Search

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι συμπεριφορές θα είναι αυθόρμητες και παρορμητικές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων, ωστόσο τα βήματα θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενα, προσοχή στην ανυπομονησία και στη βιασύνη.

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες δεν θα πρέπει να παρασυρθούν από την ορμητικότητα τους και υποπέσουν σε υπερβολές. Προσοχή στις αντιδράσεις κυρίως στις περιπτώσεις που υπάρχουν διαφωνίες, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και εσωτερική πειθαρχία. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές και αυθόρμητες, ώθηση θα δοθεί στις επαφές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα ενισχύσει τη δυναμικότητα, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη βελτίωση και στη ριζική αλλαγή. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για μεταρρυθμίσεις και ουσιαστικές διαφοροποιήσεις, τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά, θα βοηθήσουν να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα. Δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις που θα ενισχύσουν την αισιοδοξία, φεύγει η αμφισβήτηση και η έντονη αμφιβολία.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που προκαλούν άγχος και έντονο προβληματισμό.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εύκολη θα κάνει την εκδήλωση των συναισθημάτων, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, συμπόνια και ενσυναίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να φέρει σημαντικές ανατροπές και αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή. Tο απόγευμα ενισχύει την απογοήτευση και την αλήθεια καθώς οι ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα αυξάνονται.

Οι ευθύνες στην επαγγελματική σου ζωή είναι πολλές και μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι και επικεντρώσου στο να προσπαθήσεις σκληρά για να διεκπεραιώσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και μπορεί να σε πιέζουν.

Καλά θα κάνεις να ρίξεις τους τόνους σε πιθανές ανατροπές που μπορεί να υπάρχουν στο πρόγραμμά με το ταίρι σου καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα δεν αποκλείεται να σας αναστατώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου, προσοχή καθώς δεν εγγυάται την σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει κυκλοθυμία ή νευρικότητα κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθάνε και περάσεις την οποία ένταση και να δεις με θετική μάτια πιθανές διαφωνίες που σε έχουν αναστατώσει.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι οι συνεργάτες του δεν αντιλαμβάνονται πραγματικά τι θέλεις από αυτούς, όμως είναι σημαντικό και εσύ ο ίδιος να κατασταλάξεις σε αυτά που τελικά σε ικανοποιούν και μπορούν να σε ευχαριστήσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Βλέποντας με αισιοδοξία τις οποίες καταστάσεις βιώνεις μπορείς να τις ξεπεράσεις αναίμακτα.

Μην επιτρέψεις σε ότι σε ανησυχεί να επηρεάσει τη σχέση σου, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και δείξε κατανόηση στο ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να μην υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα, μην αφήσεις την εσωτερική αναστάτωση που έχεις να επηρεάσει τις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, είσαι το πρόσωπο που θα δημιουργήσει κλίμα χαράς στον φιλικό περίγυρο και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί σου θέλοντας να τους μεταφέρεις την θετική σου διάθεση. Απόλαυσε το γεγονός ότι είσαι το κεντρικό πρόσωπο λόγω της αισιοδοξίας σου.

Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε ωθήσουν σε νέες σκέψεις για την επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου για να ξεχωρίσει, λόγω των ικανοτήτων σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθεί το ταίρι σου τι ζητάς από μία σχέση και θα επιδιώξεις με συζήτηση και κατανόηση να καλύψεις τις ανάγκες σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε παρακινεί με την παρουσία του για μία νέα προσπάθεια στη ζωή σου, γεμάτη υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η αισιοδοξία κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να εκπλαγείς από την επικοινωνία προσώπων του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά με τις ευχές τους. Η δοτικότητα που σε χαρακτηρίζει εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα και εντυπωσιάζει.

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο και πιθανά να φέρουν θετικό αποτέλεσμα και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Είναι ξεκάθαρο ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και διεκδικείς με πάθος αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν.

Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, καθώς γεμίζεις την σχέση με χαρά και έντονα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν σου θα εκτοξεύσει το κέφι στα ύψη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η ημέρα απαιτεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου και του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Αυτό δημιουργεί ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα και η επικοινωνία μαζί τους είναι ανάσα για τις δυσκολίες της συγκεκριμένης περιόδου.

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να καταστρώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες. Αν βάλεις στο μυαλό σου την διεκδίκηση καλύτερων οικονομικών όρων στον επαγγελματικό χώρο να ξέρεις ότι μπορείς να το πετύχεις έχοντας τον κατάλληλο χειρισμό.

Το κέφι εναρμονίζεται με τον αισθησιασμό και δίνουν την ευκαιρία στη σχέση σου να απογειωθεί, καθώς θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανακινεί πρωτόγνωρα συναισθήματα με την άφιξή του στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα είναι πιθανό να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις στιγμές χαράς και διασκέδασης με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου.

Είναι απαραίτητο να πάρεις πρωτοβουλίες για συζητήσεις επαγγελματικό περιβάλλον όμως δεν πρέπει να γίνεις καυστικός και εριστικός με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Είναι απαραίτητο να βρεις τις ισορροπίες που χρειάζονται για να υπάρξει συνεννόηση και κατανόηση και όχι κόντρες που θα επηρεάσουν τα σχέδιά σου.

Προσοχή αλαζονικές συμπεριφορές μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου καθώς η αντίδραση του θα σε αιφνιδιάσει δυσάρεστα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, είναι σημαντικό όμως να μην εκδηλώσεις εριστική διάθεση πού χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επιδιώκεις να απομακρυνθείς από τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν καθώς οι φόβοι κάνουν την εμφάνισή τους και δεν είναι εύκολο να τους διαχειριστείς. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και συγκρούσεις που θα έχουν ανυπολόγιστες επιπτώσεις για εσένα.

