Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυθορμητισμός, παρορμητικότητα, άνεση στην επικοινωνία, δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να βγουν μπροστά, να κατευθύνουν τις σχέσεις και τις καταστάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν καινούργιες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν νέες προτάσεις, όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι καινούργιο.

Θα υπάρχει διάθεση για προσεγγίσεις, διεκδικήσεις και ανάληψη ρίσκων, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανανεωτικές συναναστροφές, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη νέας σχέσης.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό. Έκταση θα έχει πνευματικότητα και η φαντασία, η διαίσθηση θα είναι σωστή, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν σαφήνεια και ειλικρίνεια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ξεκαθαρίσματα αισθηματικής φύσης.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να φέρει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις επαφές. Στις προσεγγίσεις θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα διαλύσουν τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες, τα λόγια θα είναι ανανεωτικά θα τονώσουν τις διαθέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δυναμικές θα είναι οι ενέργειες, η αυτοπεποίθηση θα δώσει την ώθηση για επιδιώξεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς την καχυποψία και την ανασφάλεια που μπορεί να εκδηλώσεις για να μην υπάρξουν αδικίες και συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Στην προσωπική σου ζωή το πάθος κυριαρχεί και τα έντονα συναισθήματα βάζουν φωτιά στη σχέση σου.

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς οι ανώτεροι και οι συνάδελφοί σου αναγνωρίζουν την προσφορά, την μεθοδικότητα και την εργατικότητα που σε διέπει. Πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές οικονομικές συζητήσεις.

Πιθανή ασυνεννοησία με το ταίρι σου να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε ότι εκφράζεις για να μην υπάρξουν ζητήματα. Ο αδέσμευτος, πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανά να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, μην είσαι αρνητικός και απομακρύνεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η νευρικότητα κυριαρχεί μέχρι το απόγευμα και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά τα πράγματα καθώς οδηγεί σε συγκρούσεις και κόντρες. Από το απόγευμα η ψυχολογία σου αλλάζει, το ηθικό σου ανεβαίνει και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές και στα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος.

Οι ιδέες σου μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία και να σου δώσουν το έναυσμα για νέους επαγγελματικούς στόχους πού μπορεί να σε εξιτάρουν. Οι συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να οδηγήσουν σε ένα κοινό παρανομαστή πού έχει να αποδώσει σημαντικά κέρδη σε όλα τα επίπεδα.

Το βράδυ μπορεί να εξελιχθεί ιδανικά για εσένα και το ταίρι σου καθώς φαίνεται ότι η επικοινωνιακή διάθεση είναι στα ύψη και μπορείτε να περάσετε καλά μαζί εκφράζοντας τα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορείς να προσφέρεις στην επαγγελματική σου ζωή. Πρόσωπα από τον ευρύτερο περίγυρο δείχνουν την εκτίμησή τους και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις με δυναμισμό σε πιθανά σχέδια που έχει στην επαγγελματική σου ζωή, προσπάθησε μόνο να μην επηρεαστείς από κόλακες που μπορεί να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα. Εξιδανικεύοντας τους πρόσωπα και καταστάσεις οι λάθος επιλογές είναι πιθανές.

Μπορείς να απολαύσεις έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σου μακριά από πιθανές ευθύνες που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε αγχώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε μαγνητίσει και θα σου κεντρίσει έντονα την προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι ανασφάλειές σου είναι αυτές που καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθώς μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στις συναναστροφές σου όσο και στην ψυχολογία σου. Άφησέ τους φόβους σου στην άκρη για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα οποία ζητήματα καλείσαι να διαχειριστείς.

Μπορείς να δώσεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα τα πιθανά σε απασχολούν και έχουν σχέση με τρίτους. Ανατρεπτικά γεγονότα όμως να δοκιμάσουν τις αντοχές σου και θα σε προκαλέσουν. Οφείλεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε όποια αλλαγή που θα σε αιφνιδιάσει για να μπορέσεις να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το πάθος είναι έντονο όμως ο εκνευρισμός που νιώθεις ιδιαίτερα το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε ατέρμονες κόντρες με το ταίρι σου. Απέφυγε τα ξεσπάσματα λόγω ζήλιας που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Ο αδέσμευτος είσαι εσωστρεφής και νευρικός και δεν αφήνεσαι σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα είναι ιδανική για να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς οι συζητήσεις μαζί τους μπορεί να είναι ανακουφιστικές και να σου δώσουν σημαντικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Οι συμβουλές τους θα είναι πολύτιμες και θα επιδιώξεις να τις αξιοποιήσεις.

Οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να μην εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς εγκλωβίζεσαι στις δικές σου πεποιθήσεις και απόψεις και δεν είσαι δεκτικός σε πιθανές νέες προτάσεις που μπορεί να σε εξελίξουν. Μόνο με ανοιχτό πνεύμα θα καταφέρεις να δεις πραγματικά τι μπορεί να σε βοηθήσει για να φτάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες εντάσεις και θα δημιουργήσει το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας που χρειάζεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και θετική σκέψη, κάτι που σε βοηθά να δεις την προσωπική σου ζωή με αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μερα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στο κοντινό σου περιβάλλον. Οι διαφωνίες θα είναι έντονες αν αφεθείς στον υποκειμενισμό και στο να διεκδικείς με φανατισμό το δίκαιο των απόψεών σου.

