18 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι μία δύσκολη όψη που ενδεχομένως να φέρει ένα είδος συναισθηματικής σύγκρουσης, δεν αποκλείεται οι σκέψεις και οι επιθυμίες να είναι αντικρουόμενες. Δυσκολία θα υπάρξει στην αντιμετώπιση των καταστάσεων ή των σχέσεων που δημιουργούν αρνητισμό και δυσανασχέτηση. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις έντονες αντιπαραθέσεις, ίσως να υπάρξουν καβγάδες και συγκρούσεις.

Ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι ισορροπημένος, οι εγωκεντρικοί χαρακτήρες θα νιώσουν πώς δεν μπορούν να βρουν την κατανόηση και την ικανοποίηση που χρειάζονται. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην ισορροπία των σχέσεων, απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η καχυποψία, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στις απογοητεύσεις και στις αμφιβολίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη που θα δώσει ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Στην άκρη θα μείνει ο εγωισμός, η διάθεση θα είναι πιο συγκαταβατική, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, να μιλήσουν πιο ήρεμα και να βρουν την άκρη του νήματος. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, ίσως να υπάρξει ισχυρογνωμοσύνη, καλό θα είναι στις συζητήσεις να υπάρχει χαλαρότητα. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφορετικές απόψεις απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η έντονη αντιπαράθεση, στις δύσκολες καταστάσεις θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς στο φιλικό περιβάλλον και να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους που μπορεί να έχεις με φιλικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να επιτυχείς τα όνειρά σου, καλά θα κάνεις όμως να προετοιμαστείς για αιφνιδιαστικά γεγονότα που μπορεί να σε αναστατώσουν.

Δείχνεις αποφασιστικότητα για να προσπαθήσεις σκληρά για στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και αυτό θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτό που πρέπει να κάνεις χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου. Προσοχή σε πιθανές ανατροπές που θα σε εκνευρίσουν δοκιμάζοντας τα νεύρα σου.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις ένα όμορφο βράδυ διασκεδάζοντας με το ταίρι σου κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που σου δίνει την αίσθηση της οικειότητας και του γνώριμου από τα παλιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσει υποθέσεις καριέρας που σε απασχολούν έντονα.

Μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις στην καριέρα που σου προκαλούν άγχος. Είναι απαραίτητο βέβαια να είσαι ξεκάθαρος σε συζητήσεις που μπορεί να συμμετέχεις καθώς οι παρεξηγήσεις μπορεί με ευκολία να αλλάξουν τα δεδομένα και να δημιουργήσουν προβλήματα στις συμφωνίες σου.

Η μέρα δεν ενδείκνυται για συζητήσεις καθώς πιθανότατα να υπάρξουν παρεξηγήσεις και νεύρα που δεν θα επιτρέψουν σε εσένα και το ταίρι σου να επικοινωνήσετε χωρίς προβλήματα . Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, προσοχή όμως γιατί εκνευρισμός και σκληρότητα δεν αφήνουν περιθώρια για θετικές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα απογειώνει τη γοητεία και την εξωστρέφεια. Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από τα παλιά που μπορείς να περάσεις μοναδικά και ξένοιαστα απολαμβάνοντας την ημέρα.

Βρίσκεσαι σε μία περίοδο αναθεωρήσεων των συνεργασιών σου όμως έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην γίνεις απότομος και εριστικός με τους συνεργάτες σου καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες ή σε υποκειμενική διάθεση από την πλευρά σου.

Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς εγωιστικά στις ανάγκες σου και δώσε το χρόνο και το χώρο στο ταίρι σου να εκφράσει όλα αυτά που σκέφτεται. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή από το παρελθόν πού να παίξει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στην προσωπική σου πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Φρόντισε να περάσεις όμορφα μαζί τους και να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς.

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία συζητήσεων στην επαγγελματική σου ζωή αρκεί να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απαραίτητο να μείνεις συγκεντρωμένος δείχνοντας σοβαρότητα καθώς αυτό θα βοηθήσει να πείσεις τους γύρω σου για τα κίνητρα σου.

Το κέφι απογειώνεται στη σχέση σου και δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Χαίρεσαι την αγάπη και τις στιγμές διασκέδασης που περνάς μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε αιφνιδιάσει ανατρέποντας μελλοντικούς στόχους που μπορεί να έχεις με την παρουσία του.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ενισχύει την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια προκαλώντας προβλήματα στην καθημερινότητα. Το απόγευμα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που μπορούν να απαλύνουν το ψυχολογικό φορτίο.

Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε θέματα που μπορεί να εκκρεμούν στη δουλειά. Η κακή συνεννόηση και τα παιχνίδια του μυαλού δεν σε βοηθούν να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και μεθοδικά, αποφεύγοντας λανθασμένες κινήσεις λόγω παρορμητισμού και ασυνεννοησίας.

