Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξουν αμφισβητήσεις, εναντιώσεις, ίσως να μη λείψουν οι εκνευρισμοί και τα ξεσπάσματα. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυσκολία στη συνεννόηση και στην αποδοχή, οι απόψεις θα είναι διαφορετικές, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδεολογικές συγκρούσεις που θα φορτίσουν αρνητικά το κλίμα. Σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές, ίσως οι σκέψεις να είναι μπερδεμένες, δύσκολη θα είναι η λήψη αποφάσεων.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και ενέργειες αβέβαιης αποτελεσματικότητας. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με χρηματικά ποσά ίσως κάποιοι να έχουν τη διάθεση να εξαπατήσουν.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στις επαγγελματικές και εργασιακές υποχρεώσεις. Θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση, δεν αποκλείεται να ακουστούν δημιουργικές προτάσεις, ωστόσο προσοχή στην παρόρμηση και στους ενθουσιασμούς, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Άρη ίσως να υπάρξουν συγκρούσεις διαφωνίες και εναντιώσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, η αδιαλλαξία θα δημιουργήσει προβλήματα.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Κρόνο θα υπάρξει η δυνατότητα για βελτίωση των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η αισιοδοξία γέννα μοναδικά συναισθήματα και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό απολαμβάνοντας τις στιγμές με πρόσωπα που περνάς όμορφα. Από το απόγευμα και μετά πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις σε φιλικά πρόσωπα την στήριξή σου.

Αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν επαγγελματικού ενδιαφέροντος καθώς είναι πιθανό να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανές πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις για συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα λόγω της ωριμότητας που δείχνεις.

Ο συναισθηματισμός εναρμονίζεται με το πάθος και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου μακριά από πιθανές εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με πρόσωπο που εντείνει τις ευαισθησίες σου και σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να λύσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι ότι εκφράζοντας τα συναισθήματά σου θα βρεις δίπλα σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και θα σε γεμίσουν με ζεστασιά και αγάπη.

Μπορείς να εναρμονίσεις διαίσθηση και λογική και να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Υποθέσεις που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν μπορούν να αξιολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δοθούν λύσεις που θα είναι ανακουφιστικές.

Επικεντρώσου σε ότι αφορά τη σχέση σου και κλείσε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν από παλιότερα καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργούν προβλήματα σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος δεν αποκλείεται καθώς αυτό είναι που θα δώσει οριστικές λύσεις σε καταστάσεις που είναι ακόμα ανοιχτές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, είναι όμορφο να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φιλικά πρόσωπα και αυτό θα επιδιώξεις σήμερα να κάνεις καθώς σου ανεβάζουν το κέφι και μπορούν να καταλάβουν πιθανές απόψεις και αντιλήψεις που εκφράζεις. Η διασκέδαση -έστω και μέσα στο σπίτι- βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα.

Δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ευνοήσουν σε ότι αφορά επαγγελματικούς στόχους καθώς μπορείς να εκφράσεις με ευκολία αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η αποφασιστικότητά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να πείσεις πρόσωπα γύρω σου για να σε ακολουθήσουν σε νέα εγχειρήματα.

Σου δίνεται η δυνατότητα να δρομολογήσεις κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου καθώς έχετε απόλυτη κατανόηση σε αυτά που ζητάει ο ένας από τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο η επικοινωνία και η κοινή αντίληψη των πραγμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, μπορείς να δεις με ρεαλιστικούς όρους τι είναι αυτό που αποζητάς σε επίπεδο κοινωνικής καταξίωσης καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κατασταλάξεις σε ότι αφορά την εικόνα σου. Βρες την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και μπορεί να κρατάς μέσα σου σε πρόσωπα που είναι πρωταγωνιστικά στη ζωή σου.

Η διάθεση να κλείσει η ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο θα οδηγήσει στο να αντιμετωπίσεις πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά. Η διαίσθηση και η ωριμότητα που σε διακρίνει μπορούν να σε καθοδηγήσουν στην καλύτερη δυνατή λύση που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο.

Σου δίνεται η δυνατότητα να λήξεις θέματα με το ταίρι σας που μπορεί να εκκρεμούν από καιρό και να επηρεάζουν τη σχέση σας δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν προτάσεις που θα σου φανούν ιδιαίτερα ελκυστικές. Φρόντισε να τις αποδεχτείς καθώς είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά. Άλλωστε οι συζητήσεις για πνευματικά ζητήματα θα κυριαρχήσουν και είναι αυτές που σε κεντρίζουν.

Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίζεις νομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν καθώς έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Εξέφρασε όλα αυτά που σε προβληματίζουν στον επαγγελματικό χώρο καθώς φαίνεται η καλή σου πρόθεση και δεν πρόκειται να δημιουργήσεις εντάσεις.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στη σχέση σου και σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε γεμίσει χαρά και πρωτότυπες ιδέες για τη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, είναι γεγονός ότι ο εκνευρισμός κυριαρχεί από το πρωί και δεν είναι εύκολο να ηρεμήσεις. Το βράδυ σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με λογική και σύνεση αυτά που μπορεί να σε απασχολούν και να σε φοβίζουν σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Δείξε εμπιστοσύνη και θα βρεις την κατανόηση που ζητάς.

Η μέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο καθώς έχεις το ένστικτο που απαιτείται για να αντιληφθείς πραγματικά πώς πρέπει να κινηθείς. Εμπιστεύσου αυτό που νιώθεις και επεδίωξε να συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο, μόνο κερδισμένος θα βγεις.

