Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Πέμπτη 25 Μαϊου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κατάκτηση, στην κυριαρχία, στην αυτοπροβολή. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, γενναιοδωρία, έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στο φλερτ, στην ψυχαγωγία. Οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν την καθυστέρηση, θα υπάρξουν ανοίγματα για τακτοποιήσεις κυρίως επαγγελματικής και οικονομικής φύσης.

Στον εργασιακό χώρο οι επιδιώξεις και οι διεκδικήσεις θα πρέπει να είναι μεθοδικές, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και αισθησιακά, θα καταφέρουν να τονώσουν τα συναισθήματα. Για τους ελεύθερους ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμένοι.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία. Στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να έχουν σαφήνεια, οι υπεκφυγές και τα μισόλογα θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Μεγάλη προσοχή στα σχόλια και στις εκφράσεις, οι αυθόρμητοι και παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τα λόγια που θα χρησιμοποιήσουν.

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και σοβαρές συζητήσεις, ενδεχομένως να υπάρξει αδιαλλαξία, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, δεν θα πρέπει να δώσουν έκταση στην καχυποψία και στις σκηνές ζηλοτυπίας. Οι περιστάσεις θα απαιτούν χαλαρότητα, στις δύσκολες περιπτώσεις θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η καλή ψυχολογία σε συντροφεύει και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείχνεις σταθερότητα στις απόψεις σου και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους γύρω σου. Προσοχή σε θολές σκέψεις λόγω συναισθηματισμού που επηρεάζουν την κρίση σου.

Το εμπόριο σου δίνει την ευκαιρία για να κάνεις συνεργασίες που θα ευοδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο. Η αυτοπεποίθησή σου παίζει σημαντικό ρόλο για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Καταστάσεις που εκκρεμούν θέλουν προσοχή καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη κρίση.

Θέλεις να δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει δεν είναι κάτι επιπόλαιο στη ζωή σου. Η έκφραση των συναισθημάτων γίνεται με την λογική και την ευαισθησία σε πλήρη αρμονία. Ο αδέσμευτος θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σε κεντρίζει την προσοχή καθώς σου δημιουργεί έντονα το αίσθημα της ασφάλειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η οικογένεια μπορεί να σου δώσει μεγάλη χαρά καθώς οι στιγμές μαζί της σε ανακουφίζουν ψυχολογικά. Οι συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα χρήζουν προσοχής καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λανθασμένες υποθέσεις ή να έχεις εξωπραγματικές απαιτήσεις που τελικά δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα αποδώσουν οικονομικά. Η προσπάθεια και η εργατικότητά σου φαίνεται να αναγνωρίζεται και δημιουργεί ιδανικό περιβάλλον για διεκδικήσεις. Απέφυγε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, καθώς δεν έχεις αντικειμενική αντίληψη και πιθανά να κάνεις λάθη.

Ο ρομαντισμός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, φρόντισε βέβαια να ελέγξεις την κυκλοθυμία που προκαλεί ξεσπάσματα. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να απομονωθείς καθώς οι ευαισθησίες σε κατακλύζουν και δεν δίνεις την απαιτούμενη προσοχή στο φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να δώσει χαρές και όμορφες στιγμές, καθώς η επικοινωνία με πρόσωπα μέσα από αυτό σε ανανεώνει. Δείχνεις να ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς από την ζωή σου και αυτό δημιουργεί στέρεες βάσεις στις σχέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν φαίνεται να έχεις αντικειμενικό κριτήριο στα πράγματα. Οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε ανέφικτα σχέδια που αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσουν και θα σου προκαλέσουν απογοήτευση.

Επιδιώκεις να δώσεις την αίσθηση στο ταίρι σου της σταθερότητας, καθώς ξέρεις τι ζητάς από την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, η ξεκάθαρη στάση σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα σε καλεί με ένταση να δεις πραγματικά τι πρέπει να αλλάξεις στις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Είναι σημαντικό να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές, διαφορετικά αφήνεις τις πρωτοβουλίες στους άλλους αγνοώντας πραγματικά το πώς θα δράσουν και θα συμπεριφερθούν.

