Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές τόσο για θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή και τις προσωπικές σχέσεις, όσο και για ζητήματα οικονομικής φύσης. Θα υπάρξει δυνατότητα για διεκπεραίωση και τακτοποίηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κλείσουν ανοιχτοί λογαριασμοί που δημιουργούν ανασφάλεια.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν σοβαρές και ώριμες βλέψεις, όσοι διατηρούν σταθερό και μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της αποκατάστασης ή της συγκατοίκησης. Η συναισθηματική ωριμότητα σοβαρές θα κάνει τις σκέψεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση και θετική εξέλιξη. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα υπάρξει δυνατότητα για έναρξη σταθερής σχέσης με μελλοντική προοπτική.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Υδροχόο τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, ανάγκη για κοινωνική δικτύωση. Ευχάριστες θα είναι οι συναναστροφές και οι επαφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συλλογική δράση. Πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην μεταρρύθμιση και στις θετικές αλλαγές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει ανοίγματα για κοινωνικές συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα είναι δημιουργικές και άμεσες, κάποιοι θα καταφέρουν να κάνουν καινούργιες φιλίες. Στον επαγγελματικό τομέα θα προκύψουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, ενδεχομένως να παρθούν αποφάσεις πού στην πορεία θα διαφοροποιηθούν, ίσως οι σκέψεις να είναι μπερδεμένες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ανησυχία που σε διακατέχει μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στην επικοινωνία με το περιβάλλον σου και να δημιουργηθούν κόντρες λόγω των ανασφαλειών σου. Μετά το μεσημέρι η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ και οδηγεί σε απαισιόδοξες σκέψεις που θα επηρεάσουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου.

Έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις συνεργασίες σου όμως νιώθεις ανασφάλεια και αυτό σε οδηγεί σε συγκρουσιακές συμπεριφορές. Φρόντισε να ξεφύγεις από ότι σου δημιουργεί αμφιβολίες για τους γύρω σου καθώς δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς λογικά και επηρεάζει αρνητικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείτε και να νιώσεις απογοήτευση για το αποτέλεσμα της συζήτησης. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν έχεις διάθεση να μιλήσεις με νέα πρόσωπα που μπορεί να ενδιαφέρονται για εσένα καθώς η κατήφεια κυριαρχεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιδικία με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς οι διαφωνίες σε σχέση με κοινές δράσεις μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και παράλληλα να αποκρούσεις πιθανή επιθετικότητα των άλλων που θα σε ενοχλήσει σφόδρα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα κινηθούν επιθετικά εναντίον σου και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό και να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις.

Η ένταση στην προσωπική σου ζωή μπορεί να δυναμιτίσει το όμορφο περιβάλλον που έχεις δημιουργήσει με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες του άλλου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή από στην δουλειά, η ανταγωνιστική προσέγγιση των πραγμάτων όμως θα σε ενοχλήσει έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να γοητεύσεις τους πάντες με την παρουσία και την αυτοπεποίθησή σου. Όμως φρόντισε να δείξεις αντικειμενικότητα και διάθεση για κατανόηση και συνεννόηση σε πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου γιατί ο εγωισμός θα βλάψει τις σχέσεις σου.

Η καθημερινότητα θα έχει ανατροπές και η εργασιακή σου πορεία μπορεί να αλλάξει ρότα λόγω των εντάσεων και των ξαφνικών γεγονότων που θα επηρεάσουν οι συνάδελφοι και σχέσεις. Στην πορεία της ημέρας θα βρεις την αποφασιστικότητα και τη δύναμη να κυριαρχήσει στις και να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο.

Προσοχή είναι απαραίτητο να δείξεις στην προσωπική σου ζωή καθώς κολλάς εμμονικά σε λεπτομέρειες που δυναμιτίζουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν για να σε οδηγήσουν σε μία κατάσταση αναθεώρησης των προσωπικών σου στόχων και προσδοκιών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ευχάριστη διάθεση σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες προκύψουν μέσα στην ημέρα καθώς δημιουργείς τις συνθήκες για να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές εντάσεις υπερασπιζόμενος τις απόψεις σου.

