Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη συναισθηματική ισορροπία, στην οικονομική εξασφάλιση και στη σταθερή εξέλιξη. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για αγοραπωλησίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και διακανονισμούς. Στις συζητήσεις οι οξύθυμοι χαρακτήρες θα πρέπει να χειριστούν τις διαφορετικές απόψεις με αυτοσυγκράτηση, προσοχή στο πείσμα και στην ανάγκη για αντίλογο.

Στον αισθηματικό τομέα στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα υπάρξει η δυνατότητα για έναρξη σταθερής σχέσης, ωστόσο τα βήματα θα είναι σταδιακά, οι εξελίξεις δεν θα έχουν ταχύτητα, ίσως να χρειαστεί χρόνος στα γεγονότα. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Άρη δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρχει αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες θα είναι άμεσες και ουσιαστικές. Στον επαγγελματικό τομέα η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν τα πλάνα, οι βλέψεις θα είναι συγκεκριμένες, θα υπάρξει άνοιγμα για υλοποίηση και εφαρμογή. Ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν τόσο για θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις αισθηματικές υποθέσεις. Τα λόγια θα έχουν ειλικρίνεια και σαφήνεια, θα ακουστούν αλήθειες που θα φέρουν άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Δία ενδεχομένως να υπάρξουν ατυχίες και μικρό εμπόδια, ωστόσο οι δυσκολίες θα είναι προσπελάσιμες αν ο τρόπος σκέψης είναι μεθοδικός.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια. Οι συζητήσεις ανάβουν με οικεία πρόσωπα και αυτό που χρειάζεται να δείξεις είναι άπλετη κατανόηση για να μην υπάρξουν εντάσεις. Να θυμάσαι ότι η κυκλοθυμία δεν θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις.

Αξιοποίησε την ημέρα για να τακτοποιήσεις ζητήματα σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς μπορείς να δεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Η θετική τους εξέλιξη θα φανεί και σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να πάρεις μία μεγάλη ανάσα που θα σε ικανοποιήσει.

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει ζητήματα που έχουν απασχολήσει τη σχέση σου παλιότερα και να περάσεις όμορφες στιγμές χαράς με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν είναι πιθανό να επικοινωνήσει μαζί σου θέλοντας να λύσετε πιθανές εκκρεμότητες που σας έχουν απομακρύνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η έντονη εσωστρέφεια από το μεσημέρι και μετά μπορεί να σε επηρεάσει σημαντικά και να οδηγήσει σε εκνευρισμό και καχυποψία. Φρόντισε αυτό να μην έχει αντίκτυπο στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς το βέβαιο είναι ότι κανένας δεν θα ανεχθεί τα ξεσπάσματά σου.

Οι στόχοι σου μπορεί να επιτευχθούν με ευκολία καθώς φαίνεσαι αποφασισμένος να κάνεις βήματα που θα ανταποκρίνονται στις επιδιώξεις σου. Οι συνεργασίες που επιλέγεις μπορεί να δώσουν θετική νότα και να έχεις πολλά να κερδίσεις, αρκεί να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και λογική προσέγγιση.

Μην επιτρέψεις στις προσωπικές σου ανασφάλειες να επηρεάσουν τη σχέση σου και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Σκηνές ζήλιας και συναισθηματικές εκρήξεις μπορεί να προκαλέσουν συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Ο αδέσμευτος επικεντρώσου στο να περάσεις καλά και να κρατήσεις την ευχάριστη στάση σου, διαφορετικά η νευρικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει με νέα πρόσωπα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η νευρικότητα είναι κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις γιατί τελικά είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στις συναναστροφές σου. Καλά θα κάνεις να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές.

Είναι γεγονός ότι το ένστικτό σου μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές επιλογές που θα είναι άκρως θετικές για εσένα. Θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις φαίνεται να σε απασχολούν και να είσαι διατεθειμένος να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις κάνοντας καταλυτικές κινήσεις που θα κλείσουν τις οποίες εκκρεμότητες.

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να εκδηλώσεις τις έντονες ευαισθησίες και τα συναισθήματα που νιώθεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου αποφεύγοντας να γίνεις καχύποπτος και απολαμβάνοντας κάθε λεπτό μαζί του. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα με πρόσωπα του παρελθόντος με άκρως αισιόδοξο και θετικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που σε βοηθούν να ξεπεράσεις όλες τις ανασφάλειές σου και σε γεμίζουν συναισθήματα. Είναι σημαντικό ότι σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος και να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που αγαπάς αφήνοντας πίσω ότι σε έχει πληγώσει.

