Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, στην εξωτερική εμφάνιση και στην αυτοπροβολή. Προσοχή στα έξοδα καλλωπισμού και εντυπωσιασμού, θα χρειαστεί σύνεση στην οικονομική διαχείριση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για επεκτατικές ενέργειες, οι επιδιώξεις θα είναι μεθοδικές με ελεγχόμενη παρόρμηση.

Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, δεν θα λείψουν οι ανανεωτικές επαφές. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ελκυστικές, αισθησιακές. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, βελτιώνονται οι οικογενειακές σχέσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, έκταση θα έχει φαντασία, η διαίσθηση θα είναι σωστός οδηγός. Με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα, ίσως να ακουστούν εξομολογήσεις, οι φιλοφρονήσεις θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση στις αρνητικές σκέψεις και στις απογοητευτικές εκδοχές. Τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά, θα χρειαστεί να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική. Για να δοθούν λύσεις θα πρέπει να διαφοροποιηθεί ο τρόπος σκέψης και να αλλάξει η συναισθηματική σκοπιά.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η καλή διάθεση σου επιτρέπει να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους κυρίως του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που είχες καιρό να δεις. Η ανάγκη για επικοινωνία μπορεί να φέρει και συζητήσεις πραγματικού ενδιαφέροντος που σε ικανοποιούν. Η έντονη ευαισθησία το βράδυ αλλάζει τη διάθεσή σου.

Η ανάγκη να ξεφύγεις από τα τετριμμένα σε οδηγεί να μιλήσεις ζητήματα ρουτίνας και εκεί μπορεί να εκτεθείς. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για νομικά θέματα καθώς οι προτάσεις που θα ακούσεις δεν είναι εφικτές όμως δεν είναι εύκολο να το εντοπίσεις και τα λάθη είναι πολύ πιθανά.

Μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές εικόνες και στιγμές με το ταίρι σου όπου θα περάσεις υπέροχα, καλά θα κάνεις όμως να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις για άλλη στιγμή γιατί μπορεί να απογοητευτείς. Ο αδέσμευτος δείξε προσοχή σε νέες γνωριμίες που φαίνονται ιδανικές όμως πιθανότατα δεν είναι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, δίνεις όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και ήρθε η στιγμή να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που σου δημιουργεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα που είναι σημαντικά για εσένα.

Συζητήσεις οικονομικής φύσεως σε απασχολούν έντονα και μπορεί να δημιουργούν άγχος. Για να πάρεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις θα πρέπει να δείξεις υπομονή και επιμονή όμως καλό είναι να αφήσεις το πείσμα και την αδιαλλαξία στην άκρη για να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς να δημιουργήσεις εντάσεις.

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και ξεκαθάρισε τι μπορεί να σου δημιουργεί ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης στη σχέση, αυτό θα βελτιώσει η μεταξύ σας επικοινωνία. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία, όμως είναι βέβαιο ότι θα πάρεις το χρόνο σου για να σκεφτείς πολύ καλά αν θα προχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ψυχολογία σου ανεβαίνει και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις στις παρέες σου. Φρόντισε βέβαια να μην επηρεάζεται η άποψή σου καθώς πιθανές ανασφάλειες να σε οδηγήσουν στο να είσαι διαλλακτικός στα πιστέυω σου. Να θυμάσαι ότι δεν είναι το παν να είσαι αρεστός.

Δώσε όλη σου την προσοχή στο να κινηθείς διαισθητικά σε πιθανές συνεργασίες που προτείνονται καθώς δεν αποκλείεται τα κέρδη να είναι πολλά αρκεί να αντιληφθείς τους κατάλληλους χειρισμούς. Βασική προϋπόθεση είναι να πατάς γερά στα πόδια σου και να βλέπεις ρεαλιστικά τα πράγματα.

Θέλεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στο ταίρι σου και ο αισθησιασμός οδηγεί στο να νιώσεις μοναδικά συναισθήματα που λειτουργούν ευεργετικά στην σχέση σου. Η έννοια της συντροφικότητας παίρνει άλλη διάσταση. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να βγεις και να φλερτάρεις εντυπωσιάζοντας νέα πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε προσεγγίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η καθημερινότητα μπορεί να είναι πληκτική για εσένα όμως θα πρέπει να την διαχειριστείς και να ανταποκριθείς σε ζητήματα ρουτίνας που πρέπει να κλείσεις. Η θετική διάθεση στα πράγματα είναι αυτή που θα σε βγάλει από την γκρίνια και πιθανή μιζέρια λόγω έντονου προγράμματος και πολλών υποχρεώσεων.

