Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, έκταση θα έχει το συναίσθημα, θα είναι ο κύριος οδηγός των ενεργειών. Στην επιφάνεια θα βγουν καλλιτεχνικές ικανότητες, θα υπάρχει έμπνευση και φαντασία. Συγκαταβατικές και συμβιβαστικές θα είναι οι διαθέσεις, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, φεύγει η αδιαλλαξία και η πεισματική εναντίωση.

Σε θέματα οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και συντονισμένες, προσοχή στις επιπολαιότητες, οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να στηρίζονται στις επιφανειακές ενδείξεις. Προσοχή στην έντονη ονειροπόληση, οι καταπιεσμένοι ενδεχομένως να βρουν καταφύγιο σε νοητούς κόσμους. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να μείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να δραστηριοποιηθούν με τρόπο άμεσο.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό θα δημιουργήσει την ανάγκη για απεγκλωβισμό από τη ρουτίνα και τη στασιμότητα. Νέες επιθυμίες και νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ο τρόπος σκέψης θα είναι απελευθερωμένος. Έμφαση θα δοθεί στις καινοτομίες και σε οτιδήποτε μπορεί να δώσει ένα διαφορετικό και πιο ανανεωτικό αποτέλεσμα. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές συναναστροφές, θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες. Στον επαγγελματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργια εγχειρήματα, οι μεθοδικές επιδιώξεις και οι σταθεροί στόχοι θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν σε άμεση βελτίωση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ανυπομονησία, εσωτερική ένταση, συναισθηματική αστάθεια. Ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες ενέργειες, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις βιαστικές αποφάσεις και τις απότομες αντιδράσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ανάγκη να επιβάλλεις τις προσωπικές σου απόψεις τους γύρω σου ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου καθώς επιδιώκεις να τους κατευθύνεις με τρόπο που δεν θα γίνει αποδεκτός. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου γιατί αυτοί σε υποκινούν.

Η διάθεση να κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα στην καριέρα σου μπορεί να σε φέρει σε σημαντικές διαμάχες με τους ανωτέρους σου που καλό είναι να αποφύγεις. Προσοχή στο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει καθώς δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου. Φρόντισε να ακούσεις την διαίσθησή σου γιατί αυτή θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φρόντισε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου γιατί αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά και θα απομακρύνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, οι φόβοι σου όμως μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά και να προκληθούν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

αύρε, η μέρα σε βοηθά να επικοινωνήσεις με ευκολία απόψεις και ανάγκες που έχεις. Παράλληλα όμως δεν σε διακρίνει η διάθεση να καταλάβεις τι πραγματικά ικανοποιεί και τους άλλους κάτι που θα δημιουργήσει δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες.

Είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις πραγματικότητα τις ιδέες σου σε σχέση με την καριέρα. Η διάθεση να αποδεχθείς και να αξιοποιήσεις νέες προτάσεις θα αποβεί ιδανική καθώς θα σε βοηθήσει να δεις σφαιρικά τι μπορεί να σε εξέλιξη επαγγελματικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι σημαντικό να δείξεις διάθεση για κατανόηση στο ταίρι σου καθώς το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν θα βοηθήσει στην θετική εξέλιξη της σχέσης. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, σημαντικό είναι να είσαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις που μπορεί να μην σου είναι οικείες και να σε ξενίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, επιδιώκεις να ισορροπήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα σημαντικά στη ζωή σου, όμως δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις στις απαιτήσεις σου ή να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, θέλοντας να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις που βιώνεις. Προσπάθησε να λειτουργείς ρεαλιστικά γιατί η απογοήτευση αργότερα θα είναι μεγάλη.

Οικονομικά ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και δημιουργούν ένταση και άγχος. Είναι σημαντικό να μπορέσεις ειλικρινά να ξεκαθαρίσεις πως μπορείς να κινηθείς για να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση καθώς αυτό θα διευκολύνει τις συναλλαγές με τα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Απέφυγε τη νευρικότητα και τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι σου και προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και των δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που δείχνει να είναι ιδανική για σένα καθώς φαίνεται να βρίσκεις το ιδανικό έτερον ήμισυ και να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι ευαισθησίες σου ξεχειλίζουν καθώς δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς και μπορεί να σε οδηγήσουν στη μελαγχολία. Η ψυχολογία σου θα σε οδηγήσει στην απομόνωση και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς θέματα της καθημερινότητας που απαιτούν αυτοσυγκέντρωση και ψυχραιμία.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που επιστρέφουν και σε προβληματίζουν έντονα. Είναι καλύτερα να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να αποφύγεις πιθανές δεσμεύσεις που τελικά δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που περιμένεις. Επικεντρώσου στο να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς το ένστικτό σου σε καθοδηγεί μοναδικά.

Μπορείς να επιδιώξεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου με φιλικά πρόσωπα αφήνοντας στην άκρη ότι μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε μελαγχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας συναισθηματική θύελλα που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να περάσει όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου και μην αφήνεις πιθανές φοβίες που έρχονται στην επιφάνεια να σε επηρεάσουν. Οι εμμονές είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που είναι αχρείαστες.

Η εμμονική συμπεριφορά σε καθημερινά ζητήματα δεν θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από υποχρεώσεις και ευθύνες, αντίθετα θα αυξήσει κατακόρυφα τη νευρικότητα. Προσοχή γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά κοινωνικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η ένταση θα ανατρέψει τη θετική έκβαση τους για αυτό να είσαι προσεκτικός.

Η ένταση δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τη σχέση σου για αυτό μετουσίωσε τη νευρικότητα σε πάθος για να μπορέσεις να ξεφύγεις από πιθανές χοντρές. Αν είσαι αδέσμευτος/η, οι προσωπικές σου ανασφάλειες θα παίξουν αρνητικό ρόλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, περνάς σε μία περίοδο όπου η κοινωνική καταξίωση και η αυτοπροβολή έχουν μεγάλη σημασία για εσένα για αυτό δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου.

