Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση και εξασφάλιση, τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κατοχύρωση και στην αποκατάσταση. Θα υπάρξουν ανοίγματα για συναλλαγές και αγοραπωλησίες, δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφέρουν να αποκτήσουν υλικό αγαθό που από καιρό επιθυμούν.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κλείσουν ανοιχτοί λογαριασμοί ή για να μπουν σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης, καλό θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή και η καθυστέρηση. Στον αισθηματικό τομέα θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξει διάθεση για φλερτ και προσεγγίσεις, ωστόσο τα βήματα θα είναι σταδιακά ίσως και κάπως διστακτικά. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να περάσουν ευχάριστα.

Η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη, είναι μία θετική όψη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλίωση και επανασύνδεση, τα τσακωμένα ζευγάρια θα μπορέσουν να συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση με περισσότερη ευαισθητοποίηση και συγκαταβατικότητα.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, συμπόνια, κατανόηση, στις συζητήσεις θα υπάρξει η δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, στις συζητήσεις θα ακουστούν φιλοφρονήσεις. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, η ειλικρίνεια και η αποδοχή θα δώσουν μία πιο δημιουργική ώθηση στις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα ενισχύει την μελαγχολία και δεν αφήνει περιθώρια για να ξεφύγεις από συναισθηματικές αναταραχές και ξεσπάσματα που έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην συμπεριφορά σου σε καθημερινό επίπεδο καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς.

Πολλά μπορεί να είναι τα ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και σε προβληματίζουν, όμως καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής στις κινήσεις σου. Δεν είναι μέρα για σημαντικές αποφάσεις για αυτό προσπάθησε να ακούσεις την διαίσθησή σου και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για τα επόμενα βήματα που σχεδιάζεις.

Δημιούργησε ένα ρομαντικό σκηνικό όπου μπορείς να αφιερωθείς στο ταίρι σου και άφησε τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη στιγμή καθώς το μυαλό δεν είναι ξεκάθαρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου και θα διεκδικήσουν να σε κατακτήσουν δείχνοντας έντονα συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις ιδανικές στιγμές με το φιλικό περιβάλλον. Προσοχή μόνο καθώς η εμπιστοσύνη που μπορεί να δείξεις δεν θα είναι αυτή που αξίζουν κάποιοι, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε εξαπατήσουν.

Οφείλεις να είσαι εγκρατής σε κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις καθώς το τοπίο είναι θολό και η κρίση σου δεν είναι ξεκάθαρη. Προσπάθησε να μην βιαστείς έτσι ώστε να είσαι βέβαιος για τα επόμενα βήματά σου.

Απολαύστε με το ταίρι σου την παρέα και τη διασκέδαση και μην επιτρέψεις σε σημαντικές συζητήσεις να παρεκτραπούν λόγω του έντονου συναισθηματισμού. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να δεις τις πραγματικές προθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η διάθεσή σου απογειώνεται. Δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που σε γεμίζουν χαρά. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να απολαύσει τις στιγμές και να αφήσει πίσω πιθανούς φόβους που έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο.

Έχεις την δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα επικοινωνίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα, όμως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές που θα δημιουργήσουν νευρικότητα. Πιθανές ευκαιρίες από το παρελθόν επανέρχονται και δρομολογούν νέες σημαντικές συνεργασίες, άκρως προσοδοφόρες για εσένα.

Απωθημένα από το παρελθόν μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, προσπάθησε να κατευνάσεις την ένταση και να χαρείς στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή και να σε οδηγήσει να αναμοχλεύσεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δημιουργεί ένταση και αμφιβολίες. Οι φόβοι και οι καχυποψίες κυριαρχούν δημιουργώντας ένα εκρηκτικό σκηνικό σε σχέση με το περιβάλλον σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις τη νευρικότητα και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου καθώς η σκέψη δεν είναι αντικειμενική.

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με θετικό πρόσημο για εσένα οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν. Αξιοποίησε τη δυνατότητα που σου δίνεται και μην επιτρέψεις την καχυποψία να σε αποπροσανατολίσει.

Μπορείς να απολαύσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου, αρκεί να περιορίσεις πιθανές εντάσεις και επαναστατική διάθεση από την πλευρά σου που θα ταλαιπωρήσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του αυξάνοντας κατακόρυφα το καρδιοχτύπι.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καθημερινότητα εξακολουθεί να σε πιέζει και να δημιουργεί ένταση άγχος. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στη σωματική σου υγεία και να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδος άσκησης που μπορεί να σε ισορροπήσει.

Οι πολλές υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο σου δημιουργούν τεράστια ένταση που πρέπει να διαχειριστείς για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλά θα κάνεις να μην εκτονωθείς το συναδελφικό περιβάλλον καθώς αυτό θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις σου.

Μπορεί να γίνεις δηκτικός και εξουσιαστικός με το ταίρι σου καθώς οι εμμονές που έρχονται στην επιφάνεια δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθεί σε νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του μέσα από το εργασιακό περιβάλλον γιατί οι φόβοι σε κατακλύζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις φιλικές σου σχέσεις και να ξεκαθαρίσεις με πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Ήρθε η ώρα να κατασταλάξεις με ποιους θα προχωρήσεις και ποιοι θα φύγουν από τη ζωή σου.