Πρόσωπα μέσα από τον φιλικό περίγυρο είναι πιθανό να σε προσεγγίσουν με άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις. Έχεις την ευκαιρία να αποφασίσεις προς ποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθείς καθώς αυτό θα σου δώσει πολλές δυνατότητες αξιοποίησης νέων επαγγελματικών προτάσεων που θα σε ευνοήσουν εξαιρετικά και σε οικονομικό επίπεδο.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, φρόντισε να την αξιοποιήσεις και να αφήσεις τις εμμονές στην άκρη γιατί θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα καθοριστική γνωριμία που προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον και θα παίξει μεταμορφωτική ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η ανάγκη να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον είναι έντονη καθώς επιδιώκεις να έχεις ισορροπία και αρμονία με αυτούς που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Μην χάσεις την ευκαιρία για να αφήσεις πίσω σου οριστικά παρεξηγήσεις που σε ταλαιπώρησαν.

Οι κόντρες στα επαγγελματικά σου και κυρίως σε ότι αφορά τους συνεργάτες σου μπορεί να απασχολήσουν από το μεσημέρι και μετά καθώς γίνονται άμεσα εμφανείς οι διαφωνίες που έχετε. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις που θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτείς καλά πώς πρέπει να κινηθείς.

Μπορείς να επαναπροσδιορίσεις με το ταίρι σου τους κοινούς στόχους και να αφήσεις τις συγκρούσεις στην άκρη που δεν σου επιτρέπουν να χαρείς την ομορφιά του πρόσφερε στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να εκφράσει συναισθήματα που έχει καιρό για εσένα, είναι γεγονός όμως ότι δεν είσαι βέβαιος αν πραγματικά θέλεις να προχωρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, θέλεις να βγεις με δυναμισμό στο προσκήνιο για να δείξεις πραγματικά την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα που έχεις. Όμως είναι γεγονός ότι πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είναι πιθανό να σε κοντράρουν και αυτό θα σε βάλει σε μία συγκρουσιακή διαδικασία που θα σε εξαντλήσει.

Οι κόντρες και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις των συνεργατών σου θα σε προβληματίσουν έντονα και μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους καθώς μόνο με αυτή την διαχείριση θα μπορέσεις να περισώσεις σημαντικές συνεργασίες για εσένα.

Μην επικεντρώνεσαι εγωιστικά στα θέλω σου καθώς αυτό θα ενοχλήσει έντονα το ταίρι σου και θα δημιουργήσει σφοδρούς καυγάδες μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μπορεί να εμφανιστούν και να σου κινήσουν την προσοχή, όμως δεν ξέρεις πραγματικά τι ζητάς και αυτό φαίνεται στη συμπεριφορά σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα στρέφει την προσοχή σου στο κοντινό περιβάλλον. Είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις την επιθετικότητα με την οποία τους αντιμετωπίζεις.

Είναι πιθανό να υπάρξουν εμπορικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς έρχονται στο προσκήνιο εμπόδια που δεν επιτρέπουν ομαλή εξέλιξη στα συμφωνίες σου. Το πρόγραμμά σου είναι απαιτητικό και έχεις πολλές υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να ξεσπάς σε συναδέλφους σου χωρίς να υπάρξουν επιπτώσεις.

Μην εγκλωβίζεσαι σε λεπτομέρειες που μπορεί να επηρεάσουν την επικοινωνία στη σχέση σου και να οδηγήσουν σε σκληρά λόγια που θα πληγώσουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως προσωπικές σου εμμονές και προκαταλήψεις μπορεί να σταθούν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα και να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό διασκέδασης και χαράς που ονειρεύεσαι για εσένα και την παρέα σου. Η επιμονή στις απόψεις σου και η καχυποψία που ενισχύεται δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρούσεις χαλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα και τις χαλαρές στιγμές.

