Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική δράση, στη δικτύωση, στις επαφές και στις συλλογικές προσπάθειες. Ο τρόπος σκέψης θα είναι αισιόδοξος και πρωτοποριακός, με διάθεση πεισματικής εναντίωσης θα αντιμετωπιστούν οι συντηρητικές και οπισθοδρομικές απόψεις. Στις περιπτώσεις που στις συζητήσεις υπάρξουν διαφωνίες καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στους εκνευρισμούς, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις.

Στον εργασιακό χώρο έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην ισορροπία των σχέσεων, οι κόντρες θα βάλουν σε κίνδυνο τις συνεργασίες. Οι ανήσυχοι και ανεξάρτητοι χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η αντίδραση. Οι παρορμητικές ενέργειες και οι βιαστικές αποφάσεις ενδεχομένως να οδηγήσουν σε λάθη που θα είναι δύσκολο να διορθωθούν.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, τα χαρακτηριστικά θα είναι ανυπομονησία, βιασύνη. Καλό θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο αποταμιεύσεις και μεγάλα χρηματικά ποσά, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για λήψη σωστών αποφάσεων.

Στόχος θα πρέπει να είναι η προστασία των ήδη κεκτημένων, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο θετικά αποτελέσματα που αποκτήθηκαν με κόπο και μεγάλη προσπάθεια. Οι βιαστικοί παρορμητικοί και ανυπόμονοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πολύ καλά τις αντιδράσεις τους, προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα. Ενδεχομένως κάποιοι να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητές τους και να αναλάβουν ρίσκα ή να προχωρήσουν σε υποσχέσεις που θα είναι πολύ δύσκολο να τηρηθούν.

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα είναι ιδανική για να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν αυτά που νιώθεις και τι αξίζουν για εσένα. Η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για να επιλύσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να παίζουν αρνητικό ρόλο στην ψυχολογία σου.

Η ευκαιρία είναι εξαιρετική για να μπορέσεις να λύσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν καθώς φαίνεται να μπορείς να πετύχεις τους στόχους που θέλεις. Οι συζητήσεις διέπονται από κατανόηση και ενσυναίσθηση και αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει να παρθούν οι σωστότερες αποφάσεις για εσένα και τα εμπλεκόμενα μέρη

Ήρθε η ώρα να δείξεις συναισθήματα στο ταίρι σου που μπορεί να είχες καλά κρυμμένα μέσα σου. Είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να βρεις την ασφάλεια που αποζητάς στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι σε ότι σου δημιουργεί την αίσθηση της σταθερότητας και αυτό επιδιώκεις να σου προσφέρει πιθανή νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν με φιλικά πρόσωπα. Είναι γεγονός ότι θα εκδηλώσεις τις ανάγκες σου και το πιθανότερο είναι να γίνουν άμεσα αντιληπτές από το φιλικό περίγυρο. Άλλωστε η καλή διάθεση είναι αυτή που κυριαρχεί και δίνει τον ρυθμό.

Οι ιδέες που έχει είναι πολλές και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο να θέσεις σημαντικούς στόχους και φιλοδοξίες για το μέλλον. Μπορείς να εκφράσεις πρωτοποριακές σου σκέψεις τους συνεργάτες σου και είναι βέβαιο ότι θα βρει στο ακροατήριο το περιμένεις. Ο ενθουσιασμός θα είναι έντονος για νέα ξεκινήματα και η πίστη μεγάλη.

Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθείς να εκδηλώσεις αυτά που ζητάς από το ταίρι σου καθώς το πιθανότερο είναι να πιστεύεις ότι βρήκες τον άνθρωπο που μπορεί να λειτουργήσεις μοναδικά από κοινού μαζί του. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το μυαλό και το πνεύμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα και δεν θα διστάσεις να βρεις τα κατάλληλα μέσα για να επικοινωνήσεις. Είναι σημαντικό να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις και θεωρείς ότι ανταποκρίνονται στον τρόπο που δρα και κινείται το φιλικό σου περιβάλλον.

