19 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 3 Μαρτίου

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, είναι μία όψη που δεν αποκλείεται να φέρει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης, τα συναισθήματα ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένα, θα υπάρχει ένταση. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στις αντισυμβατικές διαθέσεις και στις βαρύγδουπες δηλώσεις. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποδεχτούν καταστάσεις ρουτίνας, ίσως να θελήσουν να βγουν από τις προκαθορισμένες επιθυμίες και συνήθειες.

Οι απογοητευμένοι δεν αποκλείεται να πάρουν την απόφαση με τερματίσουν τη σχέση τους, ωστόσο οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες και στις αντιδραστικές επιλογές. Τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, απαραίτητο θα είναι ο τρόπος σκέψης να είναι προνοητικός.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο προσοχή στις αρνητικές σκέψεις, θα χρειαστεί αισιοδοξία, η προσκόλληση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων θα οδηγήσει σε άρνηση, αδράνεια και αποστασιοποίηση. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αποφάσεις, θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθεί η εσωτερική πίεση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης. Θα υπάρχει δυνατότητα οι σκέψεις και τα συναισθήματα να μπουν σε τάξη. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε πιέσουν ψυχολογικά. Μετά το μεσημέρι στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον ώστε να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς.

Προσοχή σε πιθανές ευθύνες που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα και θα σε πιέσουν καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις κούραση και ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς όπως θα ήθελες σε ότι έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βοηθήσεις την βοήθεια προσώπων στον επαγγελματικό χώρο γιατί είναι βέβαιο ότι θα την έχεις.

Άφησε τις ευθύνες στην άκρη και δώσε χρόνο στο ταίρι σου! Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα δρομολογήσει ένα νέο μονοπάτι στην προσωπική σου ζωή γεμάτο ανατροπές και διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά συναισθηματικές και υλικές ανάγκες και μπορεί να εγκλωβιστείς εγωκεντρικά σε αυτά που σε ενδιαφέρουν χωρίς να δώσεις σημασία στο τι θέλουν οι άλλοι. Πρόσεχε γιατί αυτή η συμπεριφορά θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Οικονομικές συζητήσεις μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες απλά και μόνο γιατί εγκλωβίζεσαι σε εγωκεντρικά σε αυτά που θέλεις να κερδίσεις χωρίς να σκεφτείς τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσοχή σε συγκρούσεις με συνεργάτες σου που θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και απομάκρυνση.

Ένταση μπορεί να υπάρξει με το ταίρι σου πού θα οδηγήσει σε ψυχρότητα και συγκρούσεις μεταξύ σας. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη μέρα για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες και να περάσετε όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά για να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου και να σε απογειώσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να φέρει κόντρες και ασυνεννοησία για ζητήματα οικονομικής φύσεως που θα σε αναστατώσουν. Η απόγευμα σε βοηθάει να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια και να χαρείς στιγμές με παρέες που η διασκέδαση θα πρωταγωνιστήσει.

Οικονομικές συζητήσεις και σχέδια μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες, καθώς η ένταση κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες και παρερμηνείες. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες σε σχέση με το εμπόριο, τη διαφήμιση, την επικοινωνία που ανοίγουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες μπροστά σου.

Απέφυγε να εκδηλώσεις φόβους και αμφιβολίες στο ταίρι σου καθώς θα προκαλέσουν εντάσεις. Προσπάθησε να απολαύσεις στιγμές χαράς και πάθους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αρνητικές σκέψεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ζητήματα αυτοπεποίθησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων που είναι καθοριστικές για εσένα. Το μεσημέρι αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα και την επιθυμία να επιβληθείς στους γύρω σου, κάτι που πιθανότατα να δημιουργήσει κόντρες.

Ψυχραιμία θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές διαφωνίες. Δεν πρέπει να εκτονωθείς είτε στους συνεργάτες είτε στους ανωτέρους σου γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες σε ότι αφορά τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Φρόντισε να περιορίσεις εξουσιαστικές τάσεις που εκδηλώνονται στην προσωπική σου ζωή καθώς επηρεάζουν δυσάρεστα τη σχέση σου και την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία, ο εκνευρισμός που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για να περάσεις ήρεμες στιγμές με αυτό το νέο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά τι μπορεί να σου προσφέρει το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή. Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές και υπερβολικές απαιτήσεις.

Οι αυξημένες απαιτήσεις που έχεις από τον εαυτό σου μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολικές επιλογές στον επαγγελματικό τομέα. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις κινήσεις που αργότερα θα αντιληφθείς ότι είναι αποτυχημένες και θα απογοητευτείς από τον εαυτό σου. Φρόντισε να πάρεις την απαιτούμενη απόσταση για να δεις πραγματικά ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές.

Νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν αντιλαμβάνεται τις πραγματικές σου ανάγκες, όμως η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχεις αντικειμενική κρίση και μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία που μπορεί να υπόσχεται πολλά όμως η πορεία θα δείξει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα ενισχύει τον συναισθηματισμό και τα ξεσπάσματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις που θα αναστατώσουν την οικογενειακή ζωή λόγω λανθασμένης προσέγγισης των πραγμάτων.

Είναι απαραίτητο να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς πρόσωπα που σε προσεγγίζουν μπορεί να υπόσχονται πολλά. Το πιθανότερο είναι όμως να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που υπόσχονται και τελικά να απογοητευτείς από τις επιλογές σου.

