Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή, στην κατάκτηση και στην κυριαρχία. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για θετική αλλαγή και βελτίωση, κάποιοι θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν, οι μεθοδικές προσεγγίσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

Προσοχή στην διαχείριση των εσόδων, ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες, ενθουσιασμός θα υπάρξει για αγορές καλλωπισμού και εντυπωσιασμού. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, οι κοινωνικές επαφές θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, διαίσθηση, έμπνευση, δοτικότητα. Ευκολία θα υπάρχει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι αυθόρμητες προσεγγίσεις θα δώσουν ώθηση στις επαφές, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό. Η διαίσθηση θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο σε θέματα που πρέπει να παρθούν σοβαρές αποφάσεις απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί το συναίσθημα με τη λογική.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ήλιο προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να επιβληθούν με τρόπο αυστηρό ή εγωκεντρικό. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια θα χρειαστεί υπομονή, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές και όχι αντιδραστικές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, δεν είναι εύκολο να είσαι εγκρατής και να δείξεις αυτοκυριαρχία κάτι που επηρεάζει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις. Η επιθετικότητα που σε διακρίνει μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κουβέντες που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και θα επηρεάσουν αρνητικά τις συναναστροφές σου.

Οι διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν θα επηρεάσουν σημαντικά την πορεία των στόχων σου. Πρόσεχε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σου καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός και απόλυτος για να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Αυτό δεν θα βοηθήσει σε ομαδικές προσπάθειες.

Η δυσκολία στην επικοινωνία σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε ένταση στη σχέση σου καθώς εκδηλώνεις με απολυτότητα και εριστική διάθεση έντονες ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να λειτουργήσεις ήρεμα με νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς η ένταση κυριαρχεί και σε επηρεάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που είναι κοντά σου και σου δημιουργούν ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να συζητήσετε ζητήματα του παρελθόντος που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις φόβους που έχεις.

Οικονομικές υποθέσεις που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχουν άκρως θετική τροπή καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα είναι ευνοϊκές για εσένα. Απέφυγε συζητήσεις για νέα οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο καθώς το πιθανότερο είναι να γίνουν λάθη.

Το πάθος κυριαρχεί καθώς βρίσκεις τον τρόπο με το ταίρι σου να ξεπεράσετε ότι μπορεί να σας έχουν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και να επικεντρωθείτε στον αισθησιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και δημιουργεί έντονα την αίσθηση της οικειότητας και της σταθερότητας στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, οι ανησυχίες δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς τις οποίες υπόθεσης μπορεί να σε προβληματίζουν και αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Δύσκολα θα βγάλεις άκρη σήμερα για οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς δεν δείχνεις διάθεση για συνεννόηση. Η επικοινωνία στον εργασιακό χώρο δεν διευκολύνει την καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου, προσοχή γιατί τα ξεσπάσματα σου θα λειτουργήσουν αρνητικά στις οποίες υποθέσεις έχεις αναλάβει.

Η καχυποψία δημιουργεί ένταση στην προσωπική σου ζωή και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς κυριαρχούν οι αμφιβολίες και η νευρικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς καθώς δείχνεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα συναισθήματά σου. Η ανάγκη σου βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα, όμως δεν θα διστάσεις να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας.

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προχωρήσει σε συνεργασίες που μπορεί να θεωρείς ότι είναι ιδανικές για εσένα. Προσοχή καθώς η ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη, είναι σημαντικό να ακούσεις το ένστικτό σου.

Η καλή διάθεση από την πλευρά σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης καθώς δείχνεις στο ταίρι σου κατανόηση και την ανάγκη να είσαι κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν και δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ο δυναμισμός σου έρχεται και πάλι στην επιφάνεια και βγαίνεις από τη μελαγχολία και την εσωστρέφεια. Μην χάσεις την ευκαιρία να συναναστραφείς ή να μιλήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα που θα σε γεμίσουν χαρά και θα περάσεις όμορφα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις μέσα στην ημέρα που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου, καθώς νιώθεις ότι οι συνεργάτες σου μπαίνουν εμπόδιο σε πιθανές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να σκεφτείς καθώς μπορείς να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου.

Οι εντάσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου μπορεί να σε φοβίσουν, καθώς δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από τις αποστάσεις που κρατάει και επηρεάζουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, οι κόντρες όμως θα φέρουν ψυχρότητα που δεν βοηθά στην θετική εξέλιξη της οποίας κατάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ένταση που επικρατεί μέσα σου εκδηλώνεται με απότομο τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι δημιουργώντας δυσάρεστη ατμόσφαιρα και προβληματικές καταστάσεις. Καλά θα κάνεις να δείξεις κατανόηση σε πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου για να αποφύγεις συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Δεν θα διστάσεις να ανατρέψεις τα δεδομένα σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να συγκρουστείς με όποια πρόσωπα θεωρείς ότι προσπαθούν να επωφεληθούν εις βάρος σου. Πρόσεξε όμως γιατί και εσύ θέλεις να ασκήσεις έλεγχο και αυτό θα δημιουργήσει τις ανάλογες αντιδράσεις.

