Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι διαθέσεις θα είναι ειρηνικές και συγκαταβατικές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ενσυναίσθηση, θετικότητα, συμπόνια, δεν θα λείψουν οι ενέργειες αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, αισθηματικές, φιλικές, θα υπάρξει δυνατότητα για συμπαράσταση και συναισθηματική αποδοχή.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη, είναι μία δύσκολη όψη, θα φέρει ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης, ίσως να μη λείψουν οι εκνευρισμοί, οι χειριστικές συμπεριφορές και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συνεδριάσεις, συνελεύσεις, ενδεχομένως να υπάρξει αδιαλλαξία και εναντίωση. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι έντονες αντιπαραθέσεις κυρίως σε θέματα που έχουν μελλοντικό αντίκτυπο.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα φέρνει συναισθηματική ισορροπία, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν άγχος. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, φαντασία, έντονη διαίσθηση, δεν θα λείψουν οι επαφές που θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις σχέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να δώσουν υποσχέσεις, να βρούνε ουσιαστικές λύσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, οι κτητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η καχυποψία.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία δύσκολη όψη, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, προσοχή στις υπερβολές. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα δημιουργήσει την ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες και ασυνήθιστες επιλογές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η καθημερινότητα μπορεί να δημιουργήσει έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς οι διαφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να ισορροπήσεις την διαφορετικότητα για να αποφύγεις πιθανά ξεσπάσματα και στενοχώρια.

Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μία περίεργη κατάσταση στη δουλειά που μπορεί να σε ανησυχήσει. Παρασκήνιο έρχεται στην επιφάνεια και ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία ότι έρθει στο φως και σε αφορά άμεσα καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακείς σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα είναι έντονες.

Δεν είναι εύκολο να εναρμονίσεις τις ανάγκες σου και ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου αρνητικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η η καθημερινότητα και η σκληρή δουλειά δεν αφήνει περιθώρια για έντονο φλερτ και δεν αποκλείεται να επιλέξεις να ξεκουραστείς και να ισορροπήσεις ψυχολογικά

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σου καθώς ο δυναμισμός και η αισιοδοξία που σε διακρίνει σε ξεχωρίζουν σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς. Μπορείς να κυριαρχείς με τις προτάσεις σου και να δημιουργήσεις μεγάλες προσδοκίες στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι για τη μελλοντική σου εξέλιξη.

Πιθανοί στόχοι που σε ενδιαφέρουν έρχονται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για την επίτευξή τους. Προσοχή στον έντονο συναισθηματισμό που μπορεί να δώσει λάθος αντίληψη για πιθανές κινήσεις καθώς εξιδανικεύεις προτάσεις και αυτό θα αποβεί εις βάρος σου.

Νιώθεις ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς επικρατεί αισιοδοξία και αυτό λειτουργεί σαν ανάσα φρεσκάδας στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορείς να τα εντυπωσιάσεις με την θετική σου ενέργεια και την γοητεία σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αξιοποίησε το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας για να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου. Από το απόγευμα και μετά μπορείς να απολαύσεις τη διασκέδαση και τη χαρά.

Η αποφασιστικότητα που μπορεί να δείξεις στην επαγγελματική σου ζωή δεν θα μείνει απαρατήρητη καθώς έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις αναλάβει. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για εσένα.

Η σταθερότητα που υπάρχει στη σχέση σου δημιουργεί εντονότερα συναισθήματα από ποτέ και εντείνει το αίσθημα της ασφάλειας τόσο σε σένα όσο και στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με την ωριμότητα και τη γενναιοδωρία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, μην χάσεις τη δυνατότητα το πρωί για να τακτοποιήσεις ζητήματα που απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον και να δώσεις λύσεις σε πιθανά θέματα προσώπων σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα απολαμβάνεις τις στιγμές με την οικογένειά σου που σου χαρίζουν σταθερότητα και σου καλύπτουν τις ανασφάλειές σου.

Οι ευκαιρίες που σου δίνονται σε εμπορικό επίπεδο καλό είναι να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Η εύνοια είναι με το μέρος σου αφού βρίσκεις με ευκολία πως πρέπει να κινηθείς και εντυπωσιάζει στα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι με τις ιδέες σου.

Ο ρομαντισμός και η ωριμότητα που δείχνει στη σχέση παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να νιώσεις ασφάλεια δίπλα του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει έντονα συναισθήματα και θα έχει γερές βάσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με ορμή καθώς νιώθεις καχυποψία για τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και αυτό εκδηλώνεται άμεσα με τη συμπεριφορά σου. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανό εκνευρισμό που θα σε αναστατώσει και θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου.

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν έντονα και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που πιθανά θεωρείς ότι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Σκέψου έξυπνα και μην επιτρέψει στην ένταση να κυριαρχήσει καθώς δεν θα σε βοηθήσει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και θα χειροτερέψει τη θέση σου.

Δείξε διάθεση για να αφεθείς στο πάθος και την έντονη ενέργεια που αναπτύσσεται με εσένα και το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν επιτρέπουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο αισθηματικό παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες που θα εντυπωσιάσουν το περιβάλλον που κινείσαι και θα σου δώσουν την ευχέρεια να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τις προσωπικές του επιδιώξεις. Από το απόγευμα και μετά απολαμβάνεις την καλή παρέα, το καλό φαγητό, τους λίγους και καλούς φίλους που σε καταλαβαίνουν.

