19 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 14 Μαρτίου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην ισορροπία, στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για διεκπεραιώσεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι αναβολές. Ενδεχομένως να εκδηλωθεί διστακτικότητα για ρίσκα και πρωτοβουλίες, τα βήματα θα απαιτούν σταθερό έδαφος.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης, οι βλέψεις θα είναι σταθερές. Ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις δεν αποκλείεται να είναι κάπως διστακτικές, ωστόσο το ενδιαφέρον θα είναι σταθερό, θα υπάρξει προοπτική για σταδιακή εξέλιξη.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τον Ουρανό, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για διαφοροποίηση. Τα βήματα θα πρέπει να είναι προσεκτικά και οι ενέργειες σκεπτόμενες, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες, οριοθετημένος θα πρέπει να είναι ο ενθουσιασμός.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, η εσωτερική ένταση ενδεχομένως να οδηγήσει σε εναντιώσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγματα θα προκύψουν για συναναστροφές και δοσοληψίες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, οι φιλικές παρέες πρωταγωνιστούν και σήμερα δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεφύγεις από τις όποιες εντάσεις και να απολαύσεις στιγμές χαλαρότητας και ξεγνοιασιάς. Προσοχή το απόγευμα καθώς παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν από την κακή διάθεση σου χωρίς επί της ουσίας λόγο.

Οι ανασφάλειές έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν την πορεία σου σε σχέση με φιλοδοξίες που έχεις θέση. Αξιοποίησε τη συγκυρία για να κλείσεις εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να εκκρεμούν εδώ και καιρό. Η μέρα είναι ιδανική και θα αποδώσει σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.

Οι ευχάριστες αναμνήσεις με το ταίρι σου δημιουργούν ένα όμορφο σκηνικό όπου απολαμβάνετε στον απόλυτο βαθμό. Φρόντισε να μην ανατρέψεις τα πράγματα το απόγευμα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν κυριαρχεί, όμως μπορεί να προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, αφιέρωσε την ημέρα σε πνευματικές αναζητήσεις που πιθανά σε καλύπτουν και ανοίγουν μπροστά σου νέα μονοπάτια γνώσης. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον έρχονται με αιφνιδιαστικές προτάσεις για εξόδους, φρόντισε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που είναι αχρείαστες σε συζητήσεις που θα βρεθείς.

Μπορείς να δρομολογήσεις με γνώμονα το μέλλον πιθανά επαγγελματικά βήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις πρωτότυπες ιδέες και λύσεις που θα εντυπωσιάσουν. Φρόντισε όμως να είσαι ανοιχτός στη διαφορετική σκέψη και άποψη καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις φραστικές αντιπαραθέσεις και να έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα πράγματα.

Η καλή σου διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο να ξεφύγετε εσύ και το ταίρι σου από πιθανές εντάσεις. Μία ευχάριστη έκπληξη ή θα ανανεώσει τη σχέση σας για αυτό φρόντισε να τη δημιουργήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει, προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να σας απομακρύνουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα μπροστά σε πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Μην αφήνεις έκθετο τον εαυτό σου σε αυτούς που μπορεί να χρησιμοποιήσουν την περίεργη ψυχολογία σου.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε επαγγελματικές επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη καθώς έχεις την ανάγκη να βάλεις υψηλούς στόχους. Φρόντισε να είναι ρεαλιστικοί και να αποφύγεις σημαντικά βήματα που μπορεί να οδηγήσουν στο να εκτεθείς και τελικά να απογοητευτείς.

Το άγχος από την επαγγελματική σου ζωή κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η επιθυμία να εξιδανικεύσεις αυτό το πρόσωπο μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα βαραίνει περισσότερο την ψυχολογία σου. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αναμνήσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Είναι προτιμότερο να αφοσιωθείς στην τέχνη και τη μουσική που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα και σε εργασιακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης και οι θολές σκέψεις δεν σου επιτρέπουν να είσαι ακριβής στις κινήσεις σου. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό προσπάθησε να τα αποφύγεις για να μην εκτεθείς.

Η μελαγχολία που σε κυριεύει επηρεάζει αρνητικά την σχέση σου καθώς δεν είναι εύκολο να αξιολογήσεις ρεαλιστικά τι μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που αρχικά θα σε ενθουσιάσει, όμως καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής γιατί πιθανότατα υπάρχουν επιδιώξεις που δεν εκδηλώνονται άμεσα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καλή παρέα που σου προσφέρουν τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε βοηθά να ξεφύγεις από τις οποίες δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίζεις και να νιώσεις ευχάριστα και αισιοδοξία μαζί τους. Πρωταγωνιστικό ρόλο μπορούν να παίξουν και φίλοι που σε γεμίζουν χαρά με την παρουσία τους στη ζωή σου.

Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες σου δίνονται σε εμπορικό επίπεδο καθώς μπορείς να πρωταγωνιστείς σε συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό για εσένα να έχεις και τα κατάλληλα οικονομικά οφέλη και αυτό μπορείς να το πετύχεις καθώς δείχνεις με την ευφυΐα και την προσαρμοστικότητα σου ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις.

