18 Οκτωβρίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Αιγόκερω, τα χαρακτηριστικά θα είναι αποφασιστικότητα και ρεαλισμός, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα στηρίζονται στη λογική. Σταθεροποιούνται οι βλέψεις και οι επιθυμίες, το έδαφος γίνεται πρόσφορο για επαγγελματικές επιδιώξεις.

Ευνοούνται τα νέα άλματα, προσπάθειες διεκπεραίωσης θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Έμφαση θα δοθεί σε θέματα οικονομικά, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για τακτοποιήσεις και συμφωνίες. Οι αγχωτικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν την εσωτερική πίεση, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα έκταση θα δώσει στην ανασφάλεια, προσοχή στα ζητήματα που δημιουργούν εσωτερικές ανησυχίες. Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι εξιδανικεύσεις και οι βιαστικές αποφάσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή οι προσεγγίσεις θα γίνονται με τρόπο απελευθερωμένο και οικείο, άνεση θα υπάρξει στην επικοινωνία. Λύνονται οι παρεξηγήσεις σε θέματα παρελθοντικά, η συγκαταβατική διάθεση θα βοηθήσει να δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις και να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις οι επαφές θα έχουν δημιουργική κατάληξη, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να κυλήσουν ομαλά. Οι συμπεριφορές θα είναι ώριμες, θα υπάρξει υπευθυνότητα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η διάθεση να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου είναι έντονη και μπορείς να στραφείς σε πρόσωπα του κοντινού περίγυρου για να συζητήσεις θέματα που πιθανά σε απασχολούν. Είναι σημαντικό καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να έχεις εξαιρετική διάθεση.

Οι συζητήσεις σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να πρωταγωνιστήσουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις γρήγορη αντίληψη στα πράγματα. Παίρνοντας πρωτοβουλίες και εκφράζοντας με δυναμισμό τις απόψεις σου θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των επιδιώξεών σου.

Μπορείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου δείχνοντας καλή διάθεση και να είσαι βέβαιος ότι θα αντιληφθεί άμεσα τις ανάγκες και τα θέλω σου. Ο αδέσμευτος είναι σημαντικό να καταφέρεις να δείξεις σε νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα επηρεάζει αρνητικά την διάθεσή σου καθώς νιώθεις ότι επιφορτίζεται σε περισσότερες ευθύνες. Αυτό δεν σε βοηθά να λειτουργήσεις απελευθερωμένα και μπλοκάρει πιθανές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις σε όλα τα επίπεδα.

Η επαγγελματική σου ζωή λειτουργεί πιεστικά για την ψυχολογία σου καθώς καλείσαι να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις. Κλίμα κατήφειας και απαισιοδοξίας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, θα πρέπει όμως να αξιοποιήσεις τις παρούσες καταστάσεις καθώς μέσα από τις δυσκολίες θα εξελιχθείς σημαντικά.

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και σε βοηθά να εκφραστείς στο ταίρι σου καθώς νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο που μπορεί να σε καταλάβει απόλυτα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο του παρελθόντος που σε βοηθά να βρεις την αυτοεκτίμησή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η εσωστρέφεια είναι έντονη και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα εκπλήξουν τους γύρω σου. Φρόντισε να δώσεις την κατάλληλη προσοχή σε καταστάσεις που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου και την προσωπική σου πορεία.

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη των υποθέσεων που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βρεις την συγκέντρωση σου και να ξεφύγεις από πιθανές ευαισθησίες και αναμνήσεις που ταλαιπωρούν το μυαλό σου και δεν επιτρέπουν να δεις ρεαλιστικά τις επόμενες κινήσεις σου.

Το ταίρι σου είναι όαση μέσα στις δυσκολίες που πιθανά αντιμετωπίζεις καθώς η παρουσία του αποτελεί σταθερή αναφορά και βάσεις στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος θέλεις να διεκδικήσεις με δυναμισμό το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν θα διστάσεις να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες για να έρθεις κοντά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που σε βοηθούν να ξεπεράσεις όλες τις ανασφάλειές σου και σε γεμίζουν συναισθήματα. Είναι σημαντικό ότι σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος και να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που αγαπάς αφήνοντας πίσω ότι σε έχει πληγώσει.

Οικονομικά θέματα από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν και αντιλαμβάνεσαι άμεσα πως πρέπει να τα διαχειριστείς ώστε να βγεις κερδισμένος. Πιθανές συμφωνίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία μπορούν να εξελιχθούν εξαιρετικά και να σε ικανοποιήσουν με το τελικό αποτέλεσμα.

Μην διστάσεις να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα απογειώσει τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει μοναδικά συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι φιλικές σχέσεις είναι πιθανό να σε προβληματίσουν καθώς μπορεί να υπάρχουν υψηλές προσδοκίες από τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Θα πρέπει να αναλογιστείς αν αυτά που ζητάς είναι ρεαλιστικά και να πάρεις τις απαραίτητες αποστάσεις ώστε να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα είναι αυτά που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ότι σε ικανοποιεί.

Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίσει καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και να προβείς σε σπατάλες που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Σκέψου πως μπορείς να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής χωρίς να ξεπεράσεις τον προϋπολογισμό σου.

Οι ανασφάλειές εντείνονται και μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις με εσφαλμένο τρόπο τον δικό σου χώρο στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που σε αναστατώνει, όμως οι ανασφάλειες είναι πολλές και θολώνουν την σκέψη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μερα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στο κοντινό σου περιβάλλον. Οι διαφωνίες θα είναι έντονες αν αφεθείς στον υποκειμενισμό και στο να διεκδικείς με φανατισμό το δίκαιο των απόψεών σου.

