Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, σε τάξη θα βρίσκονται οι σκέψεις, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές και σκεπτόμενες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, συμφωνίες, συναλλαγές. Φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, ο τρόπος σκέψης θα είναι ώριμος.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, έκταση θα έχει η φαντασία, απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί η διαίσθηση με τη λογική. Προσοχή στις έντονες ονειροπολήσεις, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να προσγειωθούν στην πραγματικότητα, ίσως να μην είναι σε θέση να διακρίνουν το αληθινό γεγονός από τις θεωρητικές εικασίες. Ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξιδανικεύσεις.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, ανάγκη για αποδράσεις και νέες περιπέτειες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στην ανυπομονησία, τα βήματα θα πρέπει να είναι μεθοδικά. Πριν παρθούν οριστικές αποφάσεις θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά οι πληροφορίες και τα δεδομένα, προσοχή σε ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στις αντιδράσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν ξεσπάσματα και εξάρσεις, οι εκνευρισμοί θα οδηγήσουν σε λάθη.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα φέρνει ευχάριστα και αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, η φαντασία θα είναι δημιουργική.

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντική αναστάτωση στην οικογενειακή και προσωπική σου ζωή. Επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που σε ευχαριστεί η παρέα τους.

Οικονομικές συζητήσεις σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα, προσοχή καθώς πρόσωπα που εμπλέκονται μπορεί να προσπαθήσουν να σε καθοδηγήσουν κατά το δοκούν. Είναι σημαντικό να δώσεις προτεραιότητα στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου καθώς μπορούν να σου προσφέρουν πολλά.

Τάσεις εξουσίας και επιθετικές διαθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, ρίξε τους τόνους για να αποφύγεις τις εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονα συναισθήματα μπορεί να σου προκαλέσει μία γνωριμία που έρχεται να σε αναστατώσει και να σε οδηγήσει σε μοναδικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα ασχοληθείς με ζητήματα της οικογένειας που έρχονται στο προσκήνιο. Το απόγευμα και το βράδυ σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει τις προηγούμενες μέρες.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει λόγω διαφωνιών με τους ανωτέρους σου. Τακτοποίησε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Η ανάγκη να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου σε οδηγεί στο να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για δύο που θα σας χαλαρώσει. Το συναίσθημα κυριαρχεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να νιώσεις γαλήνη και ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα παρασκηνιακές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν με τον τρόπο που τους συμφέρει. Οι εντάσεις θα είναι βέβαιες αν δεν προσπαθήσεις να σκεφτείς ψύχραιμα και λογικά.

Είναι απαραίτητο οτι να δείξεις οι ανασφάλειές δεν μπορούν να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πιθανές εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον, έντονα συναισθήματα σου προκαλούνται που πρέπει να επιχειρηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επιδιώκεις να επικοινωνήσεις σχέδια και απόψεις σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το απόγευμα σε βοηθά να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες ανοίγοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο για τις συνεργασίες σου.

Οι συνθήκες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία είναι ιδανικές. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε ανάλογες συμφωνίες με πρόσωπα που είναι βέβαιο ότι σου δείχνουν εμπιστοσύνη και επενδύουν σε σένα. Προσοχή ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες καθώς πιθανές προτάσεις να υποκρύπτουν καταστάσεις που δεν σε ευνοούν.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά και το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε απόλυτη αρμονία και αισιοδοξία που θα σε ανακουφίσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία εξαιρετικά θετική για την πορεία της προσωπικής σου ζωής.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν αναστατώσει. Το απόγευμα περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να αφοσιωθείς στις σκέψεις σου.

Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς του δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κινήσεις ως προς την επίτευξη τους. Προσπάθησε να μην είσαι αλαζονικός και εριστικός με πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον που διαφωνούν μαζί σου καθώς αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα σε ομαδικό επίπεδο.

Ο ρομαντισμός και η διάθεση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές πάθους που θα μείνουν χαραγμένες μέσα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, φρόντισε όμως να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί βλέπεις τα πάντα εξειδικευμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές προτάσεις από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που θα σε ικανοποιήσουν ευχάριστα. Νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που σε μελαγχολούν.

Αναπτύσσοντας σχέδια και τους στόχους που μπορεί να έχεις δεν αποκλείεται να εντυπωσιάσεις πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό που θα σπεύσουν να σου καταθέσουν προτάσεις. Οι θετικές αιφνιδιαστικές εξελίξεις μπορούν να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στο επαγγελματικό πεδίο.