Δεν θα διστάσεις να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα απογειώσουν τις συνεργασίες σου καθώς έχεις έντονο ένστικτο και την εύνοια με το μέρος σου. Η δημιουργικότητα και η γενναιοδωρία σου αναγνωρίζονται από τους συνεργάτες σου που το πιθανότερο είναι να νιώθουν τυχεροί που βρίσκονται δίπλα σου αυτές τις στιγμές.

Το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για να νιώσεις ανασφάλεια και αυτό είναι κάτι που εκτιμάς ιδιαίτερα καθώς επιδιώκεις να έχεις σταθερότητα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει το πάθος, παράλληλα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα χειριστικός και πιεστικός με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όμως οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος. Οι σκοτεινές σκέψεις και οι ανασφάλειες δεν αφήνουν περιθώριο για να έχεις ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα.

Οι υπερβολές και η ανάγκη να επιβληθείς σε χαρακτηρίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα, είναι όμως σημαντικό να αφήσεις τις ακραίες συμπεριφορές στην άκρη για να μπορέσεις να διαχειριστείς όποια ζητήματα προκύψουν και σε ενδιαφέρουν. Προσοχή το απόγευμα γιατί θα σε απογοητεύσει η οικονομική σου κατάσταση και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια.

Ο έντονος εγωισμός θα δυναμιτίσει τη σχέση σου, φρόντισε να μην δημιουργήσεις προβλήματα χωρίς πραγματικούς λόγους, απλά και μόνο από τις φοβίες σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επιθετική σου στάση μπορεί να απομακρύνει νέα γνωριμία που ενδιαφέρεται για εσένα, είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, επικεντρώσου σε καθημερινά ζητήματα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν και να δημιουργούν πρόβλημα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Είναι γεγονός ότι μπορείς να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα που σε προβληματίζουν και να λύσεις τις οποίες παρεξηγήσεις.

Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει είναι πολλές και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς δημιουργείται άγχος που δεν είναι εύκολο να αποβάλλεις. Μπορείς να εκφράσεις πιθανές απαιτήσεις που έχεις στο εργασιακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να πετύχεις πολύ καλές συμφωνίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σου.

Οι λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου είναι εύκολο να ξεπεραστούν αρκεί να δείξεις κατανόηση και διάθεση για συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σε συναρπάσει με τον τρόπο σκέψης που έχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η εσωστρέφεια κυριαρχία από το απόγευμα και μετά καθώς η ένταση της ημέρας μπορεί να σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να μετανιώσεις για πεπραγμένα σου που θα στιγματίσουν τις φιλικές σχέσεις.

Οι κόντρες στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι είναι δεδομένες καθώς επιδιώκεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσεις προβλήματα. Φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να αποφύγεις εθιστικές συμπεριφορές που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των στόχων σου.

Η ανασφάλεια που νιώθεις είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου ώστε να απολαύσετε το ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σε απογοητεύουν με τη συμπεριφορά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου καθώς σε γεμίζουν αισιοδοξία. Από το απόγευμα και μετά επικεντρώνεσαι σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε περιορίζουν όμως βοηθούν σημαντικά στη δημόσια εικόνα σου.

Δείχνεις ωριμότητα και σταθερότητα στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν πολύ οι άλλοι σε σένα. Η προσπάθεια που καταβάλλεις είναι σημαντική και σε βοηθά να διακριθείς για την εργατικότητα και την υπευθυνότητα σου. Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες υπάρξουν για οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να αποδώσουν.

Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το ταίρι σου είναι αυτή που κυριαρχεί στη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γερά θεμέλια και μακροχρόνια πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό στίβο που έρχεται για να μείνει στη ζωή σου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι ανασφάλειες και ο εκνευρισμός που επικρατεί δεν αφήνουν περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να εκφράσεις φόβους και ανησυχίες που μπορεί να έχεις στους γύρω σου. Η αδιαλλαξία παράλληλα σε οδηγεί σε μία αμετακίνητη στάση που δημιουργεί επιπλέον προβλήματα. Καλά θα κάνεις να ρίξεις νερό στο κρασί σου.

Οι οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια ή αμετακίνητη στάση από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δεις διαισθητικά πως θα κινηθείς και όχι να αντιπαρατεθείς σφόδρα δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα.

Μην αφήνεις σε φόβους και ανησυχίες που μπορεί να οδηγούν τη σχέση σου στα άκρα, αξιοποίησε τις στιγμές για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου γιατί αυτό θα σε ηρεμήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια και οι αμφιβολίες δεν σου επιτρέπουν να δώσεις μία ευκαιρία σε νέο πρόσωπο που μπορεί να δείξει το ενδιαφέρον του για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην οικογένειά σου και να φροντίσεις να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σου έχουν κοστίσει. Έχεις τη δυνατότητα να θεμελιώσεις νέες σχέσεις με οικεία πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς το οικονομικό σκέλος μπορεί να φαίνεται ιδανικό όμως δεν θα είναι ρεαλιστικό. Φρόντισε να είσαι αντικειμενικός και αν είναι δυνατόν να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις καθώς δεν αποκλείεται να εξαπατήσεις και να απογοητευτείς.

Απόλαυσε τις μοναδικές στιγμές που μπορείς να δημιουργήσεις με το ταίρι σου στο προσωπικό σου χώρο μακριά από ένταση και κυκλοθυμία. Αν είσαι αδέσμευτος/η θολές σκέψεις και υπερευαισθησία κατακλύζουν το μυαλό σου και δεν είναι εύκολο να αφοσιωθείς σε μία νέα αγάπη.

Μοιραστείτε το