Προβλήματα και εμπόδια μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο που σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις τον τρόπο που κινείσαι και τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να πάρεις αποστάσεις για να δεις όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται ποια πρόσωπα μπορούν να σε βοηθήσουν και ποια όχι.

Ξεκαθαρίζεις κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου καθώς επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου αυτή που δεν είναι εφικτή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να μπει στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα δημιουργήσει σταθερό πλαίσιο σε καθημερινό επίπεδο με την παρουσία του.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να πάρεις ανάσες συναναστρεφόμενος τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Να θυμάσαι ότι οι κόντρες και οι διαφωνίες μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρότητα γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί στο τέλος εσύ θα απογοητευτείς.

Τα μελλοντικά σου σχέδια σε ότι αφορά την καριέρα σου είναι πολλά και φιλόδοξα. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα προς την επίτευξη τους αρκεί να δουλέψει σκληρά και να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια. Αυτή είναι η βασική προϋπόθεση για να νιώσεις επιτυχημένος και ολοκληρωμένος στην επαγγελματική σου ζωή.

Νιώθεις ότι το ταίρι σου είναι σκληρό και απόλυτο μαζί σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις μεταξύ σας. Δώσε λύσεις που θα αφήσω μακριά την ψυχρότητα ανάμεσά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η, μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε προβληματίσει με τη συμπεριφορά της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον απολαμβάνοντας το χρόνο μαζί τους.

Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσουν στην ημέρα και μπορούν να δώσουν μοναδικά αποτελέσματα σε επίπεδο συνεργασιών. Έχεις την πειθώ και τα επιχειρήματα για να δείξεις πραγματικά ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν και να προχωρήσεις κάνοντας σημαντικά επαγγελματικά βήματα.

Η ανάγκη για παρέα και επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσει όμορφες στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με την κινητικότητα και την γρήγορη αντίληψη της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Η ρεαλιστική σκέψη θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις και να αφήσεις πίσω σου απωθημένα που σε βουλιάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ξεκαθαρίσματα είναι πιθανόν να προκύψουν σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές δυνατότητες και να μην απογοητευτείς από εμπόδια που μπορεί να προκύψουν. Η έντονη διαίσθηση και η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσουν.

Η καχυποψία μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή και να σε οδηγήσει μακριά από το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση, μην το επιτρέψεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε αναστατώσει έντονα, οι φόβοι σου όμως μπορεί να κυριαρχήσουν και να προτιμήσεις την απόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, στρέφεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις σταθερότητα. Καλό είναι να θυμάσαι ότι ο εγωισμός μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να προκαλέσει κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα και δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αγχώσουν και εκνευρίσουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το βράδυ σε σπατάλες καθώς θέλεις να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις τις στιγμές, όμως χάνεις το μέτρο και μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Μην χάσεις τη δυνατότητα που σου δίνεται να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που εκκρεμούν και επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία από την δουλειά, θα σε οδηγήσει να αναλογιστείς τι πραγματικά δεν σου αρέσει στην καθημερινότητα που ζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί θολό τοπίο στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς ποια είναι η πραγματική σου αξία για αυτό και αντιδράς απότομα σε πρόσωπα που σου δημιουργούν ανασφάλεια και φόβους με τα λεγόμενά τους.

Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες καθώς η ημέρα δεν ενδείκνυται για να κλείσεις ζητήματα ανάλογα. Δεν αποκλείεται να κάνεις λάθος εκτίμηση ή να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε οδηγήσουν εσκεμμένα σε λάθη επιδιώκοντας να σε εξαπατήσουν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε προφυλάξει.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν σου εξασφαλίζει αυτά που θα ήθελες από μία σχέση, φρόντισε να είσαι βέβαιος για ότι σκέφτεσαι καθώς ο συναισθηματισμός σε οδηγεί σε λάθη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς νιώθεις ότι κανείς δεν μπορεί να σε καλύψει την ανάγκη για σταθερότητα που έχεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει την ανάγκη σου να βρεθείς με την οικογένεια και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και να σε πληγώνουν. Σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι, προσοχή στην κυκλοθυμία που θα επηρεάσει αρνητικά την πορεία των συζητήσεων.

Μπορεί να εγκλωβιστείς στις προσωπικές σου ανάγκες διεκδικώντας το καλύτερο για εσένα όμως αυτό το πιθανότερο είναι να ενοχλήσει τους ανωτέρους σου και να οδηγήσει σε προστριβές. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και διαλλακτικότητα σε αυτά που σου προτείνουν καθώς έτσι θα βρεις την απαραίτητη ισορροπία.

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα μοναδικό σκηνικό όπου ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα πρωταγωνιστήσουν και θα εκτοξεύσουν τη σχέση σου στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον για να αλλάξει την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Μοιραστείτε το