Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι μία όψη που θα διευρύνει τον πνευματικό ορίζοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, διορατικότητα, ανανεωμένες θα είναι οι διαθέσεις, θα υπάρχει ευελιξία και ευρηματικότητα. Στον επαγγελματικό τομέα το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτομίες και στις πρωτοποριακές ιδέες. Η ευχέρεια λόγου σε συνδυασμό με τη σωστή επιχειρηματολογία θα έχουν τη δυνατότητα να πείσουν και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, θα δοθεί ώθηση στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν άγχος και προβληματισμό, φεύγουν οι δισταγμοί, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές ίσως και κάπως ασυνήθιστες. Θα υπάρχει διάθεση για φλερτ, διασκέδαση και επικοινωνία, στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες οι επαφές θα προχωρήσουν γρήγορα σε προσωπικό επίπεδο.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα βοηθήσει στην συγκέντρωση και στην εσωτερική πειθαρχία, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν τα πλάνα. Οι μεθοδικές επιδιώξεις θα είναι αποτελεσματικές, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός. Οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά, οι εργασιακές σχέσεις θα είναι αποδοτικές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία αισιόδοξες και επικοινωνιακές θα κάνει τις διαθέσεις, θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και επαφές που θα μπορούν να αξιοποιηθούν και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φέρνει τυχερά ανοίγματα τόσο σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, όσο και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή και τις κοινωνικές σχέσεις. Την εμφάνισή τους θα κάνουν συμπτώσεις και τυχερά συμβάντα που θα δώσουν ώθηση στις επαφές, τα γεγονότα θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, έντονα συναισθήματα και επιθετικές διαθέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η διάθεσή σου δεν δείχνει να είναι σταθερή. Από το μεσημέρι και μετά γεγονός είναι ότι στην έπεσε στο να απολαύσεις τις στιγμές και να αφήσεις πίσω σε ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια και φόβους.

Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι το να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα που είναι καταλυτικά για την καριέρα σου δεν θα σε βοηθήσει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δείξε πίστη και αποφασιστικότητα και φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να μην σε καταβάλει η νευρικότητα. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα γιατί ο περιορισμός είναι πιθανός.

Αυτό που θα πρέπει να συγκρατήσεις σήμερα είναι η απογοήτευση και η κατήφεια καθώς θα επηρεαστεί έντονα η προσωπική σου ζωή και δεν θα αφεθείς για να χαρείς το χρόνο που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι πιέζεσαι συναισθηματικά και δεν έχεις όρεξη να επικεντρωθείς στα αισθηματικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου καθώς φαίνεται να θέλεις να επικεντρωθούν όλοι πάνω σου. Είναι σημαντικό βέβαια ότι είσαι δοτικός και θετικός και αυτό έχει αντίκρισμα. Η καλή σου διάθεση εκτιμάται από το περιβάλλον σου και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ημέρα.

Με το βλέμμα στο μέλλον μπορεί να κάνεις κινήσεις που θα εξασφαλίσουν σου ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις στις συνεργασίες σου. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς και να δεις μελλοντικά τι μπορεί να σου αποφέρει. Η καλή διάθεση κυριαρχεί και με τους συνεργάτες σου που δείχνουν να εμπιστεύονται τις πρωτοβουλίες σου.

Είναι γεγονός ότι θέλεις να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και ευελπιστείς αυτό να κάνει και το ταίρι σου. Η αισιοδοξία και το πάθος πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και απογειώνουν τη σχέση του. Ο αδέσμευτος δεν πτοείσαι από τις δυσκολίες και πιθανό είναι να ασχοληθείς με νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, πρόσεξε ιδιαίτερα το πρωί τις κόντρες με τα φιλικά σου πρόσωπα που θα σου στοιχίσουν καθώς δεν είναι εύκολο να συγκρατήσει τα νεύρα σου. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και όλα και να επικεντρωθείς σε σκέψεις και συναισθήματα που αναβιώνουν από παλιές υποθέσεις.

