα καθώς οι σκέψεις θολώνουν το μυαλό σου και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα έχουν κόστος. Ζητήματα οικονομικής φύσεως φαίνεται να σε απασχολούν όμως είναι σημαντικό να μην τα διαχειριστείς επηρεασμένος από ανασφάλειες και φόβους.

Δημιούργησε ένα ονειρικό πλαίσιο για εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να απολαύσεις υπέροχες στιγμές μαζί του που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται που θα δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική φόρτιση, προσοχή σε πιθανά ξεσπάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ανάγκη για αυτοπροβολή και κοινωνική καταξίωση έχει περίοπτη θέση σήμερα καθώς είναι αυτό που σε απασχολεί εντονότερα. Φρόντισε να μην χάσεις την επαφή με τα συναισθήματά σου εκλογικεύοντας τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου. Αυτό θα κάνει αρνητική εντύπωση στο περιβάλλον που κινείσαι.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί καθώς οι ανταγωνιστικές διαθέσεις των άλλων απέναντί σου δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις. Οι κόντρες δεν είναι εύκολο να αποφευχθούν αν δεν προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον προσωπικό σου εκνευρισμό και να δώσεις με λογική και ωριμότητα τις όποιες λύσεις.

Αφοσιώνεσαι στη δουλειά σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις το χρόνο σου για να αποφύγεις τις οποίες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έχει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί αναστάτωση στο κοντινό περιβάλλον λόγω ψευδαισθήσεων που μπορεί να υπάρχουν από την πλευρά σου. Μην επιτρέπεις στους άλλους να σε κατευθύνουν λανθασμένα γιατί αργά ή γρήγορα θα απογοητευτείς και από αυτούς αλλά και από τον εαυτό σου.

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σημαντικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς δεν έχεις αντικειμενική θεώρηση στα πράγματα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κινήσεις. Προσπάθησε να μην δεσμευτείς και επηρεαστείς από πρόσωπα που δίνουν μεγάλες υποσχέσεις ενώ δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές.

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για συζητήσεις καθώς οι υποσχέσεις που θα δοθούν τόσο από σένα όσο και από το ταίρι σου δεν έχουν ρεαλιστική βάση και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέα γνωριμία που μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, όμως δεν αποκλείεται να υποκρύπτει στοιχεία του χαρακτήρα της που δεν σου ταιριάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολήσουν είναι πολλές και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να ξεφύγεις. Καλά θα κάνεις όμως να σκεφτείς αν πραγματικά αυτό εξυπηρετεί τις επιδιώξεις σου καθώς το πιθανότερο είναι η συμπεριφορά σου να απογοητεύσει κάποιους και να πάρουν αποστάσεις από εσένα.

Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά στην επαγγελματική σου ζωή, μην επιτρέψεις σε κάποια εμπόδια να σε απογοητεύσουν και να παρατήσεις τους στόχους σου. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό, αυτό άλλωστε θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

Αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς αυτό είναι που θα σε ανεβάσει και θα δημιουργήσει το πλαίσιο για να ξεφύγεις από τα οποία ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν στην καριέρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, όμως η αυστηρότητα και η ψυχρότητα δεν σε αφήνουν να αφεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσετε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν από το παρελθόν. Προσοχή μετά το απόγευμα καθώς οι εμμονές δεν αφήνουν περιθώρια για λογική σκέψη και επιτρέπουν στην γκρίνια να κυριαρχήσει.

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εμπορικές συμφωνίες ούτε κεντρίζουν την προσοχή, πρόσεχε μόνο να είσαι ακριβής σε οικονομικό επίπεδο για να μην υπάρξουν παρερμηνείες. Η ένταση στη δουλειά δημιουργείται από την πλευρά σου καθώς δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς για να λύσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να λύσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου από το παρελθόν και να αποκαταστήσεις την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος είναι πολύ πιθανή και αυτό είναι αρκετό για να απογειώσει την διάθεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, περνάς σε μία περίοδο σκέψεις και αναθεωρήσεις των πεπραγμένων σου στην καθημερινότητα. Παράλληλα το απόγευμα ενισχύει την επιθυμία σου για ταξίδια και κοντινές αποδράσεις που ανανεώνουν την ψυχολογία σου.

Οι εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες που θα κεντρίσουν την προσοχή και θα δημιουργήσουν εμπιστοσύνη ως προς το πρόσωπό σου. Προσοχή σε σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου που οδηγούν συνέντευξη.

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις εμμονές που προβληματίζουν τη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια να απολαύσεις το συναίσθημα και το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η αν επιδιώξεις να διασκεδάσεις με πρόσφατο κοντινού περιβάλλοντος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα παιδιά και τη δημιουργία καθώς είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και ζωντάνια. Η διασκέδαση δεν θα λείψει και θα πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς ανεβάζοντας τους πάντες με την υπέροχη διάθεση σου.

Πρωταγωνιστείς σε επαγγελματικά ξεκινήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνει στον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, την γενναιοδωρία που απαιτείται για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσοχή σε σχέση με δημιουργικά ενδιαφέροντα καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως δεν θα είναι ρεαλιστικά.

Τα συναισθήματα είναι έντονα όμως μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές ή να βγάλεις λάθος συμπεράσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, προσοχή γιατί στο τέλος μπορεί να πληγωθείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς έχετε τη διάθεση να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι μεταξύ σας. Αυτό δημιουργεί νέες βάσεις για τις σχέσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι ζητούν από εσένα και μπορείς να εκφράσεις ρεαλιστικά τι πραγματικά θέλεις από αυτούς.

Οι φιλοδοξίες είναι πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο όμως δεν αποκλείεται τα σχέδιά σου να μην έχουν ξεκάθαρη πλεύση. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από πρόσωπα που υπόσχονται πολλά καθώς το πιθανότερο είναι να σε απογοητεύσουν στην πορεία μη μπορώντας να ανταποκριθούν σε αυτά που έχουν δεσμευτεί.

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν σήμερα με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε συνθήματα που πιθανά είχαν διαταράξει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον που με τον τρόπο συμπεριφοράς του βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό.

Μοιραστείτε το