Απωθημένα και ενοχές κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την εξέλιξη της σχέσης σου αν δεν καταφέρεις να δείξεις ήρεμη και λογική διάθεση. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φρόντισε να περιορίσεις τους φόβους που μπορεί να σε προβληματίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ανοίγει μία νέα πορεία σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, όπως και σε ότι αφορά ζητήματα επιμόρφωσης που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Πρόσωπα από το εξωτερικό δείχνουν έντονα ότι θέλουν να ασχοληθούν μαζί σου.

Προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν και αφορούν νομικά θέματα ή συμφωνίες σε σχέση με την επικοινωνία που μπορεί να φέρονται συμφέρουσες. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να αξιοποιήσεις την όποια ευκαιρία για να κάνεις βήματα προς τα μπρος και όχι για να απογοητευτείς.

Οι υπερβολές μπορεί να πρωταγωνιστήσουν σήμερα για αυτό φρόντισε να μην παρεκτραπείς και πληγώσεις το ταίρι σου με τις κινήσεις και τα λεγόμενά σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου είναι πιθανό να επιστρέψει πρόσωπο που θα υπόσχεται πολλά, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι για να δεις τις προθέσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ανεβάζει το κέφι σου κατακόρυφα, προσοχή σε παρέες που θα μιλήσεις γιατί ο δογματισμός και ο φανατισμός μπορεί να κυριαρχήσουν. Σήμερα, επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες, ξαφνικές γνωριμίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα.

Ξαφνικές ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο συνεργασιών και επαγγελματικής ζωής που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Η αισιόδοξη διάθεση σου θα βοηθήσει ώστε να εκτονωθεί η ένταση και να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην καριέρα σου.

Μην χάνεις το κέφι σου και φρόντισε να κάνεις μία έκπληξη στο ταίρι σου που θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσετε μοναδικά μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου ξαφνικά δημιουργώντας έντονο καρδιοχτύπι και ωθώντας σε σε απόλυτες στιγμές πάθους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε καλεί να διαχειριστείς καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις που μπορεί να σε φορτίζουν. Το πρωί σε βοηθά να ξεπεράσεις το άγχος και να βρεις το ψυχικό σθένος να διαχειριστείς ιδανικά όποιες ευθύνες έχεις αναλάβει.

Είναι γεγονός ότι δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να κλείσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει με άψογο τρόπο. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα γίνει άμεσα αντιληπτό από το εργασιακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε καλύτερη αμοιβή για εσένα.

Μην διστάσεις να βάλεις το πάθος στην καθημερινότητά καθώς αυτό θα λειτουργήσει εξαιρετικά ανανεωτικά για την σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει συναισθηματική παλίρροια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να δείξεις με δυναμισμό τι μπορείς να καταφέρεις σε όλα τα επίπεδα και να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου με την αισιοδοξία που σε διακατέχει. Αυτό δημιουργεί μία εξαιρετική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία μπορείς να περάσεις μοναδικά.

Σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις πώς θέλεις να κινηθείς σε μελλοντικό επίπεδο, κάτι που θα βοηθήσει στο να σου δείξουν εμπιστοσύνη συνεργάτες σου καθώς είναι ξεκάθαρο ότι γνωρίζεις τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις. Η φαντασία και η θετική σου σκέψη βοηθούν να ολοκλήρωσης πιθανά σχέδια και όνειρα που έχεις.

Βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και αυτό σε βοηθά να στηρίξεις τη σχέση σου και να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η διεκδικείς με αποφασιστικό τρόπο να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από πρόσωπα που εντυπωσιάζονται με τον χαρακτήρα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, μπορείς να αφιερώσεις την μέρα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις και να υπάρξει αρμονία και ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πρόσεχε μόνο μην καταπιέζεσαι και υπομένεις συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν.

Φρόντισε να αποφύγεις την αυστηρότητα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς μπορεί να απογοητευτούν και να απομακρυνθούν από εσένα. Παράλληλα όμως καλά θα κάνεις να βάλεις τα όριά σου και να δείξεις τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει σε επαγγελματικούς στόχους που θέλεις να πετύχεις.

Αξιοποίησε το βράδυ για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός απογειώνονται και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να προκύψει νέο πρόσωπο από την δουλειά που θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή στη ζωή σου γεμάτη αισιοδοξία και πόθο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και η εικόνα που δείχνεις μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς δεν αποκλείεται να σε βαραίνουν καταστάσεις που εκκρεμούν και επηρεάζουν τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Η αποφασιστικότητά σου όμως δίνει λύσεις και κλείνει καταστάσεις, απελευθερώνοντάς σε.

Η καριέρα σου μπορεί να προκαλέσει άγχος καθώς οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και οφείλεις να δώσεις λύσεις σε ότι προκύπτει. Εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν και να χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Ο δυναμισμός και η ωριμότητά που δείχνεις σε καθοδηγούν και λειτουργούν βοηθητικά για να έχεις θετική εξέλιξη σε ότι ασχοληθείς.

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου, δώσε χρόνο στο ταίρι σου για να ξεφύγεις από ότι σε πιέζει. Αν είσαι αδέσμευτός/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που με την βοήθειά της θα ξεπεράσεις τραύματα που είναι χαραγμένα μέσα σου.

Μοιραστείτε το