18 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στους Διδύμους, θα δώσει την ώθηση να διαφοροποιηθεί ο τρόπος σκέψης, αλλάζει η σκοπιά της αντίληψης. Οι προβληματισμένοι και απογοητευμένοι θα καταφέρουν να αφήσουν πίσω τους την απαισιοδοξία, θα φωτιστούν οι θετικές και αισιόδοξες πτυχές των καταστάσεων.

Στις συζητήσεις και στις επαφές θα υπάρξει δίοδος για συνεννόηση και αποδοχή, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, χαλαρότητα, συγκατάβαση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες, τα οργανωμένα πλάνα θα έχουν δυνατότητα υλοποίησης. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες, οι προσεγγίσεις θα έχουν άνεση, αυθορμητισμό, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, σε σύγχυση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός κόσμος, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικές εναλλαγές. Η διαίσθηση θα είναι έντονη, ωστόσο, για να αποδειχτεί σωστή απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί με τον ορθολογικό και αντικειμενικό τρόπο σκέψης. Οι συναισθηματικοί χαρακτήρες προσοχή να μην παρασυρθούν από το προαίσθημα και την εσωτερική τους δίνη γιατί θα υποπέσουν σε λάθη και υπερβολές.

Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καλό θα είναι να δοθεί χρόνος σε οτιδήποτε είναι καινούργιο και όχι δοκιμασμένο. Οι ανήσυχοι χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τα ρίσκα, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα εντείνει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που σε γεμίζουν κέφι και νέες ιδέες. Η καλή σου διάθεση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές συζητήσεις όπου θα χαλαρώσεις και θα περάσεις όμορφα.

Η ένταση μέσα στην ημέρα στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να σε οδηγήσει να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις. Είναι το σημείο όπου θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους σου που μπορεί να δημιουργήσουν κόντρες. Καλό είναι να τις αποφύγεις.

Μέσα στην ημέρα οι υπερβολές και η ένταση μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αξιοποίησε το βράδυ για να δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει πόσο πολύ ενδιαφέρεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περίγυρο, αυτό που θα σε εντυπωσιάσει είναι η μοναδική επικοινωνία μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, καλείσαι να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα που έχεις καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη να επιβληθείς στο περιβάλλον που κινείσαι, κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις.

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει στο εργασιακό περιβάλλον οδηγούν σε συμπεριφορές εκτός μέτρου και ισορροπίας. Προσπάθησε να κατευνάσεις την ένταση που νιώθεις μέσα σου και να ξεπεράσεις οποίες ανασφάλειες προκαλούνται και σε ωθούν να γίνεις απόλυτος και υπερβολικός στις απόψεις σου.

Η γκρίνια πολλαπλασιάζεται, η ανάγκη να επιβάλεις την άποψή σου εντείνεται και πιθανά ζητήματα εμφανίζονται στη σχέση σου που περιπλέκουν την κατάσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι προτιμότερο να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να ξεκουραστείς από το δύσκολο πρόγραμμα που έχεις καθώς δεν μπορείς να ανταποκριθείς ευχάριστα σε νέα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το πρωί μπορεί να φέρει ξαφνικές λύσεις σε οικονομικά θέματα που θα σε ανακουφίσουν ψυχολογικά. Δεν χάνεις το κέφι σου και την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον.

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν ξαφνικά και να αφορούν οικονομικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ποσά που δεν σου έχουν καταβληθεί ακόμα, ήρθε η ώρα να τα πάρεις στα χέρια σου.

Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς εκφράζοντας τα συναισθήματά σου θα βρεις κατανόηση και ανάλογα συναισθήματα από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η κεραυνοβόλα νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε βοηθήσει να αποτινάξεις από πάνω σου πληγές του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση. Οφείλεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου άσκηση ή να ανανεώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις επιπλέον ενέργεια.

Η εργατικότητα σου είναι δεδομένη καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε όλα αυτά που έχεις αναλάβει στη δουλειά. Όμως αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε επικριτικές διαθέσεις με τα πρόσωπα που υπάρχουν στο συναδελφικό περίγυρο, κάτι που θα δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια για το πρόσωπό σου.

Απέφυγε την γκρίνια και την επιθετική διάθεση που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε αντιπαραθέσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα βρεθεί σε νέα γνωριμία καθώς δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη λεπτομέρειες για να δεις την ουσία σε πιθανή νέα σχέση.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικά στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που σε αιφνιδιάζουν με την παρουσία τους και ανακοινώνουν βαθύτερα συναισθήματα. Μην φοβηθείς να εκφράσεις ότι νιώθεις καθώς οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν.

Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί μοναδικά σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς καθώς δεν αποκλείεται με λίγη προσπάθεια να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να εξελιχθούν άκρως κερδοφόρα για εσένα.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται ξαφνικά που σε αναστατώνουν, μη φοβηθείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις για να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να διασκεδάσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Το πρωί σε βοηθά να δρομολογήσεις σχέδια σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ή με την εκπαίδευση που θα σε απασχολήσει έντονα.

