Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2023

Ο Πλούτωνας κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, σε ένα αρχικό στάδιο θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 12 Ιουνίου, στο διάστημα αυτό θα υπάρξουν μεταρρυθμιστικές αποφάσεις και ενέργειες. Σε τεχνολογικό επίπεδο δεν αποκλείεται να γίνουν ανακαλύψεις που θα αλλάξουν το κατεστημένο κοινωνικό και επιστημονικό. Έντονη θα είναι η διάθεση για επαναστατικές ενέργειες, οι πράξεις θα είναι αντικομφορμιστικές, ενδεχομένως να αλλάξει η δομή των καθιερωμένων συστημάτων.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί η μορφή των σχέσεων, οι τοξικές επαφές θα τερματιστούν, δεν θα λείψουν οι εναντιώσεις και οι έντονες αντιπαραθέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για θετική εξέλιξη, απαραίτητο θα είναι στις ενέργειες να υπάρχει συντονισμός σύνεση και αντικειμενικότητα.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ταύρο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην εξασφάλιση, στην κατοχύρωση και στην σταθεροποίηση. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοραπωλησίες, ταχτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ίσως να συζητήσουν για το θέμα της αποκατάστασης ή της συγκατοίκησης. Για τους ελεύθερους πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις ενδεχομένως να είναι κάπως διστακτικές, ωστόσο το ενδιαφέρον θα είναι σταθερό.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, εσωτερική πειθαρχία, ώριμες αποφάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ίσως να εκδηλωθούν χειριστικές και κτητικές διαθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι ανταγωνιστικές διαθέσεις και οι ανασφάλειες που εκδηλώνονται σε επηρεάζουν στην κοινωνική σου ζωή και μπορεί να δημιουργήσουν κόντρες με πρόσωπα που είναι ισχυρά. Φρόντισε να αποφύγεις εντάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου.

Οι κόντρες στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτες αν δεν καταφέρεις να λειτουργήσεις διαισθητικά και αφήσεις τους φόβους και τα απωθημένα να κυριαρχήσουν. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για την επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς το πιθανότερο είναι να βγεις χαμένος.

Μία καλή παρέα και όμορφες στιγμές θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τη σχέση σου και θα βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να αφήσετε πίσω αυτά που μπορεί να σας επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, προσοχή σε χειριστικές συμπεριφορές που θα σε προβληματίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μεταμορφωτικές αλλαγές που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Γνώμονας σου είναι η μελλοντική σου εξέλιξη για αυτό και προσπαθείς να εμβαθύνεις περισσότερο από ποτέ σε αυτά που σε αναγεννούν και σε βοηθούν να αποβάλλεις από πάνω σου πιθανές προκαταλήψεις.

Τα μελλοντικά σου σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο σε απασχολούν καθώς θέλεις να αλλάξεις ριζικά νοοτροπία και τρόπο προσέγγισης. Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικά πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις και θα σου δώσουν τις ευκαιρίες που θεωρείς ότι αξίζεις.

Το πάθος και η περιπέτεια χαρακτηρίζουν τη σχέση σου και σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο από την δουλειά που θα εκδηλώσει τα έντονα συναισθήματά του για εσένα και θα απογειώσει την ψυχολογία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να σου δημιουργήσει η κατήφεια ή δυσκολίες σε σχέση με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Το μεσημέρι ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και τη διάθεση για διασκέδαση

Βγαίνεις από την κατήφεια και την ανησυχία και αντιμετωπίζεις τα οποία επαγγελματικά ζητήματα υπάρχουν με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή αμέλεια ή ωφέλεια που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη γιατί θα έχουν κόστος.

Το βράδυ είναι ιδανικό για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας την συντροφιά της παρέας σας. Αυτό θα είναι αρκετό για να σας ανανεώσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα ανοίξει νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Το μεσημέρι ενισχύει την ανασφάλεια και τους φόβους που μπορεί να εκδηλωθούν ως ένταση και θυμός στους γύρω σου.

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν από το μεσημέρι και μετά καθώς σου δημιουργούν έντονη ανησυχία και ανασφάλεια. Θα πρέπει να αφήσεις την καχυποψία στην άκρη και να προσπαθήσεις να συνδιαλλάσσεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με αυτούς που θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις σε ότι σε απασχολεί.

Αφιέρωσε στιγμές για δύο με το ταίρι σου όπου το πάθος και ο αισθησιασμός θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, βοηθώντας έτσι να εκτονωθεί πιθανή ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι και την ανάγκη να γίνεις ένα μαζί της.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα αποκαλύπτει για εσένα αιφνιδιαστικά παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει εις βάρος σου σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό για να μην χάσεις το δίκιο σου.

Το παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια στο χώρο της εργασίας είναι βέβαιο ότι δεν θα σε αφήσει ανεπηρέαστο και μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά σου. Γεγονός είναι ότι δεν θέλεις πια να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου απέναντι σε πρόσωπα που θεωρείς ότι σε υπονομεύουν, πρόσεχε όμως μην δημιουργήσεις περαιτέρω εντάσεις.