Ανησυχίες μπορεί να υπάρχουν για τους στόχους που πιθανά έχεις θέση σε επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια η καλή σου διάθεση και η ευστροφία σου μπορούν να σε βοηθήσουν στο να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις για να ξεφύγεις από τα όποια προβλήματα. Εμπιστεύσου το σύνολο που κινείσαι και είναι βέβαιο ότι μπορείς να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Επιδιώκεις να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου καθώς η λογική κυριαρχεί και το συναίσθημα μένει στα μετόπισθεν. Καλά θα κάνεις να σκεφτείς καλά και να συνειδητοποιήσεις ότι η συμπεριφορά σου αυτή μπορεί να έχει επιπτώσεις στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον και έχετε κοινό τρόπο σκέψης και διαχείρισης στα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η κατήφεια και η απαισιοδοξία που μπορεί να σε καταλαμβάνει επηρεάζει σημαντικά την διάθεσή σου και δεν αφήνει περιθώρια να πάρεις ψυχολογικές ανάσες. Φρόντισε να μην σκέφτεσαι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και να επικεντρωθείς στο να δεις με αισιόδοξο πνεύμα την πορεία σου από δω και στο εξής.

Η επαγγελματική σου ζωή περνά διακυμάνσεις και είναι γεγονός ότι αυτό είναι ότι δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι το να συγκρουστείς με πρόσωπα που είναι ανώτεροι σου θα δημιουργήσει προβλήματα για αυτό δείξε ψυχραιμία και κράτησε χαμηλούς τόνους για να δεις την εξέλιξη της οποίας κατάστασης βιώνεις.

Απομακρύνεσαι από το ταίρι σου καθώς φαίνεται να σε απασχολούν έντονα άλλα πράγματα και αυτό να επηρεάζει τη συμπεριφορά σου. Πρόσεχε γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεις τον εαυτό σου να δεθεί με πρόσωπα που δεν θα πνέουν άμεσα εμπιστοσύνη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, είναι βέβαιο ότι βλέπεις την προσωπική σου πορεία με αισιοδοξία και θετική σκέψη. Αυτό σε βοηθάει να ξεφύγεις από την ένταση των ημερών και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σου φτιάχνουν το κέφι και θέλεις να τους μιλήσεις.

Μπαίνεις στη διαδικασία να αναζητήσεις ευκαιρίες στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους για να σε βοηθήσουν. Η επικοινωνία ευνοείται σημαντικά και είναι ο τομέας που μπορείς να δώσεις πολλά και να δημιουργήσεις μοναδικά πράγματα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις για να αντιμετωπίσεις τα πράγματα και να προχωρήσεις με δυναμισμό.

Η εξαιρετική διάθεση παίζει σημαντικό ρόλο στο να κρατήσεις σε ιδιαίτερα θετικό πνεύμα την σχέση σου. Αυτό είναι κάτι που το ταίρι σου θα εκτιμήσει ιδιαίτερα και θα είναι προτροπή και για τους δύο για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον λόγω των πνευματικών τους ενδιαφερόντων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η αισιοδοξία δεν σε αφήνει να τον βοηθήσεις σε όποια δυσκολία υπάρχει και είναι αυτή που θα βοηθήσει στο να την επικοινωνήσεις και στους γύρω σου. Περνάς όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς οι συζητήσεις δεν είναι πεζές και αφορούν ζητήματα που κεντρίζουν έντονα το ενδιαφέρον σου.

Οι συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν με τους συνεργάτες σου θα σου δώσουν την ελπίδα ότι τα επόμενα βήματα να αποδώσουν τα μέγιστα στην επαγγελματική σου ζωή. Γεγονός είναι βέβαια ότι δείχνεις και εσύ να αντιλαμβάνεσαι το τι θέλουν και δεν είσαι διατεθειμένος να χαλάσεις τις καλές συνεργασίες που έχεις.

Η καλή επικοινωνία θα φέρει την κατανόηση και την συνεννόηση στην προσωπική σου ζωή. Είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να ξεκαθαρίσεις ζητήματα και να δεις την κατάσταση με αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος η επικοινωνία κυριαρχεί και δίνει ώθηση για νέες επαφές εκτοξεύουν την θετικότητα στα ύψη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η χαρά και η παιδικότητα κυριαρχούν και σήμερα δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν αισιοδοξία. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις έντονη διάθεση για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δράσεις που σε εκφράζουν.

Η μέρα είναι ιδανική για να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες που μπορεί να αξιοποιήσεις στα επαγγελματικά σου καθώς ο δυναμισμός κυριαρχεί και σε καθοδηγεί. Φρόντισε βέβαια να μην γίνεσαι εγωκεντρικός για να αναλάβεις εσύ το χειροκρότημα καθώς αυτό θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Το πάθος απογειώνει τη σχέση σου και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τον χρόνο που έχεις με το πρόσωπο που παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που εντείνει τα συναισθήματα και τον πόθο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στις σχέσεις που έχεις στην ζωή σου και στο πώς επικοινωνείς με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η ανάγκη να βρίσκονται δίπλα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε υποχωρήσεις που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σου και αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια.

