18 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι μία όψη που δεν αποκλείεται να κάνει τον τρόπο σκέψης φοβικό ή αρνητικό. Καλό θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση στα δυσάρεστα συμβάντα, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία. Την εμφάνισή τους θα κάνουν ενδοιασμοί, αναστολές, η διστακτικότητα θα οδηγήσει σε αδράνεια, δεν θα δώσει την ώθηση για ουσιαστικές προσεγγίσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης στην περίπτωση που υπάρξουν εμπόδια, θα είναι προσπελάσιμα, αρκεί οι ενέργειες να είναι άμεσες και συντονισμένες. Οι επιπλέον καθυστερήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα και θα ενισχύσουν το άγχος και την εσωτερική ανασφάλεια. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, θα πρέπει να αποφευχθούν οι εντάσεις, οι παρατραβηγμένες αντιπαραθέσεις δεν θα βγουν σε καλό.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην εξισορρόπηση, στην κατοχύρωση και στην εξασφάλιση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για αγοραπωλησίες, δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφέρουν να αποκτήσουν υλικό αγαθό που από καιρό είχαν κατά νου. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στην ηρεμία και στη συναισθηματική ισορροπία. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, οι συζητήσεις θα είναι χαλαρές, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για να αναθερμανθούν τα αισθήματα.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές. Θα προκύψουν επαφές που θα διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για κοινωνική δικτύωση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα βοηθάει να ξεπεράσεις επικοινωνιακά ζητήματα που μπορεί να επηρέαζαν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και να λύσεις παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να επηρέαζαν το προηγούμενο διάστημα συνεργασίες και συναλλαγές. Τα επιχειρήματα και η γρήγορη αντίληψη που διαθέτεις σε βοηθούν να προσαρμοστείς με ευκολία σε νέα δεδομένα και να τα αξιοποιήσεις προς όφελός σου.

Ο έντονος συναισθηματισμός σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία αυτά που νιώθεις και να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη και σε καλύπτει στην αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η η μέρα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για οικονομικά ζητήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πάρεις σωστές αποφάσεις για τα οικονομικά σου.

Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορεί να πάρεις σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν, όμως είναι προτιμότερο να μην βιαστείς και να μην απαιτείς σε ωραία λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να σε ικανοποιήσουν. Είναι απαραίτητο να δείξεις επιμονή και υπομονή για να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για εσένα.

Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να ξεπεράσεις πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο στο στη ζωή σου που θα σε φέρει αντιμέτωπο με φόβους και ανασφάλειες που πρέπει να ξεπεράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε ότι αφορά οικονομικές συζητήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα ενισχύει την ανασφάλεια και τις αμφιβολίες που σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Γεγονός είναι ότι μπορείς να αντιληφθείς με πολύ πώς να ξεφύγεις από παγίδες ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

Είναι σημαντικό να αποφύγεις σκηνές ζήλιας και καχυποψία καθώς αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο για να κρατήσεις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου και για τους άλλους δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς σε νέες γνωριμίες που μπορούν να σου δώσουν πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον καθώς έχεις νέες προτάσεις και ιδέες να εκφράσεις. Το πρωί σε βοηθά να γοητεύσεις σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς και να εντυπωσιάσεις με την συμπεριφορά σου.

Αξιοποίησε την ημέρα για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις γοητεύοντας τα πρόσωπα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις την αλαζονεία και να επικεντρωθείς στην επιτυχία των σχεδίων σου λειτουργώντας ομαδικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Λειτουργείς μοναδικά με το ταίρι σου καθώς οι κοινοί στόχοι που έχετε θέσει εκφράζουν και τους δύο και αυτό σε καλύπτει απόλυτα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι γεγονός ότι μέσα από το φιλικό περιβάλλον πολύ θα δείξουν ότι εντυπωσιάζονται από την γοητεία και την έντονη κοινωνικότητα σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν καθώς οι ευαισθησίες σου εκτοξεύονται στα ύψη. Το μεσημέρι ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργώντας έντονη διάθεση για διασκέδαση και κοινωνικές επαφές.

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε προτάσεις που μπορεί να έχουν έρθει από το εξωτερικό και να σου φαίνονται άκρως ενδιαφέρουσες καθώς ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά σου. Προσοχή καθώς μπορεί να είσαι αμελής λόγω της έντονης εξωστρέφειας και αυτό να οδηγήσει σε λάθη πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις.

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει και λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση καθώς ανανεώνεις το ταίρι σου και δημιουργείς την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου προκύπτει νέα γνωριμία με την οποία θα έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το πρωί σου δίνει το ψυχικό σθένος να προχωρήσεις αφήνοντας πίσω καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει. Το βράδυ δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για νέες συνεργασίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Μπορείς να προχωρήσεις σε ότι αφορά σχέδια και φιλοδοξίες που μπορείς να έχεις αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αυτούς που εξιδανικεύουν τις καταστάσεις και δεν σου δίνουν την πραγματική τους εικόνα. Εκεί μπορεί να γίνουν λάθη.

Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου θα βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε έντονα ρομαντικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό περίγυρο που μπορεί να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία άκρως τρυφερή προσωπική σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα δεν σου είναι εύκολο να εκφράσεις τις σκέψεις σου καθώς το μυαλό ταξιδεύει και αυτό σε οδηγεί στην εσωστρέφεια. Το απόγευμα σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν έντονα την οικογένεια.

Είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε ότι έχεις αναλάβει στην δουλειά καθώς είναι εύκολο να υπάρχουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Βρες την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και αγγαρείες, μόνο έτσι θα απαλλαγείς από το άγχος.

Ρομαντισμός, κατανόηση και τρυφερότητα πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και δημιουργούν μοναδικές στιγμές για δύο που θα σας ενθουσιάσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει διεκδικώντας να είναι και πάλι δίπλα σου, η κατανόηση και η θετική σου στάση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το απόγευμα σε βοηθά να εκφράσεις και να σχεδιάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Ήρθε η ώρα να λάμψεις στο περιβάλλον της καριέρας σου καθώς μπορείς να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες.

Η μεθοδικότητα και η υπευθυνότητα στα επαγγελματικά σου σχέδια εντυπωσιάζουν τους ανωτέρους σου και δημιουργούν σημαντικές προϋποθέσεις για την εξέλιξη που επιθυμείς. Η παρακαταθήκη της δουλειάς σου φαίνεται στην εκτίμηση και στην αναγνώριση από πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καριέρα σου.

Προσπάθησε να μην αγνοήσεις ή παραγκωνίσεις στο ταίρι σου λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων γιατί το πιθανότερο είναι να παραπονεθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να αφιερώσεις τον χρόνο που θέλεις στην προσωπική σου ζωή και στο φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, νιώθεις βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες να έρχονται στην επιφάνεια και να επηρεάζουν την πορεία της σχέσης σου. Το μεσημέρι ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου.

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και χρειάζεται στα επαγγελματικά σου καθώς είναι βέβαιο ότι δεν του λείπει η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός. Προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από εγωκεντρικές καταστάσεις που δεν αφήνουν περιθώριο στους άλλους να δράσουν. Αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Προσπάθησε να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για το ταίρι σου και να μείνεις μακριά από εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν για να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον του και εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με την προσωπικότητα και το πνεύμα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να φλερτάρεις και να απολαύσεις την έντονη κοινωνική ζωή που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς θέλεις να απολαύσεις στιγμές με τα δικά σου πρόσωπα.

Προσπάθησε να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Είναι σημαντικό να δείξεις την αποφασιστικότητα όταν χρειάζεται και να κάνεις τους απαραίτητους ελιγμούς για να είσαι επωφελούμενος από όποια συμφωνία.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στη σχέση σου, φρόντισε να μην δημιουργήσεις ένταση με την κυκλοθυμική σου διάθεση που δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα ενισχύσει τις ευαισθησίες και την τρυφερότητα που έχεις ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το απόγευμα είναι πιθανό να σε βοηθήσει να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με το ταίρι σου και να ισορροπήσεις την σχέση σας στον απόλυτο βαθμό.

Προσπάθησε να κατασταλάξεις σε αυτά που ακριβώς θέλεις στις συνεργασίες σου και να διεκδικήσεις με δυναμισμό ότι θεωρείς ότι μπορεί να σε καλύψει την επαγγελματική σου ζωή. Εάν είσαι ξεκάθαρος με τους άλλους είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε επίπεδο εμπορικών συναλλαγών που μπορείς να αξιοποιήσεις.

Η επικοινωνία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο καθώς θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους που σε προβληματίζουν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια που σε διακατέχουν σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα δεν μπορούν να σου κεντρίσουν την προσοχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αργά το απόγευμα μπορεί να φέρει πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που θα ανανεώσουν τις σχέσεις σου.

Πιθανές νέες γνωριμίες έρχονται σε επίπεδο επαγγελματικό για να αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου πορεία για να δώσουν περισσότερα από ότι μπορείς να φανταστείς. Μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές προτάσεις που σε εκπλήσσουν ευχάριστα και ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου.

Αλλαγές και εκπλήξεις μπορούν να ανανεώσουν τη σχέση σου. Τα συναισθήματα εκτοξεύονται και απογειώνουν το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά νέα πρόσωπα έρχονται και σε αιφνιδιάζουν με το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν για εσένα. Ήρθε η ώρα να το απολαύσεις στο έπακρο.

Μοιραστείτε το