Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, τα χαρακτηριστικά θα είναι ρομαντισμός, συμπόνια, συναίσθηση. Η φαντασία θα είναι δημιουργική, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα πρέπει να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τον ορθολογισμό, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει λογική, η οπτική θα πρέπει να είναι ρεαλιστική.

Σε συναισθηματικό επίπεδο οι αντιδράσεις θα είναι συνετές και προσγειωμένες, θα υπάρξει δυνατότητα για ισορροπία στις σχέσεις και στις επαφές. Στον αισθηματικό τομέα θα γίνουν ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, δεν αποκλείεται να ακουστούν υποσχέσεις και εξομολογητικά λόγια.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες και αντικειμενικό τρόπο σκέψης. Προσοχή στις απογοητεύσεις και στους αρνητισμούς, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση στις αρνητικές εκδοχές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο ίσως να φέρει εμπόδια και δυσκολίες. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, συζητήσεις και νέα εγχειρήματα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα δημιουργήσει την ανάγκη για ανατροπές, νέες ιδέες και επιθυμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Για τους ανήσυχους και επαναστατικούς χαρακτήρες θα είναι απαραίτητο να υπάρξουν αλλαγές, θα είναι δύσκολος ο εγκλωβισμός στη ρουτίνα ή στη στασιμότητα. Στις διαθέσεις θα υπάρξει αισιοδοξία, οι πράξεις θα είναι αρκετά δυναμικές, στόχος θα είναι η ανανέωση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα βοηθάει να ξεπεράσεις επικοινωνιακά ζητήματα που μπορεί να επηρέαζαν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και να λύσεις παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να επηρέαζαν το προηγούμενο διάστημα συνεργασίες και συναλλαγές. Τα επιχειρήματα και η γρήγορη αντίληψη που διαθέτεις σε βοηθούν να προσαρμοστείς με ευκολία σε νέα δεδομένα και να τα αξιοποιήσεις προς όφελός σου.

Ο έντονος συναισθηματισμός σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις και να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη και σε καλύπτει στην αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στην οικογένειά σου για να λύσεις ζητήματα που την απασχολούν. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει γεγονότα που δεν τα περιμένεις που θα δημιουργήσουν εκνευρισμό και αναστάτωση στο οικογενειακό πεδίο.

Τα επαγγελματικά σου σχέδια ανατρέπονται και δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικές εντάσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καριέρα σου. Προσπάθησε να ανακαλύψεις είναι αυτό πρέπει να προσδιορίσεις έτσι ώστε να προχωρήσεις στις αλλαγές που θα απογειώσουν την επαγγελματική σου ζωή.

Συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να προκύψουν σήμερα που θα επηρεάσουν τη σχέση σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις την οικογένειά σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να μην έχεις όρεξη να δώσεις χρόνο για μία νέα γνωριμία καθώς νιώθεις έντονη νευρικότητα που δεν σου επιτρέπει να την απολαύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί η αρμονία και ισορροπία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς η ανασφάλεια της μοναξιάς παίζει αρνητικό ρόλο στην ψυχολογία σου.

Οι συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα αρκεί να διεκδικήσεις αυτά που νιώθεις και θα καλύψουν τις προσωπικές σου ανάγκες. Η δεκτικότητα και η κατανόηση που δείχνεις θα οδηγήσουν σε νέα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή όπου νέες προτάσεις μπορεί να έρθουν το προσκύνημα και να είναι άκρως ενδιαφέρον.

Καλό είναι να μην είσαι υποχωρητικός σε ανάγκες που έχεις στην προσωπική σου ζωή καθώς αργότερα το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις που δεν της εξέφρασες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη διάθεση για φλερτ θα οδηγήσει σε μοναδικές νέες γνωριμίες που θα επιδιώξουν να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση. Οφείλεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου άσκηση ή να ανανεώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις επιπλέον ενέργεια.

Η εργατικότητα σου είναι δεδομένη καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε όλα αυτά που έχεις αναλάβει στη δουλειά. Όμως αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε επικριτικές διαθέσεις με τα πρόσωπα που υπάρχουν στο συναδελφικό περίγυρο, κάτι που θα δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια για το πρόσωπό σου.

Απέφυγε την γκρίνια και την επιθετική διάθεση που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε αντιπαραθέσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα βρεθεί σε νέα γνωριμία καθώς δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη λεπτομέρειες για να δεις την ουσία σε πιθανή νέα σχέση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν καθώς οι ευαισθησίες σου εκτοξεύονται στα ύψη. Το μεσημέρι ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργώντας έντονη διάθεση για διασκέδαση και κοινωνικές επαφές.

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε προτάσεις που μπορεί να έχουν έρθει από το εξωτερικό και να σου φαίνονται άκρως ενδιαφέρουσες καθώς ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά σου. Προσοχή καθώς μπορεί να είσαι αμελής λόγω της έντονης εξωστρέφειας και αυτό να οδηγήσει σε λάθη πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις.