Οι συνεργασίες σου και ο τρόπος δράση σε αυτές μπορεί να βιώσουν την απόλυτη μεταμόρφωση καθώς φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να πετάξεις από τη ζωή σου ότι δεν σε καλύπτει. Οι ευκαιρίες που σου δίνονται λειτουργούν αναγεννησιακά και δρομολογούν νέα επαγγελματικά δεδομένα.

Το πάθος και η έξαψη μπορεί να απογειώσουν τη σχέση δημιουργώντας πρωτόγνωρες συνθήκες, προσοχή όμως σε εμμονές και εξουσιαστικά παιχνίδια που θα οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες. Ο αδέσμευτος ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δεις τι είναι αυτό που πρέπει να αποβάλλεις από τη νοοτροπία σου και θα σε απελευθερώσει στα αισθηματικά σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις και να δείξεις ότι πραγματικά περιμένεις από τους γύρω σου. Είναι σημαντικό βέβαια να χαλιναγωγήσεις τον παρορμητισμό και την διάθεση να μονοπωλήσεις την προσοχή που πιθανά να κουράσει το περιβάλλον σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα σταθεροποιήσουν καταστάσεις στις συνεργασίες σου και θα αποδώσουν οφέλη, αρκεί να καταβάλεις την απαιτούμενη προσπάθεια. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς αποκρύπτονται πολλά και αργότερα θα απογοητευτείς.

Κάνεις τα πάντα για να είσαι το κεντρικό πρόσωπο στη σχέση σου, αυτό όμως δεν αποκλείεται να κουράσει και προκαλέσει ένταση με το ταίρι σου που καλύτερα να αποφύγεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον εγωισμό που θα δυσαρεστήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ευαισθησίες σου μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν σήμερα καθώς δείχνεις να θολώνεις από αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που σε στιγματίζουν. Η ψυχική δύναμη που έχεις έρχεται στην επιφάνεια και σε βοηθά να ξεπεράσεις ότι μπορεί να βαραίνει τη διάθεσή σου και σου χαλάει το κέφι.

Το αίτημα της κοινωνικής καταξίωσης γίνεται εντονότερο από ποτέ. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να αντιληφθείς ότι οι επόμενες κινήσεις σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική πορεία. Έχεις την ευκαιρία να λάμψεις και να εξελιχθείς, μην την χάσεις.

Καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να επηρεάσουν τη σχέση σου. Το πάθος και ο αισθησιασμός δίνουν διέξοδο και εκτονώνουν την κατάσταση. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα εκδηλώσουν έντονα συναισθήματα για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, βγαίνεις από την εσωστρέφεια που είχες τις προηγούμενες μέρες και απαιτείς με δυναμισμό να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής το περιβάλλον που κινείσαι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που καλά θα κάνεις να περιορίσεις για να μην υπάρξουν ενστάσεις και νευρικότητα.

Θέλεις να έχεις την πρωτοβουλία των κινήσεων και ότι αφορά τις συνεργασίες σου, καλό είναι βέβαια να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση για κατανόηση σε ότι αφορά τις επιθυμίες των άλλων. Οι ανατροπές μπαίνουν στο παιχνίδι για να σου θυμίσουν ότι τίποτα δεν είναι ασφαλές και πρέπει να είσαι ευέλικτος για να κινηθείς σε θετικό πλαίσιο.

