Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αυτοέλεγχος, μεθοδική σκέψη. Ανοίγματα θα υπάρξουν για επαγγελματικές επιδιώξεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο οι βλέψεις. Φεύγουν τα εμπόδια σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές, συμβόλαια, αγοροπωλησίες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να οργανωθούν τα πλάνα, οι μεθοδικές ενέργειες θα έχουν άμεσο και θετικό αποτέλεσμα. Ο τρόπος σκέψης θα είναι συντονισμένος, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά χωρίς δυσάρεστες ανατροπές. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρχει ισορροπία, οι σκέψεις θα είναι ώριμες και σοβαρές, ρεαλιστικές θα είναι οι προσδοκίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα βοηθήσει να μπούν οι σωστές προτεραιότητες κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη. Προνοητικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι ενέργειες θα είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Βελτιώνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, θα υπάρξει συνεννόηση, το αποτέλεσμα θα είναι αποδοτικό.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Δία και στο τετράγωνο της με την Αφροδίτη, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια αδυναμίες και ψυχολογικά συμπλέγματα που θα οδηγήσουν σε εξάρτηση ή συναισθηματική προσκόλληση. Ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις κακές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία και την ψυχολογία τους. Τα ζευγάρια προσοχή στους καβγάδες και στις εντάσεις, καλό θα είναι να αποφύγουν τις έντονες αντιπαραθέσεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το πρωί δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο. Το απόγευμα ενισχύει την καχυποψία και τις ανασφάλειες σε ότι αφορά την κοινωνική σου εικόνα.

Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να συζητήσεις εργασιακά θέματα. Παράλληλα όμως μην επιτρέπεις σε ότι σε φοβίζει να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει προβλήματα επαγγελματικό περιβάλλον. Βρίσκεις λύσεις και αυτό είναι που σε κάνει να ξεχωρίζεις στην καριέρα σου.

Προσπάθησε να ξεπεράσεις φόβους που μπορεί να επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η καχυποψία και οι αμφιβολίες να παίξουν αρνητικό ρόλο σε πιθανή νέα γνωριμία, προσπάθησε να τις περιορίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας την διασκέδαση και το φλερτ το επόμενο χρονικό διάστημα. Το απόγευμα είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις στην δουλειά που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.

Οι καθημερινές διαφωνίες εντείνονται καθώς νιώθεις ότι δεν γίνονται αντιληπτές οι ανάγκες σου σε ότι αφορά την δουλειά και σε αυτό που ικανοποιεί. Προσοχή σε εντάσεις με συναδέλφους που θα προκληθούν κυρίως από την δική σου συμπεριφορά και όχι από δικά τους λάθη.

Νευρικότητα και επικριτική διάθεση μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι σου που καλά θα κάνεις να αποφύγεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν σου είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς η διάθεσή σου δεν σου το επιτρέπει, ο εκνευρισμός παίζει ανασταλτικό ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον για να απολαύσεις στιγμές μαζί τους το επόμενο χρονικό διάστημα. Το απόγευμα σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποθέσεις σε σχέση με το εμπόριο μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με ζητήματα εμπορίου και επικοινωνίας σε απασχολούν σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Οφείλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στις διαπραγματεύσεις καθώς αυτό θα οδηγήσει στα μέγιστα αποτελέσματα για εσένα.

Προσπάθησε να εκφράσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου καθώς αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τη σχέση να ανανεωθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σου ανεβάσουν το κέφι και θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο εξωστρεφείς από ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε οδηγεί το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή καθώς συμπεριφορές και γεγονότα μπορεί να σε απογοητεύσουν και να πληγωθείς από πρόσωπα σημαντικά για εσένα.

Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες σου δίνονται στον εργασιακό χώρο καθώς έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να δώσεις λύσεις σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Γρηγόρη αντίληψη και δυναμισμός θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου. Είναι βέβαιο ότι θα σου δείξουν την εκτίμησή τους.

Η μέρα σε βοηθά να ισορροπήσεις την καθημερινότητα στη σχέση βάζοντας έντονα το ρομαντικό στοιχείο που είναι απαραίτητο για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου θυμίσει κάτι γνώριμο απογειώνοντας τις ευαισθησίες και τον συναισθηματισμό.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το πρωί μπορεί να φέρει στο προσκήνιο την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν που θα σε αιφνιδιάσει. Νιώθεις ότι μπορείς να προχωρήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σε όποια σχέδια έχεις στη ζωή σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα σε ότι αφορά συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις παλαιότερες προτάσεις που επανέρχονται ξαφνικά και μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Ένα έντονα ρομαντικό σκηνικό θα εκπλήξει ευχάριστα από το ταίρι σου και θα απογειώσει το πάθος και την τρυφερότητα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ξαφνικά για να τονίσει ότι δεν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το απόγευμα σε βοηθά να βρεις την αυτοσυγκέντρωση σου και να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σε αγχώνουν. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αποτραβηχτείς από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζεται για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή να προχωρήσεις σε επιχειρηματικά σχέδια που σε ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι να μην ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις καθώς αυτό θα έχει οικονομικό και ψυχικό κόστος.

Μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες και απωθημένα να κυριαρχήσουν δημιουργώντας αντιπαράθεση και προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται, η συναισθηματική θύελλα που θα δημιουργήσουν δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις κύκλους από παλαιότερες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Το απόγευμα σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια. Διεκδικείς τον χώρο και την προσοχή των σημαντικών προσώπων της ζωής σου.

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στη δουλειά μπορεί να απορροφήσουν το χρόνο σου και να σε αναστατώσεις. Μην διστάσεις να δράσεις με σκοπό να κλείσεις όποια θέματα σε αγχώνουν. Προσοχή σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς παρεξηγήσεις και νευρικότητα μπορεί να προκαλέσουν προστριβές.

Μπορείς να γίνεις άκρως υποκειμενικός με το ταίρι σου καθώς προσπαθείς να αποσπάσεις πάση θυσία την προσοχή του. Η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνικότητα και η εξωστρεφής στάση σου δημιουργεί προϋποθέσεις για σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές νέες ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Προσοχή καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αυστηρός και σκληρός με τους γύρω σου και αυτό να προκαλέσει ένταση.

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις με δυναμισμό σε νέα πράγματα την επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό όμως να ξεφύγεις από το έλλειμμα αντικειμενικότητας και από την αυστηρότητα που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα με τους ανωτέρους σου.

Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις από το άγχος της δουλειάς και να δώσεις στον/η σύντροφό σου την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται για να υπάρξει ομαλότητα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα, η επικριτικότητα δεν θα αρέσει για αυτό άφησε την στο περιθώριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις έτοιμος να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας καθώς θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικά στην επιφάνεια ζητήματα της καθημερινότητας που ανατρέπουν τα σχέδιά σου.

Η καθημερινότητα έχει αυξημένες υποχρεώσεις που δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς. Δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί, κάτι που θα σε απογοητεύσει και θα σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα.

Η ένταση κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που θα αλλάξουν τα σχέδια σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να σε αναστατώσει σε ότι αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο που σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Η μέρα ενισχύει την αναστάτωση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν λανθασμένα συμπεράσματα για πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον.

Λειτουργείς μοναδικά σε ομαδικό επίπεδο καθώς έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή τις απογευματινές ώρες καθώς τα λάθη λόγω νευρικότητας μπορεί να έχουν κόστος στο εργασιακό περιβάλλον.

Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς σε φόβους και ανασφάλειες που έχουν δημιουργηθεί από παλαιότερες καταστάσεις και επηρεάσουν ακόμα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι η επιστροφή του εμποδίζει μελλοντικά σου πλάνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να ασχοληθείς με υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σε ταλανίζουν. Αργότερα το απόγευμα, αφήνεις πίσω την εσωστρέφεια στρεφόμενος στο ευρύτερο περιβάλλον και σε παρέες με τις οποίες έχεις χαθεί.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να προκύψουν και οφείλεις να δείξεις πυγμή και αποφασιστικότητα για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσοχή καθώς η καχυποψία αυξάνει τον εκνευρισμό και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να χαρείς στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, η αισιοδοξία κυριαρχεί στην σχέση. Αν είσαι Αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στην ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που ανεβάζουν το πνεύμα και την ψυχολογία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις με αποφασιστικό τρόπο σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Το απόγευμα επιδιώκεις να απομονωθείς και να παρακολουθήσεις χωρίς να εκφράζεσαι τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Οι οικονομικές σου υποθέσεις μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την διάθεσή σου καθώς φαίνεται να σου προκαλούν έντονο εκνευρισμό. Προσπάθησε να «ακούσεις» την διαίσθησή σου και να προχωρήσεις με βάση την λογική, μακριά από αντιπαραθέσεις και καχυποψία που δεν θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το καλύτερο για εσένα.

Μπορείς να νιώσεις μοναδικά συναισθήματα για το ταίρι σου, είναι σημαντικό όμως να αφήσεις τις όποιες αμφιβολίες στην άκρη που μπορεί να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση. Αν είσαι Αδέσμευτος/η έντονη αναστάτωση μπορεί να προκύψει από νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου για να σε οδηγήσει να νιώσεις υπέροχα συναισθήματα.

Μοιραστείτε το