Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που ενδεχομένως να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις στις σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί κακεντρέχεια και μνησικακία, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να εκδικηθούν ή να λειτουργήσουν παρασκηνιακά. Ίσως να αποκαλυφθούν υποκινούμενες ενέργειες που θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις, θα υπάρξει έλλειψη εμπιστοσύνης.

Στον εργασιακό χώρο άτομα με ανταγωνιστικές διαθέσεις ίσως να κινηθούν με τρόπο χειριστικό. Η μυστικοπάθεια και η καχυποψία θα λειτουργήσουν αρνητικά, στις συναναστροφές θα τεθεί θέμα εμπιστοσύνης. Δύσκολη θα είναι η κατανόηση και η αποδοχή, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες. Η αδιαλλαξία και η στοχευμένη εναντίωση θα δυσκολέψουν τις καταστάσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, καινούργιες επιθυμίες και νέα οράματα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε υλοποίηση, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτομίες.

Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, ώθηση θα δοθεί στις σχέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, στις συζητήσεις θα ακουστούν απόψεις που θα διευρύνουν τον τρόπο σκέψης. Κάποιοι θα αποκτήσουν καινούργιες δραστηριότητες, θα υπάρχει διάθεση για ανανέωση και ψυχολογική τόνωση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ένταση αυξάνεται μέσα στην ημέρα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απογοήτευση και κατήφεια που θα σε απομακρύνει από φιλικά πρόσωπα και πιθανά να υπάρξουν προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα μπορεί να επηρεάσουν τις κινήσεις και την διάθεσή σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την θετικότητα και την πίστη στο ένστικτό σου που μπορεί να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις σε ότι προκύψει και σε προβληματίσει.

Επιδιώκεις να κατευθύνεις και να ελέγχεις το ταίρι σου και αυτό θα είναι αρκετό για να πάρει αποστάσεις. Προσπάθησε να μην χάσεις την αυτοκυριαρχία σου. Ο αδέσμευτος δεν έχεις διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες καθώς οι αμφιβολίες για τους γύρω σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο εγωισμός μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβλητικές διαθέσεις και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε να αφήσει στην άκρη τον υποκειμενισμό που δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη κρίση και σε εγκλωβίζει στο εγώ σου.

Οι κόντρες με τους συνεργάτες σου θα είναι έντονες καθώς δείχνεις αμετακίνητος σε αυτά που πιστεύεις και δεν αφήνεις περιθώρια για ισορροπημένες λύσεις. Φρόντισε να απαλλαγείς από τη νευρικότητα και την αμετακίνητη διάθεσή σου για να μπορέσεις να εναρμονίσεις τις ανάγκες όλων σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός με το ταίρι σου θέλοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου, αυτό θα είναι αρκετό για να μπείτε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων. Ο αδέσμευτος μην γίνεις επιθετικός με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καθώς αυτό θα είναι η αιτία που θα απομακρυνθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η καθημερινότητα δείχνει τις διαθέσεις της καθώς αυξάνονται οι ρυθμοί λόγω υποχρεώσεων και απαιτήσεων που μπορεί να σε απασχολούν. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να επηρεάσει την διάθεσή σου και να χάσεις την αισιοδοξία σου. Προσοχή καθώς εκκρεμούσες καταστάσεις επανεμφανίζονται και προκαλούν συναισθηματική φόρτιση.

Ανατροπές στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τα ζητήματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα και το στρες γιατί θα σε οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με συναδέλφους. Δείξε πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον, αυτό θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες.

Οι αυξημένες απαιτήσεις επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για ανέμελες στιγμές με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν θα επιδιώξεις να βρεθείς με νέο πρόσωπο καθώς η έντονη καθημερινότητα σε κουράζει και σε αγχώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μερα σου δίνει ώθηση να επικεντρωθείς σε δημιουργικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να καλλιεργήσεις ταλέντα που μπορεί να έχεις και θέλεις να εξελίξεις. Η διαίσθηση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες κινήσεις σου αρκεί να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις άκρως δημιουργικές συμφωνίες που θα σε φέρουν πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν μέσα σε θολό τοπίο και καλείσαι να τα διαχειριστείς εμπιστευόμενος την διαίσθησή σου που μπορεί να σε κατευθύνει εξαιρετικά.

Κλείνουν υποθέσεις που έχουν επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός και να μην φέρεις σε δύσκολη θέση με την απολυτότητα σου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία, φρόντισε να περιορίσεις τις επαναστατικές σου εξάρσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από την κοινωνικές συναναστροφές καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται η κυκλοθυμία να οδηγήσει σε μελαγχολία και απαισιοδοξία που θα χαλάσει το θερμό περιβάλλον που υπάρχει.

Εμπόδια και κόντρες που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου επηρεάζουν την συμπεριφορά σου και σε οδηγούν στο να απομακρυνθείς. Προσοχή καθώς ξαφνικά γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν την επαγγελματική σου πορεία, κάτι που σε γεμίζει απογοήτευση.

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι το ταίρι σου είναι απόλυτο και σκληρό μαζί σου και αυτό επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία και την συμπεριφορά σου. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεις περιθώρια σε πιθανή νέα γνωριμία καθώς η κακή διάθεση σε ωθεί να απομονωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ασφαλές περιβάλλον όταν συναναστρέφεσαι με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Αυτό είναι βέβαιο ότι μπορεί σήμερα να το αισθανθείς στον απόλυτο βαθμό και να περάσεις μία όμορφη μέρα με αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τις ανάγκες σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο καθώς οι ανώτεροι σου αντιλαμβάνονται την προσφορά και την προσπάθειά σου και αυτό μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει. Απόλαυσε το αποτέλεσμα καθώς οφείλεται στη δική σου συμπεριφορά και υπεύθυνη στάση.

