17 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα δώσει την ώθηση να δοθεί τέλος στις ψυχοφθόρες καταστάσεις, στις τοξικές σχέσεις και στις εξαρτήσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, εσωτερική δύναμη, αυτοπεποίθηση, θα υπάρχει διάθεση για προσεγγίσεις και επιδιώξεις.

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή, θα γίνουν ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα που θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα και θα διαφοροποιήσουν ριζικά συνθήκες που προκαλούν δυσανασχέτηση. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να αναθερμάνουν τα αισθήματά τους, δεν αποκλείεται να ακουστούν τολμηρές εξομολογήσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης για την ώρα καλό θα είναι να δοθεί χρόνος σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, δεσμεύσεις, συμβόλαια. Στις συζητήσεις ενδεχομένως τα λόγια να είναι κάπως μπερδεμένα ή αρνητικά, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι βιασύνες και οι εξάρσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Ανοίγματα θα εμφανιστούν για βελτίωση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέα εγχειρήματα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η μεθοδικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούν σε οικογενειακό επίπεδο με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Προσοχή το μεσημέρι καθώς ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

Μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις στο επαγγελματικό πεδίο αρκεί να δείξεις πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μην επαναπαυτείς σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και συμπεράσματα.

Αξιοποίησε την ημέρα για να δείξεις στο ταίρι σου συναισθήματα και να εκφράσεις σκέψεις που μπορεί να βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί η σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων είναι πιθανές που θα ενισχύσουν τις ευαισθησίες, προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκεφτόσουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα σε οδηγεί να επαναστατήσεις ενάντια σε ότι σε καταπιέζει αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Διεκδικείς το καλύτερο δυνατό για εσένα σε ότι από αφορά επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Προσπάθησε να συγκρατήσει πιθανή νευρικότητα που θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα οδηγήσει σε συγκρούσεις ή οριστικές ρήξεις με πρόσωπα που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην καριέρα σου.

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες θα αλλάξουν τα δεδομένα στη σχέση σου και θα δημιουργήσουν πάλι το απαραίτητο ενδιαφέρον μακριά από κούραση και πείνα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να σου τονίσει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις πλεύση και προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, έχεις την δυνατότητα να βάλεις σε εφαρμογή οικονομικά σχέδια που μπορεί να είχαν παγώσει την προηγούμενη χρονική περίοδο. Το απόγευμα σε οδηγεί σε φιλικές παρέες που μπορείς να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις με μεγάλη ευκολία.

Στρέφεις την προσοχή σου σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις την επαγγελματική σου ζωή και θέλεις να πετύχεις. Δίπλα σου μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε στηρίξουν καθώς εμπιστεύονται το ένστικτό σου και τις πρωτότυπες ιδέες σου.

Το πάθος και η τρυφερότητα μπορούν να δώσουν τις καλύτερες δυνατές στιγμές για εσένα και το ταίρι σου καθώς απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει μία γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή με τις ανατρεπτικές ιδέες της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να εκφράσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση όλα αυτά που σε ικανοποιούν. Θα γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε παρέες όπου πρωταγωνιστεί η διασκέδαση και οι συζητήσεις για πνευματικά αντικείμενα που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις επαγγελματικές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ατενίζεις το μέλλον με σιγουριά. Πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να πρωταγωνιστήσουν και στην καριέρα καθώς οι συζητήσεις μαζί τους εξελίσσονται μοναδικά.

Εκφράζει με αμεσότητα τα συναισθήματά σου και αυτό είναι αρκετό για να ικανοποιήσει το ταίρι σου. Η χαρά και η αισιοδοξία κατακλύζει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και θα δώσει την αίσθηση της περιπέτειες σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου καθώς νιώθεις ότι η αισιοδοξία κυριαρχεί και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει ώστε να πετύχεις τα σχέδιά σου. Το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τη μέρα για να δεις με αισιοδοξία και θετική μάτια ποια είναι τα επόμενα βήματα που μπορείς να πραγματοποιήσεις στην επαγγελματική σου πορεία. Φρόντισε παράλληλα να είσαι ακριβής και τυπικός σε ότι έχεις αναλάβει καθώς τα λάθη είναι πιθανά λόγω της αμέλειας που σε διακατέχει.

