Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή, είναι μία όψη που θα δώσει την ώθηση για επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα. Δεν αποκλείεται να ξανά συζητηθούν παρελθοντικές υποθέσεις, θα υπάρχει δυνατότητα να δοθούν υποσχέσεις και να βελτιωθούν οι σχέσεις επαγγελματικές ή προσωπικές.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι μία δημιουργική όψη, θετικά αποτελέσματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Οι βλέψεις θα είναι ώριμες, ο τρόπος σκέψης θα είναι στρατηγικός και υπεύθυνος. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επαγγελματική βελτίωση, τα νέα εγχειρήματα θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, οι συνεργασίες θα πορευτούν ομαλά χωρίς εμπόδια και αντίξοες συνθήκες. Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι ουσιαστικό και αξιόλογο.

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπωθούν σκέψεις, απόψεις και νέες ιδέες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι διορατικότητα, ευστροφία, η επιχειρηματολογία θα είναι έξυπνη και θα πείσει. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες, θα υπάρχει δυνατότητα για υλοποίηση. Συζητήσεις θα γίνουν γύρω από θέματα επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και αγοραπωλησίες. Θα υπάρχει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, οι νέες συμφωνίες θα είναι πιο ευέλικτες σε οικονομικό επίπεδο.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, οι απογοητευμένοι και οι ευάλωτοι καλό θα είναι να αποφύγουν τις αρνητικές σκέψεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στις σκοτεινές και απογοητευτικές εικασίες.

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα ανεβάζει την ψυχολογία σου κατακόρυφα. Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις ένα χρονικό διάστημα χαράς και διασκέδασης. Το βράδυ σε βοηθά να χαρείς στιγμές και παρέες. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Νιώθεις την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και να επιβάλλεις θέλω και ανάγκες που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια σε συνεργάτες και ανωτέρους σου και δείξε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα όταν χρειάζεται.

Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, η συναισθηματική σου γενναιοδωρία μπορεί να εντυπωσιάσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, φρόντισε να χαρείς την προσοχή που σου δείχνουν γιατί σε απογειώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό σε βοηθά να βρεις τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις και σε ικανοποιεί πλήρως. Η στροφή στα οικονομικά θα σε βοηθήσει να δεις πώς να διαχειριστείς πιθανούς φόβους που έχεις και μπορεί να σου προκαλούν έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Η οικονομική διαχείριση έρχεται στο προσκήνιο καθώς καλείσαι να τακτοποιήσεις λογαριασμός που μπορεί να εγείρουν ανασφάλειες. Οι συνεργασίες έχουν να δώσουν πολλά αρκεί να ακούσεις το ένστικτό σου και να εμπιστευτείς αυτό που σου λέει. Η ικανοποίηση που θα εισπράξεις θα είναι σε όλα τα επίπεδα.

Οι μοναδικές στιγμές που μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου δίνει ώθηση στη σχέση σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έντονα συναισθήματα και πάθος. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να νιώσεις με ένταση το ενδιαφέρον προσώπων που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ότι μπορεί να ταράζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σου κόσμο και να εκφράσεις όλα αυτά που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Η διάθεση για συνεννόηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίλυση όλων αυτών που σε προβληματίζει.

Δείχνεις να θέλεις να λύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέματα που πιθανά εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να σε έχουν προβληματίσει. Η ασυνεννοησία με στην άκρη σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις χωρίς δισταγμό σε ότι μπορεί να σε έχει αναστατώσει και έχει επηρεάσει την καριέρα σου.

Λογική και συναίσθημα λειτουργούν εναρμονισμένα και σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις τέλος σε απωθημένα και ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν πώς θα μαλακώσει τα έντονα αρνητικά συναισθήματα από μηχανάκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η εσωστρέφεια είναι έντονη και η ενασχόληση με ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσει στο να απομονωθείς και να κλειστείς στον εαυτό σου. Ο έντονος συναισθηματισμός το απόγευμα πιθανά να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στο περιβάλλον που κινείσαι.

