Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Η Υβριδική έκλειψη Ηλίου στον Κριό είναι μία σπάνια όψη, συμβαίνει όταν η Σελήνη περνά ανάμεσα από τη Γη και τον Ήλιο. Θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα έχουν άμεση επίδραση στις σκέψεις στις επιθυμίες και στις αποφάσεις. Έρχονται συνειδητοποιήσεις, τα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση να δοθεί οριστικό τέλος στις ψευδαισθήσεις στις αυταπάτες και στις άτοπες ωραιοποιήσεις. Δεν αποκλείεται να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις με μελλοντικό αντίκτυπο, τέλος θα δοθεί στις τοξικές σχέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης, αλλάζει η οπτική, η συνειδητοποίηση θα είναι αυτή που θα δώσει την ώθηση για να αναδομηθούν οι σχέσεις οι συνεργασίες και οι επαφές. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σχέσεις εξουσίας θα βγουν στην επιφάνεια, δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις, δυσκολία θα υπάρξει στην ισορροπία των σχέσεων.

Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Ταύρο, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να σταθεροποιηθούν οι βλέψεις οι επιθυμίες και τα συναισθήματα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει η δυνατότητα για κατοχύρωση και εξασφάλιση, σταθεροποιούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα, θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση, οι συναλλαγές και οι αγοραπωλησίες θα εξελιχθούν ομαλά χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία και για σταθερό έδαφος. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα επαγγελματικά ίσως να υπάρξει διστακτικότητα στο θέμα των προσεγγίσεων και των διεκδικήσεων, ωστόσο οι βλέψεις θα είναι σταθερές και προσγειωμένες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, σταθεροποιούνται οι δεσμοί, ίσως να γίνουν συζητήσεις για το θέμα της αποκατάστασης.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τις πρωινές ώρες καθώς δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό και προβλήματα ιδιαίτερα με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός σε χαρακτηρίζει. Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει ώστε να πετύχεις τους στόχους σου, προσοχή μόνο το πρωί γιατί η ασυνεννοησία μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα με τους συνεργάτες σου.

Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τη σχέση σου και να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία αφού πρωταγωνιστής σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς και μαγνητίζει τα βλέμματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές χαλαρότητας και ξεγνοιασιάς μαζί τους.

Η γρήγορη σκέψη και ο δυναμισμός θα βοηθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά συνεργασίες και επαγγελματικά ζητήματα που θα έχουν ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι με ευκολία ποια πρέπει να είναι η κατεύθυνση που οφείλεις να ακολουθήσεις για να έχεις επιτυχημένη συνέχεια στην καριέρα σου.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη στη σχέση σου. Η καλή επικοινωνία θα βοηθήσει το ταίρι σου να αντιληφθεί αυτά που σκέφτεσαι και να προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή με την γρήγορη αντίληψη και το επικοινωνιακό ταπεραμέντο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Έχεις την ευκαιρία να κυνηγήσεις συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να είναι σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε να ξεφύγεις από έντονα εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και βρες την διάθεση να ακούσεις τις απόψεις των άλλων που θα οδηγήσουν στις απαραίτητες ισορροπίες.

Το πάθος πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για να απολαύσεις την βραδιά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να αφεθείς και νέα γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου για να σου δώσει σταθερότητα και ασφάλεια σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται από δω και στο εξής η ευκαιρία να εξομαλύνεις καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Ο έντονος συναισθηματισμός και δοτικότητα πρωταγωνιστούν και εντυπωσιάζουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα και να αποβάλεις το άγχος και τους φόβους που είχες. Προσοχή σε περιττά έξοδα καθώς η ανάγκη σου να απολαύσεις μικρές χαρές μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλες.

Η στιγμή είναι κατάλληλη για να κλείσεις υποθέσεις από τα παλιά που μπορεί να ταλαιπωρούν ακόμα τις σχέσεις σου και να δημιουργούν έντονες ανασφάλειες και φόβους. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα διστάσεις θα πάρεις πρωτοβουλίες για να κλείσεις οριστικά παρελθούσες καταστάσεις που σε φορτίζουν έντονα ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ενισχύει ακόμα περισσότερο την εσωστρέφεια και την ανάγκη να ξεφύγεις από την σειρά καθημερινότητα. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς οι υποθέσεις που σε απασχολούν, φρόντισε να πάρεις αποστάσεις.

Μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πως πρέπει να κλείσεις οριστικά υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να αυξάνουν το άγχος. Είναι γεγονός ότι οι κινήσεις σου θα εντυπωσιάσουν και θα σε βοηθήσουν καθοριστικά στην προσωπική σου επαγγελματική εξέλιξη.

Δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο στο ταίρι σου μπορείς να πάρεις ανάσες από τις πολλές επαγγελματικές απαιτήσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και να σου ζητήσουν να αναθεωρήσεις τις αποφάσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην επαγγελματική σου ζωή και σε υποχρεώσεις πρέπει να διεκπεραιώσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις κόντρες με πρόσωπα παίζουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σου.