Μην αφήσεις ανασφάλειες και πληγές του παρελθόντος να επηρεάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου, μείνε στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής και του έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή, σημαντικό είναι όμως να περιορίσεις πιθανές αμφιβολίες που έχεις και σου δημιουργούν εκνευρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να ανοίξεις τα φτερά σου σε ότι αφορά μελλοντικούς στόχους και όνειρα που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο από δω και στο εξής στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Είναι σημαντικό να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις με γνώμονα την λογική και την διαίσθηση σου. Ιδιαίτερα το μεσημέρι καλά θα κάνεις να ξεφύγεις από πιθανές συζητήσεις που μπορεί να σε παγιδέψουν σε φιλοδοξίες που δεν σε εκφράζουν. Προσοχή στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι.

Οι κοινές επιδιώξεις με το ταίρι σου βοηθούν να λειτουργήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σαν ομάδα και να έρθετε πιο κοντά από ποτέ στους κοινούς στόχους. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο άκρως εκκεντρικό και διαφορετικό για τα δικά σου δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα εκτοξεύει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου στα ύψη. Είναι γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς λάμπεις με την γοητεία και μαγνητίζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο.

Σου δίνεται η ευκαιρία να έχεις τον κυρίαρχο ρόλο στα επαγγελματικά σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Αυτό θα εντυπωσιάσει πολλούς και κυρίως πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορεί να έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή πάθους που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα ώστε να απολαύσεις τον χρόνο σου μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα απογειώνει τη διάθεσή σου και σε βοηθά να περάσεις στιγμές χαράς, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Απόλαυσε κάθε στιγμή που θα ανεβάσει το κέφι σου στα ύψη.

Γεγονός είναι ότι θα προτιμούσες να απολαύσεις την ημέρα σου μακριά από τον επαγγελματικό χώρο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη λόγω απροσεξίας και αμέλειας. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις σου για να μην προκύψουν προβλήματα και χρειαστεί να απολογηθείς.

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν τη σχέση σου με ιδανικό τρόπο καθώς η αισιοδοξία και η θετική διάθεση θα κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα έχει έντονα την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου, αυτό θα σου κεντρίσει την προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που δημιουργεί ασφάλεια στη ζωή σου. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από την αδιαλλαξία και τις προκαταλήψεις που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα πως μπορείς να χαρείς τις στιγμές.

Οικονομικά σχέδια που θέλεις να προωθήσεις έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Είναι σημαντικό να προωθήσεις αυτά που θεωρείς ότι μπορούν να σου δώσουν σταθερότητα χωρίς να δείξεις την ανάγκη επιβολής και κυριαρχίας που κρύβεται μέσα σου.

Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες που σου δίνονται για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και όχι για να προσπαθήσεις να επιβάλεις απόψεις και σκέψεις που θα ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφεθεί σε νέο πρόσωπο καθώς οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης μπορεί να κυριαρχήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν το οικογενειακό σου περιβάλλον. Προσοχή καθώς η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις.

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα σε απασχολήσουν αρκετά καθώς θέλεις να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις ώστε να έρθουν τα μέγιστα αποτελέσματα για σένα. Το ένστικτό σου μπορεί να δείξει το δρόμο για εξαιρετικές συμφωνίες, αξιοποίησε το με τον καλύτερο τρόπο.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για δύο που θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, αφιέρωσε την μέρα σου σε φιλικά πρόσωπα που μπορεί να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις καλά. Έτσι θα ξεφύγεις από την ένταση των τελευταίων ημερών και μπορεί να λυθούν παρεξηγήσεις που έχουν στιγματίσει τις σχέσεις σας.

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις έχοντας στο πλάι σου πρόσωπα που εμπιστεύονται τις απόψεις και τις ιδέες σου. Απέφυγε την αλαζονεία και την εριστική διάθεση που θα δημιουργήσουν εντάσεις και δείξε ομαδικό πνεύμα και διάθεση για κοινή δουλειά ώστε να επιτυχείς όλα αυτά που ονειρεύεσαι.

Σου δίνεται η δυνατότητα να αναθεωρήσεις κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου και να προσπαθήσετε από κοινού με νέα ορμή και αποφασιστικότητα για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το φιλικό περίγυρό μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν την προσοχή με την εκκεντρική του στάση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σου δημιουργεί ανασφάλεια. Παράλληλα έχεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή να το ξεπεράσεις και σε αυτό θα σε στηρίξουν και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός που θα σταθούν δίπλα σου για να σε στηρίξουν.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για εσένα. Τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι έχουν θετική διάθεση και κατανόηση απέναντι σου και αυτό θα βοηθήσει στο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τα ζητήματα που σε απασχολούν.

Ο συναισθηματισμός φορτίζει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, σου δίνει όμως και την ευκαιρία να γευτείς μοναδικές στιγμές πάθους με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η υπέροχα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να δονήσει για τα καλά την ατμόσφαιρα.

Μοιραστείτε το