Οι αγγαρείες και οι υποχρεώσεις στην δουλειά ανεβάζουν κατακόρυφα τον εκνευρισμό καθώς το άγχος εντείνεται και μπορεί να σε καταβάλει. Επικέντρωσε την προσπάθειά σου στο να κλείσεις θέματα καθώς είναι τελικά αυτό που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά και θα σε ικανοποιήσει λόγω του αποτελέσματος.

Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς έχεις την τάση να κολλάς σε λεπτομέρειες που δεν βοηθούν στο να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αφέσου στο πάθος και σε αυτά που μπορεί να σου δώσει ο/η σύντροφός σου και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος συγκράτησε πιθανή νευρικότητα με νέες γνωριμίες και δείξε την ευχάριστη πλευρά της προσωπικότητάς σου που θα εντυπωσιάσει.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ευκαιρία για εξωστρέφεια και διασκέδαση καθώς η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και νιώθεις ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός και η ανάγκη για αυτοπροβολή μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

Η καθημερινότητα και οι εργασιακές υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Όμως δεν θα διστάσεις να εργαστείς σκληρά για να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει, κάτι που θα σε βοηθήσει να νιώσεις ικανοποίηση για το αποτέλεσμα που θα δείξεις.

Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τα έντονα συναισθήματα που τρέφει για το ταίρι σου τι να τονίσεις με την στάση σου τον σημαντικό ρόλο που παίζει στη ζωή σου. Ο εγωκεντρισμός δεν βοηθά και γέννα αντιδράσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορούν να προσφέρουν πολλά στη ζωή σου και κυρίως να λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ανάγκη για επικοινωνία στρέφει την προσοχή σου σε κοντινά πρόσωπα και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές απόψεις και να ανταλλάσσεις γνώμες και ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Προσοχή στη μεταβαλλόμενη διάθεση σου που θα δημιουργήσει νευρικότητα στο περιβάλλον που κινείσαι.

Το εμπόριο και η επικοινωνία είναι αυτό που σε ικανοποιεί σημαντικά και σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις συμφωνίες στους συγκεκριμένους τομείς μπορεί να είναι άκρως αποδοτικές και κερδοφόρες. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα παίξει σημαντικό ρόλο στις οποίες υποθέσεις έρθουν στο προσκήνιο.

Η χαρά κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο λειτουργεί άκρως αισιόδοξα για την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να δίνει την ώθηση για να ξεπεράσεις καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτιζαν με το ταίρι σου για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Ο αδέσμευτος, έχει την ευκαιρία να φλερτάρεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα βρεθείς και να κερδίσεις τα βλέμματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μοναδικές νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το να νιώσεις τη ζεστασιά του οικογενειακού περιβάλλοντός είναι αυτό που σε ικανοποιεί σήμερα και μπορεί να δώσει φτερά στις επιδιώξεις σου. Ο έντονος συναισθηματισμός σε οδηγεί στο να δείξεις την απόλυτη κατανόηση που χρειάζονται τα πρόσωπα γύρω σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είσαι καλά μαζί τους και να νιώθεις κοντά τους.

Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και κανόνισε να κλείσεις συμφωνίες που μπορεί να είναι άκρως επωφελής για εσένα. Το ένστικτό σου είναι καθοριστικό και δεν αφήνει περιθώρια για να κάνεις λάθη αρκεί να το ακούσεις. Το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές κινήσεις που θα στεφθούν με επιτυχία.

Απόλαυσε κάθε στιγμή με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να είναι υπέροχη και να διακατέχεται από έντονο πόθο και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η ένταση εκδηλώνεται θετικά και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για εσένα και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε αναστάτωση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι ανασφάλειές σου μπορεί να κυριαρχήσουν στην ημέρα και να δημιουργήσουν την ανάγκη να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή και τις πολλές επαφές. Προσοχή ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες γιατί η σκέψη θολώνει λόγω λανθασμένων υποθέσεων που τελικά μπορεί να οδηγήσουν στην πλήρη απογοήτευση.

