Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, περιέργεια, αισιοδοξία, ανάγκη για κοινωνικοποίηση και δικτύωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες, τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα. Δυσκολία θα υπάρξει το θέμα της δέσμευσης, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για να δοθούν τελικές απαντήσεις.

Για τους χαρακτήρες που εύκολα διχάζονται δύσκολο θα είναι να πάρουν αποφάσεις, δεν θα μπορέσουν να σταθεροποιηθούν για να καταλήξουν. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο προτίμηση θα εκδηλωθεί προς τις χαλαρές επαφές και όχι προς τις δεσμευτικές. Προσοχή στο θέμα της πίεσης, οι καταπιεστικές συνθήκες θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα και αψυχολόγητες αντιδράσεις.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, απελευθερωμένες και άνετες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν μία πιο δημιουργική ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές και αισιόδοξες, σωστή θα είναι η διαίσθηση, κάποιοι θα καταφέρουν να ψυχολογήσουν εύστοχα τους χαρακτήρες και τις βλέψεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση προς τις αρνητικές ή απογοητευτικές εκδοχές. Ενδεχομένως οι σκέψεις και οι επιθυμίες να είναι μπερδεμένες, ελλοχεύει κίνδυνος για σπασμωδικές ή ανυπόμονες ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα λόγω έντασης στο οικογενειακό πεδίο που καλό είναι να αποφύγεις. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς με τους φίλους σου μακριά από συγκρούσεις και προστριβές.

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σημαντικά σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, αρκεί να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που θέλεις να πετύχεις και να μείνεις μακριά από περιττές εντάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις την ενέργειά σου σε κόντρες.

Κυκλοθυμία και νευρικότητα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την προσωπική σου ζωή, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό που μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, καλά θα κάνεις να περιορίσεις τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα οδηγήσουν σε λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα επηρεάζει σημαντικά την επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα του παρελθόντος που επανέρχονται δημιουργώντας δονήσεις και ένταση που οφείλεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Η αισιοδοξία και η έντονη διαίσθηση σου μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές πρωτοβουλίες στην επαγγελματική σου ζωή και κυρίως στις συνεργασίες σου. Μπορούν να αποδώσουν πολλά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο για αυτό μην διστάσεις να δείξεις με δυναμισμό τις επόμενες κινήσεις σου.

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει εκφράζεται άμεσα και στη σχέση σου και δημιουργεί ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό που μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον του για εσένα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που επανέρχονται και πρέπει να τακτοποιήσεις. Η ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης φορτίζουν την ψυχολογία σου και μπορεί να προκύψουν εντάσεις με τους γύρω σου.

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που επανέρχονται και πιθανά σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις ψυχολογικές ανάσες από αυτά που σε βαραίνουν και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Η μέρα είναι ιδανική για να δημιουργήσεις ένα άκρως ονειρικό και παθιάρικο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου που θα σας βοηθήσει να βιώσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να τονώσει με τις πρωτοβουλίες του τα έντονα συναισθήματα που έχεις για αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την προσωπική σου πορεία από δω και στο εξής. Η εσωστρέφεια μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο περιβάλλον που κινείσαι για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Μην διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα επαγγελματικά σου όνειρα καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου. Έχεις τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και την έντονη διαίσθηση να αντιληφθείς ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις.

Μπορείς να δρομολογήσεις κοινούς στόχους και φιλοδοξίες με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τη σχέση σας και να προχωρήσετε μαζί με αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που θα λειτουργήσει αναγεννησιακά στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σήμερα έχεις την δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά στην ψυχολογία σου.

Η καλή διάθεση θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς με ιδανικό τρόπο στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αυτό θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Αξιοποίησε πιθανές γνωριμίες ή καταστάσεις που μπορεί να ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου και να δίνουν σημαντική ώθηση στην καριέρα σου.

Επιδιώκοντας να λειτουργήσετε από κοινού σε στόχους που σας ενδιαφέρουν πολύ μπορείτε εσύ και το ταίρι σου να κάνετε το καλύτερο δυνατό και να απολαύσετε στιγμές μαζί που θα ανανεώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό μπορεί να δείξει έντονο ενδιαφέρον για σένα καθώς η γοητεία σου μαγνητίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από του ευρύτερο περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Η μέρα μπορεί να φέρει στο φως εμμονές και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει έντονα.

Η καθημερινότητα μπορεί να είναι πιεστική και οι απαιτήσεις πολλές. Μην χάσεις την αισιοδοξία σου παρ’ όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίσεις καθώς θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις με μεγαλύτερη ευκολία από δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να διαχειριστείς.

