Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο, είναι μία όψη που ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης διστακτικότητα θα εκδηλωθεί για πρωτοβουλίες και νέα εγχειρήματα, οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα παγιδευτούν στην αδράνεια. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί ο αρνητικός τρόπος σκέψης, για να υπάρξει δραστηριοποίηση θα πρέπει να εντοπιστεί η θετική πλευρά των καταστάσεων.

Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα, τα συμπλέγματα θα κάνουν τις συμπεριφορές κυκλοθυμικές. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές, αναγκαίο θα είναι να διατηρηθούν ισορροπημένες οι επαφές, οι αψυχολόγητες αντιδράσεις θα δημιουργήσουν συναισθηματικά κενά.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αστάθεια, συναισθηματική ανισορροπία, ανυπομονησία, σπασμωδικές ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα και για ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Στις περιπτώσεις που τα δεδομένα είναι διφορούμενα θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και στις επιπόλαιες επιλογές. Ενδεχομένως κάποιοι να υπερεκτιμήσουν τις ικανότητές τους και να οδηγηθούν σε ανέφικτες προσδοκίες ή βλέψεις.

Η Σελήνη σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη δεν αποκλείεται να φέρει στη σκέψη παρελθοντικά αρνητικά συμβάντα που θα προκαλέσουν άγχος και αβεβαιότητα. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, τις σκηνές ζηλοτυπίας, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός και καυστικός με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η μέρα σε ωθεί στο να πεις σκληρές αλήθειες που μπορεί να πονέσουν.

Σημαντικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν στις συνεργασίες σου καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς επιδιώκοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις αδιάλλακτος και σκληρός σε αυτά που εκφράζεις οδηγώντας σε κόντρες που τελικά μπορεί να κοστίσουν.

Είμαι σημαντικό να μπορέσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό καθώς είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση και μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος εκδηλώνεις ιδιαίτερη καχυποψία και αυτό δεν σου επιτρέπει να αφεθείς στην επικοινωνία με νέο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν αισιοδοξία. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την μέρα χωρίς δεσμεύσεις και υποσχέσεις καθώς ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Οι επαγγελματικές σου προτεραιότητες έχουν μείνει στην άκρη καθώς θέλεις να χαρείς την ημέρα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή σε περιττά έξοδα θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου καθώς η γενναιοδωρία σου θα οδηγήσει σε περιττές σπατάλες.

Η μέρα είναι ιδανική για να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου, όμως οι απαιτήσεις δεν πρέπει να είναι υπερβολικές καθώς αυτό θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα στην απογοήτευση. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δημιουργεί έντονο καρδιοχτύπι, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς μπορεί να μην είναι ξεκάθαρος και ειλικρινής μαζί σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αξιοποίησε σήμερα την ανάγκη για επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία με αυτό τον τρόπο να δεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που ικανοποιεί τους φίλους σου και μπορεί να σας συνδέσει στον απόλυτο βαθμό.

Η καλή διάθεση για επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικούς στόχους. Εκφράζοντας τις βλέψεις σου δεν αποκλείεται να προσεγγίσεις δίπλα σου πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να σε στηρίξουν ώστε να πετύχεις τα όνειρά σου.

Πρωτοποριακές ιδέες και σκέψεις μπορεί να γίνουν στόχοι για σένα και το ταίρι σου, κάτι που λειτουργεί ανανεωτικά για τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος μπορείς να πρωταγωνιστήσεις επικοινωνώντας με πρόσωπο από το φιλικό περίγυρό που δείχνει έντονα το ενδιαφέρον του για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται στην επιφάνεια. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ξεκάθαρα και οι εντάσεις μπορεί να πρωταγωνιστήσουν.

Η ένταση στη δουλειά κυριαρχεί καθώς υποστηρίζεις με φανατισμό τις απόψεις σου και ασκήσεις έντονη κριτική στο συναδελφικό περιβάλλον. Η νευρικότητα δεν αφήνει περιθώρια για ισορροπημένες και ρεαλιστικές λύσεις, φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που έρχονται στην επιφάνεια και δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα.

Μην επιτρέπεις λεπτομέρειες της καθημερινότητας να προκαλέσουν ρήγματα στη σχέση σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να ανατρέψεις αργότερα την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται όμως οι εμμονές και οι προκαταλήψεις σου δεν αφήνουν περιθώριο για να νιώσεις οικειότητα και να αφεθείς.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, επικοινωνώντας με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος ανανεώνεσαι και δημιουργείς καινούργια πλάνα για το μέλλον. Είναι σημαντικό να εκφράσεις σκέψεις και βλέψεις καθώς τα πρόσωπα που συνομιλείς ανταποκρίνονται θετικά σε ότι σκέφτεσαι.

H μέρα επικεντρώνει στην σκέψη σου σε επαγγελματικά πλάνα που θέλεις να πετύχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις να καταξιωθείς. Μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε επαγγελματικές συζητήσεις καθώς εντυπωσιάζεις με την μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει.

Η εξαιρετική επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να υπάρξει αισιοδοξία και έντονος αισθησιασμός στην προσωπική σου ζωή, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δίνει το έναυσμα να σχεδιάσεις μοναδικά πράγματα για την προσωπική σου εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η επικοινωνιακή σου διάθεση θέση αλλάζει καθώς επικεντρώνεσαι πια στο να συζητάς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σχέδια για το μέλλον που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία.

Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν άγχος. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειες και την καχυποψία που μπορεί να επηρεάσουν την πορεία των συζητήσεων και εμπιστεύσου το ένστικτό σου που σου δείχνει πως πρέπει να κινηθείς.

