18 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, θα υπάρξει δυνατότητα για έναρξη νέας σχέσης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, ένστικτο, καχυποψία, εμμονή. Οι χαρακτήρες που θέλουν να ελέγχουν, να χειρίζονται και να εξουσιάζουν, προσοχή να μην παγιδευτούν σε έμμονες σκέψεις και οδηγηθούν σε υπερβολές.

Τα ζευγάρια που έχουν προβλήματα και εντάσεις καλό θα είναι να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση και στην κτητικότητα. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για διεκδικήσεις, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα και στρατηγικό τρόπο σκέψης.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για οργάνωση, τάξη, προγραμματισμό. Σε θέματα εργασιακής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά. Προσοχή στην τελειομανία και την εργασιομανία, δεν θα πρέπει να υπερφορτωθεί το εργασιακό πρόγραμμα, καλό θα είναι να αποφευχθεί το άγχος και η ψυχική πίεση. Θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις εργασιακές, προσωπικές, οικογενειακές, ανοίγματα θα προκύψουν για επαφές.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, θα διορθωθούν λάθη που έγιναν κατά τις προηγούμενες μέρες. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, συναλλαγές και επιδιώξεις.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Το απόγευμα μπορεί να προκαλέσει ανατρεπτικά γεγονότα και εκνευρισμό που θα επηρεάσουν την σχέση σου, είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Προσπάθησε να κρατήσεις ήρεμη προσέγγιση στα πράγματα και ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς πιθανή αναστάτωση που μπορεί να προκύψει από αιφνιδιαστικά γεγονότα να οδηγήσουν στο να γίνεις συγκρουσιακός και εξαιρετικά νευρικός. Είναι σημαντικό να δεις με ρεαλιστικούς όρους πως πρέπει να κοιμηθείς.

Μπορεί να αναστατωθείς από ζητήματα που θα προκύψουν στη σχέση σου όμως είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία ώστε να αποφύγεις την ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά για να αλλάξει τα δεδομένα και να σου δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μπορείς να επικεντρωθείς στις φιλικές παρέες θέλοντας να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα. Το απόγευμα σε βοηθά να δεις με αισιοδοξία τα όνειρά σου και να πραγματοποιήσεις τις ιδανικές κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά τους.

Οι ομαδικές προσπάθειες μπορεί να λειτουργήσουν ιδανικά για εσένα καθώς έχεις τη διάθεση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για την επίτευξη ενός κοινού επαγγελματικού στόχου. Η σημαντική εύνοια είναι μαζί σου αν επιθυμήσεις να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά σε επαγγελματικές επιτυχίες.

Είναι σημαντικό να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και την παρέα επιλέγοντας να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τις φιλικές παρέες μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για εσένα μπροστά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου τα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια και μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Αργά το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει ένταση με οικεία πρόσωπα καθώς φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που αποκαλύπτονται και πρέπει να δώσεις λύσεις.

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε προβληματίζουν όμως είναι βέβαιο ότι βρίσκονταν ευφάνταστες και πρωτότυπες λύσεις θα εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα γύρω σου. Προσοχή σε καταστάσεις από το παρελθόν που ακόμα εκκρεμούν και κάνουν την επανεμφάνισή τους ξαφνικά αγχώνοντάς σε.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δημιουργήσουν ένα ιδανικό σκηνικό, φρόντισε να κάνεις τα απαραίτητα ώστε να αιφνιδιάσεις υπέροχα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου ξαφνικά καθώς νιώθεις τις ανασφάλειες και τον φόβο να σε κυριεύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις την επικοινωνία μαζί τους. Το μεσημέρι δεν αποκλείεται να σου δώσει λάθος μηνύματα και συζητήσεις που συμμετέχεις και να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις σε σχέση με κοντινούς ανθρώπους.

Προσπάθησε να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες ή άλλου τύπου συναλλαγές με τις οποίες εμπλέκεσαι. Κράτησε μικρό καλάθι με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα μαζί σου.

Η μέρα δεν είναι ιδανική για συζητήσεις που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς πολλά μπορούν να ακουστούν όμως δύσκολα θα πραγματοποιηθούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύσεις τους άλλους μπορεί να οδηγήσει σε πρόσωπα που θα σε απογοητεύσουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την ευκαιρία την επόμενη χρονική περίοδο να πρωταγωνιστήσεις δείχνοντας την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό διαθέσεις. Το βράδυ σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και θέλω να σε προσέξουν.

Οι κινήσεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις σε συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν θα σε φέρουν πιο κοντά στα επαγγελματικά σου όνειρα. Είναι σημαντικό να πιστέψει σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις και να προσπαθήσεις για το καλύτερο δυνατό, πάντα όμως ακούγοντας τους γύρω σου.

Προσπάθησε να περιορίσει εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου και να αφεθείς στο συναίσθημα που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για σένα, απόλαυσε την προσοχή που σου δείχνουν και επέλεξε το κατάλληλο που σου ταιριάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα ανοίγει μία νέα πορεία σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από φίλους μπορεί να σε προβληματίζουν και να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματικά νιώθεις.

Θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι όμως ότι μπορείς να βρεις εμπόδια σε αυτή τη διαδρομή που πρέπει να ξεπεράσεις με σκληρή δουλειά, αυτοπεποίθηση και πείσμα. Ρώτησε να μην παρατήσεις τα όνειρά σου.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι παίρνει αποστάσεις από το ταίρι σου καθώς έχεις την ανάγκη να οριοθετηθείς και να διεκδικήσεις την προσωπική σου ελευθερία μέσα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρό έρχονται νέα πρόσωπα στα δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να προκαλέσει σημαντικές εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα σε βοηθά να ξεφύγεις από τις εντάσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που φροντίζουν να διασκεδάσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές μπορεί να σε πληγώσουν. Ο θυμός και η ανασφάλεια θα οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις για να μην υπάρξουν ρίξεις..

Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις πιθανές ανησυχίες που έχεις για τη σχέση σου και φρόντισε να κρατήσει την ψυχραιμία σου σε περίπτωση το ταίρι σου είναι επιθετικό μαζί σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να θέτει σε μία γνωριμία καθώς είσαι επιφυλακτικός και καχυποψία σε κατακλύζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις πνευματικές αναζητήσεις και την εκπαίδευση. Πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να μπουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα σε απογοητεύσει και θα σε στεναχωρήσει.

Θέλεις να πετύχεις πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο όμως δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια κυρίως σε ότι αφορά το εμπόριο ή προτάσεις που έχεις και προέρχονται από το εξωτερικό. Φρόντισε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και ώριμα για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται.

Θέλεις να νιώσεις την απόλαυση και την χαρά με το ταίρι σου, όμως δεν αποκλείεται να υπάρχουν υποχρεώσεις μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση σας και αυτό σε απογοητεύει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε αναγκάσει να σκεφτείς πολύ καλά πως πρέπει να κινηθείς μελλοντικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί είναι πιθανό να φέρει σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες σε επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Επιδιώκεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα που έχετε κοινά πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα.

Οικονομικές ευκαιρίες έρχονται από το πουθενά για να σε οδηγήσουν ώστε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και επιχειρηματικές συνεργασίες. Η γενναιοδωρία και η αποφασιστικότητά σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις υπάρξουν.

Μία μικρή έκπληξη μπορεί να πυροδοτήσει μοναδική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή καθώς απογειώνει το πάθος και τον ερωτισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικοί νέοι έρωτες εκτοξεύουν τον αισθησιασμό στα ύψη και ανατρέπουν ριζικά την καθημερινότητα και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχει καιρό να δεις. Το μεσημέρι δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις με τα πρόσωπα αυτά δεν θα είναι ρεαλιστικές και θα σε κατευθύνουν λανθασμένα, δείξε προσοχή.

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα από το εξωτερικό που υπόσχονται πολλά ή με θέματα νομικής φύσεως που αγγίζουν την επαγγελματική σου ζωή. Πιθανές επιλογές λόγω έντονου συναισθηματισμού να σε οδηγήσουν σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις όμως δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Ο ρομαντισμός απογειώνει τη σχέση όμως είναι σημαντικό να μην δώσεις αλλά και να μην δεχτείς υποσχέσεις που δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσουμε. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που μπορεί να φαίνεται ιδανική, όμως πιθανότατα να μην είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Αργά το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει λύσεις μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα.

Μπορείς να ανατρέψεις με θετικό τρόπο οικονομικά δεδομένα και συμφωνίες με τις πρωτότυπες ιδέες σου. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις με την διαίσθηση και την ευφάνταστη προσέγγιση που έχεις. Προσοχή σε πιθανές ανασφάλειες που θα μπουν εμπόδιο στα σχέδιά σου.

Το πάθος και η έξαψη μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς θα ανατρέψουν πιθανές ανασφάλειες και φόβους που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν να πετάξεις από πάνω σου πιθανές νοοτροπίες που σε εμποδίζουν να εκφραστείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει την ανασφάλεια και τον εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το απόγευμα βαραίνει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου και μπορεί να σε οδηγήσουν σε παραλογισμούς και υπερβολές εκτονώνοντας την ένταση στους γύρω σου.

Οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις αρνητικές σκέψεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος διαχείριση. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου και να αφήσεις να αμφιβολίες και καχυποψία στην άκρη.

Άφησε τις σημαντικές συζητήσεις στην άκρη καθώς σήμερα δεν της ευνοεί. Επικεντρώσου στο πάθος και προσπάθησε να κυριαρχήσεις έναντι των αρνητικών συναισθημάτων που μπορεί να σε καταβάλουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο αφού η καχυποψία και οι αμφιβολίες δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις αντικειμενικά.

Μοιραστείτε το