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου και να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης και ξενοιασιάς μαζί του. Η αγάπη είναι περιπέτεια, αυτό είναι το σύνθημά σου για σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σου στοιχίσουν. Προσοχή σε υπερβολές καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μετρό στη διασκέδαση και να εκτεθείς.

Επαγγελματικές επαφές που μπορεί να έχεις σήμερα δεν αποκλείεται να υπόσχονται πολλά. Η υπέρμετρη αισιοδοξία σου είναι πιθανό να μη σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ότι κάποια από αυτά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Προσοχή σε αυτούς που θέλοντας να σε πείσουν μπορούν να σου υποσχεθούν πράγματα που δεν θα είναι αληθινά.

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας την παρέα του και την θετική ατμόσφαιρα μεταξύ σας χωρίς απαιτήσεις και όνειρα που μπορεί να μην έχουν ρεαλιστική βάση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο, είναι σημαντικό να αφήσεις τον χρόνο να περάσει για να δεις τι πραγματικά θέλει από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα. Η γρήγορη αντίληψη και η μεθοδικότητα που σε διακρίνει θα οδηγήσουν στις κατάλληλες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις.

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη λόγω του φορτωμένου προγράμματος που έχεις. Είναι απαραίτητο να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλα, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε εμμονές, γκρίνια και επικριτική διάθεση προς τους γύρω σου που καλό είναι να αποφύγεις.

Μην γκρινιάζεις και παραπονιέσαι στο ταίρι σου για λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν καθώς θα δημιουργήσεις εντάσεις που είναι αχρείαστες σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση που μπορεί να υπάρχει λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν επιτρέπει εξόδους και φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ομορφαίνει τη διάθεσή σου!! Είναι ξεκάθαρα ότι θα προσπαθήσεις να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σου.

Οι συνεργασίες σου σε απασχολούν έντονα και δεν αποκλείεται να έχεις πολλές σκέψεις για την πορεία τους που σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις. Δείξε καλή διάθεση και εξέφρασε αυτά που σε προβληματίζουν καθώς μπορεί με αυτό τον τρόπο να ξεφύγεις από πιθανές αμφιβολίες και να υπάρξει απόλυτη κατανόηση από τους συνεργάτες σου.

Απόλαυσε κάθε στιγμή χαρά, διασκέδασης, επικοινωνίας και συντροφικότητας με το ταίρι σου που θα απαλύνουν δύσκολες στιγμές. Το πάθος και ο συναισθηματισμός κυριαρχούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μπορεί να επιστρέψει και να διεκδικήσει και πάλι να πρωταγωνιστήσει στην καρδιά σου, το πιθανότερο είναι να ενθουσιαστείς με την επανεμφάνισή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη σου για έντονη αναθεώρηση και σκέψη σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων αυτήν την περίοδο καθώς δεν θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Η ασυνεννοησία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εμπόδια με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτές. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς αν δεν είσαι ξεκάθαρος στις απόψεις σου θα υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα σε δυσκολέψουν.

Η εσωστρέφεια φέρνει παρεξηγήσεις για αυτό προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν διεκδικώντας και πάλι θέση δίπλα σου, είναι προτιμότερο να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος ζητήματα της καθημερινότητας ή θέματα που σε προβληματίζουν. Είναι ξεκάθαρο ότι θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν και αυτό θα σε ηρεμήσει σε μεγάλο βαθμό.

Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις θέματα της καθημερινότητας καθώς έχεις γρήγορη αντίληψη και ενσυναίσθηση για τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς. Η διάθεση να καταλάβεις τους γύρω σου θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στο εργασιακό περιβάλλον και σε πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν σημαντικά για να βρεις λύσεις.

Τρυφερότητα και λογική σε βοηθούν να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Η σωστή διαχείριση από την πλευρά σου θα βοηθήσει το ταίρι σου να αντιληφθεί τι πραγματικά είναι αυτό που σε αναστατώνει. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία. Η εξαιρετική επικοινωνία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην όποια εξέλιξη υπάρξει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία, την χαρά, την γενναιοδωρία, την πίστη στον εαυτό σου. Φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε συμπεριφορές που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Πάρε τις πρωτοβουλίες που θεωρείς ότι θα δώσουν ώθηση σε επαγγελματικά όνειρα που έχεις, φρόντισε όμως να είσαι βέβαιος για αυτό που θέλεις να πετύχεις καθώς οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και επιλογές. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι αφού είναι εύκολο να χάσεις τον πραγματικό στόχο για σένα.

Η κοινή προσέγγιση στα πράγματα με το ταίρι σου θα σας βοηθήσει να δομήσετε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που σας καλύπτουν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου, προσοχή σε κόλακες που θέλουν να σε παγιδέψουν.

Μοιραστείτε το