Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Τρίτη 2 Μαϊου 2023

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναντήσεις, επαφές και συνομιλίες, ωστόσο μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο που θα ειπωθούν οι απόψεις και τα σχόλια. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ενδεχομένως κάποιοι να παρανοήσουν τις έννοιες και τα μηνύματα. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής, στις συζητήσεις θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια, τα μπερδεμένα λόγια και τα υπονοούμενα ίσως να οδηγήσουν σε προβλήματα.

Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες συμβόλαια και για συζητήσεις που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα βήματα θα πρέπει να είναι συντονισμένα, απαραίτητο θα είναι να οργανωθούν τα πλάνα. Στο θέμα της υλοποίησης ίσως χρειαστεί να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ζυγό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, διπλωματία, ανάγκη για επικοινωνία, έμφαση θα δοθεί στο θέμα της συντροφικότητας και της αμοιβαιότητας. Ανοίγματα θα υπάρξουν και κοινωνικές επαφές, κάποιοι θα καταφέρουν να κάνουν καινούργιες φιλίες, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές που θα φέρουν ενθουσιασμούς. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση, τα προσφάτως χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν ανοιχτά, να ξεκαθαρίσουν τα επίμαχα ζητήματα και να καταλήξουν σε επανένωση.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, προσοχή στις ωραιοποιήσεις και στις εξιδανικεύσεις. Η διαίσθηση ενδεχομένως να είναι κάπως παραπλανητική, αυταπάτες και ψευδαισθήσεις θα οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η διάθεση είναι εξαιρετική καθώς δημιουργείς το κατάλληλο περιβάλλον για να απολαύσεις κάθε στιγμή με πρόσωπα που είναι κοντά σου. Μέσα από αυτούς νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα, κάτι που σε βοηθάει να πατήσεις τα πόδια σου και να βρεις την αυτοκυριαρχία σου.

Είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς επικοινωνείς εξαιρετικά με τους ανωτέρους σου. Αυτό θα έχει σαν κατάληξη την ικανοποίηση πιθανόν αιτημάτων σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία για να προβάλεις την δουλειά σου και να λάβεις τις ανάλογες αποδοχές.

Ο ρομαντισμός απογειώνει τη σχέση και οι όμορφες συζητήσεις δημιουργούν ένα πλαίσιο όπου το πάθος και ο αισθησιασμός αναπτύσσεται με ευκολία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με την τρυφερότητα και την διάθεση για επικοινωνία που δείχνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει συναισθηματική ανάσα καθώς παύεις πια να αμφισβητείς και να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα με κοντινά πρόσωπα απολαμβάνοντας ένα όμορφο δείπνο και την καλή παρέα.

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες ξεμπλοκάρουν και αυτό είναι κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Νιώθεις πια ότι μπορείς να αφήσεις πίσω φόβους και ανασφάλειες που σου δημιουργεί ο προϋπολογισμός σου και να βρεις την απαραίτητη ισορροπία για να πατήσεις με αποφασιστικότητα στα πόδια σου.

Τα συναισθήματα απογειώνονται αφού νιώθεις πιο έτοιμος από ποτέ για να δείξεις στο ταίρι σου όλα αυτά που έχεις μέσα σου και θέλεις να του χαρίσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία σου δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο για αυτό και πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να φέρει ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν την οικογένεια στο προσκήνιο. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν πρέπει να μπει εμπόδιο σε λύσεις που οφείλεις να δώσεις. Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες για να αφήσεις πίσω σου ότι σε προβληματίζει.

Ζητήματα οικονομικής φύσεως που εκκρεμούν χρήζουν λύσης και σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε συζητήσεις που μπορεί να έχουν θετικό αποτέλεσμα για εσένα. Ρεαλισμός και ευαισθησία εναρμονίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό σε βοηθά να αποβάλεις το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς μέσα από τις συζητήσεις θα καταφέρεις να νιώσεις ασφάλεια με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι  αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που έρχεται αιφνιδιαστικά για να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις απωθημένα και ανασφάλειες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη να απομονωθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς έρχονται στο μυαλό σου αναμνήσεις και πληγές που μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Η ενασχόληση με την τέχνη και τον εσωτερισμό θα απαλύνει τον πόνο.

Οι εντάσεις με τους συνεργάτες σου δεν λένε να κοπάσουν καθώς πιθανό είναι να προκύψουν οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις οποίες διαφωνίες βλέποντας την θετική πλευρά των πραγμάτων. Μόνο έτσι θα προχωρήσετε σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ένταση μπορεί να επικρατήσει μέσα στην ημέρα με το ταίρι σου καθώς νιώθεις ότι προσπαθεί να σε καταπιέσει και να επιβάλλει τις προσωπικές του απόψεις στην σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε φιλικές σχέσεις που μπορεί να έχουν διαταραχθεί τον προηγούμενο καιρό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς για να αποκαταστήσεις. Δείχνεις αποφασιστικότητα και βούληση και αυτό αναγνωρίζεται από τους γύρω σου.

Επικεντρώσου σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Προσοχή δείξε σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν καθώς δεν έχεις άμεση αντίληψη των πραγμάτων και οι συμφωνίες δεν θα είναι αυτές που περιμένεις.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές ανάγκες στο ταίρι σου όμως καλά θα κάνεις να είσαι ακριβής γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρό μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα εκδηλώσει τα συναισθήματά του, άφησε χρόνο για να δεις πραγματικά αν σου ταιριάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ένταση που επικρατεί με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος δεν θα βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στις σχέσεις σας.

