Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στις οικογενειακές υποθέσεις, στο σπίτι, στα περιουσιακά στοιχεία, στις προσωπικές επαφές. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για επανασύνδεση, οι διαθέσεις θα είναι πιο συγκαταβατικές. Οι προσφάτως χωρισμένοι θα μπορέσουν να συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση, θα υπάρχει διάθεση για να δοθούν ουσιαστικές λύσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποίηση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η καθυστέρηση και η αναβολή. Ενδεχομένως να υπάρχει διστακτικότητα στο θέμα των ρίσκων και των πρωτοβουλιών, θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος για να γίνουν νέα εγχειρήματα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι προνοητικός.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό θετικές θα είναι οι διαθέσεις, θα υπάρχει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, αν κατά τις προηγούμενες μέρες είχαν γίνει παρεξηγήσεις τώρα τα συμβάντα θα δώσουν το άνοιγμα για να διορθωθούν τα λάθη. Η αισιοδοξία θα δώσει την ώθηση για ουσιαστικές προσεγγίσεις, ανάγκη θα υπάρξει για απελευθερωμένες και αυτόβουλες ενέργειες. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν πιεστικές καταστάσεις και οι συνθήκες δυσανασχετούν πρόσφορο θα είναι το έδαφος για θετικές αλλαγές.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Δία προσοχή στις υπερβολές, ίσως να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να ελέγξουν την αντιδραστικότητα τους, στις περιπτώσεις που υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες θα πρέπει οι αντιδράσεις να είναι ελεγχόμενες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Να συζητήσεις μαζί τους, να αναπολήσετε παλιές στιγμές που σας ανεβάζουν κατακόρυφα το κέφι. Δεν αποκλείεται να δεχτείς προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα το έχεις καιρό να δεις.

Φρόντισε να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που έχουν σχέση με το εμπόριο καθώς σήμερα είναι η ιδανική για να εισπράξεις χρήματα που περιμένεις εδώ και καιρό. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες συμφωνίες καθώς σήμερα δεν είναι ιδανική. Οι παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν μπορεί να έχουν αρνητική επίπτωση στη συνέχεια.

Ζητήματα από παλιά μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου, έχεις τώρα την ευκαιρία να τα ξεπεράσεις και να περάσεις όμορφα με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να συναντηθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που έχετε πολλά να πείτε. Το πιθανότερο είναι το πάθος να αναβιώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφοσιωθείς στα κοντινά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Οι συζητήσεις έχουν θετική χροιά και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις χαλαρές στιγμές με ευχάριστο τρόπο.

Το εμπόριο είναι αυτό που κυρίως σε απασχολεί καθώς θέλεις να πετύχεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πορεία. Αξιοποίησε την ημέρα για να εκφράσεις ότι θεωρείς ότι δεν πάει καλά στην καριέρα σου και να έρθεις σε συνεννόηση με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο σε αυτήν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις όλα αυτά που νιώθεις και να λύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν απασχολήσει εσένα και το ταίρι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει το πάθος και τον ρομαντισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, θέλεις να ασχοληθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Το απόγευμα αυξάνει τη νευρικότητα και μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές και απότομες συμπεριφορές.

Φρόντισε να ξεπεράσεις πιθανές διαφωνίες με τους συνεργάτες σου καθώς δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι χωρίς να δημιουργήσεις νευρικότητα. Προσπάθησε να δείξεις διαλλακτικότητα και να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα καταλήξουν όπως θα περίμενε.

Μπορεί να πεις λόγια που δεν έχεις πραγματικά στο ταίρι σου όμως να ξέρεις ότι θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην προσωπική σου ζωή για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, η αυστηρή και νευρική προσέγγιση δεν θα επιτρέψει να υπάρξει ομαλή εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, αμφιβάλλεις για τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό σου και ιδιαίτερα για φίλους που μπορεί να μην συμφωνείς με τις κινήσεις τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονο εκνευρισμό ιδιαίτερα συγκρουσιακές καταστάσεις που θα δονήσουν για τα καλά τις φιλίες σου.

Οι κόντρες με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι είναι έντονες καθώς υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης μεταξύ σας που δεν θα διστάσεις να το κάνεις εμφανές. Μόνο με ψύχραιμη σκέψη μπορείς να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και θα λειτουργήσουν αρνητικά σε φιλοδοξίες και σχέδια που έχεις.

Φρόντισε να συγκρατήσεις το άγχος και τον εκνευρισμό σου καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, η διάθεσή σου όμως δεν είναι η απαιτούμενη και μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η γενναιοδωρία και ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακρίνει δεν αφήνουν περιθώρια στους γύρω σου για να μην σε ικανοποιήσουν. Άλλωστε δεν θα χάσεις ευκαιρία για να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα και να διασκεδάσεις με τα πρόσωπα που περιστοιχίζεσαι.

Πρωταγωνιστείς σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο και το πιθανότερο είναι να έχεις άκρως αισιόδοξες εξελίξεις καθώς η μεθοδικότητα και η εργατικότητα σου βρίσκουν ανταπόκριση στους ανωτέρους σου και δεν αποκλείεται να δεχθούν τις όποιες προτάσεις σου.

