Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι έντονος συναισθηματισμός, διαίσθηση, ένστικτο, φαντασία. Θα υπάρχει τάση προς την φυγή και την ονειροπόληση, οι ευάλωτοι χαρακτήρες καλό θα είναι να προσπαθήσουν να μείνουν συγκεντρωμένοι στην πραγματικότητα.

Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό, η φαντασία θα δώσει την ώθηση να ολοκληρωθούν τα έργα με επιτυχία. Στις συζητήσεις πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεννόηση και αποδοχή, η συμπόνια και η ενσυναίσθηση θα βοηθήσουν να υπάρχει συμπαράσταση και κατανόηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενα, οι αισιόδοξοι χαρακτήρες προσοχή να μην υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό ενδεχομένως να φέρει ανατρεπτικά συμβάντα που θα δημιουργήσουν άγχος και έντονη εσωτερική ανησυχία. Ίσως κάποιοι να νιώσουν πώς καταπιέζονται, τάσεις φυγής θα κάνουν την εμφάνισή τους, προσοχή στις εξάρσεις και στις σπασμωδικές ενέργειες. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα διαφοροποιήσουν τις προκαθορισμένες ενέργειες και συνήθειες, ίσως να προκύψουν απρόσμενες εξελίξεις.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη δυσκολία θα υπάρξει στην εσωτερική ισορροπία, οι αντιδράσεις ενδεχομένως να είναι κάπως ακραίες ή αψυχολόγητες. Κάποιοι χαρακτήρες ίσως να εκδηλώσουν προτίμηση προς τις εκκεντρικές επιλογές, θα εκδηλωθεί ανάγκη για εναντίωση προς το κατεστημένο. Προσοχή στις υπερβολές, τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις και τις ακραίες δηλώσεις, δεν θα πρέπει να μπει σε κίνδυνο η σταθερότητα των επαφών.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και αισιοδοξία και σήμερα έχεις την ευκαιρία να το πετύχεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στο να απολαύσεις όμορφες στιγμές και πρόσωπα που έχεις κοντά σου.

Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις την καλύτερη δυνατή εξέλιξη στα επαγγελματικά σου για αυτό μην απογοητεύεσαι και γίνεσαι κατηφής. Μπορείς να έχεις και καλύτερες οικονομικές απολαβές για αυτό επεδίωξε να μπεις σε συζητήσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά κέρδη.

Η προσωπική σου ζωή βιώνει μία άκρως αισιόδοξη και θετική περίοδος και είναι αυτό που σε βοηθά να ξεπεράσει άγχη και ανασφάλειες. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες για να περάσεις όμορφα. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που απογειώνουν την ψυχολογία σου και σε γεμίζουν με τα συναισθήματα που σου δημιουργούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, θέλεις να απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται την διασκέδαση καθώς ο δυναμισμός και το κέφι κυριαρχούν. Αργά το απόγευμα μπορεί να λειτουργήσει μοναδικά για την προσωπική σου ζωή καθώς νέες γνωριμίες έρχονται ξαφνικά για να αλλάξουν τα δεδομένα στα αισθηματικά σου.

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου θα κυριαρχήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν θα διστάσεις να πάρει πρωτοβουλίες που θα προκαλέσουν έκπληξη στους γύρω σου. Προσπάθησε να είσαι γενναιόδωρος και να ακούσεις και τις απαιτήσεις των προσώπων που συνεργάζεσαι ώστε να λειτουργήσει αρμονικά.

Πιθανές εκπλήξεις θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση καθώς θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και θα αυξήσουν κατακόρυφα το καρδιοχτύπι. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει κεραυνοβόλος νέος έρωτας που έρχεται στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε καταπιέζουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ψυχολογία είναι στα ύψη και αυτό σε βοηθά να δει το μέλλον σου αισιόδοξα. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον σε γεμίζει χαρά και δεν αποκλείεται να ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες καθώς είναι κάτι που σε ενδιαφέρει αυτό το διάστημα.

Δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς στην επικοινωνία και στη διαφήμιση καθώς είναι αυτό που μπορεί να ανοίξει μπροστά σου νέους δρόμος. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να λύσεις νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς είναι βέβαιο ότι θα έχεις θετικά αποτελέσματα.

Η θετική διάθεση που σε διακατέχει δίνει εξαιρετική ώθηση στη σχέση σου και δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα σε εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σας παίρνω κοντά κοινές φιλοσοφικές αναζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το πρωί πιθανότατα να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και η ένταση κυριαρχεί καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Από το μεσημέρι και μετά στρέφεσαι στο φιλικό περιβάλλον που είναι γεγονός ότι αρχικά δεν φαίνεται να καλύπτει αυτά που θα επιθυμούσες να σου δώσει.

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα επαγγελματικά σου το πρωί καθώς δεν θα διστάσεις να έρθεις σε μετωπική σύγκρουση με όσους δεν συμφωνούν με τον τρόπο που κινείσαι. Φρόντισε να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου και δείξε διάθεση για ομαδικό πνεύμα που θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις.

Η διάθεση ανεξαρτησίας που επιδεικνύεις επηρεάζει τη σχέση σου και δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις από το ταίρι σου που θα επηρεάσουν δυσάρεστα. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι δεν μπορείς να δεσμευτείς στην ζωή σου για αυτό αφήνεις νέα πρόσωπα που μπορεί να ενδιαφέρονται μακριά σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η νευρικότητα κυριαρχεί στις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι οι γύρω σου σε ανταγωνίζονται. Καλά θα κάνεις βέβαια και εσύ να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά επιδεινώνοντας την κατάσταση με τη συμπεριφορά σου.

Οι συγκρουσιακές διαθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις συνεργασίες σου και να μην επιτρέψουν να εξελιχθούν αρμονικά. Δώσε την ευκαιρία στους άλλους να εξηγήσουν τα δικά του σχέδια και προσπάθησε να συνθέσεις τις απόψεις για να μπορέσεις να βγάλεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι κόντρες δεν θα βοηθήσουν να δεις πραγματικά πώς πρέπει να κινηθεί στην προσωπική σου ζωή, απέφυγε να μπεις σε αντιδικίες που θα σε οδηγήσουν να χάσεις το στόχο. Ο αδέσμευτος δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε νέο πρόσωπο καθώς νιώθεις ότι σε ανταγωνίζεται και αυτό είναι κάτι που σε απογοητεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, από σήμερα ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεσή σου. Ήρθε η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείς με πνευματικά ενδιαφέροντα που ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Οι επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού σε χαροποιούν ιδιαίτερα και δημιουργούν προϋποθέσεις για σχέδια και συνεργασίες.

Σε διακρίνει αποφασιστικότητα σε ότι αφορά πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις για ζητήματα που σε απασχολούν. Δρομολόγησέ το τις επόμενες μέρες καθώς μπορείς να πετύχεις τους επιδιωκόμενους στόχους σου.

Φρόντισε να μην έχεις απαιτήσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί το ταίρι σου, καθώς όταν αντιληφθείς την στείρα πραγματικότητα θα απογοητευτείς έντονα. Ο αδέσμευτος δείξε προσοχή σε πρόσωπο που επικοινωνείς και μπορεί να υπόσχεται πολλά, όμως δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί πληγώνοντάς σε.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις αυτό που σε επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο στρεφόμενος στην οικογένειά σου για στήριξη. Είναι γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις τις πραγματικές ισορροπίες, παρ’ όλα τα σκαμπανεβάσματα και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς φαίνεται να έχουν άκρως θετική εξέλιξη και υψηλή αποδοτικότητα. Η θετική σου διάθεση αντανακλάται και στο επαγγελματικό περιβάλλον, μόνο που η εργατικότητα αμφισβητείται καθώς θέλεις να περάσεις όμορφα μακριά από υποχρεώσεις.

Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση σου καθώς είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματική της αξία. Ο αδέσμευτος στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε νέα γνωριμία που δημιουργεί πρωτόγνωρα και βαθύτατα συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η θετική σου διάθεση παίζουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με το περιβάλλον σου καθώς είναι αυτό που θα δώσει ώθηση στο να ξεπεραστούν γκρίνιες και να επικρατήσει η απόλυτη αρμονία. Να θυμάσαι μόνο ότι οι πολλές υποσχέσεις δεν χρειάζονται για να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα.

Φαίνεται ότι πια μπορείς να δεις πραγματικά πώς πρέπει να διαχειριστείς τις συνεργασίες σου για να αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Πιθανές κινήσεις σε ότι αφορά το εμπόριο θα σε ευνοήσουν για αυτό καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς προτάσεις που μπορεί να είναι δελεαστικές και να υπόσχονται πολλά.

Φρόντισε να δείξεις στο ταίρι σου αγάπη και τρυφερότητα καθώς η μέρα ενδείκνυται. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις την σχέση σου και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου μέσα από τις παρέες και το κοντινό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου στις φιλικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Η ένταση θα είναι κακός σύμβουλος για αυτό φρόντισε να την αποφύγεις.

Οι ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν δονούν για τα καλά την επαγγελματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ανατροπή της μέχρι τώρα πορείας σου. Σκέψου καλά τους στόχους που μπορεί να έχεις και ποιοι από αυτούς μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

Οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που εκδηλώνεις θα επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της σχέσης σου, καλά θα κάνεις να σκεφτείς ώριμα και λογικά πριν προκληθούν εντάσεις. Ο αδέσμευτος, πρόσωπα μπορεί να επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί σου αιφνιδιάζοντας θετικά. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό και δεν θα χάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα αυτοπεποίθησης και προσωπικής αξίας. Καλά θα κάνεις να μην κάνεις κινήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου, φρόντισε να απολαύσεις τη ζεστασιά και την τρυφερότητα της οικογένειας πού θα λειτουργήσει ανακουφίστηκα στην διάθεσή σου.

Οι οικονομικές υποθέσεις μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν έξοδα που προκαλούν ανασφάλεια για το εισόδημα σου. Μην επιτρέψεις στην απαισιοδοξία να κυριαρχήσει, αντιμετώπισε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση τις οποίες καταστάσεις για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα για εσένα.

Η οικειότητα στη σχέση παίζει σημαντικό ρόλο για να νιώσεις όμορφα και να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες που κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα φόβους που μπορεί να επηρεάζουν πιθανή νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η χαρά και η παιδικότητα κυριαρχούν και έχεις την ευκαιρία να τα μεταδώσεις και στους γύρω σου δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για όλους. Φρόντισε να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη γιατί με τα παιχνίδια του μπορεί να απομακρυνθείς ή να δυσαρεστήσεις κάποιους.

Πιστεύεις στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται ότι μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση στις επαγγελματικές επιδιώξεις που έχεις. Πραγματοποίησε τα απαιτούμενα βήματα που θα σου δώσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και μην διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν γιατί μπορεί να το πετύχεις.

Απολαμβάνεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και δεν χάνεις την ευκαιρία να δείξεις τι σημαίνει για εσένα και τι θέση έχει στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να ασχοληθείς με πρόσωπα από το παρελθόν όπου έρχονται και διεκδικούν και πάλι να απογειώσουν τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, το κέφι και η δημιουργικότητα είναι στα ύψη καθώς φαίνεται να νιώθεις χαρούμενος και αισιόδοξος για την προσωπική σου πορεία. Σε αυτό βοήθα και η έντονη κοινωνικότητα καθώς δεν θα χάσεις ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα όπου περνάς καλά και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα στη ζωή σου.

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να λυθούν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα και να μην εγκλωβιστείς στην κυκλοθυμία και στην ανασφάλεια που μπορεί να σου προκαλούν. Η δημιουργικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο για να νιώσεις ότι μπορείς να αποδώσεις τα μέγιστα στην καριέρα σου.

Το ταίρι σου παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί την ευχάριστη διάθεση και την ανάγκη για απόλαυση που εκδηλώνεις μέσω των συναισθημάτων σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και απογειώνει την ψυχολογία σου.

Μοιραστείτε το