Δύσκολη μέρα για να προωθήσεις μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις καθώς δεν έχεις υπομονή και λογική προσέγγιση στα πράγματα. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα οδηγούν σε εντάσεις που δεν θα βοηθήσουν να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να καταφέρεις.

Δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις το ταίρι σου, καθώς λειτουργεί σπασμωδικά και δημιουργεί νευρικότητα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορούν να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον, η διάθεσή σου όμως δεν είναι η κατάλληλη και αυτό μπορεί να μπει εμπόδιο στην οποία πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στην επαγγελματική σου ζωή και τις υποχρεώσεις που έχεις. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές από άλλους που θα σε εκνευρίσουν και θα σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις.

Είναι πιθανό να θεωρείς ότι πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον προσπαθούν να σε εμποδίσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Οι ανταγωνιστικές διαθέσεις κάποιων μπορεί να σε απογοητεύσουν, όμως θα πρέπει να ξεφύγεις από τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε λάθη.

Φρόντισε να αποφύγεις καβγάδες με το ταίρι σου που θα έχουν κόστος στη σχέση λόγω του έντονου εκνευρισμού και εγωισμού που μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο θα σε αναστατώσουν, η επιθετική σου διάθεση δεν θα βοηθήσει για να εξελιχθούν ομαλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ένταση που υπάρχει από το πρωί δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει σαν προσωπικότητα και σου γεννιούνται σημαντικές ανασφάλειες που καλείσαι να πολεμήσεις. Φρόντισε να εμπλακείς από ότι σε φοβίζει για να δεις αντικειμενικά τι μπορείς να προσφέρεις τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο, φρόντισε ιδιαίτερα το πρωί να περιορίσεις τον εγωισμό και την ένταση καθώς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις συναλλαγές σου. Οι αρνητικές συνέπειες θα σου δημιουργήσουν προβλήματα τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στην ψυχολογία σου.

Αφοσιώσου στον πόθο και στην έξαψη που μπορεί να εκτοξεύσει στα ουράνια τη σχέση σου και μην αφήνεις περιθώρια για να κυριαρχήσουν οι αμφιβολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να μπορέσεις να αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο που σε γεμίζει έντονα συναισθήματα, πρωτόγνωρα για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικριτική σου διάθεση θα κουράσει τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τα νεύρα σου. Η κατανόηση και η υπομονή είναι το φάρμακο στην καθημερινότητα και στις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να σε γεμίζουν άγχος.

Οι διαφωνίες που υπάρχουν με συναδέλφους σου γίνονται εντονότερες από ποτέ και μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις σας στα όρια καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς μετωπικά για να υπερασπιστείς τις προσωπικές σου απόψεις. Σκέψου καλά πριν το κάνεις αν πραγματικά εξυπηρετεί τις δικές σου επιδιώξεις.

Μπορείς να γίνεις δηκτικός με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Δείξε εγκράτεια και ψυχραιμία για να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς η κούραση και η ένταση δεν το επιτρέπουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε καλεί να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις την αυστηρότητα και την απολυτότητα που θα έχουν σημαντικό κόστος στις σχέσεις σου.

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που σου φαίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες όμως είναι γεγονός ότι οι φόβοι σου μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο τις οποίες εξελίξεις. Προσπάθησε να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να αναλάβεις τις ευθύνες που θα σε εξελίξουν την καριέρα σου.

Είναι απαραίτητο να δείξεις διαλλακτικότητα με το ταίρι σου καθώς σε διαφορετική περίπτωση πιθανότατα να πάρετε αποστάσεις και να ψυχαγωγηθείτε δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που σε καλεί να αναθεωρήσεις την προσωπική σου πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι καθημερινές υποχρεώσεις σου δημιουργούν άγχος που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις. Τα ξεσπάσματα θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι για αυτό είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις.

Οι επιλογές στη δουλειά που μπορεί να υπάρχουν είναι πιθανό να φαίνονται ιδανικές για εσένα όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε πολλές υποσχέσεις που πιθανά ακούς. Καλά θα κάνεις να μην προβείς σε αποφάσεις αν δεν είσαι σίγουρος για το τι μπορεί να σου φέρουν καθώς μπορεί να εμπλακείς σε λάθος μονοπάτια.

Φρόντισε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί μπορεί να γίνεις επικριτικός και εκνευριστικός προκαλώντας έντονες συγκρούσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς στο φλερτ καθώς η κούραση της καθημερινότητας και ο εκνευρισμός σε καταβάλουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις οικογενειακές σχέσεις. Μπορείς να εκφράσεις με ευκολία την ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια που είναι έντονη για εσένα αυτή την περίοδο και να βρεις την κατανόηση που αποζητάς από τα οικεία πρόσωπα.

Θέματα ακίνητης περιουσίας φαίνεται να ξεμπλοκάρουν καθώς έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις. Στο εργασιακό περιβάλλον εισπράττεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό λόγω της υπεύθυνης στάσης που κρατάς και της διάθεσης για προσφοράς που έχει στους γύρω σου.

Μην επιτρέψεις σε καθημερινές δραστηριότητες να επηρεάσουν τη διάθεσή σου γιατί είναι εύκολο να γίνεις επικριτικός με το ταίρι σου και αυτό να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με την συμπεριφορά του.

Μοιραστείτε το