Πάρε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τις συνεργασίες σου να ξεπεράσουν τα οποία εμπόδια υπάρχουν και να επικεντρωθείτε με τους συνεργάτες σου σε κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσετε για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό για εσάς. Η θετική σκέψη θα συμβάλει στο να επικρατήσει η καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα σε πιθανές συζητήσεις για νέες συνεργασίες.

Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαράς, και πάθους με το ταίρι σου αιφνιδιάζοντας θετικά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η κεραυνοβόλα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον μπορεί να απογειώσει την ψυχολογία σου και να σε γεμίσει αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις αδιάλλακτος στις απόψεις σου και αυτό να χαλάσει την θετική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες καθώς αυτές μπορεί να εξελιχθούν σε σκληρές κόντρες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Προσπάθησε να μην γίνεις επικριτικός και εκδικητικός αφού αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ένταση που σε διακατέχει επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να πληγώσεις το ταίρι σου σε πιθανές συζητήσεις που έχετε. Καλά θα κάνεις να το αποφύγεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα δείξεις εμπιστοσύνη σε νέα γνωριμία καθώς οι ανασφάλειες θολώνουν τη σκέψη και την συμπεριφορά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η καθημερινότητα δυσκολεύει λόγω του έντονου προγράμματος σου και δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις με απότομο τρόπο τα συναισθήματά σου λόγω της πίεσης. Προσπάθησε να ξεφύγεις από τις εμμονές καθώς αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Οι πολλές υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για να πάρεις ανάσες και καλά θα κάνεις να βρεις ένα μέσο εκτόνωσης που θα μπορέσει να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την οποία ένταση. Διαφορετικά οι συγκρούσεις στο εργασιακό περιβάλλον θα είναι δυσάρεστες και θα παίξουν αρνητικό ρόλο στην πορεία σου.

Η ένταση της καθημερινότητας δεν αφήνει τη σχέση να κυλήσει ήρεμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να επικράτηση έντονη διάθεση για φλερτ λόγω της κακής ψυχολογίας και των αμφιβολιών για τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους καθώς έρχονται στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε επηρεάζουν. Καλά θα κάνεις να δείξεις αυτοκυριαρχία καθώς δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε κοντινά πρόσωπα και να προκαλέσεις ανούσιες εντάσεις.

Η καθημερινότητα ανατρέπεται από γεγονότα που σε επηρεάζουν σημαντικά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή καθώς αυτό μπορεί να αλλάξεις τα δεδομένα σε συναδελφικές σχέσεις. Παράλληλα ο έντονος συναισθηματισμός δημιουργεί θολή εικόνα στα πράγματα και τα λάθη είναι πολύ πιθανό να προκύψουν.

Είναι σημαντικό να δείξεις εμπιστοσύνη στο ταίρι σου καθώς οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς επιστροφές προσώπων του παρελθόντος με ψυχραιμία καθώς πιθανές σπασμωδικές κινήσεις θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις ζητήματα που αφορούν τη σωματική σου υγεία και την ενέργειά σου. Οφείλεις να σκεφτείς αν προσέχεις τον εαυτό σου όμως να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές καθώς δεν θα είναι εύκολο να τις τηρήσεις.

Αναποδιές και εμπόδια σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις στην εργασιακή καθημερινότητα που μπορεί να είναι λανθασμένες. Μην επιτρέψεις στο άγχος και στην γκρίνια να κυριαρχήσουν καθώς θα δυναμιτίσουν την αδελφικές σχέσεις και δεν θα σου επιτρέψουν να δεις με αντικειμενικότητα πως πρέπει να κινηθείς.

Φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου μακριά από γκρίνια και μιζέρια που μπορεί να διαλύσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία από την δουλειά που μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή και να γεννήσει μοναδικά συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, προσοχή στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς είναι πιθανόν να επικεντρωθείς σε ζητήματα χωρίς να υπάρχει λόγος και αυτό θα είναι αρκετό να προκληθούν αντιπαραθέσεις που θα είναι σφοδρές. Άφησε την καχυποψία στην άκρη και δώσε χώρο στους άλλους να εξηγήσουν πραγματικά τα συναισθήματά τους.

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός σε εμπορικές υποθέσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα δημιουργώντας παρασκήνιο εις βάρος σου. Άφησε το ένστικτό σου να σου υποδείξει πώς πρέπει να κατευθύνεις.

Είναι σημαντικό να μην γίνεις σκληρός στην επικοινωνία με το ταίρι σου καθώς μπορεί να ειπωθούν πράγματα που θα τον πληγώσουν και θα καταστρέψουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθεί σε νέα γνωριμία καθώς οι αμφιβολίες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να δεις και καθαρά ποιο πρόσωπο έχεις απέναντί σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα κυριαρχεί καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πραγματικά μέσα σου τι είναι αυτό που σε έχει πληγώσει και οφείλεις να ξεπεράσεις. Απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με κοντινά πρόσωπα, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου.

Οι κόντρες σε συμφωνίες εμπορικού περιεχομένου μπορεί να σε απογοητεύσουν και να οδηγήσουν στην κατήφεια. Φρόντισε να δεις τη θετική πλευρά και να αναλογιστείς ποιες είναι οι κινήσεις που μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος φαίνεται να λύνονται οριστικά.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν δημιουργώντας μοναδικές στιγμές πάθους στη σχέση σου που οφείλεις να προστατεύσεις και να κρατήσεις μακριά από τον εκνευρισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και προκαλεί σοβαρές αναταράξεις επηρεάζοντας την ψυχολογία σου.

Μοιραστείτε το