Εντυπωσιάζεις τους πάντες στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι καθώς καμία δυσκολία δεν μπορεί να σε πτοήσει και αυτό λειτουργεί ευεργετικά και στους γύρω σου. Συνέχισε με πάθος και θετική μάτια να αντιμετωπίζεις επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση θα βοηθήσει η σχέση σου και θα δώσει μοναδικές στιγμές χαράς και ζεστασιάς για εσένα και το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις τους στόχους σου και τα μελλοντικά όνειρα που έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα εμπορικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από την οικογένεια που μπορούν να σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να προκύψουν μετά το μεσημέρι θα δημιουργήσουν προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις κυκλοθυμικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν προβλήματα με τους ανωτέρους σου.

Ο ρομαντισμός και η θαλπωρή που βιώνεις στην προσωπική σου ζωή σε βοηθούν να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες και να νιώσεις ότι έχεις μία σταθερή βάση. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε πιθανές νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα αναστατώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις και δημιουργεί προστριβές. Παράλληλα όμως το βράδυ σε βοηθά να ξεπεράσεις την όποια ένταση και να βρεις πάλι την καλή σου διάθεση που θα βοηθήσει να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Προσπάθησε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και θετικά σε συνεργασίες και επαγγελματικά ζητήματα καθώς νιώθεις ότι ο εκνευρισμός πού υπάρχει οφείλεται στους άλλους. Καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις μέσα σου καθώς τότε θα βρεις τη δύναμη να εκφράσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση αυτό που θέλεις από τους συνεργάτες σου.

Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και μην αφήσεις την ένταση που νιώθεις να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς με ευκολία μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς αρχικά θα είσαι δύσθυμος και αυτό μπορεί να μπει εμπόδιο στις οποίες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί σε βοηθά να αποδράσεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που έχεις να συναναστραφείς καιρό.

Είναι απαραίτητο να είσαι αισιόδοξος και αποφασιστικός κεντήματα και σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή καθώς ανοίγονται σημαντικοί δρόμοι μπροστά σου. Οι προτάσεις από το εξωτερικό δεν αποκλείονται, φρόντισε να τις αξιολογήσεις σωστά γιατί είναι πιθανό να είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Αξιοποίησε ευκαιρίες για διασκέδαση που θα απογειώσουν τη σχέση σου και θα δημιουργήσουν αισιοδοξία και ευχάριστη ατμόσφαιρα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσουν με τις πνευματικές τους αναζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή λόγω φόβων και ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανές αμφιβολίες για το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.

Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα οικονομικής φύσεως που θα σε οδηγήσουν σε αναστάτωση και θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Μπορείς να ξεπεράσεις τις οποίες διαφωνίες δείχνοντας κατανόηση και γενναιοδωρία καθώς αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Είναι σημαντικό να αφήσεις την υποψία στην άκρη και να αφεθείς με αισιοδοξία στην χαρά και το κέφι που μπορεί να σου δώσει η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να αμφιβάλλεις για νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, φρόντισε να ξεπεράσεις ότι σε εμποδίζει και να χαρείς όμορφες στιγμές μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικεντρώνεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις στιγμές ζεστασιάς και τρυφερότητας. Το πρωί σε βοηθάει να ξεφύγεις από την κυκλοθυμία και να λειτουργήσεις με ιδανικό τρόπο σε καθημερινές υποχρεώσεις που έχει.

Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά στο να πάρεις αποφάσεις που θα λειτουργήσουν ιδανικά στον εργασιακό χώρο. Παράλληλα μπορείς να βρεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις με συναδέλφους πού πιθανά σε ενόχλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η ανάγκη για σταθερότητα λειτουργεί ενεργητικά στη σχέση καθώς δεν θα διστάσεις να βάλεις πάθος και τρυφερότητα στην καθημερινότητα αλλάζοντας τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθει πρόσωπο που θα ομορφύνει τις καθημερινές τους στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και ανασφάλειες που εκδηλώνονται κυρίως στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα όμως το απόγευμα σε βοηθά να ξεπεράσεις την οποία αναστάτωση και να αφήσεις πίσω δυσάρεστες στιγμές που δεν σου κάνουν.

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις στην επαγγελματική σου ζωή μπορούν να έχουν επιτυχημένη έκβαση αρκεί να ξεπεράσεις την ανάγκη να επικρίνεις τους γύρω σου. Είναι απαραίτητο να δείξεις θετικό πνεύμα καθώς αυτό θα βοηθήσει και τους άλλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στο πώς εκφράζεσαι το ταίρι σου καθώς η γκρίνια και η επικριτική σου διάθεση δεν θα βοηθήσουν να υπάρξει ηρεμία στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία, είναι σημαντικό να αφήσεις τις λεπτομέρειες στο περιθώριο και να δεις την ουσία των πραγμάτων.

Μοιραστείτε το