Οικονομικά θέματα από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν και αντιλαμβάνεσαι άμεσα πως πρέπει να τα διαχειριστείς ώστε να βγεις κερδισμένος. Πιθανές συμφωνίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία μπορούν να εξελιχθούν εξαιρετικά και να σε ικανοποιήσουν με το τελικό αποτέλεσμα.

Μην διστάσεις να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα απογειώσει τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει μοναδικά συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καθημερινότητα είναι δύσκολη καθώς το πρόγραμμά σου είναι πιεστικό και προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε ότι έχεις αναλάβει. Πιθανό είναι το άγχος να κυριεύσει την διάθεση σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στο περιβάλλον σου αφού γίνεσαι επικριτικός και απότομος.

Δραστηριοποιείσαι έντονα στη δουλειά καθώς είναι η ιδανική ημέρα για να δώσεις λύσεις και να ολοκληρώσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η νευρικότητα που σε διέπει θα δημιουργήσει ένταση και αντιπαραθέσεις αν δεν καταφέρεις να την ελέγξεις. Να θυμάσαι ότι προσπαθώντας να επιβάλεις την άποψή σου μπορεί να ξεσηκώσεις θύελλα αντιδράσεων, απέφυγε το.

Δεν αποκλείεται να καταβάλεις προσπάθειες για την επίλυση λεπτομερειών και ζητημάτων που ενοχλούν στη σχέση σου. Το ότι προσπαθείς να επιβληθείς είναι αυτό που θα ενοχλήσει και θα δημιουργήσει κόντρες. Ο αδέσμευτος έχεις πολλά που πρέπει να διευθετήσεις και σήμερα αφήνεις την προσωπική σου ζωή στην άκρη.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι θέλεις να αφήσεις ότι σε βαραίνει και δημιουργεί ρουτίνα στη ζωή σου στην άκρη και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Ιδιαίτερα το βράδυ η ανάγκη για διασκέδαση και κέφι απογειώνεται και δεν σε κρατάει τίποτα να βρεθείς με την παρέα σου και να περάσεις μοναδικά.

Γεγονός είναι ότι θα προτιμούσες να μην ασχοληθείς με τίποτα που αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς η διάθεσή σου για αμέλεια και ξενοιασιά κυριαρχεί. Φρόντισε βέβαια να τακτοποιήσεις υποθέσεις νομικής φύσεως καθώς φαίνεται ότι μπορεί να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και εσένα. Η διαφήμιση και η επικοινωνία σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Ο έντονος πόθος και η ανάγκη πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσεις μοναδικά μέσα στη σχέση σου και να προσφέρεις υπέροχες στιγμές στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος, η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και είναι βέβαιο ότι νέα πρόσωπα θα δείξουν την έντονη επιρροή που έχεις πάνω τους.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε καλεί να στραφείς στην οικογένεια και να πάρεις την πρωτοβουλία με δυναμισμό να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν οικεία πρόσωπα. Παράλληλα όμως αυξάνεται και η νευρικότητα και αυτό τελικά μπορεί να οδηγήσει σε ατέρμονες εντάσεις που πρέπει να αποφύγεις.

Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς με ιδιαίτερη προσοχή. Δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με αυτούς που θεωρείς ότι δεν έχουν δίκιο, φρόντισε βέβαια να είσαι αντικειμενικός και σωστός τα πράγματα. Δυσκολίες σε κληρονομικά θέματα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά και να δημιουργήσουν προβλήματα.

Η κυκλοθυμία που μπορεί να βιώνεις βρίσκει ισορροπία μέσα από την προσωπική σου ζώνη και αυτό είναι το θετικό μήνυμα της ημέρας. Εκτόνωσε την ένταση με πάθος και απέφυγε την καχυποψία που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. Ο αδέσμευτος απολαμβάνει την προσοχή πολλών όμως οι ανασφάλειες σου μπορεί να μην σου επιτρέψουν να αφεθείς ολοκληρωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι αντιδράσεις σου θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς μπορείς να γίνεις εξαιρετικά απότομος και συγκρουσιακός. Καλά θα κάνεις να είσαι διαλλακτικός και πρόθυμος να ακούσει τις διαφορετικές απόψεις καθώς αυτό θα είναι το κλειδί για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Οι αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις αφού δείχνεις ότι δεν έχεις διάθεση να δεχτείς διαφορετικές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να βοηθήσουν σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Συγκράτησε τα νεύρα σου και δείξε διάθεση για συνεννόηση για να αποφύγεις σφοδρές κόντρες.

