18 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση, στην άκρη μένει η διστακτικότητα, φεύγουν οι ενδοιασμοί. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους καινούργιες επιθυμίες και νέοι στόχοι. Το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο στις περιπέτειες, στις εξορμήσεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ανανέωση.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέα εγχειρήματα, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και μεθοδικότητα. Προσοχή στην ανυπομονησία και στην αστάθεια, η συγκέντρωση στους στόχους θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα υπάρχει άνεση και χιούμορ. Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών, οι επαφές που θα προκύψουν θα δώσουν έκταση στην κοινωνική δικτύωση.

Η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, θετικός τρόπος σκέψης, θα υπάρχει διάθεση για ουσιαστικές και άμεσες προσεγγίσεις. Στον επαγγελματικό τομέα απαραίτητη θα είναι η μεθοδικότητα και η οργάνωση, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες και βιαστικές αποφάσεις.

Σε θέματα οικονομικής φύσης στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν ρίσκα θα πρέπει να επεξεργαστούν και να αναλυθούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα, θετικά και αρνητικά. Προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς, τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και όχι βιαστικά. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες, αν υπάρξουν διαφωνίες καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ένταση που νιώθεις τις πρωινές ώρες μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς η ανασφάλεια σε κυριεύει. Δείξε ψυχραιμία και δεν θα χάσεις καθώς αργότερα η διάθεσή σου ισορροπεί και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές δείχνοντας κατανόηση στα πρόσωπα που έχεις γύρω σου.

Συγκρούσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν τις πρωινές ώρες καθώς είναι πιθανό να νιώσεις ότι τα οικονομικά σου δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενες. Μπορείς να βρεις με ψύχραιμους τρόπους λύσεις που θα σε βοηθήσουν και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς μετά το μεσημέρι κυριαρχεί και δίνει λύσεις.

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί του. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που ανακουφίζει την ψυχή σου και σε οδηγεί στο να κάνεις πολύ φιλόδοξα όνειρα για εσάς τους δύο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε βοηθά να δρομολογήσεις με ιδανικό τρόπο εξέλιξης σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Το απόγευμα επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Είσαι διατεθειμένος να κάνεις σταθερά βήματα καθώς δεν θέλεις να βιαστείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό για εσένα να πλαισιώσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα βάζοντας γερά θεμέλια με κινήσεις που θεωρείς ότι είναι οι κατάλληλες. Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν, προσοχή σε περιττά έξοδα.

Είναι σημαντικό να χαρείς το πάθος και τις έντονες στιγμές με το ταίρι σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα απογειώσει και τους δυο σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η βασικό στοιχείο για εσένα είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα και αυτό είναι που ψάχνεις σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ένταση στις φιλικές σου σχέσεις μπορεί να δονήσει για τα καλά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις από κοινού με συγκεκριμένα πρόσωπα. Μην εγκλωβίζεσαι στην καχυποψία που θα παίξει αρνητικό ρόλο στον φιλικό περίγυρο καθώς είναι αυτό που θα σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα έχουν κόστος.

Προσοχή σε υπερβολικές αντιδράσεις και ελεγκτικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον και στις σχέσεις με τους γύρω σου. Η καχυποψία εκτοξεύεται και δεν θα είναι εύκολο να χειριστείς εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις.

Η έντονα ανεξάρτητη διάθεσή σου θα προβληματίσει το ταίρι σου καθώς θα προβείς σε υπερβολές και σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς η συγκρουσιακή διάθεση θα ενοχλήσει πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ο συναισθηματισμός εντείνεται περισσότερο από ποτέ και μπορεί να σε οδηγήσει στο να μείνεις μακριά από πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να μπορέσεις να λύσεις ζητήματα που σε στιγματίζουν ψυχολογικά, κάτι που θα σε γεμίσει δύναμη.

Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να δώσεις λύσεις. Ο ρεαλισμός που σε διακρίνει βοηθά να ξεφύγεις από συναισθηματικές εξάρσεις και να δεις πραγματικά πως πρέπει να κινηθείς για να μπορέσεις να επωφεληθείς την όποια κατάσταση.

Νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου και παρ’ όλες τις ανασφάλειές σου δίνεται η ευκαιρία να αντιληφθείς ότι βαδίζεις με σταθερά βήματα μαζί του. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που σε καλεί να λύσετε ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε πληγώνουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση. Προσοχή σε νευρικότητα και ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν την διάθεσή σου. Δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις στον περίγυρο και αυτό είναι κάτι που θα οδηγήσει στα άκρα.

Οι αντιθέσεις που αναπτύσσονται στις συνεργασίες μπορεί να σε προβληματίσουν και να προκαλέσουν αποστάσεις. Είναι σημαντικό να θέσεις τα όριά σου, όπως και να είσαι δεκτικός σε πιθανές επιθυμίες των συνεργατών σου. Να θυμάσαι ότι οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν δεν θα βοηθήσουν στην ομαλή πορεία των επαγγελματικών σου.

Δεν αποκλείεται να γίνει σκληρός ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου και αυτό θα προκαλέσει κατήφεια. Καλά θα κάνεις βέβαια να προσέξεις την ένταση που εκπέμπεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η εξέλιξη της επικοινωνίας μπορεί να σε απογοητεύσει προσωρινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να αυξήσουν το άγχος και να δημιουργήσουν ένταση προσπαθώντας να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλα. Κάνε τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις με απόλυτο τρόπο να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Η δουλειά μπορεί να είναι απαιτητική και αυτό να σου δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να την εκτονώσεις μέσω της άσκησης καθώς έτσι θα μπορέσεις να βρεις ψυχική ισορροπία και διαύγεια που είναι απαραίτητα για να κινηθείς με ώριμο και ρεαλιστικό τρόπο το πρόγραμμά σου.

