19 Σεπτεμβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 6 Μαϊου

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Ταύρο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθερότητα, ισορροπία, κατοχύρωση και εξασφάλιση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα χρειαστεί χρόνος για να παρθούν αποφάσεις και για να γίνουν νέα εγχειρήματα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, θα υπάρξουν εισπράξεις, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι επενδυτικός.

Προσοχή στις σπατάλες και στις αγορές μεγάλων χρηματικών ποσών που έχουν να κάνουνε με αγαθά καλλωπισμού και εντυπωσιασμού. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έρθουν πιο κοντά, θα έχουν τη δυνατότητα να αναθερμάνουν τα αισθήματα τους. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, οι τσακωμένοι θα μπορέσουν να συζητήσουν και να βρουν ουσιαστικές λύσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για δεσμεύσεις, ίσως να γίνουν συζητήσεις γύρω από το θέμα της αποκατάστασης.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή προσοχή στις αρνητικές σκέψεις και στην έντονη εσωτερική ανησυχία. Οι αγχωτικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να σκεφτούν τις καταστάσεις με χαλαρότητα και όχι με πίεση. Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες, προσοχή στις επιπολαιότητες και στις σπασμωδικές πράξεις ή αντιδράσεις.

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καλό θα είναι να οργανωθούν καλύτερα τα πλάνα, οι βεβιασμένες ενέργειες δεν θα οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα. Στη συζητήσεις προσοχή στους εκνευρισμούς, στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφορετικές απόψεις καλό θα είναι να αποφευχθεί η έμμονη και το πείσμα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αναγεννησιακές αλλαγές σε ότι αφορά την δημόσια εικόνα και την κοινωνική καταξίωση. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα που θα σε οδηγήσουν σε βαθιά χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές.

Αρχίζει μία περίοδος καθοριστική για την επαγγελματική σου πορεία που καλείσαι να αξιοποιήσεις προτάσεις που μπορεί να δεχτείς. Παράλληλα δεν αποκλείεται να αλλάξεις ριζικά πορεία πλεύσης στην καριέρα σου νιώθοντας ότι υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να μας εξουσιάζουν. Προσπάθησε βέβαια να μην έχεις ανάλογες συμπεριφορές.

Η ένταση που μπορεί να επικρατεί στην καριέρα επηρεάζει και τη σχέση σου, φρόντισε να αποφύγεις υπερβολικές εξάρσεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος βιώνεις έντονες στιγμές και η ψυχολογία σου πιθανά να μην επιτρέπει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και την εξέλιξή της.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, στρέφεις την προσοχή σου στην καθημερινότητα και σε δουλειές που θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι γεγονός όμως ότι η συγκρουσιακή σου διάθεση μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την δράση σου και να μην αφήσει περιθώρια για ψύχραιμες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς τα οποία ζητήματα θέλεις να επιλύσεις με ψύχραιμο τρόπο.

Η παρούσα κατάσταση στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σε προβληματίζει έντονα καθώς φαίνεται να αντιδράς σε πιθανές πρωτοβουλίες που παίρνουν οι ανώτεροι σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου γιατί είναι αυτή που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει στην απομάκρυνση από σημαντικά πρόσωπα.

Η συγκρουσιακή διάθεση που σε διακατέχει θα πρέπει να περιοριστεί και στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου που θα κοστίσουν. Ο αδέσμευτος δύσκολα μπορείς να περιορίσεις τα νεύρα σου για αυτό το πιθανότερο είναι να μην μπεις σε διαδικασία επικοινωνίας με νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια σε συνεργασίες ή συναλλαγές θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερο άγχος και ανασφάλεια, προσπάθησε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά για να βρει τις κατάλληλες λύσεις.

Είναι σημαντικό να κλείσεις οικονομικά θέματα που σε απασχολούν, δεν αποκλείεται όμως να βρεις εμπόδια ή να υπάρξουν πρόσωπα θα βάλουν φρένο στα σχέδιά σου. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς καθώς αυτό θα είναι το κλειδί όσο για την ψυχολογία σου όσο και για τις λύσεις που θέλεις να βρεις.

Οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζουν τη σχέση σου καθώς νιώθεις να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου, φρόντισε να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι χωρίς φόβο και καχυποψία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να εκδηλώσεις συναισθήματα που έχεις νέα γνωριμία λόγω του ελλείμματος αυτοπεποίθησης που σε ταλαιπωρεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου. Αργότερα το απόγευμα σε βοηθά να εκφράσεις πιθανούς προβληματισμούς που έχεις καιρό και αφορούν πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο.

Πρωτότυπες ιδέες μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια της ημέρας που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες. Είναι γεγονός ότι θα εντυπωσιάσεις το περιβάλλον που κινείσαι με τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Η ευστροφία σου μπορεί να δώσει πολλά.

Σου δίνεται η δυνατότητα να χαρείς τις στιγμές και την παρέα με το ταίρι σου αλλάζοντας την καθημερινότητα και ανανεώνοντας τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον πρόσωπο έρχεται και σε αιφνιδιάζει με το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει για σένα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι εξελίξεις σε ότι αφορά την κοινωνική σου καταξίωση θα είναι θετικές και αυτό θα είναι αρκετό για να ανέβεις κατακόρυφα σε ψυχολογικό επίπεδο και να αφήσεις το άγχος στην άκρη. Η καλή διάθεση σε βοηθά να επικεντρωθείς σε θέματα ρουτίνας που πρέπει να λύσεις.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δείξεις την πραγματική σου άξια, κάτι που να είσαι βέβαιος ότι θα έχει ανταπόκριση και θα σε φέρει σε προνομιούχα θέση απέναντι στον εργοδότη ή στους ανωτέρους σου. Οι στόχοι σου μπορούν να επιτευχθούν με επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο για αυτό δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και κινήσου με μόνο γνώμονα την θετική σκέψη.

Το ταίρι σου φαίνεται να πρωταγωνιστεί στην ημέρα καθώς είναι γεγονός ότι θέλεις να περάσεις τις στιγμές μαζί του και να ξεπεράσετε πιθανά ζητήματα που αναστατώνουν την καθημερινότητά σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σου κεντρίσουν έντονα το ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ανάγκη να προβληθείς στον κοινωνικό σου περίγυρο είναι έντονη και μπορεί να κυριαρχήσει. Είναι σημαντικό βέβαια να μπορείς να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος ή να απογοητευτείς από συμπεριφορές άλλων.

Δεν φαίνεται να έχεις ξεκάθαρη εικόνα το πώς πρέπει να χειριστείς τις υποχρεώσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σας εκθέσουν. Φρόντισε να βάλεις ρεαλιστικούς στόχους και να προσπαθήσεις να τους επιτύχεις με σκληρή δουλειά, παρά να βάλεις υπέρμετρα φιλόδοξους που δεν θα μπορέσεις να τους φτάσεις.

Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου λόγω των εντάσεων που μπορεί να επικρατήσουν στη δουλειά και να εκτονωθείς το ταίρι σου για λάθος πράγματα. Ο αδέσμευτος δείξε αυτοσυγκράτηση σε νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να φαίνεται ιδανικό για εσένα, όμως να θυμάσαι ότι τα φαινόμενα απατούν.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα ενισχύει την θετική ψυχολογία σου και δημιουργεί κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στις σχέσεις. Είναι σημαντικό ότι χαίρεσαι να εκφράζεις τα συναισθήματα και την αγάπη που νιώθεις προς τα πρόσωπα που κυριαρχούν στη ζωή σου.

Οι οικονομικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σου φαίνεται να έχουν θετική εξέλιξη καθώς υπάρχει εκατέρωθεν καλή διάθεση για λύσεις και θετικές πρωτοβουλίες. Ικανοποιείσαι από το αποτέλεσμα αυτών που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις καθώς βλέπεις την αποδοχή των γύρω σου.

Εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και δημιουργείται έντονα ευχάριστη και αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα μεταξύ σας . Ο αδέσμευτος νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου προκαλεί έντονο καρδιοχτύπι, επεδίωξέ το και δεν θα χάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ένταση εξακολουθεί να υπάρχει καθώς φαίνεται να έρχεσαι σε επαφή με βαθύτερες σκέψεις και φοβίες. Προσοχή στον έντονο συναισθηματισμό γιατί θα χάσεις το μέτρο και θα οδηγηθείς σε ξεσπάσματα και συγκρούσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου χωρίς πραγματικό λόγο.

Είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα τους θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν μαζί σου οικονομικές συμφωνίες, καλά θα κάνεις όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς τα κίνητρα τους δεν είναι ξεκάθαρα. Απέφυγε οι συνεργασίες που δεν δείχνουν πραγματικά τι θέλουν από σένα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε απώλειες.

Η ανάγκη ελέγχου και η καχυποψία που σε διακατέχει για το ταίρι σου φαίνεται να βγαίνουν εκτός ελέγχου, πρόσεξε γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες δεν θα κοστίσουν στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος απομονώνεσαι στον εαυτό σου και πιθανά να αναλώνεσαι σε καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η παρέα των φίλων σου και η συναναστροφή μαζί τους σε γεμίζει χαρά για αυτό δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να αντιληφθούν τις απόψεις σου. Προσοχή με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε καυγάδες.

Ξαφνικές εξελίξεις που δεν τους ευχαριστήσουν είναι πιθανόν να υπάρξουν σε ότι αφορά το εμπόριο, το διαδίκτυο και την επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να ανατραπούν συνεργασίες και συμφωνίες στις οποίες είχες επενδύσει καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα φαίνεται να τις επηρεάζουν και να μην εξελίσσονται όπως θα περίμενες.

Ο τρόπος που επικοινωνείς μπορεί να είναι επιθετικό κάτι που θα ενοχλήσει το ταίρι σου και θα οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις που θα κοστίσουν στη σχέση. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς για πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να σε αιφνιδιάσει με τα συναισθήματά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με πράγματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν αναστάτωση. Το κέφι σου είναι στα ύψη και αυτό λειτουργεί θετικά στο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει και να μην πέσει η ψυχολογία σου.

Οι πρωτοβουλίες που παίρνει σε ότι αφορά την καριέρα σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε άκρως θετικές εξελίξεις καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι πως θέλεις να κινηθείς και τι θέλεις να κερδίσεις. Η εργατικότητα και η υπευθυνότητα σου είναι γεγονός ότι αναγνωρίζονται από το εργασιακό περιβάλλον και αυτό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Μπορεί να επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες, είναι βέβαιο όμως ότι δίνεις τον χώρο στο ταίρι σου για να εκφράσει αυτά που νιώθει και θέλει από εσένα. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές κινήσεις στα προσωπικά σου καθώς φαίνεται να εντυπωσιάζεις και να γοητεύεις με τη συμπεριφορά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το φιλικό σου περιβάλλον κυριαρχεί καθώς επιδιώκεις να έρθει σε επαφή μαζί τους και να ανταλλάξεις απόψεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για κοινή δράση που θα σου κεντρίσουν την προσοχή και θα σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς τι μπορείς να προσφέρεις σε μία ομαδική προσπάθεια.

Συντονίζεσαι με ευκολία με πρόσωπα στη δουλειά για μία κοινή προσπάθεια που υπόσχεται πολλά και μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Η αποφασιστικότητα που δείχνεις δημιουργεί εμπιστοσύνη και αισιοδοξία στους γύρω σου και αυτό είναι πολύτιμο για το συλλογικό συμφέρον.

Το να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου είναι απαραίτητο για εσένα, παράλληλα όμως θέλεις τον προσωπικό σου χώρο και αυτό θα το κάνεις σαφές. Ο αδέσμευτος πιθανά να έρθει σε επικοινωνία με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο όμορφο σε προσωπικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει έξοδα που πρέπει να τακτοποιήσεις, όμως σε αγχώνουν σημαντικά. Το μεσημέρι μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ανασφάλειες που εκδηλώνονται κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.

Δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία προστριβών με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς υπάρχουν ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν έντονα και ορισμό. Παρασκηνιακές διεργασίες θα σε ενοχλήσουν έντονα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις και αδιαλλαξία.

Μην αφήσεις τους φόβους σου να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου καθώς η αδιαλλαξία και το πείσμα θα ενοχλήσουν σημαντικά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφήσεις τον εαυτό σου σε μία νέα γνωριμία καθώς είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν είσαι βέβαιος για αυτά που μπορεί να προσφέρεις.

Μοιραστείτε το