Δεν υπάρχει διάθεση συνεννόησης με το ταίρι σου και αυτό οδηγεί τη σχέση σε αδιέξοδο. Φρόντισε να μην συζητήσεις σημαντικά θέματα σήμερα καθώς οι καυγάδες είναι πιθανοί. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να διαχειριστείς τη νευρικότητα που σε διακατέχει για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι προσωπικές σου ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης έρχονται στην επιφάνεια καθώς φαίνεται να γίνεσαι υπερβολικός και να αντιδράς με πείσμα σε ότι σου εκθέτουν οι γύρω σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και δες τα βαθύτερα αίτια για τα έντονα συναισθήματα και τους φόβους που μπορεί να νιώθεις.

Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να προχωρήσεις σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά. Είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να σταθείς γερά στα πόδια σου. Οι υπερβολές στη σπατάλη ή τη συντήρηση μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματική αστάθεια και εντάσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Κλείσε πιθανές οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν.

Η αδιαλλαξία δεν βοηθάει στο να προχωρήσει θετικά η σχέση σου δημιουργώντας ιδιαίτερη ένταση με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Εκτόνωσε την περίεργη ψυχολογία σου μέσω του πάθους που θα δώσει άλλη διάσταση στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος να θυμάσαι ότι οι ανασφάλειές σου θα μπουν εμπόδιο σε πιθανή νέα γνωριμία, καθώς το έλλειμμα πίστης στον εαυτό σου αποτρέπει την οποία εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, πρόσεξε σήμερα γιατί μπορεί να μην είναι εύκολο να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να γίνεις επιθετικός με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Φρόντισε να δείξεις την αυτοπεποίθησή σου και άφησέ την ανάγκη να επιβάλλει στους άλλους τα θέλω σου στην άκρη γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει αρνητικό κλίμα για εσένα.

Καλά θα κάνεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σε συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά καθώς είναι αυτές που πιστεύεις και μπορείς να επενδύσεις. Διαφορετικά η έντονη ενεργητικότητά θα εκδηλωθεί μέσω του εκνευρισμού και της επιθετικότητας που θα επηρεάσει αρνητικά τις όποιες υποθέσεις σου. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τρόπο σκέψης και διαχείρισης σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τα θέλω σου και αυτό επιδιώκεις να δείξεις και το ταίρι σου. Ο τρόπος που θα το εκθέσεις είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά καθώς εκεί μπορεί να χάσεις το μέτρο και η ένταση να κυριαρχήσει. Ο αδέσμευτος μαγνητίζεις τους γύρω σου και είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις τραβώντας τα βλέμματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, νιώθεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με τους γύρω σου. Επεδίωξε να σκεφτείς τι είναι αυτό που προκαλεί συναισθηματικές αναταράξεις από το παρελθόν και σε επηρεάζει ακόμα και σήμερα στις αποφάσεις που παίρνεις.

Φρόντισε να δραστηριοποιηθείς παίρνοντας αποφάσεις που θα λειτουργήσουν θετικά στην καριέρα σου καθώς η ευκαιρία που σου δίνεται σήμερα είναι σημαντική. Αντιμετώπισε εκκρεμότητες που σε απασχολούν και μην διστάσεις να κάνεις κινήσεις που τελικά θα σηματοδοτήσουν την οριστική λύση που πρέπει να δώσεις.

Η έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να βιώνεις λόγω τραυμάτων από το παρελθόν που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζουν τη αισθηματική σου ζωή και δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου. Άφησε τις πληγές στην άκρη και επικεντρώσου στο πως να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς πρόσωπα από το παρελθόν που προκαλούν απίστευτα συναισθήματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, οι στιγμές που αφιερώνεις στην οικογένειά σου είναι σημαντικές για εσένα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που σου παρέχουν και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν έντονα. Η κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να λυθούν παρεξηγήσεις.

Συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν καθώς έρχεσαι κοντά σε συμφωνίες που μπορεί να είναι θετικές για εσένα. Το ένστικτό σου είναι έντονα και μπορεί να δείξει εναλλακτικές λύσεις αν χρειαστείς για να υπάρξουν επιτυχημένες συμφωνίες που θα σε καλύψουν απόλυτα.

Έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου όπου ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και το πάθος θα κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει με την οικεία και τρυφερή στάση της.

Μοιραστείτε το