Η ανάγκη να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν ή στο να θέσεις στόχους που είναι ανέφικτοι. Φρόντισε να λειτουργείς ρεαλιστικά και μην επιτρέπεις σε πρόσωπα που έρχονται δίπλα σου να σε επηρεάζουν κατευθύνοντας σε λανθασμένα.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με ευκολία με το ταίρι σου λύνοντας πιθανά προβλήματα που επηρεάζουν τη σχέση, βασική προϋπόθεση είναι να αφήσεις εκτός τη νευρικότητα και το έλλειμμα αντικειμενικότητας που θα ενοχλήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα κεντρίσουν την προσοχή, προσοχή στην ένταση που θα προκαλέσει αναταραχές.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος φροντίζουν να περάσεις όμορφα και να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν μπορεί να σε προβληματίζουν όμως οφείλεις να παραδεχθείς ότι η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί στις σωστές κινήσεις και αποφάσεις. Πιθανές ανατροπές να εντείνουν τον εκνευρισμό και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Η ένταση κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες και η ζήλια δεν επιτρέπουν να ξεφύγεις από τη νευρικότητα. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα κοστίσουν για αυτό να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά από την δουλειά για να απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, τα έντονα συναισθήματα και οι αναμνήσεις κυριαρχούν σήμερα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις την οποία καχυποψία και αρνητική διάθεση και να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχει πληγώσει. Ήρθε η ώρα να ζήσεις το παρόν απαλλαγμένος από ψυχολογικά βαρίδια που σε έχουν επηρεάσει παλιότερα.

Οικονομικές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τις διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο για εσένα. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις παρούσες συγκυρίες για να έχεις το αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει.

Ο συναισθηματισμός και το πάθος δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που απογειώνει τον αισθησιασμό με την παρουσία του στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η καλή σου διάθεση σε ωθεί να παίξεις σημαντικό ρόλο στο κοντινό περιβάλλον καθώς γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία τους γύρω σου. Είναι γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε πιθανές επιδιώξεις θα μπορεί να έχεις και αφορούν την εκπαίδευση.

Έχεις την άμεση αντίληψη στα πράγματα και την πειθώ με τα κατάλληλα επιχειρήματα ώστε να δείξεις αποφασιστικότητα σε προτάσεις και σχέδια που σε ενδιαφέρουν. Οι εμπορικές συναλλαγές εξελίσσονται ιδανικά καθώς δίνεις μεγάλες υποσχέσεις με τις κινήσεις και την αποτελεσματικότητα που σε βλέπει.

Νιώθεις ότι έχεις δίπλα σου το πρόσωπο που μπορείς να επικοινωνήσεις και να αντιληφθείς στον απόλυτο βαθμό τη θέλεις από την προσωπική σου ζωή και την αγάπη. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να οδηγήσει στο να προσπαθήσεις να εξουσιάσεις τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Αυτό δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητο χωρίς να υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις καθώς θα είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείς να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους.

Είναι γεγονός ότι δεν θα διστάσεις να ελέγχεις την πορεία των επαγγελματικών σου καθώς είναι άκρως σημαντική για εσένα. Εκδηλώνοντας ελεγκτικές διαθέσεις δημιουργήσει αρνητική ατμόσφαιρα στους συνεργάτες σου και αυτό θα έχει το ανάλογο κόστος. Μπες σε διαδικασία διαλόγου και θα ανακαλύψεις τις θετικές διαθέσεις που υπάρχουν στο περιβάλλον πού κινείσαι.

Νιώθεις την ανάγκη να κατευθύνεις το ταίρι σου όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό χωρίς να υπάρξει προστριβή. Δείξε κατανόηση και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να διακατέχεσαι από έντονη καχυποψία και ανασφάλεια που δεν αφήνουν περιθώρια να δεις αντικειμενικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η χαρά και η αισιοδοξία σε οδηγούν και καθορίζουν την επικοινωνία σου με πρόσωπα του ευρύτερου και συγγενικού περιβάλλοντος. Έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή μαζί τους καθώς δείχνεις ωριμότητα και αποφασιστικότητα για να προχωρήσεις στα μελλοντικά σου σχέδια.

Οι αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν, όμως είναι στο χέρι σου να τις αποφύγεις καθώς μπορείς να δείξεις την απαραίτητη διάθεση που θα εξομαλύνει τις όποιες αντιθέσεις. Μην επιμένεις στο να επιβάλεις απόψεις με χειριστικό τρόπο που δεν ενδιαφέρουν τους ανωτέρους σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς παρέχεις στη σχέση σου την αισιοδοξία και το θετικό πνεύμα που την απογειώνει και την ανανεώνει. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που είναι πολλά υποσχόμενο και θα σε γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα με την παρουσία του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, μπορείς να απολαύσεις οικογενειακές στιγμές που σε γεμίζουν ζεστασιά και ασφάλεια και σου δίνουν την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που απασχολούσαν οικεία πρόσωπα. Δημιουργείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα και φροντίζεις τους δικούς σου ανθρώπους αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο που έχεις μαζί τους.

Έχεις σημαντικά οικονομικά σχέδια όμως δεν αποκλείεται να είσαι υπερβολικά αισιόδοξος για την εξέλιξή τους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε δεσμευτικές συμφωνίες που μπορεί να θεωρείς ότι θα ανταποκριθείς όμως στην πορεία θα έχεις δυσκολίες και δεν θα είσαι φερέγγυος.

Η τρυφερότητα κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις εξαιρετικά με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δίνει την αίσθηση του γνώριμου και δημιουργεί οικεία ατμόσφαιρα στην μεταξύ σας επικοινωνία.

Μοιραστείτε το