Μπορείς να δραστηριοποιηθείς σε επιχειρηματικά πλάνα που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς φαίνεται ότι έχεις την διαίσθηση και το δαιμόνιο που απαιτούνται για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα να κλείσεις θέματα του παρελθόντος καθώς δεν έχει αντικειμενική κρίση.

Το να ασχολείσαι με θέματα και καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει από το παρελθόν θα επιβαρύνει την ατμόσφαιρα στη σχέση και θα απογειώσει τις ευαισθησίες σου. Ο αδέσμευτος φρόντισε να διαχειριστείς με ψυχραιμία επιστροφές του παρελθόντος και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα πριν δεις ξεκάθαρα τι θέλουν από σένα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, επικεντρώνεσαι σε πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και αυτό είναι κάτι που χαλάει την διάθεση σου. Ιδιαίτερα το απόγευμα δεν θα ήθελες να ασχοληθείς με πρόσωπα που δεν είναι του άμεσου περιβάλλοντός σου καθώς επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου και πιθανότατα να τους αποφύγεις.

Η ένταση σε επαγγελματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξει και καλείσαι να την διαχειριστείς για να μην καθορίσει το μέλλον σου. Ιδιαίτερα το απόγευμα δεν βλέπεις ξεκάθαρα πως πρέπει να συμπεριφερθείς και μπορεί λόγω κατήφειας και άγχους να προβείς σε κινήσεις που τελικά είναι λανθασμένες.

Η σκέψη σου δεν είναι στην προσωπική ζωή και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα την σχέση για την επικοινωνία με το ταίρι σου. Φρόντισε να μην είσαι απόμακρος καθώς θα υπάρξουν αντιδράσεις. Ο αδέσμευτος αφήνεις στο πλάι τα προσωπικά σου καθώς η διάθεση δεν είναι η απαιτούμενη για να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, δείξτε την απαιτούμενη προσοχή που χρειάζεται στα πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που φαίνεται να σε στηρίζουν και να ανεβάσουν το κέφι σου κατακόρυφα. Η καλή διάθεση οδηγεί σε άκρως δημιουργικές καταστάσεις που σε βοηθούν να σταθείς στα πόδια σου με αυτοπεποίθηση.

Οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να αυξάνονται και να προκύπτουν εκκρεμότητες που θα πρέπει αργότερα να τακτοποιήσεις κάτι που σε αγχώνει ιδιαίτερα. Σκέψου καλά πως θέλεις να προχωρήσεις στην καριέρα σου γιατί είναι αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις προσωπικές επιδιώξεις.

Ήρθε η στιγμή να απογειώσεις το ταίρι σου καθώς νιώθεις ότι η αισιοδοξία σε κατακλύζει και ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου να μπορεί να σου δώσει τώρα. Ο αδέσμευτος δεν χάνεις την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σου και αυτό είναι έκδηλο σε πιθανή νέα γνωριμία που σε απασχολεί έντονα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να προκύψουν καθώς δεν φαίνεται να μπορείς να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις οποίες καταστάσεις. Ίσως η προσωπική σου συμπεριφορά να είναι αυτή που οδηγεί τα πράγματα στα άκρα και να προκαλεί εντάσεις που είναι στην πραγματικότητα αχρείαστες.

Οι συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι έντονες καθώς φαίνεται να μην μπορείς με ευκολία να διαχειριστείς την ένταση. Προσπάθησε να μην ξεσπάς τους γύρω σου γιατί τελικά αυτό είναι που θα κοστίσει στις συνεργασίες και στην επαγγελματική σου πορεία.

Φρόντισε να μην επηρεάσεις την προσωπική σου ζωή λόγω της νευρικότητας που σε διακατέχει καθώς μπορεί να νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν αντιλαμβάνεται αυτά που θέλεις από εκείνο. Ο αδέσμευτος δεν διανύεις την καλύτερη σήμερα και πιθανό είναι να μείνεις μακριά από νέες επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα που θα επηρεάσουν σημαντικά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Καλά θα κάνεις να μην είσαι απόλυτος στις σκέψεις σου και να προσπαθήσεις με ωριμότητα και καλή διάθεση να λύσεις τις όποιες αντιθέσεις.