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν είναι πιθανό να μην εξελιχθούν όπως τα περίμενες τις πρωινές ώρες. Θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη ψυχραιμία καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις ατέρμονες συγκρούσεις βάζοντας εμπόδια σε καταστάσεις που θέλεις να λύσεις. Άκουσε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

Η έντονη επιθυμία ελέγχου προς το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για ηρεμία και όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Μην επιτρέπεις στις ανασφάλειες σου να προκαλούν εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν θα σου είναι εύκολο να αφεθείς σε μία γνωριμία καθώς η υποψία και το έλλειμμα εμπιστοσύνης είναι στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το κέφι δεν σε εγκαταλείπει και αυτό δημιουργεί έντονα αισιόδοξη ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η συγκυρία είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα και να εκφράσεις πιθανές ανασφάλειες που έχεις. Να είσαι βέβαιος ότι θα φροντίσουν να σε καθησυχάσουν.

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου είναι εξαιρετική και βοηθά στο να λυθούν ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν. Οι άμεσες και έξυπνες λύσεις που δίνεις βοηθούν στην εξέλιξη πιθανών εκκρεμοτήτων ή υποχρεώσεων που πρέπει να διεκπεραιωθούν γρήγορα, αυτό είναι που σε χαρακτηρίζει.

Οι στιγμές με το ταίρι σου είναι μοναδικές καθώς νιώθετε ότι ανήκετε ο ένας στον άλλο και αυτό σε ηρεμεί στον απόλυτο βαθμό. Το πάθος κυριαρχεί και δίνει ανάσα φρεσκάδας στη σχέση. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός με το ενδιαφέρον που σου δείχνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, θέλεις να είσαι αρεστός από τους γύρω σου και αυτό μπορεί να οδηγεί στο να καταπιέζεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Μην επιτρέψεις στη σκέψη να ακολουθεί λάθος μονοπάτια καθώς θα σε ρίξει στην εσωστρέφεια και στον έντονο συναισθηματισμό. Μη δείχνεις άμεσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που λένε πολλά.

Οι αποφάσεις στις συνεργασίες σου καλό είναι να αποφευχθούν σήμερα καθώς φαίνεται να μπορείς να πειστείς για πράγματα που δεν είναι ρεαλιστικά. Μην ενδώσεις σε νέες προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα και δώσε χρόνο να δεις τι μπορεί να σου αποφέρουν καθώς το πιθανότερο είναι να μην φαίνεται ευθύς εξαρχής η πραγματικότητα.

Η απογοήτευση είναι πολύ πιθανό να προκύψει σήμερα καθώς φαίνεται να έχεις υπέρμετρες απαιτήσεις από το ταίρι σου και να πληγώνεσαι εύκολα αν δεν μπορεί να τις καλύψει. Ο αδέσμευτος προσοχή σε νέες γνωριμίες και επαφές μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός το πρωί δεν θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις όμορφα την ημέρα σου. Στην πορεία ιδιαίτερα μετά το απόγευμα βρίσκεις τη χαρά και το κέφι περνώντας ψυχολογικές ανάσες. Φρόντισε να μην γίνεις απόλυτος με τους γύρω σου αλλάζοντας την ατμόσφαιρα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να δράσεις σε επαγγελματικό επίπεδο όμως πιθανό είναι να κάνει σπασμωδικές κινήσεις και αυτό να κοστίσει στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό που σε διακατέχει γιατί είμαι κακός σύμβουλος και τελικά μόνο αρνητικές προεκτάσεις μπορεί να έχει στην καριέρα σου.

Το κέφι σου ανεβαίνει και αυτό φαίνεται να επιδρά θετικά στην προσωπική σου ζωή, εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να απολαύσεις το βράδυ μαζί του. Ο αδέσμευτος θέλεις να γνωρίσεις το ιδανικό πρόσωπο για εσένα και η σκέψη σου περιστρέφεται γύρω από αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον με άμεσο και ευθύ τρόπο. Να είσαι βέβαιος ότι θα μπορέσουν να αντιληφθούν τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη χωρίς να προκαλέσεις ένταση καθώς αναζητάς να βρεις ισορροπίες και όχι να δημιουργήσεις προστριβές.

Είναι καθοριστικό για εσένα να εξελιχθούν οι συνεργασίες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ξεμπλοκάρουν τις οποίες καταστάσεις. Έχεις αφήσει πίσω σου τον εκνευρισμό και αυτό λειτουργεί ανακουφιστικά στην επικοινωνία.

Δείξε άμεσα έντονα τα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και είναι βέβαιο ότι θα σου το ανταποδώσει. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που εντυπωσιάζεται από την προσωπικότητά σου και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η έντονη εσωστρέφεια μπορεί να οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από όλους. Οι σκέψεις του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου ανακινούν ανασφάλειες και φόβους που έχεις καλά κρυμμένους μέσα σου. Μην επιτρέψεις στην απογοήτευση να κυριαρχήσει καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να μείνεις μακριά από ότι σε πληγώνει.

Προσοχή σε υπερβολές και περιττά έξοδα που θα στοιχίσουν στον προϋπολογισμό σου καθώς η ανάγκη να ξεπεράσεις την περίεργη ψυχολογία σου μπορεί να οδηγήσει σε περιττές σπατάλες. Απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής έχοντας μετρό καθώς αυτό θα σε ικανοποιήσει περισσότερο στο τέλος της ημέρας.

Ξεσπάσματα και συναισθηματικές υπερχείλισης μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα στη σχέση σου. Φρόντισε να μην εκτονώνεις την κακή διάθεση που έχεις στο ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να αφεθεί και αυτό μπορεί να στοιχίσει σε πιθανή επικοινωνία με νέο πρόσωπο.

Μοιραστείτε το