Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις εξορμήσεις, στις νέες περιπέτειες, στην ανανέωση, στις κοινωνικές δραστηριότητες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για βελτίωση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους. Σε κοινωνικό επίπεδο πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες και συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες.

Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές και οι κοινωνικές επαφές που θα φέρουν ψυχολογική τόνωση.

Στον αισθηματικό τομέα αυθόρμητες και άνετες θα είναι οι προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται κάποιες φιλικές σχέσεις να πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία δημιουργική και θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, γενναιοδωρία, ευαισθητοποίηση.

Ευχάριστες θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, στις συζητήσεις θα υπάρχει σαφήνεια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεννόηση και αποδοχή. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, δυνατή θα είναι η βελτίωση, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συνεργασίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, ενδεχομένως οι σκέψεις να είναι μπερδεμένες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις και τελικές απαντήσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ίσως να υπάρξει αδιαλλαξία, οι αμφιταλαντεύσεις θα φέρουν εμπόδια για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις, η εσωτερική ένταση ίσως να οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η διάθεσή σου παίζει κυρίαρχο ρόλο σήμερα καθώς σε οδηγεί να διασκεδάσεις και να συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να λύσεις θέματα που σε έχουν απασχολήσει καθώς η επικοινωνία είναι εξαιρετική.

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πετύχεις αυτό που έχεις σκοπό. Μπορείς να πιστέψεις ότι θα τα καταφέρεις καθώς έχεις γρήγορη αντίληψη στα πράγματα και μπορείς να ελιχθείς με ιδιαίτερα θετικό τρόπο.

Μπορείς να εκφράσεις άμεσα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου και τι ζητάς από αυτό, να είσαι βέβαιος ότι θα καταλάβει και θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις προσωπικές σου ανάγκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σε γεμίσει χαρά και θα ανανεώσει την ψυχολογία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι φιλικές σχέσεις σε προβληματίζουν καθώς θέλεις να περνάς καλά αλλά δεν έχεις σαφή εικόνα για τις προθέσεις των προσώπων που συναναστρέφεσαι. Είναι σημαντικό να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που υπόσχονται πολλά αλλά δεν γνωρίζεις πραγματικά πως μπορεί να σκέφτονται.

Η δυσκολία στην σαφή προσέγγιση των στόχων σου μπορεί να προκαλέσει παρερμηνείες και λανθασμένες κινήσεις. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και καλείσαι να την εκμεταλλευτείς για να κινηθείς προς την σωστή κατεύθυνση. Διαφορετικά, απέφυγε κομβικές αποφάσεις επαγγελματικής φύσεως που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

Η ασάφεια που υπάρχει στους κοινούς στόχους με το ταίρι σου φορτίζει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αφέσου στο πάθος και μην επιδιώκεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα έχουν σαφή στόχο και προορισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από φιλικές παρέες που θα φαίνεται ιδανική, όμως δεν θα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, είναι απαραίτητο να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις να επιτύχεις σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς δεν σου είναι εύκολο να δεις ξεκάθαρα ποια εικόνα θέλεις να έχουν οι άλλοι για εσένα και τι πραγματικά σε πρεσβεύει. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε συζητήσεις που πιθανότατα θα ξεφύγεις λόγω έντονου συναισθηματισμού.

Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει σε προβληματίζουν και δεν αφήνεις περιθώρια στον εαυτό σου για να δεις με αντικειμενικότητα πως πρέπει να προχωρήσεις. Προσοχή δείξε σε προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν και να δείχνουν εξαιρετικές όμως αποκρύπτουν στοιχεία που μπορεί αργότερα να σε απογοητεύσουν.

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις προβληματίζουν το ταίρι σου και μπορεί να νιώσει ότι δεν δίνεις τον απαιτούμενο χρόνο. Μην επιτρέπεις να υπάρχουν υπόνοιες ενώ δεν πρέπει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε πρόσωπο που σου κινεί το ενδιαφέρον καθώς είναι εύκολο να χαθείς στις σκέψεις και τις υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Βασική όμως προϋπόθεση είναι να μην ξεφύγεις καθώς με ευκολία μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και η αισιόδοξη ατμόσφαιρα θα χαλάσει.

Είναι γεγονός ότι δεν έχεις κέφι να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα καθώς θέλεις να ξεφύγεις από ότι σε προβληματίζει. Προσοχή όμως σε υποχρεώσεις που μπορεί να τρέχουν γιατί μπορεί να εκτεθείς ή να υποπέσεις σε λάθη που θα σε εκθέσουν.

Αφέσου στο έντονο συναίσθημα και μην εμπλέκεσαι σε περιττές συζητήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι σου, καθώς δεν είσαι βέβαιος για τις επιδιώξεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε πιθανή νέα γνωριμία, δώσε χρόνο για να δεις τις πραγματικές προθέσεις για να μην απογοητευτείς.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το άγχος και οι ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου καθώς η διαχείριση είναι δύσκολη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα αφού είναι εύκολο να εκδήλωσης καχυποψία και να χάσεις την ψυχραιμία σου δημιουργώντας προβλήματα.

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να έχεις καθώς θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στη δουλειά και την καθημερινότητα. Οι υποσχέσεις είναι πολλές και αν πραγματικά προσπαθήσεις δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σου μπορείς να έχεις σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου.

Επικεντρώσου στο πάθος και τον αισθησιασμό που μπορείς να βιώσεις στη σχέση σου και μείνε μακριά από ότι μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις που είναι περιττές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι, η δυσκολία στην επικοινωνία όμως δεν αφήνει περιθώρια για θετική εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καλά θα κάνεις όμως να μην έχεις υψηλές προσδοκίες που είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής σε ότι ζητάς για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό.

