Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Τοξότη οι χαρακτήρες που αγαπούν την περιπέτεια θα καταφέρουν να ανανεωθούν και να τονώσουν την καθημερινότητά τους. Στον επαγγελματικό τομέα οι στόχοι θα είναι συγκεκριμένοι, οι ξεκάθαρες βλέψεις θα βοηθήσουν να δοθεί ώθηση στις επιδιώξεις. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για φλερτ και για προσεγγίσεις, στα αισθηματικά θα υπάρξει δυνατότητα για μία νέα αρχή.

Οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες, οι συζητήσεις γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική έκταση. Σε κοινωνικό επίπεδο δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, έντονη θα είναι η ανάγκη για συναναστροφή. Διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, οι συναναστροφές με καινούργια πρόσωπα θα ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ήλιο θα υπάρξουν αποκαλύψεις και τυχερά ανοίγματα που θα βγάλουν τις σχέσεις από τη στασιμότητα.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο θα φέρει ένταση και συναισθηματική σύγχυση, θα είναι δύσκολο να παρθούν σωστές αποφάσεις. Οι δυσκολίες που θα προκύψουν ενδεχομένως να ρίξουν το ηθικό και να δημιουργηθούν απογοητευτικές σκέψεις. Θα βγει στην επιφάνεια η αντιδραστικότητα, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση και η αποδοχή.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε πραγματικές συμπεριφορές που πληγώσουν τους γύρω σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τους φόβους σου και να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τα δικά σου θέλω επιδιώκοντας να ελέγξεις πρόσωπα και καταστάσεις

Συγκρουσιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρξουν στις συνεργασίες σου πως δεν αποκλείεται να υπάρχουν διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα που να δημιουργούν καχυποψία. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές καθώς είναι πιθανό να προσπαθήσουν κάποιοι να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Φρόντισε βέβαια και εσύ να έχεις ξεκάθαρη στάση απέναντί τους.

Επεδίωξε με ψυχραιμία να εκφράσεις τις ανάγκες σου καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμό του/ης συντρόφου σου θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς οι φόβοι σε κατακλύζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, εκδηλώνεις άμεσα και δυναμικά τα συναισθήματά σου και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με ένταση θεωρώντας ότι δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως θα ήθελες.

Είναι πιθανό να μην εξελίσσονται τα επαγγελματικά ζητήματα όπως θα ήθελες καθώς νιώθεις το βάρος των ευθυνών να σε πνίγει και να σου δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά του επαγγελματικού περιβάλλοντος που θα κοστίσουν στην επαγγελματική σου πορεία.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το πρωί καθώς δεν αποκλείεται να ξεσπάσει στο ταίρι σου άδικα. Δείξε ψύχραιμη στάση και αυτό θα σε ανταμείψει αφού μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Ο αδέσμευτος η έντονη ανησυχία που έχεις δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία σου με πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για εσένα αν δεν καταφέρεις να την διαχειριστείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι φοβίες δεν αφήνουν περιθώρια για να χειριστείς με ψύχραιμο τρόπο πιθανά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Μην επιτρέψεις στην συγκρουσιακή διάθεση να κυριαρχήσει και να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν την όλη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον.

Οι συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα για την επίτευξη κοινών στόχων που μπορεί να έχετε δρομολογήσει δεν θα βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Η ομαδική προσπάθεια είναι αυτή που μπορεί να δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα, μακριά από αρχηγικές τάσεις και εξουσιαστικές διαθέσεις.

Προσπαθώντας να χειραγωγήσεις το ταίρι σου οδηγείς τη σχέση σου στα άκρα, άλλαξε ρότα και αφέσου στο πάθος που θα γεμίσει μοναδικές στιγμές και συναισθήματα. Ο αδέσμευτος καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατώτερα συναισθήματα που σου δημιουργούν ανασφάλειες και δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ισορροπία και αρμονία αποφεύγοντας τις εντάσεις. Ξαφνικά γεγονότα σου δίνουν χαρά και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που απολαμβάνεις την επαφή μαζί τους.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το πρωί καθώς οι εντάσεις με τους συνεργάτες μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και σε δυσκολίες που καλό είναι να αποφύγεις. Μετά το μεσημέρι βρίσκεις τις κατάλληλες λύσεις καθώς η διορατικότητα και η ευφυΐα σου βοηθούν να βρεις τις απαιτούμενες εναλλακτικές που θα ξεμπλοκάρουν πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν.