Το πάθος και ο αισθησιασμός δεν λείπουν από την προσωπική σου ζωή και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα απογειώσει τον πόθο και θα πρωταγωνιστήσει από δω και στο εξής στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ο έντονος συναισθηματισμός και η ανάγκη για απομόνωση κυριαρχεί και σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει στη μελαγχολία. Επικεντρώσου σε ότι αφορά την τέχνη και αντικείμενα που μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την κατήφεια καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα επέλθει η ψυχολογική ισορροπία.

Η συναισθηματική φόρτιση που έχεις δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να χειριστείς καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις στον εργασιακό χώρο. Φρόντισε να απολαύσεις την ημέρα μακριά από ότι σε προβληματίζει καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να πάρεις αποφάσεις.

Πληγές του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να απασχολήσουν τη σχέση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς η μέρα δεν είναι κατάλληλη. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική σύγχυση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μερα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, όμως μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εγωιστής και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου.

Καλείσαι να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις με καθαρό μυαλό καθώς είναι πιθανό να σε πλησιάσουν πρόσωπα που επιδιώκουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις για τις υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Δείξε προσοχή και κινήσου με ρεαλιστικά βήματα που σου δίνουν ασφάλεια.

Η διάθεση για αρμονία και ισορροπία στη σχέση μπορεί να βοηθήσει να αποφύγεις καβγάδες που θα ανατρέψουν την όμορφη ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να σε εντυπωσιάσει νέα γνωριμία που δημιουργεί προϋποθέσεις για σταθερότητα και ασφάλεια, όμως η νευρικότητα από την πλευρά σου δεν θα βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα καθώς μέσα από αυτά θα μπορέσεις να αντιληφθείς ποιοι είναι οι στόχοι που πραγματικά θέλεις να επιτυχείς στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια.

Νιώθεις ότι έχεις απόλυτη αντίληψη σε εργασιακό επίπεδο και ξέρεις πώς να διαχειριστείς καταστάσεις στη δουλειά που μπορεί να σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να ξεφύγεις από εμμονικές συμπεριφορές που δεν αφήνουν περιθώρια για αρμονική συνεργασία με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο.

Η συμπόρευση με το ταίρι σου σε κοινά σχέδια που έχετε δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συντεταγμένη δράση. Η καλή συνεργασία μεταξύ σας λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό φιλικό πρόσωπο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσένα, η ωριμότητα και η σταθερότητα που αποπνέει σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι φιλικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση και καλή προαίρεση. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις εντάσεις και ψυχροπολεμικές συμπεριφορές που δεν είναι δύσκολο να προκύψουν κατά την διάρκεια της ημέρας.

Προβλήματα και εμπόδια είναι πιθανό να προκύψουν σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου αφού μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα που είχες. Αυτό θα επηρεάσει τις συνεργασίες και πιθανά να χρειαστεί να περιοριστείς και σε οικονομικό επίπεδο. Φρόντισε να δείξεις αυτοσυγκράτηση για να μην αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στα σχέδιά σου.

Θέλεις να απελευθερωθείς από ότι μπορεί να σε καταπιέζει στη σχέση σου, όμως εγείρονται έντονες ανασφάλειες που δεν στο επιτρέπουν. Μία ψύχραιμη και αρμονική συζήτηση με το ταίρι σου θα βοηθήσει. Ο αδέσμευτος μπορείς να ασχοληθείς με πρόσωπο που έρχεται αιφνιδιαστικά μέσα στη ζωή σου από το φιλικό περιβάλλον. Προσπάθησε μόνο να ελέγξεις απότομες και αλαζονικές συμπεριφορές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ανάλογες υποχρεώσεις. Πρόσεχε την απότομη και απόλυτη συμπεριφορά σου καθώς με μεγάλη ευκολία θα οδηγηθείς σε προστριβές και ψυχρότητα.

Οι κόντρες με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος είναι έντονες καθώς δεν θα διστάσουν να σε πιέσουν και τελικά να σε απογοητεύσουν με την συμπεριφορά τους. Προσοχή καθώς μπορείς να οριοθετηθείς με ευθύ τρόπο και να αποφύγεις αντιδραστικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις λειτουργούν αρνητικά στη σχέση σου και αυτό προκαλεί επιθετικές συμπεριφορές από την πλευρά σου. Προσοχή καθώς θα προκύψουν σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με κεραυνοβόλα γνωριμία που έρχεται μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και σε επηρεάζει έντονα με την παρουσία της.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένεια είναι κυρίαρχη και μπορεί να οδηγήσει στο να λυθούν ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλανίζουν. Το να μείνεις πεισματικά κολλημένος στις απόψεις σου δεν θα βοηθήσει στον διάλογο, παρά θα δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις.

Είναι πιθανόν να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς θεωρώντας ότι κάποιοι επιδιώκουν να επωφεληθούν εις βάρος σου. Πρόσεξε όμως γιατί αυτό δεν μπορείς να το τεκμηριώσεις και μπορεί να γίνεις άδικος.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και να κλείσεις κεφάλαια από το παρελθόν που ακόμα επηρεάζουν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς σε ότι σε αναστατώνει και να αντιμετωπίσεις κατάματα φόβους που μπορείς να ξεπεράσεις και να απελευθερωθείς.

Μοιραστείτε το