Μην διστάσεις να βρεθείς προκλήσεις από το φιλικό περιβάλλον που θα βοηθήσουν να περάσεις ένα μοναδικό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις φιλικές παρέες έρχεται αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο που αλλάζει ριζικά την κοσμοθεωρία και τον τρόπο σκέψης σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο απολογιστικού χαρακτήρα που θα εντείνει την εσωστρέφεια. Το απόγευμα εντείνει νευρικότητα και απολυτότητα επηρεάζοντας προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους στις συνεργασίες και το επαγγελματικό περιβάλλον καθώς με ευκολία αυξάνεται η ένταση και προκύπτουν σημαντικές διαφωνίες. Αφιέρωσε χρόνο ώστε να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις να επιτύχεις στα επαγγελματικά σου.

Εγωκεντρικές και αδιάλλακτες συμπεριφορές δεν σου επιτρέπουν να χαρείς υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου, εσώτερα προσωπικά ζητήματα επηρεάζουν την διάθεσή σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται, όμως είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες που έχεις για μία σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να εκφραστείς σε πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό για ιδέες και πρωτοποριακές προτάσεις που έχεις. Το απόγευμα σε βοηθά να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων σου.

Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα να προέκυψαν το επαγγελματικό πεδίο δημιουργώντας πλαίσιο ισορροπίας με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η καλή επικοινωνία θα βοηθήσει να λύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις και να προχωρήσετε από κοινού σε φιλοδοξίες και στόχους που έχετε.

Με αισιοδοξία μπορείς να ατενίσεις το μέλλον με το ταίρι σου καθώς οι στόχοι που έχετε από κοινού σας ικανοποιούν απόλυτα και σας βοηθούν να λειτουργήσετε σε ομαδικό πλαίσιο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα απογειώσουν το κέφι και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σήμερα επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ανατροπές στην καθημερινότητα και τη δουλειά που θα είναι θετικές για εσένα και θα ευνοήσουν το εισόδημα σου.

Μπορείς να βρεις ευφάνταστες και πρωτότυπες λύσεις σε οικονομικές συναλλαγές ή εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται καθώς το πιθανότερο είναι να αποφέρει και οφέλη μέσα από τη δουλειά σου. Είναι βέβαιο ότι πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον θα φορτίσουν να σε βοηθήσουν.

Αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν στην καθημερινότητα θα βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και θα λειτουργήσουν ευνοϊκά και εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα λειτουργήσει ανατρεπτικά στα μέχρι τώρα δεδομένα της προσωπικής του πορείας, επαναστατικές αλλαγές μπορεί να υπάρξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα νιώθεις την ανάγκη να στραφείς στο ευρύτερο περιβάλλον σου και να περάσεις υπέροχα με τις παρέες σου. Το απόγευμα με ευκολία μπορεί να μεταφέρει την ένταση από την καριέρα στη σχέση σου.

Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να σου προκαλούν νευρικότητα. Να θυμάσαι ότι δεν είναι η καλύτερη μέρα για να συζητήσεις οικονομικά θέματα καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αντιδικίες.

Προσπάθησε να αφήσεις εκτός της σχέσης σου πιθανά επαγγελματικά προβλήματα, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξει ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα, προσοχή καθώς δεν σου είναι εύκολο να αντιληφθείς αν πραγματικά μπορούν να σε ικανοποιήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής καθώς αυξάνεται η καχυποψία και η ανασφάλεια. Το απόγευμα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να αφήσεις στην άκρη φόβους που επηρεάζουν οικονομικές συναλλαγές και προσωπική ζωή.

Μπορείς να προχωρήσεις στην επίλυση οικονομικών ζητημάτων σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς ήρθε η ώρα να κλείσεις κεφάλαια που σου δημιουργούν άγχος. Η θετική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις που θα είναι κερδοφόρες για εσένα.

Το πάθος και ο ερωτισμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή, μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες και απωθημένα να κυριαρχήσουν δημιουργώντας εντάσεις και προστριβές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεπεράσεις βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να έχει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων επιδιώκοντας να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον αρμονίας. Το απόγευμα απογειώνει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Μπορείς να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε συνεργασίες που θα αποφέρουν σημαντικά κέρδη για εσένα και θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το καλύτερο για εσένα στην επαγγελματική σου ζωή.

Η συναισθηματική σου ζωή εκτοξεύεται λόγω της καλής διάθεσης που υπάρχει και από τους δύο για να ξεπεράσετε καταστάσεις που μπορεί να σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η φλερτάρεις και αυτό είναι δύσκολο να μην εντυπωσιάσει, πολλά πρόσωπα θα δείξουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Μοιραστείτε το