Η ανάγκη για συντροφικότητα είναι διάχυτη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε μοναδικές εκπλήξεις που θα απογειώσουν το πάθος στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσεις από πρόσωπο που επικοινωνεί μαζί σου δείχνοντας άμεσο ενδιαφέρον για να δημιουργήσετε ένα κοινό δρόμο σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καθημερινότητα έρχεται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν υποχρεώσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και χωρίς άγχος. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με το σώμα σου και να δημιουργήσεις το κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης που θα σου δώσει ενέργεια και ευεξία.

Οι ανατροπές που μπορεί να έρθουν σε επαγγελματικό επίπεδο δεν είναι απαραίτητα δυσάρεστες για αυτό φρόντισε να μην κολλάς σε στερεότυπα. Οι ευκαιρίες που μπορεί να δοθούν δεν αποκλείεται να εξελιχθούν εξαιρετικά θετικά για εσένα αρκεί να είσαι διατεθειμένος να δείξεις διαφορετικές πτυχές των δυνατοτήτων σου.

Φρόντισε να μην κολλάς σε λεπτομέρειες που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και δώσε θετική χροιά στη ρουτίνα για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε ξαφνιάσει με το ενδιαφέρον του για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η καχυποψία δεν σου επιτρέπει να χαρείς τις στιγμές με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και βρίσκονται στη ζωή σου. Ο εκνευρισμός γίνεται εντονότερος από ποτέ καθώς θέλεις να επιβάλεις απόψεις και σκέψεις κάτι που θα εγείρει έντονες αντιδράσεις και θα σε οδηγήσει σε προστριβές.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους σε απασχολούν έντονα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν συμπεριφορές που να σε κάνουν ιδιαίτερα καχύποπτο. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να εμπιστευτείς απόλυτα την διαίσθηση σου που σε καθοδηγεί σε ασφαλή δρόμο για εσένα.

Εκτόνωσε την ένταση που νιώθεις μέσω του πάθους και δημιουργώντας ένα έντονα αισθησιακό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου, διαφορετικά η ζήλια μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα εμπιστευτείς πρόσωπα που επικοινωνεί μαζί σου καθώς οι φόβοι και οι ανασφάλειες δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα θολώνουν τη σκέψη και δεν αφήνουν περιθώρια για να δεις πώς μπορείς να διαχειριστείς ιδανικά τις δουλειές που έχεις. Φρόντισε να αξιοποιήσεις στην ημέρα για να περάσεις καλά, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν λάθη σε σημαντικά ζητήματα.

Λανθασμένες κινήσεις σε εργασιακά θέματα θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση καθώς μπορείς να πάρεις αποφάσεις χωρίς ξεκάθαρη σκέψη. Άφησε τις συζητήσεις στην άκρη που αφορούν υποχρεώσεις που έχεις καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να προχωρήσεις.

Χάνεις το μέτρο στη σχέση σου καθώς μπορεί να ρήξεις λανθασμένα ευθύνες στο ταίρι σου που δεν του αξίζουν. Φρόντισε να περιορίσεις το άγχος. Αν είσαι αδέσμευτος/η επικεντρώνεσαι σε καταστάσεις που χαλάνε την διάθεσή σου αφήνοντας στην άκρη το φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις και να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά καθώς ανταλλάσσεις απόψεις για ότι σε απασχολεί κάτι που σου δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Το πρωί ο εκνευρισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω εμμονών που εκδηλώνονται άμεσα και δυναμικά.