Είναι απαραίτητο να προστατεύσεις τη σχέση σου από την ένταση που μπορεί να βιώνεις στην καθημερινότητα διαφορετικά δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθεί σε έντονα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται αιφνιδιαστικά και πάλι στο προσκήνιο αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή με την εμφάνισή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η διάθεσή σου είναι εξαιρετική και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις κάθε στιγμή ξένοιαστος και χαλαρός. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα ανεβάσουν την ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να αποφύγεις τις οποίες συγκρούσεις.

Πρωταγωνιστείς με τις πρωτοβουλίες σου και την αυτοπεποίθησή σου στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθείς να ελέγξεις τις επόμενες κινήσεις για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όμως αυτό μπορεί να ενοχλήσει συγκεκριμένα πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον και να προκαλέσει εντάσεις.

Ο πόθος και η έξαψη θα κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή και μπορούν να δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα που χρειάζεσαι εσύ και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία από το επαγγελματικό περιβάλλον, μπορεί να έρθει που θα απογειώσει το πάθος και θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για τον τομέα των σχέσεων σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ένταση λόγω ανατροπών σε παρέες ή περιπάτους που είχες κανονίσει. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή.

Δεν έχεις την διάθεση που απαιτείται για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην επαγγελματική ζωή καθώς ανατροπές σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να επηρεάσουν και να σου δημιουργήσουν ένταση. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και απέφυγε τις προστριβές.

Ξαφνικές ανασφάλειες και φοβίες που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου, καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής αποφεύγοντας να ξεσπάσει στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται ξαφνικά για να ανατρέψει τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής, είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστείς πιθανούς φόβους που φέρνει στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε καλεί να αναγνωρίσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου δυνατότητες σε πραγματικό επίπεδο και να προχωρήσεις σε πιθανές επιλογές που μπορεί να σε φέρουν μακριά από οικογενειακά πρόσωπα και δικούς σου ανθρώπους.

Η επικοινωνία κυριαρχεί και προσπαθείς να προχωρήσεις επαγγελματικά με αισιοδοξία και ρεαλισμό. Εμπόδια μπορεί να προκύψουν που θα σε απογοητεύσουν, ιδιαίτερα σε προτάσεις που έρχονται από το εξωτερικό. Προσπάθησε να ανταποκριθείς στις προκλήσεις με θετική προσέγγιση και σκληρή δουλειά.

Επιδιώκεις να οριοθετηθείς απέναντι στο ταίρι σου και να εξηγήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε με σταθερά βήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις νοοτροπίες και νόρμες που επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Ανατροπές σε καθημερινό επίπεδο σου δημιουργούν ανασφάλεια και φόβους που καλείσαι να διαχειριστείς κρατώντας την ψυχραιμία σου.

Αλλάζουν τα δεδομένα σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές στο εργασιακό περιβάλλον που θα επηρεάσουν σημαντικά το εισόδημα σου. Φρόντισε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση ώστε να μπορέσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και να το πετύχεις.

Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα δημιουργήσουν ένταση με το ταίρι σου. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία αιφνιδιάστηκα που θα προκαλέσει αναταράξεις με την παρουσία της στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι σημαντικό να αξιολογήσεις αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες με τον καλύτερο τρόπο για εσένα, χωρίς εντάσεις και υπερβολές που θα σου στοιχίσουν.

Σημαντικές δονήσεις μπορεί να υποστούν οι συνεργασίες σου καθώς επαναστατείς έναντι όλων αυτών που θεωρείς ότι δεν είναι δημιουργικά και δεν σε εκφράζουν. Προσοχή όμως καθώς η συμπεριφορά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις καυστικός στον λόγο σου πληγώνοντας πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή.

Ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και θα αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή για αυτό φρόντισε να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγάπη και να σου γνωρίσει τι σημαίνει πραγματικά ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις στιγμές απομονωμένος καθώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φοβίες που σε διακατέχουν. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε μονές και αναγνώρισε τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

Μπορείς να επικεντρωθείς στην επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε πρακτικό και ρεαλιστικό επίπεδο καθώς στο μυαλό δεν είναι εύκολο να σε ακολουθήσει και μπορεί να υπάρξουν λάθη που θα είναι καταλυτικά.

Το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να ξεφύγεις από παλιότερες καταστάσεις που ακόμα ταλαιπωρούν τις σκέψεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου καθώς απωθημένα και φόβοι δεν σου επιτρέπουν να χαρείς τις στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τα θέλω σου σε φιλικά πρόσωπα καθώς το πιθανότερο είναι να αντιδράσουν σπασμωδικά και να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Προσπάθησε να συζητήσεις μαζί τους και να ακούσεις βαθύτερες σκέψεις και συναισθήματα που μπορεί να έχουν για εσένα και για τις σχέσεις σας.

Προσπάθησε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά για στόχους και όνειρα που πιθανά έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν πρόσωπα να σε επηρεάσουν και να σε χειριστούν, μπορείς να το αντιληφθείς και να ξεφύγεις από ανάλογες συμπεριφορές.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις επαναστατικές διαθέσεις που έχεις και μπορεί να τονίσουν αρνητικά την σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που να σε βοηθήσει να αναγεννηθείς σε ότι αφορά την αντίληψη και την ιδεολογία σου.

Μοιραστείτε το