Η ένταση με τους συναδέλφους σου δεν αποκλείεται να υπάρξει καθώς φαίνεται να λειτουργεί σπασμωδικά και να προκαλέσει νευρικότητα στους γύρω σου. Φόβοι επανέρχονται και σου δημιουργούν ανησυχία για την πορεία της καριέρας σου. Καλά θα κάνεις να μην προβείς σε κινήσεις καθώς φαίνεται να μην σκέφτεσαι ξεκάθαρα και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από το ταίρι του καθώς τα έντονα συναισθήματα εξελίσσονται σε μελαγχολία που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Επεδίωξε να ξεφύγεις από ότι σε πληγώνει και να δείξεις ότι πραγματικά νιώθεις. Ο αδέσμευτος εγκλωβίζεσαι σε καταστάσεις του παρελθόντος που δεν σου προσφέρουν τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι φιλικές παρέες λειτουργούν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να μιλήσεις για μελλοντικά σχέδια, για ταξίδια για πνευματικά ζητήματα που σε ευχαριστούν. Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις σου μπορεί να γίνουν στόχος και η επιμόρφωση μπαίνει στο τραπέζι.

Η θετική επικοινωνία στο περιβάλλον που κινείσαι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να δείξεις σε ποια κατεύθυνση πρέπει να στραφείτε για να επιτύχετε πιθανά σχέδια και να φτάσετε στην κορυφή. Η αισιοδοξία και η γρήγορη σκέψη βοηθούν στο να δεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για να μην απογοητευτείς στην οποία δυσκολία.

Το να θέσεις από κοινού φιλοδοξίες με το ταίρι σου είναι κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις καλά. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ξεπεράσεις την ανάγκη η ανεξαρτησία και να δοθείς σε μένα πρόσωπο που θα απογειώσει την ψυχολογία σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει ανακατατάξεις στην καθημερινότητα κάτι που σε καλεί να αφήσεις συνήθειες πίσω που δεν σου ταιριάζουν πια. Ξαφνικές προτάσεις σου φτιάχνουν το κέφι και αυξάνουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

Βρίσκεσαι σε σημείο καμπής σε ότι αφορά τη δουλειά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Βέβαια θα πρέπει να αλλάξεις πράγματα και να αποβάλεις συνήθειες και λειτουργίες που μπορεί πια να μην εξυπηρετούν στους εργασιακούς τους στόχους.

Μην διστάσεις να ξαφνιάσει ευχάριστα το ταίρι σου δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για δύο σαν προσωπικό σου χώρο. Θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που θα δείξει ξαφνικά το ενδιαφέρον του και θα σε απογειώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το κέφι και η χαρά δεν αφήνουν την ψυχολογία σου να επηρεαστεί από τα τεκταινόμενα και έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να περάσεις όμορφα επικοινωνώντας με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις πνευματικά και να δεχθείς νέα ερεθίσματα.

Η δημιουργικότητα είναι αυτό που κυρίως ενδιαφέρει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να βαριέσαι τη ρουτίνα και να μην μπορείς να λειτουργήσεις κάτω από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό και είναι βέβαιο ότι αυτό θα παίξει ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξή σου.

Είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου καθώς είναι έντονα και είναι αυτά που σε οδηγούν στο να νιώθεις μοναδικός. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον μέσα από τις πνευματικές αναζητήσεις και συζητήσεις που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάς με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς νιώθεις αποδεκτός από τους γύρω σου και αυτό είναι σημαντικό για εσένα. Η προσωπικότητά σου λάμπει και αυτό σε βοηθά να τραβήξεις την προσοχή και να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Μπορείς να βιώσεις μοναδικές στιγμές χαράς και αγάπης με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνεται ο ένας τον άλλον στον απόλυτο βαθμό. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπο το εντυπωσιάζεται από την προσωπικότητά σου και την αισιοδοξία που εκπέμπεις.

Πιστεύεις στον εαυτό σου και αυτό σε βοηθά να κατακτήσεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου. Είσαι αυτός που θα πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για να προχωρήσουν με γοργά βήματα χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες και να δημιουργήσεις προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την επικοινωνία με τους γύρω σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει αρμονία και ισορροπία στις σπουδαίες σχέσεις της ζωής σου. Ασχολήσου με την εμφάνισή σου είναι βέβαιο ότι αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά, βοηθώντας σε να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι συνθήκες στις συνεργασίες σου είναι εξαιρετικές καθώς φαίνεται να μπορεί να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις από τους άλλους και οι συνεργάτες σου δείχνουν κατανόηση. Είμαι σημαντικό να μπορέσεις να φέρεις τις απαιτούμενες ισορροπίες καθώς είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ικανοποίηση.