Οι συνεργασίες που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς δεν αποκλείεται να έχουν ιδιαίτερα θετική τροπή και εξαιρετικά αποτελέσματα σε οικονομικό επίπεδο. Η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και σε καθοδηγεί ιδανικά δείχνοντας σου ένα νέο δρόμο που θα σε απογειώσει επαγγελματικά και θα σου προσφέρει πολλά.

Ο πόθος και η έξαψη που νιώθεις για το ταίρι σου θα οδηγήσουν στο να περάσεις μοναδικά μαζί του αρκεί να περιορίσεις τις εντάσεις που δεν είναι δύσκολο να προκύψουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε μαγνητίσει, φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να υπάρξει συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ατμόσφαιρα στην οικογένεια είναι ιδανική και μπορεί να σε βγάλει από περιττές έννοιες και σκοτούρες που μπορεί να είχες. Από το απόγευμα και μετά ανεβαίνεις ψυχολογικά και μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που έχεις έντονα ανάγκη για να νιώσεις όμορφα και σε αυτό θα συμβάλλουν και οι γύρω σου.

Κλείσε ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς οι ευκαιρίες που σου δίνονται είναι σημαντικές και μπορείς να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Είναι σημαντικό να δώσεις έμφαση σε εκκρεμότητες που μπορεί να σε προβληματίζουν, όμως μπορούν να σου φέρουν σημαντικά κέρδη που θα σε ικανοποιήσουν.

Οι όμορφες στιγμές το βράδυ θα απογειώσουν τη σχέση και θα σου δώσουν την ευκαιρία να νιώσεις υπέροχα μακριά από κυκλοθυμία και ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι εύκολο να εντυπωσιάσεις και να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που σου κεντρίζουν την προσοχή και δεν αποκλείεται να προμηνύεται μια σημαντική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα λειτουργεί ανακουφιστικά καθώς βρίσκεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Πρόσεξε το απόγευμα γιατί οι παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν με ευκολία και να δημιουργήσουν εντάσεις.

Ένταση μπορεί να επικρατήσει το πρωί σε εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς διεκδικείς το καλύτερο δυνατό από αυτές. Δείξε προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να είναι απαραίτητες όμως χρειάζονται ψυχραιμία και σύνεση για να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει ανάσα φρεσκάδας. Ο αισθησιασμός και το πάθος ενισχύουν το δέσιμο που έχεις με το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει με πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας ή από το εξωτερικό που θα σε γεμίσει θετικά συναισθήματα και προσμονή για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα την διάθεση για δημιουργία και διασκέδαση. Η παιδικότητα που εκδηλώνεις φτιάχνει το κέφι των προσώπων που σε ενδιαφέρει, όμως φρόντισε να περιορίσει στην ανάγκη για αυτοπροβολή πού θα οδηγήσει σε υπερβολές.

Εκκρεμότητες του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Μην χάνεις το κέφι σου καθώς αργά ή γρήγορα θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις που θα είναι οι ενδεδειγμένες για να κλείσεις συγκεκριμένες υποθέσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να είναι εποικοδομητικές καθώς είσαι διατεθειμένος να δώσεις από την πλευρά σου εχέγγυα για ασφάλεια και σταθερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να ωριμάσεις και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, ήρθε η στιγμή για να απολαύσεις μικρές χαρές της ζωής καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις χρόνο με αυτούς που αγαπάς και να διασκεδάσεις. Νιώθεις ότι έχεις την δυνατότητα να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει, προσπάθησέ το.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις την ημέρα για να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε επηρεάζουν. Προσπάθησε να δώσεις λύσεις που θα σε ικανοποιούν και δεν θα αφήνουν περιθώρια για προβληματισμούς και στο μέλλον. Άλλωστε είναι σημαντικό να νιώθεις σταθερότητα στα οικονομικά σου

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις ότι μπορεί να σε βαραίνει με το ταίρι σου καθώς αυτό θα σου επιτρέψει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επηρεάζει ακόμα την ζωή σου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσεις την θέση σου.

Μοιραστείτε το