Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το Σάββατο 13 Μαϊου 2023

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, αποδοχή, κατανόηση. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση, θα μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν τις άσχημες καταστάσεις και να πάρουν ουσιαστικές αποφάσεις.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανένωση, σχέσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο είχανε μείνει στη μέση τώρα θα καταφέρουν να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων, ανάγκη θα εκδηλωθεί για συντροφικότητα και ισορροπία.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, διαίσθηση, συμπόνια και ενσυναίσθηση. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση και δημιουργικότητα. Βελτιώνονται οι επαφές προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα έχουν σταθερή συναισθηματική βάση, θα εκδηλωθεί διάθεση για κατανόηση και συμπαράσταση. Προσοχή στην έντονη ονειροπόληση, οι ευάλωτοι και οι καταπιεσμένοι ίσως να βρουν καταφύγιο σε σκέψεις και φαντασιώσεις.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον ανάδρομο Ερμή παρελθοντικές προτάσεις θα ξαναέρθουν στο τραπέζι προς συζήτηση, θα υπάρξει δυνατότητα για θετικά αποτελέσματα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει ανοίγματα για προσεγγίσεις αισθηματικής φύσης, θα υπάρξει δυνατότητα για γνωριμίες και συναναστροφές. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο θα χρειαστεί προσπάθεια και οργάνωση για την επίτευξη των στόχων.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα διστάσεις να πάρει πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ικανοποιήσεις όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε συνεργασίες και επαγγελματική ζωή. Παράλληλα όμως να πρέπει να δώσεις χώρο στους συνεργάτες σου να εκφράσουν τις δικές τους ανάγκες καθώς έχεις την διάθεση να επιβληθείς και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει ένταση.

Προσοχή καθώς ο εγωισμός μπορεί να είναι κακός σύμβουλος για τη σχέση, προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και να ακούσεις τι θέλει το ταίρι σου από σένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια σε εντυπωσιάζει και αυτό είναι αρκετό για να σε πλησιάσουν πολλοί που θέλουν να δείξουν το θαυμασμό τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, βγαίνεις από την εσωστρέφεια διεκδικώντας περισσότερη προσοχή από τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα. Το πρωί σε βοηθά να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το κοντινό σου περιβάλλον που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου.

Μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα έχουν ιδανικό αποτέλεσμα για εσένα που μπορείς να δεις και οικονομικά οφέλη από αυτές που θα είναι ικανοποιητικά. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η θετική σκέψη και η κατανόηση που δείχνεις στις ανάγκες των άλλων.

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς με ευκολία μπορείς να εκφράσει συναισθήματα και ανάγκες και θα γίνουν κατανοητές από το τεστ. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που μπορούν να καλύψουν τη διάθεση για διασκέδαση και επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δημιουργεί έντονη νευρικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις ότι σου δημιουργεί ανασφάλειες και να αφήσει στην άκρη την νευρικότητα και τους φόβους.

Μην διστάσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα. Οι αρχικές αμφιβολίες μπορούν να ξεπεραστούν μόλις αντιληφθείς ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε κατευθύνει με ιδανικό τρόπο και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να εκδηλωθούν με ριζικό τρόπο στο ταίρι σου, άφησε τον εαυτό σου να νιώσει το πάθος και τον αισθησιασμό και να ξεπεράσει πιθανές διαφωνίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αναστάτωση που σου δημιουργούν πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να ξεπεραστεί βρίσκοντας το σθένος να κλείσεις υποθέσεις που ακόμα σε απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να προκαλέσει αναστάτωση λόγω ανασφαλειών που θα επηρεάσει τις φιλικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως το βράδυ σε βοηθά να βρεις την θετική διάθεση και την κατανόηση απέναντι στους άλλους για να ξεπεράσεις τις όποιες εντάσεις.

Κόντρες μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο καθώς νιώθεις ότι τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά σκέφτεσαι και πώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Άφησε στην άκρη τις οποίες διαφωνίες και επικεντρώσου έχοντας αισιοδοξία στα θετικά σημεία των συνεργατών σου.

Καλά θα κάνεις να προσέξεις καθώς το έλλειμμα αυτοπεποίθηση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις δεν χρειάζονται στη σχέση σου, απελευθερώσου από ότι σε φοβίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να υπάρξει μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο, οι αρχικές ανασφάλειες μπορούν να ξεπεραστούν με ευκολία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα μπορεί να προκαλέσει υπερένταση και να επηρεάσει τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να βρεις λύσεις που θα εκτονώσουν κάθε ένταση και εκνευρισμό με τους γύρω σου.

Παρ’ όλες τις διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον έχεις την ευκαιρία να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις ώστε να ανταποκριθείς ιδανικά σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος σου.