Η ανάγκη να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν ή στο να θέσεις στόχους που είναι ανέφικτοι. Φρόντισε να λειτουργείς ρεαλιστικά και μην επιτρέπεις σε πρόσωπα που έρχονται δίπλα σου να σε επηρεάζουν κατευθύνοντας σε λανθασμένα.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με ευκολία με το ταίρι σου λύνοντας πιθανά προβλήματα που επηρεάζουν τη σχέση, βασική προϋπόθεση είναι να αφήσεις εκτός τη νευρικότητα και το έλλειμμα αντικειμενικότητας που θα ενοχλήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα κεντρίσουν την προσοχή, προσοχή στην ένταση που θα προκαλέσει αναταραχές.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι υποχρεώσεις είναι πολλές και είναι αυτές που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη νευρικότητα καθώς θέλεις να τις διεκπεραιώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Φρόντισε να αποκτήσεις την απαιτούμενη ψυχραιμία για να αποφύγεις ένταση που είναι άσκοπη. Εκμεταλλεύσου πιθανές ιδέες που θα δώσουν μοναδικές λύσεις και θα σε ηρεμήσουν.

Σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις στη δουλειά σου καθώς φαίνεται η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων που έχει να βοηθάει ιδιαίτερα. Οι προτάσεις σου θα είναι ευφάνταστες και αυτό θα βοηθήσει στο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει με ιδιαίτερα θετικό τρόπο, αφήνοντας το άγχος και την γκρίνια στην άκρη που μόνο προβλήματα και εμπόδια θα δημιουργήσουν.

Η ανάγκη για ανατροπή της καθημερινότητας μπορεί τώρα να κυριαρχήσει και να επηρεάσει θετικά τη σχέση σου καθώς φαίνεται να έχεις ιδέες που να αλλάξουν τα δεδομένα με αισιόδοξο τρόπο. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων με πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο που σου δίνουν έντονα το ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η οικογένεια είναι αυτή που σε αφορά σήμερα και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Προσοχή το πρωί γιατί δεν μπορείς να κατασταλάξει στο τι πραγματικά έχεις ανάγκη και αυτό οδηγεί σε εντάσεις.

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να εκμεταλλευτείς πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς η γρήγορη αντίληψη που έχεις στα πράγματα εντυπωσιάζει τους γύρω σου και δημιουργείς αίσθημα σταθερότητας και εμπιστοσύνης.

Η σχέση σου είναι αυτή που σε ευχαριστεί και σου δίνεται η ευκαιρία να βρίσκεσαι με το ταίρι σου απολαμβάνοντας τις στιγμές. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την κυκλοθυμία και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που μόνο προβλήματα δημιουργούν. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή, ευκαιρία για έναν μίνι απολογισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επικοινωνία κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει όποιο μέσο μπορείς για να καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Το απόγευμα η νευρικότητα λόγω ξαφνικών αλλαγών μπορεί να έρθει στο προσκήνιο με βία και να οδηγήσει σε καβγαδάκια.

Ξαφνικές αλλαγές σε εμπορικά ζητήματα έρχονται να δημιουργήσουν προβλήματα και να τεστάρουν την υπομονή σου. Φρόντισε να δείξεις λογική και ψύχραιμη σκέψη γιατί είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την οποία ανατροπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προβλήματα στην επικοινωνία επηρεάζουν τις συνεργασίες σου.

Φρόντισε να μην είσαι καυστικός με το ταίρι σου λόγω του εκνευρισμού που πιθανά νιώθεις ή των ανατροπών που κυριαρχούν στη ζωή σου. Είναι ανάγκη να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να διασφαλίσεις τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος επικοινωνείς τα συναισθήματά σου με ένταση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα με πιθανή νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις καλά. Προσοχή σε συζητήσεις και λανθασμένες υποθέσεις που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες και να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Το εμπόριο και οι δημόσιες σχέσεις κυριαρχούν και είναι βέβαιο ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Καλά θα κάνεις να μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που μπορεί να δείχνουν ότι θέλουν να σε βοηθήσουν αλλά δεν ξέρεις πραγματικά αν αυτό που επιδιώκουν είναι να σε εξαπατήσουν.

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να μην αφήσεις περιθώρια για παρερμηνείες. Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές μακριά από ότι μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που μπορεί να δείχνει πολλά υποσχόμενο, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Η καθημερινότητα ομορφαίνει καθώς φροντίζεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου αυτά που απολαμβάνεις και σε βοηθούν να ξεκουραστείς.

Οι οικονομικές συζητήσεις πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Είναι σημαντικό για εσένα να ανταμειφθείς για την προσφορά και την εργατικότητα σου καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να είσαι άψογος σε όλες τις υποχρεώσεις σου.

Μπορείς να λύσεις λεπτομέρειες της σχέσης που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και να ξεφύγεις από φόβους και προκαταλήψεις που σε προβληματίζουν σε ότι αφορά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω της ωριμότητας και της σταθερότητας στις απόψεις του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σου είναι εμφανή στο περιβάλλον που κινείσαι και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεχωρίσεις χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πολλά. Το να συναναστραφείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο θα είναι ιδανικό γιατί σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου.

Είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει στην καριέρα σου καθώς απαιτείται από εσένα σημαντική προσπάθεια για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή σε κόντρες που δεν θα σου βγουν και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις με τους ανωτέρους.

Η ανάγκη για ανεξαρτησία μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σου και να μην αφήσει περιθώρια να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αυτό να θυμάσαι ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα και καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες για να το αποφύγεις. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σου περιβάλλον.

Μοιραστείτε το