Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Υδροχόο, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, πρωτοποριακός τρόπος σκέψης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ανεξαρτησία και αυτόβουλες ενέργειες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνική δικτύωση, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη συλλογική δράση και σε ενέργειες αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Δυσκολία θα υπάρξει στην αντιμετώπιση της ρουτίνας, στόχος θα είναι να διαφοροποιηθούν οι συνθήκες για να υπάρξει ανανέωση και ψυχολογική τόνωση. Έμφαση θα δοθεί στις κοινωνικές και φιλικές επαφές, στις συζητήσεις θα ακουστούν απόψεις που ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινοτόμες ιδέες, θα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιηθούν αρκεί τα επιχειρήματα να είναι βάσιμα και πειστικά.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην εσωτερική τόνωση, ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρξει ανάγκη για αλλαγές και ανατροπές. Δεν αποκλείεται να προκύψουν απρόοπτες συναντήσεις που θα καταφέρουν να ανεβάσουν τις διαθέσεις. Νέα οράματα και νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη θετική αλλαγή και στη γρήγορη εξέλιξη.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εύκολη θα κάνει την εκδήλωση των συναισθημάτων, θα ακουστούν εξομολογήσεις και φιλοφρονήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, συναισθηματισμός, φαντασία και δημιουργικό πνεύμα. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ίσως να ανασυρθούν στη σκέψη παλιά απογοητευτικά συμβάντα, καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση στον αρνητισμό και στην καχυποψία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να σκεφτείς λάθος πράγματα για πρόσωπα του κοντινού σου περιγύρου. Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές γι’ αυτό πρόσεξε καθώς η ανάγκη για αυταπάτες μπορεί να οδηγήσει σε σκέψεις που δεν είναι ρεαλιστικές.

Σήμερα επικεντρώνεσαι να πετύχεις στόχος και φιλοδοξίες που έχεις θέσει με πρωτοποριακές και φανταστείς σκέψεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά το εμπόριο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις θα υπόσχονται πολλά, όμως τα πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρα.

Οι υψηλές απαιτήσεις που μπορεί να έχεις για τον/η σύντροφό σου φαίνεται να μην μπορούν να ανταποκριθούν στην πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που σε απογοητεύει. Ο αδέσμευτος προσοχή σε επαφές με νέα πρόσωπα που δεν δείχνουν ξεκάθαρα τα κίνητρα τους και πιθανά δεν είναι ειλικρινή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια και δεν θα διστάσεις να τα εκφράσεις σε πρόσωπο που παίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου. Προσοχή στις υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά, φρόντισε να είσαι ρεαλιστής καθώς η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Είναι σημαντικό με εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς πάθος και αισιοδοξία μπορούν να δώσουν μοναδικά αποτέλεσμα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να έρθει μοναδική νέα που θα αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική σου εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, από σήμερα αρχίζει μία περίοδος για εσένα που την χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις σε τραύματα του παρελθόντος να επηρεάσουν την κρίση σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς λόγω του έντονου συναισθηματισμού που σε διακρίνει σε λάθος επιλογές.

Τα σχέδια που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες που έχεις μπορούν να πραγματοποιηθούν καθώς έχεις την βούληση και την απαιτούμενη αποφασιστικότητα. Σκέψου καλά πως θέλεις να κινηθείς και με την πρώτη ευκαιρία που θα σου δοθεί τις επόμενες μέρες πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες.

Μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου στο ταίρι σου με αμεσότητα, καθώς είναι βέβαιο ότι θα καταλάβει και θα κάνει το παν να σε ικανοποιήσει. Ο αδέσμευτος δείχνεις να είσαι έτοιμος για κάτι νέο και όμορφο στη ζωή σου που θα σε γεμίσει χαρά και ζωντάνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ζητήματα του παρελθόντος φαίνεται να σε απασχολούν και να αγγίζουν την ανάγκη σου για διάκριση στο περιβάλλον που κινείσαι. Μην αφήνεσαι στην απαισιοδοξία καθώς δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Εμπιστέψου την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου γιατί αυτά θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Ήρθε η στιγμή να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Είναι βέβαιο ότι έχεις την αποφασιστικότητα που απαιτείται για να κάνεις τα απαραίτητα βήματα ώστε να αφήσεις πίσω σου υποχρεώσεις και ευθύνες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου.