Κόντρες μπορεί να προκύψουν στις συνεργασίες σου καθώς είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις με έμμεσο τρόπο. Αυτό θα δημιουργήσει ένταση και δεν θα αφήσει να ξεδιπλωθούν οι δυνατότητες που μπορεί να υπάρξουν αν προσπαθήσεις σκληρά και δείξεις διάθεση για να υπάρξει αρμονία.

Η ψυχρότητα μπορεί να επικρατήσει στη σχέση σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις την ανάγκη να επιβάλλει στους δικούς σου όρους με πλάγιο τρόπο. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι προβληματισμοί και οι φόβοι που έχεις σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζουν τον τρόπο που επικοινωνείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον. Η επικοινωνία για εσένα είναι σημαντική για αυτό και δεν θα διστάζεις να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να εκφράσεις τα συναισθήματά της προβληματισμούς που μπορεί

Πολλές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά το εμπόριο που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να δημιουργήσουν νευρικότητα. Δεν αποκλείονται οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα.

Η διασκέδαση θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σου και να βιώσετε στιγμές χαράς και κεφιού μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις, η γρήγορη αντίληψη και το χιούμορ θα σου κεντρίσουν την προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η οικογένεια θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα καθώς του δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με αυτούς που σε γεμίζουν ζεστασιά. Ήρθε η ώρα να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να επηρέαζαν την αυτοεκτίμησή σου και να συνειδητοποιήσεις μέσα από αυτές την προσωπική σου άξια.

Κλείσε οικονομικά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς με μεθοδικότητα τις κινήσεις σου και να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο εισόδημά σου. Θα είναι οι καλύτερες δυνατές στις παρούσες συνθήκες.

Η ρομαντική διάθεση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση και δημιουργεί πλαίσιο ασφάλειας για εσένα και το ταίρι σου, κάτι που σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ. Ο αδέσμευτος θέλεις να βάλεις ένα πρόσωπο στη ζωή σου που θα σε γεμίσει ζεστασιά και θα σου δώσει έντονα την αίσθηση της οικειότητας που είναι καθοριστικοί για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικεντρώνεσαι κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι δεδομένο ότι το επόμενο διάστημα θα επιδιώξεις να βρίσκεσαι με οικεία πρόσωπα που δημιουργούν πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας για εσένα. Προσοχή στην κυκλοθυμία και την έντονη εσωστρέφεια.

Οι συναλλαγές σου μπορεί να έχουν θετική εξέλιξη καθώς ο σχεδιασμός είναι σημαντικός και εκεί δεν μπορείς να κάνεις λάθη. Προσοχή σε οικονομικές επιλογές που μπορεί να φαίνονται ιδανικές καθώς θα φανεί άμεσα ότι δεν είναι και θα επηρεαστείς αρνητικά από την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις για την σχέση σου μπορεί να ενθουσιάσουν το ταίρι σου και να υπάρξει μοναδική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου εξάπτει την περιέργεια, που δημιουργεί την επιθυμία για να γνωρίσεις νέα αντικείμενα μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον επηρεάζονται καθώς καταστάσεις του παρελθόντος σε οδηγούν σε ξεσπάσματα και συμπεριφορές που θα αιφνιδιάσουν. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να δείξεις ωριμότητα χωρίς να χαλάσεις την διάθεσή σου.

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς με επαφές το εξωτερικού που μπορεί να σου δίνουν νέες δυνατότητες εξέλιξης. Καλά θα κάνεις να μην επιτρέψεις στην εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία να επηρεάσουν την συμπεριφορά και την ευθυκρισία σου καθώς πιθανά να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια.

Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και άφησε τα απωθημένα στην άκρη που θα δημιουργήσουν προβλήματα δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, προσοχή σε τραύματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να ευχαριστηθείς τις στιγμές.

Μοιραστείτε το