Φρόντισε να απολαύσεις τον ρομαντισμό στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου και να αποφύγεις συζητήσεις που το πιθανότερο είναι να οδηγηθούν στην απογοήτευση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς στην εξωστρέφεια και το κέφι καθώς η κυκλοθυμία είναι έντονη και δεν σου επιτρέπει να είσαι κοινωνικός.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα επιδιώκοντας να αλλάξεις τα δεδομένα στο πρόγραμμα και στις υποχρεώσεις σου. Η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να πετύχεις τις όποιες αλλαγές θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Δραστηριοποιήσου με δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν στον εργασιακό χώρο. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι και σχεδιάζεις και μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατό στην επαγγελματική σου ζωή.

Μπορείς να κλείσεις ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα και να απολαύσει στιγμές χαράς με το ταίρι σου και πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι απαραίτητο να μην εγκλωβιστείς στην επικριτικότητα που μπορεί να προκύψει και να ενοχλήσει πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς το έχεις πολύ ανάγκη. Το μεσημέρι είναι πιθανό να δημιουργήσει προϋποθέσεις εξαπάτησης για εσένα από φίλους, αυτό είναι κάτι που θα σου στοιχίσει έντονα.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επιλογές που καλείσαι να κάνεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε καθοδηγήσουν με εσφαλμένο τρόπο. Είναι προτιμότερο να μην δείξεις απεριόριστη εμπιστοσύνη σε κανέναν και να αφήσεις το χρόνο να σε κατευθύνει και να ξεκαθαρίσει την κάθε κατάσταση.

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσεις με το ταίρι σου για στόχους και φιλοδοξίες που έχετε καθώς το πιθανότερο είναι να πάρετε λάθος αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που είναι πολλά υποσχόμενη όμως το πιθανότερο είναι να υπάρχουν ζητήματα που δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα αυξάνει την καχυποψία και τις αμφιβολίες, δεν αποκλείεται να εκτονωθείς σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου προκαλώντας εντάσεις. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη να απολαύσει στιγμές με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις.

Εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν αυξάνουν κατακόρυφα τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων. Φρόντισε να αποφύγεις κάθε προστριβή που μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα σε συμφωνίες και συναλλαγές.

Η επικοινωνία και η διασκέδαση θα δώσουν λύσεις και πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να αξιοποιήσεις τις στιγμές και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο, η ένταση που σε διακατέχει δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ζητήματα που θα μπουν εμπόδιο στην αυτή εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αξιολογείς τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου με αυστηρό τρόπο. Προσοχή γιατί το πείσμα που μπορεί να εκδηλώσεις προέρχεται από έλλειμμα αυτοπεποίθησης που θα δημιουργήσει προβλήματα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις βήματα σε σχέση νέες συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Δεν θα πρέπει όμως να απογοητευτείς ή να είσαι απαισιόδοξος με την πορεία τους καθώς απαιτείται από σένα σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα για να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό που θα απογειώσει την καριέρα σου.

Η αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα και απομάκρυνση από το ταίρι σου λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση, προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο πρόσωπο, μην επιτρέψεις στους φόβους σου να μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σου πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν να σας μένα σε κοινούς στόχους. Απέφυγε να δεσμευτείς γιατί αργότερα θα απογοητευτείς με τα αποτελέσματα.

Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε πιθανές κινήσεις ή συζητήσεις που καλείσαι να συμμετέχεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα λόγω της ανάγκης να εξιδανικεύει τα πρόσωπα με τα οποία εμπλέκεσαι. Απέφυγε τις δεσμεύσεις και την απόλυτη εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής σε αυτούς που υπόσχονται πολλά.

Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για συζητήσεις σε ότι αφορά τους στόχους που έχεις με το ταίρι σου καθώς οι αυταπάτες δεν επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείτε. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περίγυρό που υπόσχονται πολλά, όμως το αποτέλεσμα πιθανότατα να είναι απογοητευτικό για αυτό δώσε χρόνο για να δεις τα πραγματικά τους κίνητρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, θέλεις να αφιερώσει στην ημέρα σου στα φιλικά πρόσωπα και σε παρέες που σε απογειώνουν καθώς σε βοηθούν να εκφράσεις με αμεσότητα απόψεις, σκέψεις και ιδέες. Φρόντισε να μην εμπλακείς σε κόντρες λόγω διαφωνιών και προσπάθησε να ισορροπήσεις τις οποίες εντάσεις για να μην χάσεις το κέφι σου.

Θέλεις να αποχωρήσεις με γρήγορους ρυθμούς σε σχέδια και στόχους που έχεις, όμως οι πιθανές αντιρρήσεις των προσώπων που εμπλέκονται μπορούν να σε φρενάρουν και να σε βάλουν σε διαδικασία συζητήσεων που θα εξελιχθούν σε αντιπαραθέσεις. Αξιοποίησε ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται και απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που δεν θα καταλήξουν πουθενά.

Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα όρια της σχέσης μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, καλά θα κάνεις να βρεις την χρυσή τομή στα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθει ξαφνικά για να ανατρέψει τη νοοτροπία και πιθανές σκέψεις που σε διακατέχουν ως προς την προσωπική σου ζωή.

Μοιραστείτε το