Αιφνιδιαστικές προτάσεις για συνεργασίες μπορεί να δημιουργήσουν νέες προϋποθέσεις στα επαγγελματικά σου για αυτό και μη διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν σε νέα επιτυχημένα βήματα. Η επικοινωνία το πρωί είναι δύσκολη ιδιαίτερα με συναδέλφους καθώς ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

Μην διστάσεις να ξαφνιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση και θα σας φέρει πιο κοντά. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε αιφνιδιάζει και δημιουργεί ρίγη συγκίνησης. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να πάρει εξαιρετικά αισιόδοξη τροπή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που περνάς όμορφα καθώς θέλοντας να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα πιεστικός. Αυτό θα είναι αρκετό για να αντιδράσουν με απότομο τρόπο και να οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα.

Ο έντονος εγωισμός και η ανάγκη επιβολής κυριαρχεί και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με τα πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Φρόντισε να αποφύγεις τις οποίες αντιδικίες που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση λόγω παράλογων ανασφαλειών που εκδηλώνεις.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αλλά δεν αποκλείεται να δυναμιτίσεις την υπέροχη ατμόσφαιρα λόγω της αναστάτωσης και των φόβων που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η, η διαχείριση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, φρόντισε να δείξεις ψυχραιμία και να απαλλαγείς από την αδιαλλαξία και το πείσμα καθώς θα επηρεάσουν έντονα τη σχέση σου και θα ταλαιπωρήσουν την επικοινωνία με τους γύρω σου. Είναι σημαντικό να δώσεις την ευκαιρία στους άλλους να εκφράζουν τις πραγματικές τους επιθυμίες δείχνοντας καλή διάθεση.

Η επιμονή και η υπομονή που δείχνεις θα κυριαρχήσουν σε οικονομικές υποθέσεις που καλείσαι να διεκπεραιώσεις καθώς δεν είσαι διατεθειμένος να οπισθοχωρήσεις αν δεν πετύχεις αυτό που θέλεις. Προσοχή γιατί αυτό εγείρει κινδύνους καθώς δεν είναι πολλοί που είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν αυτή τη συμπεριφορά.

Πάρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μην διστάσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και επιθυμείς από το ταίρι σου καθώς η ακινησία μπορεί να κουράσει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να στυλώσεις τα πόδια σε νέα πρόσωπο καθώς εγείρονται ανασφάλειες και νιώθεις ότι χρειάζεται να παραχωρήσεις πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά πως πρέπει να τα διαχειριστείς. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να οδηγήσει σε  κατήφεια ή απογοήτευση επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία σου.

Οι συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο μπορεί να ανατραπούν ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς ο εκνευρισμός που σε διακατέχει θα επηρεάσει την επικοινωνία με τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα. Απέφυγε τις συγκρούσεις και δείξε ότι μπορείς να λειτουργήσεις με ρεαλιστικούς όρους και χωρίς αυταπάτες.

Δημιούργησε το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου που θα ανατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητας και θα δώσει ανάσα φρεσκάδας στη σχέση. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν που εντείνουν τις ευαισθησίες σου και ανακινούν συναισθήματα που είχες θαμμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, ο εκνευρισμός που σε διακατέχει από το πρωί μπορεί να επηρεάσει την συμπεριφορά σου και να ενοχλήσει πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η ένταση προέρχεται από ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα και να αφήσεις πίσω σου μία για πάντα.

Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις εμπορικές προτάσεις για συμφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο αρκεί να ξεφύγεις από προσωπικές ιδεοληψίες που δεν σου επιτρέπουν να δεις με αντικειμενικότητα ποιο είναι αυτό που πραγματικά θα αποδώσει το καλύτερο για σένα. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ζητώντας οριστική λύση.

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διάθεση για επικοινωνία που υπάρχει με το ταίρι σου ξεφεύγοντας από απόψεις που μπορεί να σε περιορίζουν και να μην σου επιτρέπουν να δεις τι πραγματικά μπορεί να ωφελήσει τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου κεντρίζει το πνεύμα και την περιέργεια με την συμπεριφορά του.

Μοιραστείτε το