Ζητήματα του παρελθόντος απασχολούν τη σχέση σου και προκαλούν προβλήματα. Είναι σημαντικό να αναζητήσεις την συντροφικότητα και να μην επιτρέψεις σε πληγές και απωθημένα να κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, η φορτισμένη ψυχολογία σου δεν είναι ιδανικός σύμβουλος και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα αλλάζει αιφνιδιαστικά τα δεδομένα στην καθημερινότητα. Προσοχή γιατί οι αλλαγές αυτές θα αυξήσουν το άγχος και τη νευρικότητα και δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Απέφυγε τις οποίες προστριβές και αντιμετώπισε με ρεαλιστικούς όρους την κατάσταση.

Οι αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στο πρόγραμμά σου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ένταση με πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο. Φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις όπως θα ήθελες ότι έχεις αναλάβει.

Ανατροπές και αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα δεν αφήνουν περιθώριο να πάρεις ανάσες με το ταίρι σου, πρόσεξε γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργήσεις προβλήματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς στο να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα αφιερώνοντας το χρόνο σου σε νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πώς μπορείς να δεις ισορροπήσεις. Το απόγευμα δημιουργεί εκνευρισμό που μπορεί να επηρεάσει τόσο τις συνεργασίες σου όσο και την προσωπική ζωή.

Μπορούν να σου δοθούν πολλές δυνατότητες εντός της ημέρας για να αξιοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς στις συνεργασίες σου και να κάνεις τα απαιτούμενα βήματα για την εξέλιξή τους. Προσοχή στην ένταση κυρίως τις απογευματινές ώρες που θα σε βγάλει εκτός ελέγχου.

Αξιοποίησε την ευκαιρία για να περάσεις όμορφες στιγμές όπου κυριαρχεί η συντροφικότητα και άφησε στην άκρη πιθανές διαφωνίες που θα οδηγήσουν σε ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, όμως ο παρορμητισμός και πιθανή επιθετικότητα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε απασχολούν με τον κοντινό σου περίγυρο. Το μεσημέρι σε ωθεί να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ με την οικογένεια θέλοντας να εισπράξεις ζεστασιά και γαλήνη.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις σου με αυστηρό και κάθετο τρόπο. Αξιοποίησε την ημέρα για να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θεωρείς ότι έχουν να σου προσφέρουν πολλά.

Ο προσωπικός σου χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μοναδικές στιγμές για δύο όπου ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, η αίσθηση του γνώριμου και της οικειότητας θα σας φέρει πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με αντικείμενα που σε γεμίζουν. Η παιδικότητα, η χαρά και η αισιοδοξία κυριαρχούν σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσοχή στον εγωκεντρισμό και στις υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει εκδηλώνεται έντονα και στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις όπου κρίνεις ότι είναι απαραίτητο. Να θυμάσαι όμως ότι το κίνητρο δεν χρειάζεται να είναι η προσωπική προβολή αλλά η επίτευξη των επαγγελματικών στόχων που προέχουν.

Είναι σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς η μέρα είναι κατάλληλη για να απολαύσετε κάθε στιγμή μαζί εντείνοντας το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η λάμψη σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και πολλοί/ες μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνει τις τη σχέση σου με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Η ανάγκη της ισορροπίας είναι έντονη και σε χαρακτηρίζει αυτή τη χρονική περίοδο.

Μπορείς να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που πιθανά σε απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να ανοίγουν μπροστά σου σημαντικές συνεργασίες που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσεις την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, είναι σημαντικό να μην μείνεις σε λεπτομέρειες που μπορεί να σε απογοητεύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε οδηγεί στα κοντινά σου πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να αφιερώσεις τη μέρα για να συζητήσεις πιθανά ζητήματα που τα απασχολούν και να δώσεις λύσεις που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία τους.

Αξιοποίησε τη δυνατότητα που σου δίνεται για να κλείσεις εμπορικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να σε έχουν προβληματίσει. Η κατανόηση και η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα βοηθήσουν να πείσεις με τα επιχειρήματα που έχεις και να ξεπεράσεις τα οποία εμπόδια και καθυστερήσεις σε έχουν αγχώσει.

Η επικοινωνία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις ότι σε απασχολεί στη σχέση σου με αρμονικό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Η επικοινωνία μαζί του θα σε ανανεώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να σε φέρει αντιμέτωπο με ζητήματα στην προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από πιθανή καχυποψία, παράλληλα καλά θα κάνεις να καθησυχάσεις το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ώστε να ξεπεράσει τις δικές του ανασφάλειες.

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες που έχουν πολλά να σου δώσουν. Είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να δει με αισιοδοξία το μέλλον καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι στη σχέση σου, προσπάθησε να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με το ταίρι σου λόγω της ανάγκης να επιβάλεις τα δικά σου θέλω. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, το πάθος να δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και φόβο.

Μοιραστείτε το