Το κέφι σε χαρακτηρίζει και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές συζητήσεις με το ταίρι σου που λειτουργούν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου και σε εντυπωσιάζει με τις γνώσεις του.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αντιληφθείς πραγματικά τι είναι αυτό που σε χαροποιεί και σε γεμίζει σε πνευματικό επίπεδο. Οι σκέψεις είναι πολλές όμως δεν είναι ξεκάθαρες για αυτό φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο βρισκόμενος με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος.

Οικονομικά ζητήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια μπορεί να σε προβληματίσουν και να σου δημιουργήσουν άγχος. Μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς είναι αυτό που θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να κάνεις τις απαραίτητες επιλογές που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις κάθε στιγμή διασκέδασης και αισιοδοξίας με το ταίρι σου μακριά από τις όποιες σκοτούρες και θολές σκέψεις που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει επιστροφή πρόσωπο από το παρελθόν που θα δημιουργήσει έντονο συναισθηματισμό και ευαισθησία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις συναισθήματα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, όμως εσύ δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός και απόλυτος στη σκέψη σου και αυτό να δημιουργήσει πληγές. Ο τρόπος που εκφράζεσαι θα είναι καθοριστικός για την πορεία σημαντικών σχέσεων της ζωής σου.

Οι συνεργασίες σου είναι πιθανό να κλονιστούν καθώς γίνεσαι άκαμπτος λόγω της ανάγκης να εξασφαλίσεις αυτά που θεωρείς ότι σου ανήκουν και σου αξίζουν. Αυτό δεν θα βοηθήσει να επικρατήσει η αρμονία και θα οδηγήσει σε εντάσεις που θα προβληματίσουν τους συνεργάτες για την πορεία σας από δω και στο εξής.

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις με ευκολία συναισθήματα στο ταίρι σου, μην εγκλωβιστείς σε φόβους και ανασφάλειες που θα σε οδηγήσουν στην απολυτότητα. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και σε γεμίζει χαρά, περιόρισε πιθανή απαισιοδοξία που θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, είπε η στιγμή να αφοσιωθείς σε ζητήματα γνώσεων που σε ενδιαφέρουν για αυτό και δεν αποκλείεται να κάνεις κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Σε αυτό πιθανόν να σε βοηθήσουν και πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που συμμερίζονται την επιθυμία σου και σε ωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η χαρά είναι έντονη και η διάθεση για καλή επικοινωνία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που μοιράζεστε κοινά γνωστικά ενδιαφέροντα και σου κεντρίζει το μυαλό.

Η εμπορική δράση σου ταιριάζει και δεν αποκλείεται να βάλει πλώρη για συνεργασίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην τάση να εμπλέκεσαι σε πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα γιατί αυτό μπορεί τελικά να σε κουράσει και να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είσαι ευδιάθετος και αυτό δημιουργεί ανάλογη ατμόσφαιρα και στο περιβάλλον που κινείσαι. Η διάθεση να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και εγωκεντρικές διαθέσεις που τελικά θα δυσαρεστήσουν τους γύρω σου. Φρόντισε να αποφύγεις ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου.

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις είναι ξεκάθαρες καθώς δείχνεις τι μπορεί να καταφέρεις με την υπευθυνότητα και την μεθοδικότητα που σε διέπει. Είναι βέβαιο ότι η επαγγελματική σου προσφορά θα αξιολογηθεί και πιθανότατα να έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση των οικονομικών σου απολαβών καθώς το αξίζεις.

Επιδιώκεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου, όμως δείχνεις να επικεντρώνεσαι στα θέλω σου και να μην αφήνεις περιθώριο για τις δικές του απόψεις. Ο αδέσμευτος δεν πρέπει να παρασυρθείς από την ανάγκη για προσοχή που έχεις καθώς αυτό θα ενοχλήσει νέο πρόσωπο που μπορεί να επικοινωνήσεις μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ανάγκη να στραφείς στην οικογένεια είναι διάχυτη όμως δεν αποκλείεται τις πρωινές ώρες να δείξεις έντονο εκνευρισμό και να μπεις αντιπαραθέσεις. Καλά θα κάνεις να τις αποφύγεις καθώς μετά το μεσημέρι ισορροπίες ψυχολογικά και μπορείς να δεις την οποία κατάσταση από τη θετική της σκοπιά.

Η κυκλοθυμία και ο εκνευρισμός δεν θα βοηθήσουν για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με τους συνεργάτες σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς δεν δείχνεις να είσαι συνεργάσιμος, παρά θέλεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου.

Μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου και να περάσεις έντονες στιγμές πάθος και ρομαντισμού στον προσωπικό σου χώρο. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει ασφάλεια και σου δίνει έντονα την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις που είναι λανθασμένες. Άφησε την ημέρα να κυλήσει μακριά από δεσμεύσεις και κινήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα. Αφιέρωσε χρόνο σε καθημερινά ζητήματα που φαίνεται να απαιτούν λύσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συμφωνίες και συζητήσεις, καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να αντιληφθείς τι είναι αυτό που οι άλλοι προτείνουν. Η τάση του να αυταπατάσαι μπορεί να σε ωθήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και απαιτήσεις που δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες.

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που εκκρεμούν στη σχέση σου καθώς αυτό θα σε πλημμυρίσει ασφάλεια. Ο αδέσμευτος νιώθεις έρχεσαι κοντά με πρόσωπο που σε εμπνέει και σου δίνει την αίσθηση της οικειότητας. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τραύματα του παρελθόντος.

Μοιραστείτε το