Προχωράτε μαζί με το σύντροφό σου και αυτό το κοινό πλαίσιο που έχετε θέσει στη σχέση σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά από ποτέ και να απολαύσετε υπέροχες στιγμές ο ένας με τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία ή πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που επιστρέφει και πάλι για να σου τονίσει ότι ενδιαφέρεται για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Βρίσκεις την δύναμη να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σου και να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου την πραγματική σου άξια. Σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν και πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού του περίγυρου που δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό σου.

Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο απόγειο της καθώς δείχνεις με τον τρόπο σου τι μπορείς να καταφέρεις και ποιες είναι οι προοπτικές σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές συζητήσεις που θα σε ικανοποιήσουν με την εξέλιξή τους καθώς αναγνωρίζεται στο πρόσωπό σου η προσπάθεια και η εργατικότητα που δείχνει.

Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις με το ταίρι σου που θα σας γεμίσουν έντονα συναισθήματα και θα σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κατανόηση και η αισιοδοξία δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις ένωσης για νέο πρόσωπο που θέλει να σε κατακτήσει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και τους φόβους σου. Οι εμμονές κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Προσοχή σε υπερβολές που θα σε εκθέσουν.

Η καθημερινότητα είναι φορτική καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα όμως τα λάθη είναι πιθανά αφού δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο στα πράγματα. Εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις μπορείς να δημιουργήσεις σημαντικά προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον.

Αξιοποίησε τη σημερινή ημέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη αυταπάτες και προβληματισμούς που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου, προσοχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά και θα πληγωθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις έντονα με πρόσωπο του περιβάλλοντός σου. Η διασκέδαση πρωταγωνιστεί και οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά, ιδιαίτερα σε ότι αφορά πνευματικά ζητήματα.

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζεται στα επαγγελματικά σου καθώς έχει στην αυτοπεποίθηση και τον απαραίτητο δυναμισμό. Μπορείς να επικοινωνήσεις σκέψεις και ιδέες για να καταπλήξεις τους πάντες. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δείξει τι μπορεί να καταφέρει εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι και επιδιώκεις.

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου λειτουργούν ανανεωτικά στη σχέση καθώς δημιουργείται την ιδανική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Ο ενθουσιασμός εναρμονίζεται μοναδικά με την σταθερότητα και αυτό σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου και μπορεί να σου προσφέρει πολλά σε πνευματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σε βοηθά να εκδηλωθείς επικοινωνιακά με μεγαλύτερη ευκολία. Είσαι το κεντρικό πρόσωπο στις παρέες καθώς λειτουργείς ρεαλιστικά και δυναμικά εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Η διασκέδαση παίζει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην ημέρα.

Εμπορικά ζητήματα μπορεί να σε προβληματίσουν μέσα στην ημέρα, όμως έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ συμφέρουσες προτάσεις για συνεργασίες που πρέπει να αξιολογήσεις θετικά καθώς έχουν πολλά να σου δώσουν.

Μπορείς να εκδηλώσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι στο ταίρι σου αφού είναι βέβαιο ότι θα βρεις την κατανόηση και την τρυφερότητα που αποζητάς. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με το σκέρτσο και την προσωπικότητά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Θέλεις να διασκεδάσεις, να χαρείς, να νιώσεις ξένοιαστος. Το απόγευμα μπορεί να εγείρει ανασφάλειες που θα προβληματίσουν τις σχέσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου.

Πιθανά οικονομικά προβλήματα ή εμπόδια που έρχονται στο προσκήνιο σε περιορίζουν και μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου μετά το μεσημέρι. Επαγγελματικά, με σκληρή δουλειά μπορείς να κυριαρχήσεις, μην απογοητεύεσαι και αντιμετώπισε με σθένος τις προκλήσεις που έρχονται στον δρόμο σου.

Μπορείς να απολαύσεις στιγμές πάθους και έντονων συναισθημάτων με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης με πρόσωπα που ενδιαφέρονται να μπουν στη ζωή σου και να δείξουν αυτά που νιώθουν για εσένα με έντονο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή καθώς η αυστηρότητα και η απολυτότητά σου δεν θα βοηθήσουν στο να υπάρξουν λύσεις.

Η έντονη κυκλοθυμία και η απολυτότητα που σε διακατέχει μπορεί να επηρεάσουν αρνητική την επαγγελματική σου ζωή. Οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν θα οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις και να ψυχρανθείς από πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Απέφυγε τις εντάσεις.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να απογειώσουν τη σχέση σου, αρκεί να μην επιτρέψεις σε σκληρά στοιχεία του εαυτού σου να επηρεάσουν αρνητικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις την ανάγκη περισσότερο να αναθεωρήσεις κάποιες συμπεριφορές και αυτό δεν αφήνει περιθώριο για φλερτ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, οι φόβοι και οι ανασφάλειες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα θα ενοχλήσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Νιώθεις ότι δεν μπορείς να χειριστείς οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους με τον τρόπο που θέλεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις μεταξύ σας. Προσπαθώντας να επιβάλεις τα θέλω σου μπορεί να ξεφύγεις, φρόντισε να το αποφύγεις για να επιτυχείς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ καλά τι θέλει από επίσχεση καθώς κινείται μεταξύ απαισιοδοξίας και ανασφάλειας και αυτό επηρεάζει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η απόμακρη στάση σου θα αποτρέψει νέο πρόσωπο να σε προσεγγίσει και να δείξει τα συναισθήματά του.

Μοιραστείτε το