Αξιοποιήσει την ημέρα για να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου καθώς αυτά θα είναι αρκετό για να εκτοξεύσει τον αισθησιασμό και να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου καθώς σε γεμίζει χαρά απογειώνοντας το πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, μπορείς να περάσεις υπέροχα με φιλικά πρόσωπα καθώς φαίνεται να μπορούν να αντιληφθούν την προσωπική σου προσέγγιση σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που σας απασχολούν από κοινού. Απόλαυσε τις στιγμές μαζί τους καθώς θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στη διάθεσή σου.

Επιδιώκεις να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου, όμως είναι σημαντικό να μην ωραιοποιείς τα πρόσωπα που εμπλέκονται καθώς αυτό τελικά θα σε απογοητεύσει. Άκουσε την διαίσθηση σου που μπορεί να σε κατευθύνει με ιδανικό τρόπο και να σε προστατεύσει από παγίδες.

Η επαναστατική και ανεξάρτητη προσέγγιση που δείχνει στη σχέση μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία της, φρόντισε να δημιουργήσει στο ιδανικό πλαίσιο για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα απογειώσει τον συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία και άφησε στην άκρη τις όποιες εμμονές και την επικριτικότητα που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να χαλάσουν το όμορφο κλίμα.

Έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την εργασιακή καθημερινότητα που μπορεί να σε βαραίνει στρέφοντας την προσοχή σου σε άλλα πράγματα που σε ευχαριστούν. Προσοχή ιδιαίτερα το πρωί καθώς οι αυξημένες απαιτήσεις δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη και η ανεμελιά σου μπορεί να οδηγήσει σε αδιαφορία. Φρόντισε να μην εκτεθείς.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε γεμίσει χαρά και ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με ευχαρίστηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου καθώς σε φέρνει σε επαφή αιφνιδιαστικά με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η διασκέδαση και οι συζητήσεις πρωταγωνιστούν και δημιουργούν το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για εσένα.

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει σε οδηγεί σε πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς ενστικτωδώς αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να κινηθείς και ποιες επιλογές να κάνεις. Αντιμετώπισε τις οποίες προκλήσεις με αισιοδοξία καθώς θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από ανασφάλειες επικεντρώνοντας την προσοχή σου στον επαγγελματικό δρόμο που έχει να σου προσφέρει πολλά.

Δημιουργείς το κατάλληλο σκηνικό στην προσωπική σου ζωή καθώς ο ρομαντισμός και το πάθος κυριαρχούν. Η επικοινωνία θα σε βοηθήσει να λύσει ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν προβληματίσει στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα εμφανίζονται και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, δείχνεις το ενδιαφέρον σου για ζητήματα της καθημερινότητας που θεωρείς ότι πρέπει να τακτοποιήσεις. Αυτά είναι που σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση και άγχος και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο περιβάλλον σου προκαλώντας προβλήματα. Η άσκηση δεν θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις για αυτό ένταξέ την στο πρόγραμμά σου.

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που υπάρχουν στη δουλειά τριβελίζουν το μυαλό σου και ανεβάζουν κατακόρυφα τη νευρικότητα. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα με συναδέλφους. Πιθανό είναι να προκύψει η απογοήτευση από συμπεριφορές, όμως είναι γεγονός ότι γρήγορα θα την αφήσεις πίσω σου.

Η καλή διάθεση που επικρατούσε στην σχέση σου μπορεί να χαλάσει με ευκολία αν δεν προσέξεις τις αντιδράσεις σου και δεν χαλιναγωγήσεις τα νεύρα που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Ο αδέσμευτος φαίνεται να παίρνεις αποστάσεις από πιθανές νέες γνωριμίες καθώς επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια χάνοντας το δάσος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η απολυτότητα και ο εκνευρισμός που επιδεικνύεις παίζουν αρνητικό ρόλο στην επικοινωνία με πρόσωπα σημαντικά για εσένα καθώς βάζουν εμπόδια στην μεταξύ σας συνεννόηση. Το να είσαι δεκτικός θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να επικρατήσει ηρεμία.

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά στα επαγγελματικά σου όνειρα καθώς μπορείς να αντιληφθείς άμεσα κάποιες συνεργασίες είναι οι κατάλληλες για εσένα. Η συμπεριφορά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μην εκτονώνει τα νεύρα σου στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου στη ζωή καθώς αυτό θα έχει κόστος και μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, όμως η διάθεση δεν είναι η καταλληλότερη και αυτό εκδηλώνεται με απότομο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, πρωταγωνιστείς στο φιλικό περιβάλλον η ενεργητικότητά σου δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα στις παρέες που θα βρεθείς και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να απογειωθεί η διασκέδαση και το κέφι.

Συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να διαχειριστείς με θετική διάθεση και έντονο ένστικτο. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικά σχέδια που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου, αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

Εντυπωσιάζεις το ταίρι σου με την αισιοδοξία και το πάθος που σε διακατέχει και δημιουργεί στο καλύτερο δυνατό σκηνικό για να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δείξει έντονο ενδιαφέρον για εσένα καθώς μαγνητίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην οικογένειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις τη ζεστασιά και τη σταθερότητα που σου δίνουν τα οικεία πρόσωπα. Προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και αναστάτωση.

Έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στις συνεργασίες σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να επιτυχείς τους στόχους σου. Το εμπόριο σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και μπορεί να λειτουργήσει άκρως θετικά για εσένα καθώς βρίσκεις τους τρόπους και την πειθώ για να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Αξιοποίησε την ημέρα για να μιλήσεις με κοντινά πρόσωπα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να προκύψει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει χαρά και θα απογειώσει τη διασκέδαση και την επικοινωνία.

Μοιραστείτε το