Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για τo Σάββατο 6 Μαϊου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη, θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον για κοινωνικές επαφές, για νέες δραστηριότητες, για εξορμήσεις και αποδράσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην επικοινωνία και στις σχέσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες συνεργασίες, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους και στις βλέψεις.

Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, κάποιοι θα καταφέρουν μέσα από φιλικό περιβάλλον να προχωρήσουν τις επαφές και σε αισθηματικό επίπεδο. Η αισιοδοξία σε συνδυασμό με την ανάγκη για ανανέωση θα δώσουν την ώθηση για αυθόρμητες προσεγγίσεις, ανανεωτικές θα είναι οι επαφές και οι δραστηριότητες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό, ίσως κάποιοι να νιώσουν πως περιορίζονται και δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Οι παρορμητικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να αποφύγουν τις υπερβολές, τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα. Ίσως να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής συναισθηματικής σύγκρουσης, δύσκολο θα είναι να διατηρηθεί η ψυχολογική ισορροπία. Στον εργασιακό χώρο θα πρέπει να αποφευχθούν οι συγκρούσεις και οι έντονες αντιπαραθέσεις, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι σχέσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυθορμητισμός, άμεσες προσεγγίσεις. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το επόμενο χρονικό διάστημα θα κυριαρχήσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με τις πρωτοβουλίες σου. Προσοχή καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις παραπάνω εριστικός και επιθετικός από το συνηθισμένο ενοχλώντας τους γύρω σου και δημιουργώντας εντάσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες καθώς μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και ένταση με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και ακριβής στα λεγόμενά σου διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες.

Ο εκνευρισμός που είναι έκδηλος ιδιαίτερα το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου λόγω κακής επικοινωνίας που δεν ωφελούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να πρωταγωνιστήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις λόγω της εξωστρέφειας και της έντονης κοινωνικότητας που σε διέπουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε σχέδια που μπορεί να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να νιώσεις ασφαλής και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό μπορεί να λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Η κατήφεια κάνει την εμφάνισή της καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Πίστεψε στις δυνατότητές σου και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα απογοητεύσεις ούτε τον εαυτό σου ούτε τους γύρω σου.

Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις έντονα τα συναισθήματά σου και αυτό θα οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές και αναθεωρήσεις που θα ευνοήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία πού θα παίξει αναγεννησιακό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό να βρεις τα πατήματά σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να χτίσεις βήμα βήμα την προσωπική σου εξέλιξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οικονομικά ζητήματα θα σε προβληματίσουν έντονα καθώς μπαίνουν εμπόδιο σε μελλοντικά σχέδια που έχεις. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου και να βάλεις τις κατάλληλες προτεραιότητες έτσι ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς με αυτά που σε ενδιαφέρουν χωρίς να υπάρχουν προβληματισμοί.

Οι αμφιβολίες που έχεις για τον εαυτό σου επηρεάζουν τη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για να χαρείτε τις στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου που μπορεί να σε ιντριγκάρει για να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα προς το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή γιατί ο υποκειμενισμός, ο παρορμητισμός και η νευρικότητα μπορεί να ενοχλήσουν και να προκαλέσουν εντάσεις.

Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις οριστικά ζητήματα το παρελθόντος και να προχωρήσεις με δυναμισμό στο μέλλον. Κλείσε συμφωνίες που θεωρείς ότι είναι ικανοποιητικές για εσένα και μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Μην διστάσεις να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι για την σχέση σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, οφείλεις όμως να δώσεις χώρο για να ακούσεις και τις δικές του ανησυχίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται και δημιουργούν έντονα την ανάγκη να επιλύσεις τις όποιες διαφορές μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό να μην περιμένεις περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα απογοητευτείς.

Δεν υπάρχει η ευθυκρισία που είναι απαραίτητη σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις ή κινήσεις για αυτό είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις να κάνεις βήματα που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι είναι λανθασμένα. Προσοχή γιατί πρόσωπα που εμπιστεύεσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον θα σε απογοητεύσουν.

Χάνεις το μέτρο και η ανάγκη ανεξαρτησίας διογκώνεται μέσα σου. Πρόσεξε γιατί μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου δίνοντας λάθος μηνύματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε εντυπωσιάσουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί τα φαινόμενα απατούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις ανάγκες και σκέψεις που έχεις. Το απόγευμα εκτοξεύει την διάθεσή σου στα ύψη, μην χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με τις παρέες σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας το φλερτ.