Εμπόδια στις συνεργασίες σου δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία και σύνεση. Η διάθεσή σου αρχικά δεν είναι η καλύτερη και μπορεί να απογοητευτείς, όμως να θυμάσαι ότι η προσπάθεια είναι αυτή που θα σε ανταμείψει για αυτό φρόντισε να μην την εγκαταλείψεις.

Καλά θα κάνεις να μην γίνεις σκληρός με το ταίρι σου γιατί θα είναι εύκολο να αντιπαρατεθείς μαζί του και να χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην σχέση σας. Ο αδέσμευτος πιθανότατα να απομονωθείς σκεπτόμενος παλιότερες καταστάσεις που σε πληγώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα στην καθημερινότητα και δημιουργεί ένταση με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός στις εκφράσεις σου και να απομακρυνθείς από αυτούς που θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλεις από τα πρόσωπα που έχεις στη ζωή σου.

Οι δυσκολίες στον εργασιακό χώρο είναι πολλές καθώς ξαφνικές αλλαγές επηρεάζουν την δική σου πορεία. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι θα πρέπει να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα και να δουλέψεις με μεθοδικότητα για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις τις νέες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Η επικριτική σου διάθεση θα επηρεαστεί σημαντικά την προσωπική σου ζωή καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός με το ταίρι σου και αυτό να έχει επηρεάσει τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεσαι για την προσωπική σου ζωή καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας ανατρέπουν τα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, παράλληλα όμως θέλεις με έντονο τρόπο να επιβάλεις τα δικά σου πιστεύω. Αυτό θα επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία των σχέσεων σου δημιουργώντας προβλήματα και έντονες συγκρούσεις που καλείσαι να αποφύγεις.

Οι αντιπαραθέσεις με συνεργάτες τους συνεργάτες σου μπορεί να πάρουν αρνητική τροπή αν προσπαθήσεις να ελέγξεις τα γεγονότα, καθώς εμμονές και απωθημένα επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε επηρεάσουν καθώς δεν είσαι αισιόδοξος για την εξέλιξή τους, κάτι που επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να φέρεις την απαιτούμενη ισορροπία στη σχέση σου, αρκεί να καταφέρεις να διαχειριστείς την ανάγκη για χειριστικά παιχνίδια που κ εσύ εκδηλώνεις. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή, φρόντισε να μην εξουσιάζεις με τη συμπεριφορά σου γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ήρθε η στιγμή να νιώσεις την σταθερότητα και την ασφάλεια που αποζητάς από την οικογένειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις αυτά τα συναισθήματα. Η επικοινωνία με τους οικείους σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσεις έλλειμμα αυτοπεποίθησης και φόβους.

Οι συζητήσεις σημαντικό επίπεδο μπορεί να είναι πολλές και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι τα οικονομικά σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις για εισοδήματος σου που αν τις διαχειριστείς σωστά μπορείς να έχεις το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Η επικοινωνία βοηθάει στο να νιώσεις ασφάλεια. Ο αδέσμευτος δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα που σε γεμίζουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, η  σημερινή μέρα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει ρόλο συναισθηματικά και έχουν επηρεάσει την ψυχολογία σου. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται συνδυαστικά και πάλι μπροστά σου για να δώσεις οριστικές λύσεις.

Κλείσε οικονομικά θέματα σε σχέση με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς που μπορεί να έχεις καθώς διαισθητικά μπορείς να κινηθείς με άκρως επιτυχημένο τρόπο. Οι ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες σε απογοητεύουν και σε οδηγούν να κλειστείς στον εαυτό σου. Μην το επιτρέψεις και εμπιστεύσου πιθανές ιδέες που μπορεί να έχεις.

Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία κατακλύζουν τη λογική και δεν αφήνουν περιθώριο για να σκεφτείς ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις που επηρεάζουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να δείξεις ενδιαφέρον για ζητήματα του παρελθόντος που σε επηρεάζουν ακόμα και φρόντισε να κλείσεις κεφάλαια αφήνοντας χώρο για κάτι καινούργιο στη ζωή σου.

Μοιραστείτε το