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δείχνεις υπευθυνότητα και μεθοδικότητα σε ότι αναλαμβάνεις. Αυτό θα είναι αρκετό για να αναδειχθείς στο περιβάλλον της καριέρας σου και να εισπράξεις την αναγνώριση και την εκτίμηση των ανώτερων σου.

Προσπάθησε να βρεις τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται το πρωινό ώστε να μην υπάρξουν αντιδικίες λόγω έντασης στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τι πραγματικά θέλεις από μία σχέση με ρεαλιστικούς όρους.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη. Η μέρα εντείνει φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Εμπόδια είναι πιθανό να προκύψουν σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς ψύχραιμα τις όποιες δυσκολίες και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα σε προφυλάξει από πιθανές παγίδες.

Είναι καθοριστικό να αφήσεις ότι σε προβληματίζει στην άκρη και να αφιερωθείς με πάθος στο ταίρι σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες αμφιβολίες υπάρχουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επιτρέχεις να εισβάλει νέο πρόσωπο στη ζωή σου αφού οι φόβοι μπορεί να σε κυριεύσουν και να θολώσουν την σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να αυξήσει την ένταση κατακόρυφα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Απέφυγε πιθανές κόντρες και συγκρούσεις που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα, είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και ψύχραιμη προσέγγιση στα πράγματα.

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις πιθανές διαφωνίες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η άμεση αντίληψη στα πράγματα και η ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτό που σκέφτεσαι θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ επαγγελματικό αποτέλεσμα που θέλεις.

Η ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου είναι μεγαλύτερη από ποτέ και αυτό είναι αρκετό για να ξεπεράσεις τις οποίες ανησυχίες και αμφιβολίες μπορεί να έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου καθώς μαγνητίζεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και το πάθος που αποπνέεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε βοηθά να κλείσεις θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε αναστάτωναν και να σου δημιουργούσαν ανασφάλειες. Η μεθοδικότητα και η διαίσθησή σου σε βοηθούν να κινηθείς με αποτελεσματικότητα και σύνεση.

Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί αρχικά να σου δημιουργούν ένταση. Είναι βέβαιο ότι αν αξιοποιήσεις την διαίσθηση σου και την γρήγορη αντίληψη που διαθέτεις θα καταφέρεις να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις για να κλείσεις ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στη σχέση σου στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Είναι βέβαιο ότι θα καταλάβει τα βαθύτερα κίνητρα σου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει με τον τρόπο που σε προσεγγίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, το πρωί αυξάνει κατακόρυφα την ανασφάλεια, τους φόβους φέρνοντας στην επιφάνεια απωθημένα που σε επηρεάζουν. Οι ακραίες συμπεριφορές θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις το ρεαλισμό και την ωριμότητα που σε διακατέχει, διαφορετικά η νευρικότητα θα κυριαρχήσει και οι συγκρούσεις θα είναι έντονες.

Μπορείς να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη αμφιβολίες και ζήλια που σε ταλαιπωρεί και δημιουργεί έντονα προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου προκαλώντας έντονο φόβο με τα συναισθήματα που φέρνει στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το πρωί σε βοηθά να βρεις τα πατήματά σου και να είσαι πιστός στο καθημερινό σου πρόγραμμα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Το απόγευμα επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία, την κοινωνική σου ζωή, το φλερτ.

Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα σου σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα στον εργασιακό χώρο. Αυτό θα παίξει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στην ψυχολογία σου καθώς παίρνεις βαθιές ανάσες και αφήνεις πίσω το άγχος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικές συζητήσεις που θα έχουν θετική έκβαση για εσένα.

Μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα το απόγευμα καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις ψυχρός και απόμακρος πληγώνοντας το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη της σταθερότητας και της ασφαλείας πού κάνουν την εμφάνισή τους εντονότερα από ποτέ στην αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου. Η μέρα φέρνει στο προσκήνιο πληγές και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν δυσάρεστα την ατμόσφαιρα στις συγκεκριμένες σχέσεις της ζωής σου.

Προσπάθησε να προχωρήσεις σε συμφωνίες και επαγγελματικά σχέδια που έχεις παραμερίζοντας εμπόδια και απωθημένα που ρίχνουν την ψυχολογία σου ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι. Θετικό είναι το γεγονός ότι με ταχύτητα μπορείς να ορθοποδήσεις και να προχωρήσεις μπροστά με δυναμισμό και μαχητικότητα.

Αφιέρωσε χρόνο να επικοινωνήσεις και να συζητήσεις ότι μπορεί να σε απασχολεί με το ταίρι σου. Αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά και θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο πρωταγωνιστεί σε παρέες που θα βρεθείς και θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών που θα επιδιώξουν να σε κατακτήσουν.

Μοιραστείτε το