Η οικονομική ευμάρεια είναι αυτή που τελικά σε απασχολεί έντονα και μπορεί να σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια που αποζητάς. Φρόντισε να μην μπεις σε συζητήσεις οικονομικής φύσεως ή να μην δώσεις υποσχέσεις που μπορεί να είναι σημαντικές γιατί τα πρόσωπα που εμπλέκονται μπορεί να μην είναι ειλικρινή μαζί σου.

Η τρυφερότητα πιθανά να κυριαρχήσει με το ταίρι σου, αρκεί να ρθεις και να μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τις προσωπικές του απόψεις. Φρόντισε να περιορίσεις φοβίες που σε κάνουν να χάνεις το μυαλό σου. Ο αδέσμευτος προτίμησε να περάσεις καλά και να μην αφεθείς σε νέα πρόσωπα που μπορεί να θέλουν να σε εξαπατήσουν με τη συμπεριφορά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η αρχική μελαγχολία ξεπερνιέται στην διάρκεια της ημέρας και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Φρόντισε να ξεπεράσεις παρορμητικότητα και υποκειμενισμό που τελικά θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Φρόντισε να μην γίνεις εγωιστής σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να κληθείς αργότερα να πληρώσεις ακριβά. Φρόντισε να είσαι δεκτικός στις ανάγκες των άλλων για να μπορέσουν να αντιληφθούν και τις δικές σου. Οικονομικές κινήσεις και σχέδια μπορεί να στεφθούν με επιτυχία.

Θέλεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην προσωπική σου ζωή και να τραβήξεις το βλέμμα του/ης συντρόφου σου ελπίζοντας ότι θα ικανοποιήσει τις προσωπικές σου ανάγκες. Η αυτοπεποίθησή σου παίζει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος όπου κι αν πας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, αφήνεις πίσω τις κοινωνικές συναναστροφές και επιδιώκεις να κλειστείς σπίτι σου και στον εαυτό σου. Η διαδικασία είναι απολογιστικού χαρακτήρα και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο.

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου παίζει καθοριστικό ρόλο και στην εξέλιξη τους καθώς φαίνεται να μπορείς να επιλέξεις τις κατάλληλες λύσεις για να αποδώσουν τα μέγιστα. Το εμπόριο φαίνεται να σου κινεί το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες.

Ο ρομαντισμός μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου καθώς θέλεις να δώσεις τα συναισθήματα που θεωρείς ότι αξίζουν στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Το πάθος δεν περισσεύει για αυτό φρόντισε να έχεις μία μοναδική βραδιά. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις πρόσωπα από το παρελθόν που ακόμα έχουν σημαντική επίδραση πάνω σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, εκμεταλλεύσου το πρωινό για να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν τις τελευταίες μέρες και αφέσου μετά το μεσημέρι στις φιλικές παρέες που έχεις ανάγκη να δεις. Οι φιλοδοξίες γίνονται το κύριο ζητούμενο και σε απασχολούν έντονα.

Δεν αποκλείεται να κληθείς να πάρεις πρωτοβουλίες από τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι για να λύσει ζητήματα καθώς φαίνεται να επαναστατείς σε ότι θεωρείς άδικο στο χώρο εργασίας. Οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν φαίνεται να λύνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι που σε γεμίζει ασφάλεια.

Το βασικό για σένα είναι να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου για αυτό άδραξε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί ακόμα να σε επηρεάζουν. Άλλωστε είναι αυτά που σου δημιουργούν θυμό που πρέπει να αφήσεις πίσω σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς νέα πρόσωπα και να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει το πάθος και την ένταση στη σχέση λόγω ανασφαλειών και εξουσιαστικών διαθέσεων που έρχονται στο προσκήνιο. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να απομονωθείς σκεπτόμενος καταστάσεις που πρέπει να κλείσεις.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις και μπορεί να σε ταλαιπωρούν έντονα και να του δημιουργούν άγχος. Προσπάθησε να ξεφύγεις από συναισθηματικές διαθέσεις που θολώνουν τη σκέψη καθώς θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Ο ρεαλισμός και η αυτοσυγκέντρωση θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στο σωστό δρόμο.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη και ρεαλιστική σκέψη επηρεάζοντας δυσάρεστα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και αναστατώνουν έντονα καθώς προσπαθεί να ελέγξει την πορεία μεταξύ σας.

Μοιραστείτε το