Οι ευθύνες που αναλαμβάνεις επηρεάζουν τη σχέση σου, αν ζητήσεις την στήριξη του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου θα μπορέσεις να αποφύγεις προβλήματα στη σχέση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που ανακουφίζει τις ανησυχίες σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το επόμενο χρονικό διάστημα πιθανά να ασχοληθείς με την προσωπική σου προβολή και εικόνα που επηρεάζει την άποψη του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος. Οι προσωπικές σου επιδιώξεις έρχονται στο προσκήνιο, προσοχή καθώς μπορείς να γίνεις σκληρός αρκεί να επιτύχεις τον στόχο σου.

Στρέφεις την προσοχή σου σε επαγγελματικό επίπεδο και η επόμενη περίοδος χαρακτηρίζεται από σκληρή δουλειά, υπευθυνότητα, επιθυμία για αναγνώριση. Η προσπάθεια που καταβάλεις θα αναγνωριστεί στο περιβάλλον της καριέρας σου, προσοχή γιατί τάσεις επιβολής θα δυναμιτίσουν την όλη ατμόσφαιρα.

Οι όμορφες συζητήσεις βοηθούν εσένα και το ταίρι σου να ξεφύγετε από ανταγωνιστικές διαθέσεις και να κινητοποιηθείτε για ένα όμορφο κοινό μέλλον. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου χαρίζει χαρά και αισιοδοξία, κάτι που θα οδηγήσει πιθανά να πάρεις πρωτοβουλίες για να μπει για τα καλά στην ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι ανασφάλειες και οι φόβοι μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα σε ψυχολογικό επίπεδο. Στην διάρκεια της ημέρας βρίσκεις την απαραίτητη ισορροπία καθώς η λογική κυριαρχεί και μπορεί να σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα έντονα συναισθήματά σου.

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν. Μπορείς να δεις σχολαστικά την κάθε λεπτομέρεια και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βγεις κερδισμένος από τις συναλλαγές σου.

Το πάθος σε συνδυασμό με την ωριμότητα βοηθά να βάλεις γερά θεμέλια στη σχέση σου και να μην επιτρέψεις σε ότι σε ανησυχεί να επηρεάσει αρνητικά την εξέλιξη της. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση. Η συναισθηματική σταθερότητα είναι αυτό που ζητάς και θα το διεκδικήσεις με απόλυτο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η προσωπική σου ζωή είναι αυτή που σου προκαλεί την ανάγκη να δημιουργήσεις και να εκδηλώσεις με άμεσο τρόπο ταλέντα και επιδιώξεις που μπορεί να έχεις. Το κοινωνικό προφίλ είναι κάτι που σε απασχολεί και μπορεί να σου δημιουργεί ένταση, φρόντισε να μην αντιπαρατεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Αναλαμβάνεις αρκετά σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Δείξε την μεθοδική σκέψη και δράση που σε διέπει και είναι βέβαιο ότι θα βγεις κερδισμένος από τις όποιες προσπάθειες καταβάλεις. Μείνε μακριά από αδιάλλακτες συμπεριφορές που δεν θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τίποτα.

Νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό είναι κάτι που το οφείλεις στο ταίρι σου καθώς δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να περάσετε μοναδικά και να νιώσεις ασφάλεια μαζί του. Ο αδέσμευτος φρόντισε να εκμεταλλευτεί τις πιθανές προτάσεις και επικοινωνία που μπορεί να έχεις με νέα πρόσωπα καθώς θα σου δώσουν μεγάλη χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η καθημερινότητα σε απασχολεί και το πιθανότερο είναι να προσπαθήσεις να επιλύσεις ζητήματα που χρειάζονται χρόνο μέσα στην ημέρα. Η ενασχόληση με οικογενειακά θέματα που πιθανόν να προκύπτουν μπορεί να σε αγχώσει, αξιοποίησε την αποφασιστικότητα και το ψυχικό σθένος για να δώσεις οριστικές λύσεις.

Η εργασιακή σου κατάσταση παίζει καθοριστικό ρόλο αυτό το χρονικό διάστημα για εσένα καθώς θέλεις να υπάρξει σταθερή βάση. Πιθανές ανακατατάξεις μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος και αυτό σε προβληματίζει έντονα. Να είσαι βέβαιος ότι η προσπάθεια που καταβάλλεις εκτιμάται ιδιαίτερα.

Λεπτομέρειες της καθημερινότητας μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά τις σχέσεις, σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις με το ταίρι σου που θα σας απαλλάξουν από το άγχος. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον πού να νιώθεις έντονη οικειότητα μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σήμερα δεν έχεις περιθώριο από το να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου που έρχονται με φόρα στο προσκήνιο. Το απόγευμα προκαλεί καχυποψία σε φιλικές σχέσεις.