Οι συνεργάτες σου είναι πιθανό να σε κατευθύνουν λανθασμένα σε κινήσεις γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αφήσεις τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή. Προσοχή σε νέες προτάσεις που είναι ελκυστικές, όμως τα πραγματικά κίνητρα που κρύβονται μπορεί να σε απογοητεύσουν.

Έντονο είναι το ρομαντικό στοιχείο στη σχέση σου που μπορεί να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι καλύτερο να δείξεις προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να δείχνουν πολλά υποσχόμενες όμως δεν είναι.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να αφιερώσεις χρόνο σε ότι σε επηρεάζει ψυχολογικά. Η λογική θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε βουλιάζουν και δεν αφήνουν περιθώρια να δεις με αισιοδοξία την προσωπική σου πορεία. Έχεις την δυνατότητα να ξεφύγεις από πληγές και τραύματα.

Κλείσε ότι εκκρεμότητες επηρεάζουν την επαγγελματική σου πορεία και δώσε σε όλους να καταλάβουν τον σχεδιασμό που έχεις για την καριέρα σου. Θα βρεις αρκετά πρόσωπα που θα εμπιστευτούν τις προτάσεις σου, φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου για το ποιους πρέπει να εμπιστευτείς.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και προβληματίζουν την σχέση σου χωρίς να χαθείς στον συναισθηματισμό και τις αυταπάτες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιδιώξει να μπει και πάλι στη ζωή σου, η ρεαλιστική σου αντιμετώπιση δεν αφήνει περιθώρια για πληγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, μπορείς να περάσεις ευχάριστα στις παρέες που θα βρεθείς καθώς αφήνεσαι και απολαμβάνεις τις στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις παιδί. Η δημιουργικότητα μπορεί να σε βγάλει από σκέψεις που δεν σε κατευθύνουν σε σωστό δρόμο, γι’ αυτό προσπάθησε να ασχοληθείς με την τέχνη.

Δεν είναι η μέρα που θέλεις να δώσεις χρόνο σε τίποτα άλλο εκτός από το να περάσεις καλά, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται στο προσκήνιο και σε προβληματίζουν. Δείξε προσοχή γιατί η ένταση ανεβαίνει και μπορεί να χάσεις τον έλεγχο.

Αφοσιώσου στο ταίρι σου και δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να έχεις μία εποικοδομητική βραδιά που μπορεί να σου χαρίσει πολλά . Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν γνωριμίες που θα σε απογειώσουν, φρόντισε να μην επενδύσεις συναισθηματικά γιατί θα χάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ανάγκη για διασκέδαση είναι καθοριστική καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία στη ζωή σου. Πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με το ταπεραμέντο σου και την επικοινωνιακή δεινότητα καθώς μπορείς να προσεγγίσεις τους πάντες.

Είσαι άκρως δημιουργικός και δυναμικός και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στον επαγγελματικό χώρο, κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα οι συνεργάτες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για συνεργασίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου καθώς σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για άκρως αισιόδοξη κατάληξη.

Τα συναισθήματα κυριαρχούν και σε καθορίζουν με το ταίρι σου καθώς ήρθε η στιγμή να λύσετε πιθανά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν και να περάσετε όμορφα οι δυο σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονη μπορεί να είναι η επικοινωνία με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κάνει τη διαφορά στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, αυτό που κυρίως σε ικανοποιεί είναι να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να ισορροπήσεις σχέσεις που πιθανόν έχουν περάσει από σαράντα κύματα το προηγούμενο διάστημα. Προσοχή μόνο γιατί η υποχωρητικότητα δεν αφήνει περιθώρια για να καλύψεις και τις δικές σου ανάγκες.

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα και άμεσα τι ικανοποιεί τους άλλους και τι μπορείς να καταφέρεις για τον εαυτό σου. Η διπλωματία θα λειτουργήσει εξαιρετικά και θα σε βοηθήσει να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Το πάθος και η ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου βοηθά να αφήσεις πίσω πιθανές λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν στην καθημερινότητά της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή προσώπου που θα δονήσει για τα καλά την ατμόσφαιρα με την εμφάνισή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μπορούν να αντιληφθούν το σκεπτικό σου και να σου δώσουν τις καλύτερες δυνατές συμβουλές. Αυτό θα βοηθήσει για να βρεις το κέφι σου και να περάσετε όμορφα μαζί ξεφεύγοντας από τις όποιες δυσκολίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μπορείς να προχωρήσεις σημαντικά σε εμπορικές υποθέσεις και θέματα δημοσίων σχέσεων που σου κεντρίζουν την προσοχή καθώς έχεις την πειθώ και την γρήγορη αντίληψη στα πράγματα. Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει στο να πραγματοποιήσεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες και να είσαι κερδισμένος.

Μπορείς να νιώσεις ότι το ταίρι σου αντιλαμβάνεται ακριβώς αυτά που πιστεύεις και κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Η επικοινωνία παίζει κομβικό ρόλο στις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή λόγω της έντονης διάθεσης για επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου καθώς δείχνεις την γενναιοδωρία σου με τον τρόπο έκφρασης σου σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές καθώς η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου μπορεί να οδηγήσει σε έπαρση και αυτό θα ενοχλήσει.

Αξιοποίησε την συγκεκριμένη μέρα για να κλείσεις ζητήματα που σε απασχολούν στη δουλειά και που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Άφησε την επικριτική διάθεση στην άκρη καθώς δεν θα βοηθήσει να συνεργαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Νιώθεις ότι μπορείς να περάσεις χρόνο εποικοδομητικά με το ταίρι σου δίνοντας λύσεις σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν και να σας έχουν ταλαιπωρήσει εξαιρετικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον εργασιακό περίγυρο μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα σου ζητήσει και πάλι να βρεθεί δίπλα σου.

Μοιραστείτε το