Η όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση σου είναι σημαντικός παράγοντας για να νιώθεις υπέροχα και να δημιουργήσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα και ανεβάζει την διάθεση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, μην χάσεις την θετική ματιά στα πράγματα καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες της ημέρας. Η μέρα επηρεάζει σημαντικά τις κινήσεις σου καθώς το άγχος κυριαρχεί στην καθημερινότητα και στο να τακτοποιήσεις πιθανές εκκρεμότητες που έχεις.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα και κυρίως στη δουλειά σου μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς φαίνεται να μπλοκάρεις και να μην μπορείς να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει. Η θετική διάθεση θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς και να ξεφύγεις από την κατήφεια που μπορεί να σε καταβάλει.

Ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αποτελεί στήριγμα για εσένα σε πιθανές δυσκολίες καθώς σε βοηθά να μην χάσεις το κέφι και την αισιοδοξία για τη ζωή. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που θα φροντίσει να φτιάξει την ψυχολογία σου και να δημιουργήσει όμορφες προϋποθέσεις για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει ώθηση για να ασχοληθείς με το σώμα και την φυσική σου κατάσταση. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να μπεις σε ένα διατροφικό πρόγραμμα που θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις υπέροχα, καθώς βοηθά και την διάθεσή σου.

Η ανάγκη προσφοράς και υπηρεσίες σε οδηγεί στο να προσφέρεις τα μέγιστα στην δουλεία σου και να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις σχέσεις με τους συναδέλφους καθώς αυτό θα διευκολύνει τις κινήσεις και θα αποκαταστήσει την διάθεση σου, καθώς μόνο έτσι μπορείς να λειτουργήσεις με τον μέγιστο

Δεν αποκλείεται να νιώσεις τις ανασφάλειες να κυριαρχούν στη σχέση. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αν επιτρέψεις να σε κατακλύσει, γι’ αυτό προσπάθησε να δείξεις κατανόηση στο ταίρι σου και να αφεθείς στα έντονα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος μπορείς να ασχοληθείς με πρόσωπο που σου προκαλεί συναισθηματική θύελλα, προσοχή στις εμμονές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα με πρόσωπα από τον οικογενειακό περίγυρο που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει στο παρελθόν. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις την αισιοδοξία να προχωρήσεις.

Μην χάσεις την δυνατότητα που σου δίνεται για να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές και σε ευνοούν απόλυτα. Να θυμάσαι ότι η ανάγκη για να νιώσει ασφάλεια κυριαρχεί και στο επαγγελματικό πεδίο, αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι χάνεις τον δυναμισμό σου.

Είναι σημαντικό να αρπάξεις την ευκαιρία και να περάσει όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που απογειώνει τη διάθεση σου και βρίσκεται δίπλα σου. Η τρυφερότητα κυριαρχεί και δίνει άλλο νόημα στη σχέση. Ο αδέσμευτος μπορείς να βρεις μέσα από τον οικογενειακό περίγυρο πρόσωπο που να ανακουφίσει τις ανασφάλειές σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, πιθανές ανασφάλειες που εκδηλώνεις προέρχονται από το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που σε διακατέχει και ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς σε αυτά τα σημεία της προσωπικότητας σου που αξίζουν πολλά. Άλλωστε οφείλεις να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου πολλά και να φροντίσεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

Στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικό επίπεδο καθώς είναι αυτό που σε απασχολεί έντονα και μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Φρόντισε να σκεφτείς με ρεαλιστικούς όρους πώς μπορείς να κινηθείς για να εξοικονομήσεις χρήματα ή για να βρεις νέους φόρους εισοδήματος. Είναι το μόνο που μπορεί να σε χαλαρώσει από πιθανές εντάσεις.

Το πάθος είναι αυτό που κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο καθώς φαίνεται να ανεβάζει κατακόρυφα τα συναισθήματα στη σχέση και να δημιουργεί την απαιτούμενη ατμόσφαιρα για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι σε προσωπικούς φόβους που πιθανότατα δεν επιτρέπουν να εκφραστείς και να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις.

Μοιραστείτε το