Οι ανασφάλειες μπορεί να κυριαρχήσουν και η καχυποψία δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στη σχέση σου προκαλώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος οι ανατροπές είναι πιθανόν να υπάρξουν με νέο πρόσωπο, φρόντισε να αποφύγεις τις συγκρουσιακές καταστάσεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα και διαισθητικά τι πραγματικά επιδιώκουν από εσένα. Η επικοινωνία μαζί τους περνάει σε άλλο επίπεδο και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Λειτουργείς μοναδικά σε ομαδικό πλαίσιο και αυτό εκτιμάται ιδιαίτερα από τους συνεργάτες σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προτάσεις από πρόσωπα του φιλικού περίγυρου που θα κεντρίσουν την προσοχή και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για νέες και σημαντικές συνεργασίες στη ζωή σου.

Το γεγονός ότι συντονίζεσαι σαν ομάδα με το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσετε ευχάριστες στιγμές και να επιτύχετε τους κοινούς σας στόχους. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα εκφράζοντας τα συναισθήματά του για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ένταση είναι διάχυτη και δεν είναι εύκολο να την διαχειριστείς. Δείξε προσοχή συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς θα σε οδηγήσουν να δεις μία πλευρά του εαυτού σου που δεν σου αρέσει. Η ανάγκη ελέγχου δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξουν χαλαροί τόνοι.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με σφοδρό τρόπο με πρόσωπα που εμπλέκονται. Η διαίσθηση σε καθοδηγεί για να αντιληφθείς πιθανό παρασκήνιο και να βρεις την κατάλληλη διέξοδο για να ξεφύγεις από τις δυσκολίες.

Μπορείς να απογειώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση, μένοντας μακριά από αρνητικά συναισθήματα και προκαταλήψεις που δημιουργούν προβλήματα. Ο αδέσμευτος έχεις την ανάγκη να απομονωθείς καθώς δεν νιώθεις έτοιμος να δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε πρόσωπο που σε πλησιάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα που θα σε επηρεάζουν σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε να περιορίσεις την ασφάλεια και την αδιαλλαξία που θα οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες.

Προσπάθησε να διαχειριστείς τα οικονομικά σου με σύνεση και να μην μπει σε διαδικασία ρίσκων που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Ξαφνικά έξοδα ή ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις που έχει μπορεί να σε προβληματίσουν, φρόντισε να δείξεις ήρεμη προσέγγιση στα πράγματα για να τα ξεπεράσεις.

Δεν πρέπει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις στο πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου καθώς θα επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου και θα δημιουργήσει αστάθεια στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να συμπεριφερθείς με ηρεμία σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή καθώς οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου εκτοξεύονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα και πιθανές υποχρεώσεις που έχεις επωμιστεί φαίνεται να μην σου επιτρέπουν να διαχειριστείς με ηρεμία τα πράγματα. Φρόντισε να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να εκτονώσεις τον εκνευρισμό και το άγχος που σε διακατέχει.

Δύσκολη θα είναι η επικοινωνία και η συνεννόηση στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα καθώς δεν φαίνεται να μπορείς να εκφράσεις με ψυχραιμία και λογική αυτά που σε προβληματίζουν. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε διαφωνίες και όχι στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Καλά θα κάνεις να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου και να μην επιτρέψεις στα συγκρουόμενα συναισθήματα να κυριαρχήσουν δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα μπορέσεις να αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς κολλάς στις λεπτομέρειες που σου προκαλούν νευρικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που σου φτιάχνουν το κέφι και περνάς χαλαρές στιγμές μαζί τους. Το ευχάριστο είναι ότι μπορείς να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα χωρίς εγωισμούς και προκαταλήψεις.

Το επικοινωνιακό πνεύμα που σε διέπει θα βοηθήσει για να προχωρήσεις σημαντικά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μπορούν να έχουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Πάρε πρωτοβουλίες γιατί είναι βέβαιο ότι θα αποβούν θετικές για εσένα αρκεί να δείξεις την διάθεση για να κατανοήσεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Το να περάσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου είναι πια στόχος που σε βοηθά να γεμίσεις χαρά και γαλήνη και να ισορροπήσεις την σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που απογειώνουν την ψυχολογία σου και τονώνουν έντονα την προσωπικότητά σου.

Μοιραστείτε το