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει και λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση καθώς ανανεώνεις το ταίρι σου και δημιουργείς την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου προκύπτει νέα γνωριμία με την οποία θα έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, καλείσαι να διαχειριστείς καθημερινά ζητήματα αυξάνουν τους ρυθμούς κατακόρυφα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμμονές και άγχος που δεν αφήνουν περιθώριο να σκεφτείς ψύχραιμα και μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις χωρίς να αφήνεις το άγχος και τη νευρικότητα να σε κυριεύσουν. Είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μείνε όμως μακριά από αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που θα έχουν κόστος στην ψυχολογία σου.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να ενοχλούν τη σχέση σου αποφεύγοντας την γκρίνια και τη μιζέρια που προκαλεί η ρουτίνα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη προσωπική ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με κόσμο σε οδηγεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Θέλεις να νιώσεις αποδεκτός και επιδιώκεις να δείξεις το καλύτερο σου πρόσωπο παραγνωρίζοντας πολλές φορές τις προσωπικές σου ανάγκες. Εξέφρασε αυτά που πραγματικά θέλεις και δεν θα χάσεις.

Η γενικότερη ένταση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις συνεργασίες σου και να νιώθεις έντονη ανασφάλεια για το πώς θα εξελιχθούν. Καλά θα κάνεις να έχεις κατανόηση σε αυτά που εκφράζουν οι συνεργάτες σου, όμως είναι επιτακτική ανάγκη παράλληλα να δείξεις πως πραγματικά θέλεις να κινηθείς και να μην κάνεις εκπτώσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Η συντροφικότητα είναι για εσένα καταλυτική αυτήν την περίοδο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί να σε απασχολούσαν. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επικοινωνία με πρόσωπα που σου έχουν κεντρίσει την προσοχή θέλοντας να  δεις τις πραγματικές τους προθέσεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον λόγω άγχους και αυξημένων υποχρεώσεων. Το ενισχύει εμμονές και ανασφάλειες εντείνοντας τη νευρικότητα ακόμα περισσότερο.

Το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικό και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αυξημένο άγχος και υπερένταση. Προσπάθησε κατά τη διάρκεια της ημέρας να μην μπεις σε περίεργα παιχνίδια με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά ότι θέλεις να διεκπεραιώσεις στον εργασιακό χώρο.

Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνεις αποφεύγοντας να ξεσπάσεις τα νεύρα σου σε αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς στην κοινωνικότητα και σε νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να νιώθεις κουρασμένος και νευρικός από τις πολλές υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες να έρχονται στην επιφάνεια και να επηρεάζουν την πορεία της σχέσης σου. Το μεσημέρι ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου.

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και χρειάζεται στα επαγγελματικά σου καθώς είναι βέβαιο ότι δεν του λείπει η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός. Προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από εγωκεντρικές καταστάσεις που δεν αφήνουν περιθώριο στους άλλους να δράσουν. Αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Προσπάθησε να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για το ταίρι σου και να μείνεις μακριά από εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν για να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον του και εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με την προσωπικότητα και το πνεύμα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να επικεντρωθείς στην οικογένεια για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες ασφαλείας και σταθερότητας στη ζωή σου. Προσοχή καθώς ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η ένταση που μπορεί να υπάρξει θα δημιουργήσει προβλήματα με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να δείξεις ψυχραιμία και διαλλακτικότητα έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στα πράγματα.

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και τρυφερά με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου αφήνοντας στην άκρη πιθανές ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια δεν σου επιτρέπουν να αφιερωθείς στο φλερτ και σε νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, προσπαθείς να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να ισορροπήσει σχέσεις που έχουν διαταραχθεί στον εργασιακό χώρο. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Είναι σημαντικό να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα καθώς έχεις την γρήγορη αντίληψη και τα επιχειρήματα για να πείσεις τους γύρω σου. Γεγονός είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις σημαντικές νέες συνεργασίες που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Η ανάγκη για επικοινωνία θα σε οδηγήσει σε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε συναισθήματα και ζητήματα που έχουν προκύψει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοντινές παρέες μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα σε εντυπωσιάσουν με την γρήγορη αντίληψη και το χιούμορ τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, η εσωστρέφεια μπορεί να σε προβληματίσει μέχρι και το μεσημέρι καθώς φαίνεται ότι το μυαλό δεν ξεφεύγει από καταστάσεις του παρελθόντος που σε προβληματίζουν. Από το μεσημέρι και μετά η ψυχολογία σου αλλάζει και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή στο περιβάλλον που κινείσαι.

Είσαι αποφασιστικός και δεν θα διστάσεις να πάρει πρωτοβουλίες για πιθανές συνεργασίες που θεωρείς ότι μπορούν να αποδώσουν σημαντικά για εσένα. Άδραξε την ευκαιρία σε νέες αιφνιδιαστικές προτάσεις που μπορεί να σου δοθούν, καλά θα κάνεις όμως να περιορίσεις την εριστική σου διάθεση καθώς είναι αυτή που θα μπει εμπόδιο στην θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

Προσπάθησε να μην είσαι εγωιστής και υποκειμενικός με το ταίρι σου γιατί αυτό είναι κάτι που θα στοιχίσει στη σχέση σου. Λειτούργησε έξυπνα και τότε θα δεις ότι μπορεί να αντιληφθεί είναι αυτό που πιθανά σε ενοχλεί. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις με το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου όμως οι υπερβολές θα ενοχλήσουν για αυτό φρόντισε να τις περιορίσεις.

Μοιραστείτε το