Η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να έχουν ιδιαίτερα θετική εξέλιξη σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Νιώθεις έντονα δημιουργικός και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις για συνεργασίες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα τις ανάλογες οικονομικές απολαβές.

Ο αισθησιασμός και ο πόθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δεν αφήνουν περιθώρια για να υπάρξουν γκρίνιες χαλώντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό είναι αρκετό για να τραβήξεις τα βλέμματα και να κατακτήσεις πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το πρωί μπορεί να φέρει αναστάτωση στον επαγγελματικό χώρο ή με φιλικά πρόσωπα που έχεις κοντά σου. Η ένταση είναι δεδομένη, προσοχή στην επιθετική σου διάθεση που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στο φιλικό περιβάλλον.

Αιφνιδιαστικά γεγονότα ανατρέπουν επαγγελματικούς στόχους που έχεις και δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στις συνεργασίες σου. Η ένταση είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καβγάδες και αναστατώσεις που θα επηρεάσουν την πορεία της δουλειάς και των σχέσεων σου μέσα σε αυτήν.

Αλλάζουν αιφνιδιαστικά στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει νευρικότητα και συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε προβληματίσει με την ιδιόρρυθμη προσωπικότητα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα εντείνει την ανάγκη να αναθεώρησης της σχέσης με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε σχέση με τις συνεργασίες σου καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορεί να σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος γιατί τα λάθη είναι πιθανά και θα έχουν κόστος.

Βιώνεις μοναδικές στιγμές πάθους και συναισθηματισμού με το ταίρι σου και αυτό λειτουργεί ανανεωτικά για εσένα και την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει χαρά και θα εκτοξεύσει τον πόθο και την έξαψη στα ύψη με την παρουσία του στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επικεντρώνεται κυρίως σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα που σε απασχολούν. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Λάμπεις στην επαγγελματική σου ζωή και εντυπωσιάζεις με την αυτοπεποίθηση και την υπεύθυνη στάση σου. Δεν αποκλείεται τα αποτελέσματα της εργατικότητας σου να οδηγήσουν σε συζητήσεις και σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά σου που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Ο αισθησιασμός και ο πόθος κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο καθώς βρίσκεις τον βηματισμό που θέλεις και μπορείς να ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει στιγμές πάθους και έντονου ρομαντισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα και με την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Το απόγευμα εγείρει ανάγκη επιβολής και χειρισμού που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα οδηγήσουν σε προστριβές.

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι οι ανώτεροι σου προσπαθούν να επιβάλλουν καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν στην επαγγελματική ζωή. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχεις αντιληφθεί παρασκήνιο που σε ενοχλεί έντονα. Πρόσεξε γιατί συγκρούσεις δεν θα ευνοήσουν τις όποιες επαγγελματικές επιδιώξεις έχεις, φρόντισε να τις αποφύγεις.

Μπορείς να γίνεις σκληρός και απόλυτος με το ταίρι σου αρκεί να επιβάλεις τα θέλω σου και να νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο. Σκέψου ότι αυτό θα προκαλέσει ανάλογες αντιδράσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα, τα παιχνίδια ελέγχου δεν θα ευνοήσουν την όποια εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα οδηγεί σε υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αξιοποίησε την ημέρα ασχολούμενος με δημιουργικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν και μπορούν να αποδώσουν σημαντικά αποτελέσματα.

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα καθώς το μυαλό τρέχει. Θέλεις να περάσεις όμορφα και αυτό δεν σου επιτρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Προσπάθησε να είσαι επικεντρωμένος καθώς τα λάθη είναι πιθανά και οι κόντρες που θα προκύψουν θα σε ενοχλήσουν.

Οι ευαισθησίες απογειώνονται και δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σου, χωρίς να μπορείς να διακρίνεις ότι δεν είναι ρεαλιστικές και επίτευξη μέσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να σε εντυπωσιάσει, καλά θα κάνεις όμως να μην βιαστείς να βγάλει συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να απογοητευτείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν σου επιτρέπει να διαχειριστείς οικογενειακά ζητήματα με ρεαλιστικό τρόπο. Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία ενισχύουν την εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν έντονα.

Λάθη μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα ή υποθέσεις ακίνητης περιουσίας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν επιδιώκοντας να κερδίσουν εις βάρος σου. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε κινήσεις και συμφωνίες που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν σε συμφέρουν.

Οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι προτιμότερο για εσένα να αφουγκραστείς την ψυχή σου καθώς δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και την αγάπη.

Μοιραστείτε το