Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για απελευθερωμένες και αυτόβουλες ενέργειες, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συνεργασίες, είτε με προσωπικές σχέσεις. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, η ανάγκη για ανανέωση θα δώσει ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές που θα τονώσουν το ηθικό.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμένες και μεθοδικές ενέργειες. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξει τόνωση, οι παρορμητικοί και ανήσυχοι χαρακτήρες θα κινηθούν με ενθουσιασμό, ωστόσο απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και οι ανοιχτές υποθέσεις. Έμφαση θα δοθεί στην τάξη, στην οργάνωση, η ακαταστασία και οι αβέβαιες καταστάσεις θα προκαλέσουν αναστάτωση και εσωτερική ένταση. Οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να επικεντρωθούν στην τακτοποίηση και στην διεκπεραίωση, απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να αποφύγουν τις καθυστερήσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στη σύσφιξη των σχέσεων και των επαφών. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογητικά λόγια.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει δημιουργικά ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση. Οι μεθοδικές επιδιώξεις και οι οργανωμένες διεκδικήσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και βρίσκεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις σε όποιο περιβάλλον και αν κινείσαι. Προσοχή μετά το μεσημέρι καθώς προβλήματα με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να σε ενοχλήσουν. Απόλαυσε την όμορφη παρέα των προσώπων που είναι κοντά σου για να χαλαρώσεις.

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις όποιες ιδέες και προτάσεις μπορεί να έχει σε επαγγελματικό επίπεδο αρκεί να δείξεις διάθεση για προσπάθεια και πολλή δουλειά. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να διαχωρίσεις μέσα σου πιθανά εμπόδια που προέρχονται από ανασφάλειες και μπορεί να επηρεάζουν την καριέρα σου.

Η αυστηρότητα δεν ταιριάζει στη σχέση γι’ αυτό φρόντισε να είσαι διαλλακτικός ώστε να δεχθείς ανάλογη συμπεριφορά από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι σε κρατάνε σε απόσταση κάτι που σε απογοητεύει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επικεντρώνεσαι κυρίως στον κοντινό περίγυρο καθώς απολαμβάνεις να επικοινωνήσεις με αυτούς που μπορούν να σε καταλάβουν και να εμπιστευτείς την άποψή τους. Είναι πιθανό να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις το επόμενο διάστημα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αξιοποίησε τις επαφές που έχεις για να προωθήσεις πιθανές συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να πείσεις τους γύρω σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να λυθούν με ιδανικό τρόπο κλείνοντας οριστικά ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει καιρό.

Ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός κυριαρχούν στη σχέση και σου δίνουν την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει και να νιώσεις ασφάλεια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον να επιστρέψει πρόσωπο που θα ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία δίπλα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να εκφράσεις τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στο περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή καθώς η αδιαλλαξία μπορεί να οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε οικονομικά σχέδια που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Η επιμονή και η υπομονή που δείχνεις θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου, φρόντισε μόνο να αφήσεις το πείσμα στην άκρη γιατί θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου κυριαρχεί και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ότι μπορεί να σε έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα και να περάσεις μοναδικά μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που εντείνει το πάθος και τον αισθησιασμό και θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που έχεις έντονη ανάγκη να επικοινωνήσεις μαζί τους. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που έρχονται στο προσκήνιο για να σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα άκρως ενδιαφέροντα για εσένα.

Σημαντικό είναι για εσένα να προχωρήσουμε εμπορικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν όμως θα πρέπει να έχεις το νου σου ότι μόνο βρίσκοντας ανατρεπτικές λύσεις θα έρθεις πιο κοντά στο στόχο σου. Αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορούν να εξελιχθούν σε σημαντικές συνεργασίες την επαγγελματική σου ζωή.

Μία ξαφνική βόλτα θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σας για αυτό μην διστάσεις να εκπλήξεις το ταίρι σου φροντίζοντας να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσεως. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα έρθει στη ζωή σου αιφνιδιαστικά για να ανατρέψει τον τρόπο σκέψης σε ότι αφορά την αγάπη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, αυτό που σε απογειώνει με το να μιλάς με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον και να εκφράζεις σκέψεις, ιδέες και προτάσεις. Προσοχή ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς η υποψία αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να επηρεάσει φιλικές σχέσεις που για σένα σημαίνουν πολλά.

Μπορείς να λειτουργήσεις με ομαδικό πνεύμα για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να αποφύγεις την αλαζονεία και να περιορίσεις πιθανές αμφιβολίες και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σε οδηγούν σε συγκρούσεις.

Μην επιτρέψεις την ένταση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς δεν θα βοηθήσει να βρείτε κοινή συνισταμένη σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή με την πρωτότυπη σκέψη και δράση της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, περνάς σε μία περίοδο όπου αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι η προσωπική σου εξέλιξη και η δημόσια εικόνα σου. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν για να βρεθείς πιο κοντά στην κοινωνική καταξίωση.

Σκέφτεσαι τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει στο μέγιστο βαθμό. Οι συζητήσεις στον επαγγελματικό περίγυρό μπορεί να εξελιχθούν θετικά καθώς τα σχέδιά σου βρίσκουν ανταπόκριση και μπορείς να πείσεις τους ανωτέρους σου για τις δυνατότητές σου.

Επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες στη σχέση σου και αυτό μπορεί να είναι πολύ κουραστικό για το ταίρι σου. Το να γκρινιάζεις δεν θα βοηθήσει να ξεπεραστούν πιθανά ζητήματα που σε ενοχλούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η έρχονται στο προσκήνιο νέα πρόσωπα που θα δημιουργήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή που σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Προβλήματα μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα της οικογένειας καθώς δεν αποκλείεται να βάλουν εμπόδια σε προσωπικές επιδιώξεις που έχεις.

Οι προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές και μπορεί να υπόσχονται ένα μέλλον πολύ ευοίωνο για εσένα. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσει σκληρά για να δείξεις ότι πραγματικά μπορείς να τα καταφέρεις και ότι έχεις τα απαιτούμενα προσόντα για να ανταπεξέλθεις στις οποίες προκλήσεις.

Δεν αποκλείεται να παραμελήσεις το ταίρι σου λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό να ξέρεις θα δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μαζί της θα χαράξεις μία νέα πορεία και σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, βιώνεις στιγμές χαράς καθώς πρόσωπα του περιβάλλοντός σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις παρέες που βρίσκεσαι και περνάς μοναδικά. Η αισιοδοξία σου γίνεται εφαλτήριο για τους γύρω σου σε μία προσπάθεια να δείξεις ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες τίποτα δεν μπορεί να σε ταΐσει.

Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την επικοινωνία και τη διαφήμιση σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει καθώς σου δίνονται ευκαιρίες που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Η θετική σκέψη θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση πιθανών επαγγελματικών ζητημάτων, όπως επίσης και η διαίσθησή σου που οφείλεις να την εμπιστευτείς απόλυτα.

Η χαρά και η θετική διάθεση κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα απογειώσει την ψυχολογία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ψυχολογία ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στην επίτευξη των στόχων και των μελλοντικών σχεδίων σου. Η καλή παρέα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα βοηθήσει να περάσεις μοναδικά και να νιώσεις ότι είσαι το επίκεντρο της προσοχής όλων.

Τα μελλοντικά σου σχέδια είναι φιλόδοξα και αυτό μπορεί να οδηγήσει να στραφείς σε πρόσωπα που έχουν σχέση με το εξωτερικό και μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Μην επιτρέψεις σε πιθανά εμπόδια να σε απογοητεύσουν και στη συμπεριφορά σου να παίξει αρνητικό ρόλο καθώς η αμέλεια και η αυθάδεια θα ενοχλήσουν.

Μην χάσεις την ευκαιρία να δείξεις στον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευνοϊκά στη σχέση και θα δημιουργήσει άκρως αισθησιακό περιβάλλον μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα παίξει κομβικό ρόλο στην αγάπη από δω και στο εξής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η καθημερινότητα είναι αυτή που σε απασχολεί έντονα καθώς υπάρχουν διάφορες υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου αφού θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στη σωματική σου υγεία και σε πιθανά προγράμματα διατροφής και γυμναστικής που θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις αγγαρείες και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις τη δουλειά σου καθώς έχεις την απαιτούμενη προσήλωση για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Μην γίνεσαι συγκρουσιακός και επικριτικός με τους συναδέλφους σου καθώς αυτό θα στοιχίσει σημαντικά στη σχέση σας.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να λύσεις ζητήματα που σε ενοχλούν στην καθημερινότητά της σχέσης όμως η γκρίνια και η επικριτική σου διάθεση μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και η ένταση της ημέρας δεν επιτρέπουν να ασχοληθείς με το φλερτ και να αφεθεί σε μία νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, κυριαρχεί η ανάγκη για διασκέδαση και ξεφάντωμα και αυτό είναι που σε καθορίζει σήμερα καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς δείχνοντας τον δυναμισμό και το κέφι σου και επηρεάζοντας θετικά τους γύρω σου.

Έχεις τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσεις παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν. Προσοχή το πρωί καθώς οικονομικά ζητήματα μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και να γίνει σε απόλυτος και αδιάλλακτος.

Το ταίρι σου μπορεί να περάσει μοναδικές στιγμές μαζί σου καθώς επικεντρώνεσαι στο να απογειώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε ανεβάσει στα ουράνια και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία μοναδική αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, το πρωί ανατρέπει το καθημερινό σου πρόγραμμα και αυξάνει κατακόρυφα το άγχος. Προσοχή σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει τους γύρω σου γιατί μπορεί να πάρουν αποστάσεις.

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά που καλείσαι να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, διαφορετικά τα προβλήματα θα είναι πολλά και θα σου δημιουργήσουν έντονο άγχος. Απέφυγε το στρες και επικεντρώσου με τα νέα δεδομένα στο νου σου για να προχωρήσεις στην διευθέτηση των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει.

Οι αιφνιδιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου για λεπτομέρειες που δεν αξίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς στο φλερτ και το παιχνίδι με άλλα πρόσωπα αφού η ένταση κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις.

Μοιραστείτε το