Προσπάθησε να συζητήσεις με ψυχραιμία πιθανές διαφωνίες που μπορεί να έχεις με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να είναι η περίεργη διάθεσή σου που δεν σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός και σε οδηγεί σε έντονη καχυποψία.

Τάσεις φυγής σε αναστατώνουν και προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σου, είναι σημαντικό να ισορροπήσεις απόλυτη ανεξαρτησία και καχυποψία. Αν είσαι Αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, οι αμφιβολίες σου όμως κυριαρχούν και ενισχύουν τον εκνευρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις ότι μπορείς με ευκολία να εκφράσεις την παιδικότητα που επιμελώς κρύβεις. Η δημιουργία και η τέχνη σε αφορούν άμεσα καθώς μέσα από αυτές μπορείς να εκφράσεις κρυφές πτυχές του εαυτού σου που ψάχνουν εναγωνίως τρόπο για να βγουν στην επιφάνεια.

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τις επόμενες μέρες οι συζητήσεις στο εργασιακό περιβάλλον που θα αφορούν το εισόδημά σου. Δείξε καλή θέληση και εξέφρασε αυτά που μπορεί να σε ανησυχούν καθώς θα βρεις άμεση ανταπόκριση στον συναδελφικό περίγυρο. Οι όποιοι φόβοι είναι βέβαιο πως θα ξεπεραστούν.

Η όμορφη ατμόσφαιρα της ημέρας θα συνεπάρει εσένα και το ταίρι σου. Μπορείτε να κάνετε όνειρα μαζί και να βιώσετε υπέροχες στιγμές τρυφερότητας. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να απολαύσεις την επικοινωνία με πρόσωπο που σου φτιάχνει το κέφι, χωρίς να εμπιστεύεσαι τις όποιες υποσχέσεις σου δίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και η πεσμένη σου διάθεση χαλάει το κλίμα της ημέρας. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου εξακολουθεί να σε επηρεάζει ψυχολογικά και θες να κλειστείς μέσα, όπου κανείς δεν μπορεί να σε ταράξει. Η απομόνωση είναι λυτρωτική και θεραπευτική. Αποφασίζεις να τελειώσεις με το παρελθόν και τραβάς κόκκινη γραμμή σε ότι σε πόνεσε.

Είναι μια μέρα που θα προσπαθήσεις να ξετυλίξεις το κουβάρι του μυστηρίου που διαδραματίζεται στην δουλειά και αφορά παρασκηνιακές ενέργειες. Στα οικονομικά κρατάς κρυφά τα έσοδα που προέρχονται από δευτερεύουσες πηγές.

Η ελευθερία είναι το κύριο γνώρισμα σου και το χαρακτηριστικό που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Αν όμως έχεις μπει σε μια σχέση σοβαρή, αναπτύσσονται συναισθήματα και ευαισθησίες που σου ήταν σχεδόν άγνωστες. Το ταίρι που υπάρχει στην ζωή σου σε αλλάζει. Εσύ που είσαι ελεύθερος, σήμερα δεν έχεις την διάθεση να βγεις προς αναζήτηση ερωτικού συντρόφου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, είναι πιθανό σήμερα να επικεντρωθείς στην εικόνα που έχεις διαμορφώσει ως προς το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι. Είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει η κατήφεια καθώς πιθανά να θέλεις να κάνεις αλλαγές που δεν είναι εύκολες. Κλείσε θέματα μέσα σου που μπορεί να σε προβληματίζουν και τότε θα καταλάβεις ποια πραγματικά είναι αυτό που ικανοποιεί μέσα σου την έννοια της κοινωνικής καταξίωσης.

Οι φιλοδοξίες είναι πολλές και θέλεις να επιτύχεις σημαντικά κατορθώματα στην καριέρα σου. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε μάταιες σκέψεις που δεν βοηθούν να δεις την πραγματική διάσταση της ζωής. Παράλληλα, μην χάνεις την ευαισθησία που σε χαρακτηρίζει στον βωμό της πρόσκαιρης επιτυχίας.

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις μπορεί να σε ωθήσουν σε απότομες συμπεριφορές και ψυχρότητα προς το ταίρι σου. Μην επιτρέψεις σε πρόσκαιρες καταστάσεις να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος πιθανότατα να επικεντρωθείς κυρίως στα επαγγελματικά σου βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την αγάπη.

Μοιραστείτε το