Εκφράζοντας τα βαθύτερα σου συναισθήματα μπορείς να ισορροπήσεις τη σχέση σου και να αποκαταστήσεις πιθανές εντάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία από την δουλειά που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και θα σε κάνει να αισθανθείς οικειότητα με τη συμπεριφορά της.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν και έχουν στιγματίσει το παρελθόν σου. Από το απόγευμα και μετά η εξωστρέφεια σου εντυπωσιάζει τα πρόσωπα του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεσαι.

Δείχνεις ωριμότητα και σταθερότητα στην σκέψη και τις προτάσεις σου και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι συνεργάτες σου. Είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σας και να δεις τις συνεργασίες σου να ανθίζουν καθώς αυτό θα σε ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου και αυτό θα αποτελέσει έναυσμα για σταθερή εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή που σε εκφράζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς εντυπωσιάζεις τους πάντες με τον δυναμισμό σου που ήρθε για να μείνει στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν το πρωί να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις για αυτό αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν. Από το απόγευμα και μετά γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφείς και αναπολείς καταστάσεις που μπορεί να έχουν αφήσει το στίγμα τους. Όμως αναγνωρίζει στον εαυτό σου τη δύναμη που έχεις μέσα από αυτές.

Το ομαδικό πνεύμα που σε διακατέχει βοηθά σε στόχους και φιλοδοξίες που υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς εργάζεσαι σκληρά για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Πιθανές ευκαιρίες που έρχονται στο προσκήνιο καλό είναι να αξιοποιηθούν γιατί μπορεί να είναι αυτές που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Ο ρομαντισμός και η λογική εναρμονίζονται και δημιουργούν ένα πεδίο δράσης που απογειώνει την προσωπική σου ζωή και χαροποιεί ιδιαίτερα εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να σου προτείνουν επανασύνδεση καθώς έχουν διάθεση για να παραμείνουν στη ζωή σου για μεγάλο χρονικό διάστημα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επιλέγεις να απομονωθείς χωρίς να εκφράζεις συναισθήματα και σκέψεις στο περιβάλλον σου. Οι αμφιβολίες και η καχυποψία εντείνονται, όμως αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις στις προθέσεις των άλλων και να αντιδράς πραγματικά.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους έρχονται στο προσκήνιο και είναι βέβαιο ότι μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη τους. Το ένστικτό σου θα σε καθοδηγήσει με μοναδικό τρόπο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να το αφουγκραστείς και να το εμπιστευτείς.

Η εξαιρετική διάθεση που έχεις ευνοεί τη σχέση σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αφήνοντας πίσω παλιότερα ζητήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και πάλι για να τονίσει τα συναισθήματά του για εσένα και να σε διεκδικήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οικογενειακά ζητήματα μπορεί να προκύψουν σήμερα όμως έχεις τη διάθεση να δώσεις άμεσα λύσεις καθώς η ανάγκη να συζητήσεις και να ξεφύγεις από ότι μπορεί να σε ταλαιπωρήσει κυριαρχεί. Τα συναισθήματα είναι έντονα και σου δίνουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τα οικεία πρόσωπα.

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας που σε ενδιαφέρουν καθώς ξέρεις τι ζητάς και πώς μπορείς να το πετύχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για εργασία μέσα από το σπίτι που μπορεί να είναι άκρως συμφέρουσες για αυτό μην αποκλείεις καμία δυνατότητα που σου δίνεται.

Μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου και να υπάρξουν συζητήσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η οικειότητα θα παίξει κυρίαρχο ρόλο σε νέα γνωριμία καθώς νιώθεις ότι μπορεί να σου δώσει ζεστασιά και τρυφερότητα με την παρουσία της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, μπορείς να πρωταγωνιστήσεις στον κοντινό περίγυρο με τη συμπεριφορά σου καθώς είναι γεγονός ότι δείχνεις ωριμότητα στη σκέψη και μεγάλη ευκολία στο να δώσεις λύσεις σε πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν. Προσοχή στην απολυτότητα που θα σε προβληματίσει.

Οι συνεργασίες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο από εδώ και στο εξής καθώς έχεις την ευκαιρία να κάνεις καινούργια βήματα σε στέρεο έδαφος που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Οικονομικά, μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα κλείνοντας λογαριασμούς που μπορεί να σου έχουν προκαλέσει άγχος.

Εκφράζοντας τις σκέψεις σου θα ανακαλύψεις ότι το ταίρι σου είναι το κατάλληλο πρόσωπο να σε καταλάβει και να σε βοηθήσει στις αποφάσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή και θα σε βοηθήσει να βρεις την χαρά και την ικανοποίηση που σου αξίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα επικεντρώνει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου στο οικογενειακό περιβάλλον και στο κατά πόσο αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σου ανάγκες. Παράλληλα, το απόγευμα απογειώνει την ενέργεια και τον δυναμισμό και δημιουργώντας προϋποθέσεις για σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα.

Η αποφασιστικότητα που σε διακρίνει θα παίξει σημαντικό ρόλο σε κινήσεις και πρωτοβουλίες που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου. Φρόντισε να αποφύγεις την επιθετικότητα και τον παρορμητισμό που μπορεί να σε εκθέσουν καθώς βιάζεσαι και δεν λειτουργείς λογικά χάνοντας έτσι σημαντικές ευκαιρίες.

Οι ευαισθησίες σου είναι χαρακτηριστικές, όμως ο εγωισμός μπορεί να δημιουργήσει δυσαρμονία και προβλήματα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία είναι έντονη και δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αναμνήσεις του παρελθόντος που τριβελίζουν το μυαλό σου.

Μοιραστείτε το