Προσπάθησε να αφήσεις εκτός της σχέσης σου πιθανές εντάσεις που σε προβληματίζουν στην επαγγελματική ζωή, μην εκτονώνεσαι στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που αρχικά θα νιώσεις ότι δεν σου ταιριάζει, σκέψου θετικά και λογικά γιατί μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, επιδιώκεις να επικεντρωθείς σε πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και είναι σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα λειτουργεί εξαιρετικά ευνοϊκά σε προσωπικό επίπεδο ωστόσο μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Οι συνεργασίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στα επαγγελματικά για αυτό δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να ισορροπήσεις καταστάσεις που θα έχουν τους πάντες ευχαριστημένους. Η θετική σκέψη και διάθεση θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να πείσεις τους γύρω σου για το κίνητρο σου.

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου και να δώσεις την ευκαιρία στη σχέση σου να αναπτυχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλές μπορεί να είναι οι προτάσεις από νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς γοητεύεις τους πάντες και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί σε ότι αφορά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και επικοινωνείς με τους γύρω σου καθώς δεν αποκλείεται να δείξεις εκνευρισμό που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος. Προετοιμάσουν και για ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να σας στενοχωρήσουν.

Σκέψου καλά πως δρας στις συνεργασίες σου γιατί θα παίξει κομβικό ρόλο στην πορεία τους από δω και στο εξής. Δεν θα δεχτεί κανένα υπόγειες συμπεριφορές και χτυπήματα, καλά θα κάνεις να τα αποφύγεις. Το απόγευμα τα οικονομικά σου κυριαρχούν και μπορεί να σου φέρουν απογοήτευση που θα ξεπεράσεις γρήγορα.

Οι κόντρες δεν θα βοηθήσουν στο να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση σου για αυτό καλά θα κάνεις να δώσεις χώρο και να δικαιολογήσεις συμπεριφορές ανάλογες με τη δική σου. Ο αδέσμευτος δεν επιδιώκεις νέες γνωριμίες καθώς το κέφι σου δεν είναι το απαιτούμενο. Η ένταση δεν αφήνει περιθώρια για εξωστρέφεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η αρμονία. Το πρωί ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και γοητεύεις τους πάντες σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς.

Η θετική σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν και να σου κεντρίζουν την προσοχή. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σου θα εντυπωσιάσουν και θα δώσουν την καλύτερη εντύπωση σε πρόσωπα που με ευκολία μπορείς να πείσεις για να συνεργαστείς μαζί τους.

Είναι σημαντικό για εσένα να χαρείς στιγμές έντονου πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση σας στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο μαγνητισμός και η γοητεία σου δεν αφήνουν περιθώριο για να περάσεις απαρατήρητος και μπορείς να έλξεις σημαντικά νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και δημιουργικές δράσεις που κεντρίζουν την προσοχή. Δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απολαύσεις τις στιγμές διασκεδάζοντας με την παρέα σου και πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Η ευχάριστη διάθεση και η ανεμελιά που σε διακατέχουν δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη επαγγελματική απασχόληση. Γεγονός είναι ότι δεν θέλεις να δουλέψεις σήμερα όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Προσπάθησε να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου αφήνοντας στην άκρη εγωκεντρικές διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποια παρέα και αν βρεθείς και αυτό φέρνει δίπλα σου πολλά νέα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα στο οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Το μεσημέρι μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα το οικείο περιβάλλον.

Ένταση μπορεί να υπάρξει στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται ότι αυξάνει τη νευρικότητα λόγω των αμφιβολιών και του καταπιεσμένου θυμού που κρύβεις μέσα σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην καταφύγεις σε χτυπήματα κάτω από το τραπέζι που θα ενοχλήσουν τους ανωτέρους.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις χαλαρές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου μακριά από εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον, προσπάθησε να αποφύγεις επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Θέλεις να απολαύσεις την επαφή και τις συζητήσεις μαζί τους καθώς αυτό σε χαλαρώνει και σε βοηθάει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν στη ζωή σου.

Η έντονα επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει να ανοίξεις νέους διαύλους με πρόσωπα που θέλουν να πραγματοποιήσουν συμφωνίες με εσένα και σχετίζονται με το εμπόριο. Η πειθώ και η γρήγορη αντίληψη που έχεις θα σε βοηθήσουν να κινηθείς ιδανικά και να προχωρήσεις χωρίς προβλήματα σε οποίες συνεργασίες σε ενδιαφέρουν.

Μία κοντινή απόδραση θα είναι ιδανική για να ξεφύγεις με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικά μαζί δίνοντας ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό περίγυρο μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σου επιτρέψουν την προσοχή με την ευφυΐα και την γρήγορη αντίληψη που έχουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν από δω και στο εξής στο περιβάλλον που κινείσαι. Αργότερα το απόγευμα σε ωθεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν που μπορείς να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας μαζί τους.

Οι συνεργασίες σου αλλάζουν καθώς μπορεί να προκύψουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Έχεις την διορατικότητα και την έμπνευση να αντιληφθείς ποιες είναι αυτές που πραγματικά σου ταιριάζουν. Προχώρησε χωρίς δισταγμούς και με αισιοδοξία στα επόμενα βήματά σου.

Κλείσε θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου και απόλαυσε κάθε στιγμή διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται κεραυνοβόλα για να ενισχύσει την ανάγκη της συντροφικότητας και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαχείρισης της προσωπικής του ζωής.

Μοιραστείτε το