Search

Ηχηρές καταγγελίες και παραιτήσεις από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Ηχηρές καταγγελίες και παραιτήσεις από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με την αρχή να γίνεται με τον Θανάση Καλογιαντσίδη και την Σταυρούλα Μάρκου ν΄ακολουθεί.

Ο κ. Καλογιαντσίδης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανεπάρκεια της συντονίστριας Αγγελικής Κουγιουμτζόγλου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Ροδόπη, καθώς και τον πρώην συντονιστή Σταμάτη Σακελλίων. Ιδιαίτερη αναφορά από τον ίδιο, έγινε και για τον υποψήφιο βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,  Οζγκιούρ Φερχάτ.

“Όλα ονοματεπώνυμο”, τόνισε στην ανακοίνωσή του ο κ Καλογιαντσίδης , με το πρόβλημα όπως λέει να ξεκινάει από την ανεπάρκεια της συντονίστριας της Νομαρχιακής Αγγελικής Κουγιουμτζόγλου, η οποία αδυνατεί να ανταπεξέλθει στοιχειωδώς στον ρόλο της, αλλά και από τον  πρώην αναπληρωτή συντονιστή της Νομαρχιακής Οζγκιούρ Φερχάτ, ο οποίος στο όνομα της προσωπικής του φιλοδοξίας να γίνει βουλευτής, έχει παγιδεύσει ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ του νομού σε έναν πολιτικό κατήφορο που καταλήγει στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής.

Ανθρωποφαγίες, ανήθικες μέθοδοι εξόντωσης εσωκομματικών αντιπάλων, μηχανισμοί, εσωστρέφεια. Σχεδόν όλα λειτουργούν κι αποφασίζονται κάτω απ’ το τραπέζι, σε παράκεντρα στέκια…υποστηρίζει ο κ. Καλογιαντσίδης υπογραμμίζοντας πως επανειλημμένα ο ίδιος έχει αποστείλει στα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επιστολές για όλα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ της Ροδόπης

Μοιραστείτε το