17 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου

Ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, είναι μία όψη που θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχο. Προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η έξαρση και η ανυπομονησία. Οι ανήσυχοι και επαναστατικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση, ίσως αντιδράσουν βιαστικά.

Αν υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις, τοξικές σχέσεις ή συνθήκες δημιουργούν αρνητισμό και δυσανασχέτηση, θα χρειαστεί υπομονή και όχι παρορμητική αντίδραση. Οι βιαστικές και σπασμωδικές ενέργειες δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι στρατηγικός, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί καλλιεργημένη υπομονή. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στις εξάρσεις στους θυμούς και στις εναντιώσεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι καυγάδες και οι σκηνές ζηλοτυπίας.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της ζωτικότητας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Καινούργιες ιδέες θα ακουστούν, ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα έκταση θα δώσει στην φαντασία, θα υπάρχει έμπνευση και δημιουργικότητα. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Στις συζητήσεις θα ακουστούν φιλοφρονήσεις και εξομολογήσεις, τα αποκαλυπτικά λόγια θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, μέχρι το μεσημέρι μπορείς να τακτοποιήσεις καθημερινές υποθέσεις και εργασιακά θέματα, ώστε να απαλλαγείς από το άγχος. Το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και ταίρι, καθώς δεν θέλεις να σε κατακλύσουν οι ανασφάλειες.

Μέχρι το μεσημέρι έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν στην δουλειά, αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσες. Από εκεί και μετά μπορείς να ασχοληθείς με τις συνεργασίες σου και να προχωρήσεις σε καινούργιες ή να κινηθείς σε παλαιότερες με γνώμονα τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Το βράδυ μπορείς να περάσεις χαρούμενες και έντονα συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είστε κοντά ο ένας στον άλλον . Αν είσαι Αδέσμευτος/η πολλά πρόσωπα μπορούν να ενδιαφερθούν καθώς η έντονη κοινωνικότητα και το ταπεραμέντο σου κεντρίζει την προσοχή των γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, γίνεσαι πιο εξωστρεφής από ποτέ καθώς εκδηλώνεις με αμεσότητα συναισθήματα και ανάγκες κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Η μέρα απογειώνει τη σχέση σου και δημιουργεί συνθήκες για μοναδική διασκέδαση με το πρόσωπο που αγαπάς.

Είναι γεγονός ότι μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που να σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή καθώς ο εγωκεντρισμός και υπερβολές μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και δυσαρέσκεια στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να απολαύσεις υπέροχες στιγμές διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν καθώς εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε συζητήσεις και σχέδια που υπάρχουν και αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον. Η μέρα σε βοηθά να κλείσεις οικογενειακές υποθέσεις οικονομικού ενδιαφέροντος.

Η μέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που εμπλέκεται η οικογένειά σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου καθώς οι συναλλαγές και συμφωνίες μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά για εσένα. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία.

Ρομαντισμός και αισθησιασμός βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία και λειτουργούν ευεργετικά στη σχέση και στα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το επόμενο διάστημα για εσένα είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στα φιλικά πρόσωπα. Απολαμβάνεις την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση νέων και πρωτοπόρων ιδεών που μπορεί να οδηγήσουν στο να δημιουργήσεις νέους στόχους και φιλοδοξίες που σε ελκύουν.

Οι συζητήσεις που πιθανά υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σε επαγγελματικό επίπεδο σε ωθούν στο να είσαι άκρως δημιουργικός. Οι σκέψεις για νέα επαγγελματικά σχέδια είναι πολλές. Η αποφασιστικότητα και το ψυχικό σθένος που δείχνεις θα παίξουν ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις.

Η χαρά και η αισιοδοξία απογειώνουν την σχέση σου και εξάρουν την φαντασία. Ονειρεύεσαι τα καλύτερα για το κοινό μέλλον με το ταίρι σου και απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάς μαζί του. Ο αδέσμευτος μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που πιθανά φαίνεται ιδανικό για εσένα, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι και να αφήσεις τον χρόνο να δείξει πραγματικές προθέσεις.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η πιθανή νευρικότητα φαίνεται να μην σε επηρεάζει πια καθώς δείχνεις να ξεπερνάς την απαισιοδοξία και να βλέπεις την θετική πλευρά τα πράγματα. Η κοινωνική σου εξέλιξη είναι κάτι που σε απασχολεί ιδιαίτερα και είναι βέβαιο ότι θα βρεις διαισθητικά πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Θα σου είναι ιδιαίτερα εύκολο να δρομολογήσεις επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά να έχεις καθώς φαίνεται ότι η μεθοδικότητα και το ένστικτο εναρμονίζονται με ιδανικό τρόπο. Πιθανό είναι να πραγματοποιήσεις οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους σου που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Το να εκφράσεις σημαντικά συναισθήματα και βαθύτερες σκέψεις στο ταίρι σου θα βοηθήσει στο να παρθούν αποφάσεις για την μετεξέλιξη της σχέσης σας που θα είναι σημαντικές για εσένα. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι στο να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που λειτουργεί αναγεννησιακά στη ζωή σου και απογειώνει το πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα σε καλεί να αναλογιστείς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πατάς σταθερά στα πόδια σου και να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Οι ανατροπές στον καθημερινό προγραμματισμό είναι αναμενόμενες και μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά στην ψυχολογία σου.

Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πραγματοποιήσεις αλλαγές λόγω αιφνιδιαστικών καταστάσεων που επηρεάζουν τη δουλειά σου. Καλά θα κάνεις να δείξεις ευελιξία καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Οι πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες σου μπορεί να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην εργασιακή σου πορεία.

Το πείσμα δεν θα βοηθήσει να διατηρήσεις ισορροπίες στη σχέση σου, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να σκεφτείς διαλεκτικά για να βοηθήσεις στην ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Ο αδέσμευτος οι φοβίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που έρχονται στην επιφάνεια δεν βοηθούν να αφεθείς σε νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, στρέφεις όλη σου την προσοχή στην προσωπική σου ζωή και στο πώς να διασκεδάσεις με τις παρέες που έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τόσο το ταίρι σου όσο και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Δυναμικές κινήσεις μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να πετύχεις σημαντικούς στόχους στην καριέρα σου. Είναι σημαντικό όμως να αποφύγεις την ένταση καθώς αυτή μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα είναι δύσκολο μετά να διορθώσεις.

Φρόντισε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και μείνε μακριά από υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου και δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος από νέα πρόσωπα που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θέλεις να είσαι αρεστός και αποδεκτός από τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Προσοχή καθώς στην ανάγκη για ισορροπία συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σου κάνουν.

Δίνεις λύσεις σε καθημερινό επίπεδο στη δουλειά σου και αυτό είναι κάτι που θα αναγνωριστεί. Σε χαρακτηρίζει ο δυναμισμός και η επιθυμία για πρόοδο και το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για πρωτοβουλίες. Κάνε τους απαραίτητους σχεδιασμούς καθώς τώρα μπορείς να προσέξεις και την τελευταία λεπτομέρεια.

Μπορείς να δημιουργήσεις παραμυθένια ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου και να περάσεις υπέροχες στιγμές όπου η τρυφερότητα κυριαρχεί. Ο αδέσμευτος φρόντισε να βλέπεις αντικειμενικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς η τάση να το εξιδανικεύεις θα σου κοστίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από την ανάγκη να αρέσεις καθώς η ανασφάλεια αυτή σε οδηγεί σε υποχωρητικότητα και συμβιβασμούς που τελικά δεν σε γεμίζουν.

Η διαλλακτικότητα και η διπλωματία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε πιθανά επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς οι συζητήσεις θα πρωταγωνιστήσουν για να υπάρξουν σημαντικές κινήσεις. Έχεις στην διάθεση να ικανοποιήσεις τους πάντες και αυτό θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου χωρίς να μπαίνει τίποτα ανάμεσά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κυριαρχήσει στη ζωή σου καθώς αντιλαμβάνεται τον τρόπο σκέψης και τις ανάγκες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι μόνο σε ότι απολαμβάνεις εσύ και έδωσε την ευκαιρία στους άλλους να αντιληφθούν τι είναι αυτό που πραγματικά σε βοηθάει να νιώσεις σταθερότητα.

Μπορείς να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς αυτά σε αναστατώνουν και σου δημιουργούν άγχος. Είναι απαραίτητο να δείξεις επιμονή και υπομονή μέχρι να πετύχεις τα οικονομικά σχέδια που έχεις. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός για να ικανοποιήσεις και τους γύρω σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς μπορεί να εκδηλώσεις πείσμα και αδιαλλαξία δημιουργώντας προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να ενισχύσουν την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα που θέλεις, προσοχή καθώς το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να μπει εμπόδιο στις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το πρωί σε βοηθά να λύσεις καταστάσεις οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Το απόγευμα μπορεί να ενισχύει ανασφάλειες και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν.

Προσπάθησε να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και που πιθανά σου δημιουργούν άγχος εμπιστευόμενος απόλυτα την διαίσθηση σου. Ευνοϊκές συνθήκες για οικονομικές συμφωνίες που δεν ήταν εύκολο να κλείσουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως τώρα οι συνθήκες έχουν αλλάξει.

Πάθος και τρυφερότητα μπορούν να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή και να σε βοηθήσουν να πετάξεις από πάνω σου όλα αυτά που σε πληγώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν στιγματίσει την ζωή σου επιστρέφουν και διεκδικούν μία θέση δίπλα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύες, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος καθώς αυτά είναι που ανακουφίζουν την ψυχολογία σου. Η κυκλοθυμία και τα σκαμπανεβάσματα δεν θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να απασχολούν το μυαλό σου και να σε οδηγούν στην εσωστρέφεια.

Οι εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που πιθανά έχεις πραγματοποιήσει φαίνεται να αρχίζουν να αποδίδουν σημαντικά κέρδη, κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε κόντρες και αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν εμπόδια σε θετικές εξελίξεις και επίτευξη στόχων.

Η ανάγκη για επικοινωνία είναι αυτή που κυριαρχεί σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου και σε οδηγεί στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου εκτοξεύοντας το πάθος στα ύψη. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να κεντρίσεις το ενδιαφέρον και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου καθώς το χιούμορ και η γοητεία συνδυάζονται μοναδικά.

Μοιραστείτε το