Οι λεπτομέρειες στη σχέση φαίνεται να σε εκνευρίζουν και μπορεί να οδηγήσουν σε προστριβές, μην μεταφέρεις τη νευρικότητα στο ταίρι σου και στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος δεν ευνόησε από τις συγκυρίες να ασχοληθείς με νέο πρόσωπο καθώς επικεντρώνεσαι σε καθημερινά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να το εκτονώσεις στους γύρω σου. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων για νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στα μελλοντικά σχέδιά σου.

Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Είναι αυτές που θα σε βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα και θα σου δώσουν λύσεις που θα παίξουν ανακουφιστικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Το άγχος και η επικριτικότητα καλό είναι να μείνουν στην άκρη γιατί θα δημιουργήσουν εντάσεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι

Μην εγκλωβίζεσαι στις επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς δεν σου αφήνουν χρόνο για το ταίρι σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει γκρίνια και ανασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ανακουφίσεις φοβίες και ανασφάλειες που έχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξεπεράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν καχυποψία απέναντι στους άλλους. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δει τα πραγματικά πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που μπορεί να αξιοποιήσει.

Πολλά μπορεί να ειπωθούν με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον, φρόντισε να μην δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να τηρήσεις. Η αμετροέπεια μπορεί να σε εκθέσει γι’ αυτό σκέψου καλά πριν εκφράσεις τις απόψεις σου και πιθανές προτάσεις που μπορεί να έχεις για εργασιακά θέματα.

Το πάθος μπορεί να δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπο που σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος αξιοποίησε την ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου δημιουργεί έντονο καρδιοχτύπι και εκτοξεύει τον αισθησιασμό στα ύψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα αυξάνει την ανάγκη και την επιθυμία να δραστηριοποιηθείς σε καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσει σε έντονες ανασφάλειες που θα επηρεάσουν την προσωπική ζωή.

Μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα βοηθήσουν να προχωρήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιδιώξεις και σχέδια που έχει στην καριέρα σου. Αυτό όμως που οφείλεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις αχρείαστες για εσένα.

Μην αφήνεις τις αμφιβολίες που νιώθεις να επηρεάσουν την σχέση σου, αφέσου στο πάθος και στον αισθησιασμό για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα δείξουν ενδιαφέρον τους για εσένα, οι ανασφάλειές σου όμως δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις τον θαυμασμό τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανατρέπει τους συσχετισμούς στην προσωπική σου ζωή κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε έκδηλο εγωκεντρισμό. Η συμπεριφορά σου θα καθορίσει την πορεία των σχέσεών σου καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα αντιδράσουν έντονα στην αδιαλλαξία και την σκληρή στάση σου.

Η διάθεσή σου να πρωταγωνιστείς σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να περιοριστεί από δυσκολίες που έρχονται ξαφνικά και εγείρουν φόβους και ανασφάλειες. Καλείσαι να επανεξετάσεις τις προτεραιότητές σου σε οικονομικό επίπεδο καθώς μόνο έτσι θα μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.

Οι ανατροπές στη σχέση σου θα επηρεάσουν δυσάρεστα εσένα και το ταίρι σου, φρόντισε να δημιουργήσεις συνθήκες σταθερότητας και να αντιμετωπίσεις τα οποία ζητήματα με ψυχραιμία διαφορετικά θα δυναμιτίσεις στην ατμόσφαιρα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει αιφνιδιαστικά πρόσωπο που αλλάζει ριζικά τον τρόπο σκέψης σου στην αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η χαρά και η παιδικότητα δεν λείπουν και αυτό χαρακτηρίζει την ημέρα και τις επαφές σου με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά. Η αυτοπεποίθησή σου βοηθά στο να δείξεις πραγματικά τι θέλεις να καταφέρεις και ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στην επίτευξη των στόχων σου.

Είναι πιθανό να υπάρξουν εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν και σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς. Μπορείς να αποκομίσεις πολλά, αρκεί να περιορίσεις να περιορίσεις την φλυαρία που θα οδηγήσεις σε λάθος υποσχέσεις. Το να εκτεθείς δεν θα βοηθήσει να προαχθείς επαγγελματικά.

Αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να απογείωσης το πάθος και τον αισθησιασμό που δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που σου προκαλεί έντονο καρδιοχτύπι και να εντυπωσιάσεις με την αποφασιστικότητά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η διάθεση για επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος γίνεται καλύτερη. Οι συζητήσεις δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα και τις απολαμβάνεις. Προσοχή στα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης λόγω νευρικότητας.

Παλιότερες οικονομικές απαιτήσεις μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Ήρθε η στιγμή να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να κάνεις τους απαραίτητους σχεδιασμούς με την επιμονή και την υπομονή να κυριαρχούν. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα βοηθήσουν στο να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ο έντονος συναισθηματισμός κατακλύζει την σκέψη σου και μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια επηρεάζοντας δυσάρεστα την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία με νέο πρόσωπο που μπορεί να δείχνει η καλύτερη επιλογή για εσένα, όμως πιθανότατα να μην είναι.

Μοιραστείτε το